sydafrika !

gokväll , haha !
syster läste nyss lite för mig , söta unge. sen sist jag skrev så har jag inte gjort så otroligt speciella saker, suttit vid datan , spelat ett spel och ätit . eller jo förresten, det hände värsta saken ! :o nu tror ni nog att det är något dåligt , men nej nej nej . våra kompisar bor i sydafrika, eller dom bor egentligen här i sverige, men är där och jobbar. och idag så titta mamma på flygbiljetter dit. och gissa vad ?! jo , dom kosta inte mycket alls tur&retur. så gissa vem som förmodligen ska till sydafrika på antigen jul eller sportlovet ? yeeeeeeeeeeeeeeah ! själv hoppas man på att det blir i jul , hihi (a)
någon som har vart där förresten ? :)
ikväll så ska jag bara ta det lungt, huvuet gör fortfarande ont och som pricken på det hela så har jag slagit i handen. bra jobbat sofia -.-
hur har eran kväll vart ?
PUSS

busbus


hittade en bild som jag & sötaste olivia gjorde om för ett tag sen, ganska länge sedan faktiskt. hahaha, men det var riktigt kul, inte för att den blev så underbar när den var klar. men skit samma :D
och för alla som vill veta, så ska jag förmodligen tillbringa hela tillsammans med na , woho !
puss på er  !

.


jag saknar er , <3

det gör ont att veta, men lika ont att undra

nu känner jag att jag inte orkar vila längre, hihi , busig jag är då (a) funderar på om jag ska gå ner och fixa lite käk, men det är bara det att huve gör ondare när jag går ...hmmm...fast jag måste ju äta (?) men vi får se hur det blir . funderar också på om jag ska försöka att skriva lite om datan. våran teknik uppgift denna termin, helt omöjligt. och det ska vara klart på fredag nästa vecka. men ändå liksom. den som kan mycket om datan får gärna höra av sig och hjälpa mig lite , taaaaaaaaaaaack (a)

imorn är det 30 april , vilket betyder valborg. vi ska vara hos våra grannar , även kallade kompisar, som vi inte träffat på ...jag vet inte hur länge... :O ska bli ganska kul faktiskt . sen beger vi oss väl till någon brasa.
vad hittar ni på imorn ?
hugs !

HAHAH

världens skönaste kille ! ni kommer att älska honom , höhö . min humor på hög nivå. helt klart värt att se


jag har vart i alla städer

hemma från tandläkaren nu. det gick bra. precis som  vanligt ;) dom tyckte mina tänder var så rena och snygga så , höhö ! nu så ska jag ta och vila lite, njuta över att vara ensam hemma, lyssna  på musik, läsa , smsa och försöka sova bort mitt dunkande huve ...
PUSS

börjar dagen hos tandläkaren med dunkande huve

hej på er alla morognpigga människor ! :D
själv har man vart vaken i två timmar nu , höhö , alla skriver upp va ? (y)
idag så stannar jag hemma från skolan pga huvuet. det har som tur är blivit lite bättre under natten . fast ajajaj vad ont det gör....aj fan , nu gör det ondare -.- ha tid hos tandläkaren kvart över nio, trevligt . men ah , ha en bra dag så hörs vi !
puss


last one

nu ska jag stänga av datan, och ta det lungt istället . måste bli av med värken i huve, det kan vara hjärnskakning säger mamma, eftersom att jag mår illa. men ah ...det visar sig helt enkelt :) ha en kanon kväll , för det tänker jag ha !
vi hörs imorn, puss på er (k'

.


So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

i will allways love you

gjorde om headern lite snabbt idag, vad tycks ?

känner att bloggen, jag och skolan inte riktigt går ihop. det märket ni ju själva. men ska försöka bli bättre på att uppdatera. jag lovar , (a) skolan rullar på som vanligt, mycket och så, men det är bara att kämpa på. 25 skoldagar kvar ! ska man skratta eller gråta ?
i helgen så var jag ute på landet tillsammans med familjen och pojkvän, mysmys :)
dagen idag har varit skit sen jag vakna , helt ärligt. det första jag gör är att slå huve i väggen, hur lyckad är inte det liksom ? :O det onda försvann inte, så gick hem från skolan vid halv tolv. somna när jag kom hem, skönt. nu känns det bättre , men gör fortfarande vädligt ont....hmmm...inte kul -.-
hur mår ni ?
puss så länge :*

från konfan

som sagt, detta är från konfan, ingen idé att förklara vad det handlar om. med andra ord, helt klart värt att se.



