whish you were here

nu ska jag försöka packa lite inför resan, slänger in min favorit bild från dagen bara, ha en bra kväll!


till världens finaste pojkvän, jag kommer sakna dig



älskling,
om fyra timmar åker du. om fyra timmar så lämnar du mig och kalla sverige för varmare grader. det är sjukt, sjukt jobbigt! jag vet inte hur jag ska klara det här. tre veckor utan din röst, utan dina sms, utan ditt leende, utan din närhet, utan alla våra underbara stunder. hur ska detta sluta? jag som knappt kan hålla tårarna borta nu, när du fortfarande är i sverige. när jag fortfarande kan läsa dina sms. när jag fortfarande kan ringa dig. när jag fortfarande vet att du finns i samma land som mig. men snart, om fyra timmar. så är du på väg bort. bort till ett land någonstans i fjärran. ett land alldeles för långt bort ifrån mig. det är hemskt. vill inte att du ska åka. men jag vet att vi kommer att klara det här tillsammans, för tillsammans så är vi oslagbara. det har du själv sagt. det vet du också att du gjort. på något sätt, som just nu känns omöjlitgt så fixar vi det här. vi kommer att få tiden att gå fort. och båda kommer ha saker att göra hela dagarna, det här kommer att lösa sig.

Jag vet att det är svårt älskling, men vi måste klara det här. För våran skull. Tänk på hur underbart det kommer bli när vi ses igen, när jag är hemma och kan ringa dig. När jag kommer till dig på fredagen. Tänk på det, tänk på alla underbara stunder vi kommer ha tillsammans. Försök att tänka på det, om inte för din skull så för min. för jag tycker det här är hur svårt som helst. Hela dagen så har jag kämpat för att inte börja gråta. Tårarna finns där hela tiden, inte långt ifrån att börja rinna. Men jag vill ändå, jag vill att vi ska klara det här. Se det som ett äventyr, eller vad som helst. Bara du lovar mig att du gör det bästa av tiden du är borta. Att du inte ger som när du var i malta, kan du lova mig det hjärtat?

Jag hatar att vara ifrån dig, det finns inget värre. Men du finns med mig överallt. Här inne, i hjärtat, där kommer du alltid att finnas. Tillsammans så kommer vi klara det här, det vet jag. Shit, jag upprepar samma saker hela tiden. Men det är för att intala mig själv att det kommer gå bra. Egentligen så vill jag inget annat än att åka till dig. Känna din värme. Men det går inte…

Jag älskar dig erik, mer än något annat. Det vet du att jag gör, glöm aldrig bort det. Vi ses den 15e januari älskling. Om jag längtar, redan nu. Det kommer bli helt underbart ! Hoppas du får en grym resa för det är du värd, kommer tänka på dig hela tiden.  <3

det finns inget finare än kärleken

tjabba tjena hallå vi säger så ! eller hmmm... nej kanske inte riktigt. men skit samma, tog mig nyss ett varmt och efterlängtat bad. min otroligt gulliga lillebror kom in, och satt sig på toan. han kollade i badkaret som om det var något som fattades, sen kollade han på mig med undrande ögon och säger ; soffi, leker inte du med något?
hur söt får man bli ? :o nu sitter jag iallafall här och väntar på att louise ska skicka bilderna från idag, riktigt lyckad dag måste jag säga ! :))) förutom att jag svimma när jag höll på att göra mackor, detta ledde till ett fint sår i ansiktet och ett huvud som gjorde ont. men det är okej nu, bra sällskap löser allt , hihi :)
bilderna kommer senare, har ni haft en bra dag?





denna låt har vart min drog hela kvällen


hm...

har fixat en ny header, men den verkar inte vilja visa sig? jaja.

nytt försök

har lovat louise att försöka blogga igen, vi får se hur det hela slutar , haha ;) nu blir det snart mat, sen ska jag spenderna första kvällen på lovet framför tven och även börja packa till sydafrika. på tisdag åker vi, herregud! äntligen jullov, efterlängtat ! är hyffsat nöjd med betygen, :) helgen kommer bli kanon, imorgon ska vi fira jul och bror. sen på söndag beger jag, louise och hanna till hästarna för att ta en myyyysig tur i snön, åååh , kameran kommer följa med då!
vi hörs, ha en bra fredagskväll!

.


Den dagen du hittar någon ny..
Den dagen du ser någon ny som får dig att le.
Den dagen du hittar någon som är så mycket bättre. 
Och den dagen kommer min värld gå under

du är hela min värld

kollade igenom gamla bilder, och hitta den här. en av de första bilderna som togs på mig och erik tillsammans. herregud va fort tiden går, på onsdag firar vi åtta månader. ♥





det är fint när man tittar ut genom fönstret

sitter och pluggar so. vi har prov imorgon, och fick provet igår. hur lovely är inte det liksom? gäller bara att lära sig svaren, men det är inte så himla svårt. senare ska jag ta mig en promenad runt sjön, känner att jag måste röra på fettet. blir även pilen senare idag, söthästen :) ska fråga louise om hon inte kan ta med sig sin proffs kamera , hih (y) nejni, nu ska jag fortsätta med mina studier.
ha en bra dag !

nu går det inte att förneka det, vintern har kommit

hitta dessa underbara bilder på louises blogg, jag blev helt kär. ååh jag vill oxå ha en system kamera, älskling ? (a)








pilgrim ♥

jag och min uppdatering. inte bra. inte bra alls. inte för att jag tror att någon bryr sig. men skit samma. jag ska ta tag i saken , någongång :) lägger upp två bilder på moi och sötaste pilen.






RSS 2.0