Är så glad att jag har dig

Har världens mysigaste dagar tillsammans med min fina pojkvän. Har ont i huvudet och ögonen och känner mig tråkig som inte orkar göra något. Har iallafall en pojkvän som pussar massa på mig.


fredag

är påväg till bussen bärandes på en tung väska, i ett par jeans jag köpte i sjuan som saknar en knapp, med fina låtar i hörlurarna och en fusklapp till spanska provet i bakfickan. och jag kommer på mig själv att jag går runt med ett stort leende på läpparna.


pannkakor och spanska plugg

kom hem för ett tag sen, gjorde pannkakor och ska försöka plugga lite spanska. Och historia. Och gå runt sjön. Och köpa jeans. Och äta sushi till middag, längtar.


21.29

spanska nationella, inte min grej på något sätt. kom hem och sov ett par timmar. har läst historia och gjort klart samhälls uppgiften. ätit mat och spelat tv spel med lillebror. fått massage och blivit ritat på ryggen. kört bil med pappa för första gången på jag vet inte hur länge, bra gick det iallafall! spelar wordfued och funderar på att lägga mig, imorgon tänker jag gå till skolan. och träna. och kanske köpa ett par nya byxor.

21.02


jag vill träna. känna hur hela kroppen anstränger sig. istället sitter jag i min säng med feber och är förkyld. det är inte rättvist på något sätt alls.

9.03

jag älskar att sova dåligt, hosta hela natten, fortfarande ha feber. ska åka till första lektionen och ha en bokdiskussion sen åker jag raka vägen hem till min säng och stannar där tills jag är frisk igen. high five. 

21.48

jag tog mig igenom tjugo sidor historia. skrev en utvärdering av en idrottslektion jag höll med elin och natalie för ett par månder sedan och skickade in den. ska kolla ifall jag fortfarande har feber och sen ringa min fina. imorgon funderar jag kanske på att gå runt sjön innan skolan, beror på hur jag mår. men känner jag mig själv rätt så kommer jag sova en timma extra vilket jag också kanske borde göra. vi får se imorgon helt enkelt. tack och hej.

Söndag kväll

Såhär kul har jag just nu, 46 sidor historia tills nästa onsdag. Mår bättre, iallafall när jag sitter ner. Annars gör hela huvudet ont. Men det är kul det med. Haha vilket onödigt inlägg, nu ska jag fortsätta läsa och ett par jordgubbar :))


tjugoförsta april

hade ont i halsen hela dagen igår, upptäckte att jag fått feber på kvällen. jippie. love my life. jag som skulle jobbat åtta till två idag, sen träna och avsluta dagen tillsammans med malin. istället ska jag tillbringa hela dagen i sängen och bli av med lite skolarbete. inte alls lika lockande.

15.10

failade totalt på spanska provet. älskar att jag är så himla bäst. har gått runt i en mysig tjocktröja hela dagen och en fiskbensfläta i håret. bytte om till mammas sköna byxor det första jag gjorde när jag kom hem, ska baka scones till mellanmål och göra varm choklad med grädde. försöker bli av med det onda i halsen. ikväll ska jag vara barnvakt till mina tre syskon och äta tacos. om en vecka får jag pussa på den bästa i hela världen. fint.

myser runt i lillebrors tröja och mammas byxor

-

18.54

fick precis en samtal av ett dolt nummer som sjöng en otroligt fin sång. annourlonda. jag och mamma var ute och sprang i fyrtio minuter, känns riktigt bra såhär i efterhand. har haft en otroligt seg dag i skolan, ville mest lägga mig och sova hela tiden. pratade med min bästa när jag kom hem och saknade honom lite mer än vanligt. ska ta mig och lång varm dusch och äta en god middag. avslutar dagen tillsammans med engelska boken, jipiie... skriver detta inlägg för natalies skull och eftersom att hon får mig att skratta varje dag så är hon värd det, eller nått sånt :D

15.41

igår fick jag höra den finaste rösten jag vet, säga de tre allra finaste orden. tisdag idag, en helt vanlig tisdag med äcklig lunch och ett idrotts prov som faktiskt gick bra. håller alla tummar jag har för ett mvg. ligger just nu i min säng och slänger arga blickar på kläderna på mitt golv i hopp om att dom ska hoppa in i garderoben av sig själva. slänger lite andra blickar på träningskläderna och hoppas på att få orken till att träna. och till sist lite blickar på telefon i hopp om att få ett sms. over and out. hehe.