lämna gärna en komentar,

sol vind och vatten

tjääänare !
känner att bloggningen är på topp , noooooooooot (y) men det blir lätt så, skolan tar upp all tid, solen har börjat tittat fram vilket gör att man inte så gärna sitter inne. det kommer nog inte bli så många inlägg i veckan, men det kan ni leva med . på helgerna kommer det nog att bli mer, fast....det beror helt på vad jag gör ;D anyway ...
dagen idag har vart bra, finaste vädret ute !
ikväll ska jag passa mina små syskon, får cach så denajs (a)
hur har eran dag varit ?
puss,

saknar rättvik & alla

plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg , upp till öronen med plugg. helt värdelöst ! sitter just nu här och pluggar till ett spanska prov på fredag , det går helt okej. spanska är inte riktigt min grej, men ah , vi får se hur det går helt enkelt (:
musiken spelas, såklart. syskonen är där nere och gör nått. solen skiner. jag mår bra om man inte tänker på förkylningen. mina kompisar är underbara. min pojkvän är otrolig.
lite ointressant fakta, men ah :)
nu ska jag fortsätta med mitt s t u d e r a n d e .
vi hörs, puss på er  !

aldrig ska jag lämna dig

blev ingen uppdatering igår, men det jag gjorde var att vara i skär med malin & bella lite. trevligt trevligt. sen bara hemma och gitar. hah , inget speciellt liksom.

men idag då , skola som vanligt -.- helt värdelöst ! men dagen rulla på, var ute med malin & cissie på rasten. alltid najs. efter skolan så satt jag mig ute i solen och pratade med erik , <3 , nu sitter jag bara här framför datan. ska kanske plugga lite snart. men orkar inte riktigt.
hur har eran dag varit ?
PUSS

glöm gårdagen, lev för idag, be för imron

nu ska jag dissa datan och prata med älskling i telefon :)
vi hörs imorn. hoppas ni haft en bra lördag för det har jag .
puss !


.

jag lovade mig själv en sak förut. den 4 november. det jag bestämde mig för var att jag aldrig mer, aldrig, skulle ha ett distansförhållande igen. av olika anledningar. men jag har brutit det löftet. löftet som jag lovade att hålla fast vid föralltid. men det gick inte. jag kunde inte styra över mina egna känslor. och än så länge känns allt bra. jag älskar honom.
men samtidigt känns det svårt. det är nog mest för att han bor i samma stad som min förra. min första största kärlek. ni vet den kärleken som man aldrig glömmer? den tiden var underbar, men även jobbig. men, jag har bestämt mig för att det här ska funka. ännu en gång. för känslorna går inte att styra över. jag har försökt, men det gick inte. jag älskar honom. så nu har jag lovat mig själv att inte försöka bestäma över mina egna känslor för det går inte. det är omöjligt. man får ta varje dag som den kommer och njuta av stunden.
jag älskar dig , och kommer att kämpa för oss älskling .

lördag

tjäääänare !
när jag vaknade i morse så hade jag ingen tanke alls på globen. men bara en timma senare så var det besämt att jag skulle tillbringa min dag där. woho ! rasmus fixade biljetter för bara 140 spänn , det är värt en applåd och än en gång tack ! nejmen hela tiden där var rolig. träffa även lina&elin där. och så rasmus. kul att träffa pöjken igen, var verkligen längesen ! jag, hanna& simon hade det trevligt, höhö :)
när vi skulle åka hem så tiggde jag&h till och skjuts av emmy&kjelle. grejjt ! nu har jag precis ätit upp middagen, kyckligsoppa och fruktsallad. underbart för lilla magen! ikväll har jag inga riktigt planer, vi får se vad som händer hetl enkelt. blir förmodligen bara att vara hemma och ta det lungt. men det är najs det med.
hur har eran dag varit ?
puss så länge !


kärlek.


jag älskar dig , <3

long time ago

herregud, det var år sedan jag skrev ! eller så känns det iallafall.
anledningen till det hela är SKOLAN. men sånt är livet.
och för mig går skolan + kompisar före datan. men nu ska jag försöka skriva igen.

ah, vad har hänt sen sist? mycket skulle jag säga. har vart på konfa läger i rättvik under påsklovet. blivit frisk. pluggat som en galning. det vanliga med andra ord. ingen idé att skriva allt som hänt liksom. ni lär väl märka det under tiden som kommer.
orkar inte riktigt ladda upp bilder heller, utan dom kommer allt eftersom.
vi hörs !
PUSS

s n a r t

gokväll bloggen ,
sitter här och tittar på lite kläder. hitta massa saker som jag gärna skulle vilja ha i min garderob. kläder, väskor, solglasögon, armband, skor, jackor. en del följer med mig nog hem imoron. ska till skärholmen tillsammns med mamma. najs najs. & så har jag en massa pengar på kortet, woho !
hur har eran kväll varit ?
nu ska jag se vad resten av familjen gör. vi hörs.
puss på er

underbar !


jag vill ha en moppe !

kom hem från clara för ett tag sedan. riktigt härligt att träffa henne igen, det var alldeles för länge sedan! lyckobarnet fick en moppe igår, så självklart åkte vi på den. åååh, såååå avundsjuk jag är ! fråga malin. vi åkte och fika vid sjön, urmysigt!sen hem till henne dör vi bara tog det lungt, hon spela gitar och sen hamna vi framför datan sista tiden innan jag skulle gå. vädret är alldeles för underbart ! ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. tänkte träffa olivia, men får inte göra nått eftersom att jag precis blev frisk. that's life.
nu ska jag titta vidare på moppar och sukta mig själv , men det är det värd ! (a)
puss på alla

s o l

nu är muffinsarna i ugnen. humöret på topp. vädret underbart. och syster hemma. ska bli hämtad av clara om ett tag , haha , vi ska åka ner till badet och fika. och självklart gör vi det på hennes moppe som hon fick igår :D ska bli underbart !
får se hur länge jag är med sötnöten idag, hoppas på länge.
men vi hörs senare.
pussar


"ingen kan ändra på det"

hur pluggnignen går, det kan vi diskutera. men har faktiskt fått ihop nästan en a4 varför man borde ha mer idrott i skolan, och nästan en varför man inte ska ha det. stolt. tror nog att jag ska gå ner och äta lite nu, börjar bli hungrig. hmm..vi får se helt enkelt. solen lockar något otroligt. men den får jag njuta av senare faktiskt.

idag så åker laget iväg på cup. örebro cupen. och jag kan tyvärr inte följa med. på grund av att jag har vart sjuk så länge. det var inte förens i onsdags som jag börjde må bättre liksom. sova i ett klassrum, på en luftmadrass, känns inte så lockande då. måste även vara frisk till kofan på söndag. riktigt frisk. men det är riktigt tråkigt att jag inte kan följa med. hade sett framemot det. på riktigt. skulle vart kul att träffa folket som bor i örebro. det var väldigt längesen nu. men det är väl sånt som livet är.

nu blir det frukost, puss

,

Take me with you,
I will never let you down,
I will love you now and forever

fredag

nu är jag uppe , och ska snart börja plugga. herregud, vad är det med mig ? :o
idag känner jag mig helt frisk, bara lite trött. men det är för att jag & hannes såg på film sent igår. så planer för dagen blir plugg, duscha, keka, gitar, & självklart ut lite nu när jag ääääääääääääntligen får det ! :D
vad hittar ni på idag ? :)
puss

sista för idag

sen sist jag skrev så har jag suttit i solen, hämtat lillebror, varit och köpt glass, ätit. typ. en trevlig avslutning på kvällen. mår bättre, men ska stanna hemma imorn med. och då ska jag plugga som en galning. mamma tvingar mig , rip.
ah, hoppas ni haft en bra dag ?
nu ska jag snart se på film men lillebror. titanic. igen dåra. men det gör inget, för filmen är grym!
puss på er


och här måste man tydligen skriva?

nu kom min lillebror hem. jag har gett upp pluggandet för ett tag sedan. funderar på att duscha, men orkar inte göra det nu. eller jo, kanske borde göra det trots allt. känner mig inte helt fräsch, men ah vi får se helt enkelt. eller så sätter jag mig kanske i solen. eller spelar mer gitar. hm...svårt val det här. fast nu har jag bestämt mig, först solen lite, sen duch och sist men inte minst gitaren. eller det beror iförsig helt på vad klockan blir, ska ju hämta lillebror vid halv fyra.
men ah, nu är det solen som gäller.
puss så länge


hur kan man inte älska denna låt ?



The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide

Don't stop here
I've lost my place
I'm close behind

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find, you and I collide

You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

rip

pluggningen kan bara ta sig någonstans. det är varken kul eller lätt. och malin är inte här. nu skiter jag i detta, iaf för stunden och spelar gitar istället ! det är kul , faktiskt.
måste ta utan lite kläder från rummet oxå, men det tar vi senare idag.
puuuuuuss

plugg + film,


- jag flyger , jack !
nu har jag ätit och sett lite på titanic. mums för magen. och filmen är bara för underbar. sitter där nere och gråter för mig själv. men, eftersom att den är så lång så bestämde jag mig för att jag skulle plugga lite också. så satt och skrev svenska på datan. vilket gick helt okej. fick en del skrivit. när plugg lusten försvann helt så bestämde jag mig för att skriva på berättelsen, vilket gick sjukt mycket bättre. den blir faktiskt bra om jag får säga det själv. *intresseklubben antecknar*
nu ska jag fortsätta ägna mig lite åt pluggning, sen se klart på filmen som är pausad.
puss så länge

för er skull

vad för något vill ni läsa mer av i bloggen ?
skulle vara kanon om alla sa vad dom tyckte, och även vad ni tycker om bloggen som den är.
vill ha mer tips på hur jag kan göra den bättre, för er skull.
så kom igen alla, kommentera !

och så självklart...


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA CLARA ! MÄNNISKAN FYLLER 15 IDAG, WOHO, NU FÅR HON GÖRA MASSA SOM JAG INTE FÅR GÖRA. BUHU. MEN SKIT SAMMA ! :d
DAGENS ÄR CLARAS IALLAFALL, HA EN TOPPEN DAG GUMMAN FÖR DET ÄR DU VÄRD.
alla grattar henne här,


torsdag.

hemma idag igen dåra. hade högre feber idag än igår, känns inte så kul. men ah,hoppas det blir bättre. hostan är borta, typ. skönt! plutten malin är också hemma idag, febern där borta, känns bra. då är jag inte helt ensam iallafall och så har man någon som är social med en :D
ska snart begbe mig ner till köket för att äta något, sen blir det nog plugg. eller kanske tar det senare. andra planer för dagen är att spela gitar, se på titanic kanske, hämta lillebror tillsammans med lillebror ;) sen venne, bara chilla grovt. kanske borde börja kolla igenom vad som behöver tvättas innan konfan, åker på söndag ju. ah, men då vet ni det :]
& juste, idag fyller min kära kompis caroline år ! grattis till na :) <3
händer idag ?
puss


18.36

nu har jag precis ätit klart en god middag, potatis och hajmal. shit, haj ! hah , riktigt gott var det faktiskt !
tror att jag ska dissa datan för resten av kvällen nu. fast vad ska jag göra då ?  kan inte vara med någon , eller ute. eftersom att jag fortfarande är sjuk. kanske hoppar in i duschen , eller nej, det gör jag imron. ska prata med m&p om cupen ikväll oxå , tror att jag blir hemma. både kul och tråkigt. bra om man tänker på att jag vart sjuk så länge. och så får jag åka upp till konfan med julia, denajs ! ;D
men vi hörs senare, har ni haft en bra dag ?
puss på er

balkongen nästa (y)

nu ger jag upp pluggandet. har skrivit ganska mycket faktiskt , *solt*
nu så blir det soen, eller det kanske inte är så mycket sol på balkongen längre. men aja, bara jag får komma ut så är jag nöjd.
vi hörs.
puss !

någon som vill skjuta min lillebror?

pluggandet gick bra. ändå tills min lillebror kom hem. den saken är helt dum i huvet !
nu håller han på att störa, ringer hela tiden så att jag inte kan vara uppkopplad, har ringt till mamma och sagt att jag vägrar att flytta på mig. och varför gör jag det tror ni? för att jag vill plugga, nejnej. för att jag behöver plugga. och det går förre cs. men det fattar han inte, för han är allmänt stört. nu ska jag tydligen få data förbud om jag inte flyttar på mig.
SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ! ta mig härifrån någon , s n ä l l a !
förlåt det sura inlägget, men han är värdelös !

varför inte liksom ? ;D

10 saker du inte visste om mig
1. jag kan skratta som en tok i min ensamhet
2. jag låsas alltid veta mer än vad jag egentligen gör
3. jag tror inte att min röst låter som den gör på en inspelning
4. jag är nästan alltid sugen på något sött
5. jag är nöjd med min kropp, för det mesta
6. jag älskar att titta på gamla bilder
7. jag är helt beronde av min mobil
8. jag lyssar ibland på låtar som jag inte gillar
9. jag älskar att träna
10. jag har ridit i 9 år

HAHAH ! :D

13.37

åt nyss. gorbisen var gott, som alltid. tog även en macka , typ en baugett. ännu godare. nu är jag mätt och belåten. tod mig även host medicin och den andra som är för lunginflamationen. har börjat hosta lite mer igen, fööööck!
musiken spelas med högsta volym. solen skiner. lusten att gå ut blir större och större. lusten till att plugga blir mindre och mindre.
nu ska jag fortsätta plugga,
puss så länge.


.



"Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen"


1a april


jag saknar min pluggkompis, och alla andra
eftersom att pluggandet kan ta sig någonstans där vi inte ska prata om, så bestämde jag mig för att jag skulle ta en ansiktsmask. så nu sitter jag här med den. ska snart tvätta bort det. då ska jag kolla igenom no:n. känns lite halvt onödigt eftersom att jag&malin pluggade i falun. menmen, bättre än att inte göra något vettigt alls.

& förresten, akta er så att ni inte blir lurade idag.
det är ju trots allt 1:a april. själv så åkte man nyss dit. en kompis från konfan så att hon inte kunde komma nästa vecka. jag som typ aldrig tänker på vad det är för datum , gick självklart på det , heheh :$
har någon av er blivit lurad ? ;)
puss så länge

fuck skolan !

just because everything's changing.
doesn't mean it's never been this way before.
all you can do is try to know who your friends are.
as you head off to the war.
you'll come back when it's over.
no need to say goodbye.

när jag äntligen ska försöka plugga, så funkar kunskaps porten inte, woho ! vad ska jag plugga nu liksom? eftersom att vi har allt som vi arbetar med på datan, så går det inte. *självmordstanke*
prata lite med mamma för ett tag sedan, hon tycker att jag kan sätta mig lite i solen idag. i typ trettio minuter, snacka om att jag blev glad ! solen här kommer jag ...om ett tag (a)
riktigt tråkigt att vara hemma -.-'

dags för plugg, -.-

oj , vad gott det kan vara med frukost. seriöst. nu blir det plugg och musik. önska mig lycka till !
tror att jag kommer ha det ganska svårt att komma igen med plugget idag, med tanke på att att jag inte pluggat sen jag vet inte hur länge. :oo
aja, nu ska jag serisöt försöka.

fortfarande hemma, rip

gomron alla !
hoppas att ni har sovit gott, för det har jag. hostan är borta nu, typ. vilket är underbart  ! känns inte som om att jag har någon feber, grejt ! mitt enda problem juust nu, är att det är sol ute. och jag vill bara ut ut ut ut ut. men det får väntar ett tag till. idag så ska jag försöka att plugga lite. inte för att jag tror att det kommer att gå så bra. malin är ju inte här, rip , men det löser sig nog. på nått sätt. nu borde jag gå ner och äta lite, men vi har inga flingor och jag är inte sugen på macka och oboy, fast det får nog bli så iallafall.
ha en toppen dag i skolan :)
puss på er

09.21


när jag faller,
orkar du för två?
när idag blir igår,
kommer du att älska mig
då?


RSS 2.0