20.53

när solen sken som allra mest sprang jag och pappa runt sjön. duschade innan lina kom och vi gick på en promenad. underbara människa. bakade chokladbollar och hallonpaj. åt grillat till middag och det vi bakade. riktigt gott. sitter och pluggar idrott, läser ett psykolgi häfte och spelar word fued med min kusin. effektiv kväll. imorgon kommer min erik tillbaka från en helg i england, då får jag äntligen höra hans röst igen. och imorgon får jag krama min fina vänner.

17.52

min plan var att börja dagen med en springtur. snön förstörde den. istället åt jag en god frukost och åkte in till stan för att träffa mikaela. underbara människa. fikade och kolla i affärer. mötte upp pappa och lillebror och stannade kvar lite med dom. köpte med oss jordgubbar och sushi. kan inte bli bättre. ikväll ska jag hänga med hanna och stoppa i mig mer onyttiga saker. livet är fint när man njuter och inte får ångest över allt man inte borde äta.

10.12

började dagen med en powerwalk på fyra kilometer. ska göra våfflor till frukost tillsammans med syster. om nån timme ska jag och lillebror ta bussen till heron och spendera en timme och trettioen minuter i en biosalong. mästerkatten. high five.

10.41

idag ska jag göra något som jag inte har gjort sen tjugonionde januari. jag ska cykla till det snea fula men ända charmiga röda stallet där jag spenderade ett par dagar i veckan i nästan två år. jag ska få pussa på hästen som fick mig glad och även ta en ridtur. just nu spelar det ingen roll att det regnar ute, det ska bli så kul.

Onsdag

efter att ha cyklat sexton kilometer totalt och lämnat cv på ett antal ställen sitter jag hemma och äter pannkakor. har förmodligen fått provjobb på lekpalatset i heron och håller tummarna för att få det på Willys med. jag är så himla duktig, klapp klapp på axeln. ska gå en promenad med en vän jag inte träffat på länge.


Nöjd tjej efter morgonjogg!


20.14

så fort jag satt nyckeln i låset kom det en kille springande mot mig. pussar och kramar. lite mer kramar och pussar. fina lillebror. har spenderat för många timmar framför datorn idag, kompenserade med lite teori pluggande och en springtur med syster. åt pizza till middag och ska åka till gymmet om ett par minuter. ska bli så skönt.

På tåget

Om tio minuter rullar tåget in på stationen. Hemma i Stockholm igen. Tre timmar bort från den jag alltid vill vara med. Ska ta mig i kragen och träna ett par timmar idag. Träna tills jag inte kan gå. Men först ska jag åka tunnelbana och kramas lite med min familj.


tre år idag, du är så bra


Söndag

Erik kollar på fotboll, jag spelar Ice age, vi pussas lite ibland. Sociala klubben. Ikväll ska vi på middag hos en familj. Lite ångest efter allt jag ätit sen i torsdags, hårdträning när jag kommer hem. Klapp klapp.


Torsdag morgon

Igår kväll var vi hemma hos Elin på middag med ett par familjer till. Trevligt :)) nu ligger jag i sängen bredvid den bästa jag vet. Åh. Heheheheheh.


10.15

filmen igår var bra. jätteotroligtsuperdupermegabäst!! började dagen med ett varv runt sjön, en god frukost senare så ska jag cykla till kungens kurva och byta klänning. sen ska jag mest få tiden att gå tills jag får vara i den bästa famnen. åh lycka.

19.14

fick nyss ett medelande på facebook som gjorde mig glad. olivia är bra. känner mig duktig som gick runt sjön innan skulle imorse, mindre duktig som åt massa fika i skolan, duktig som cyklade till skärholmen och till kungens kurva för att sen cykla hem, mindre duktig som ska äta massa popcorn ikväll. blir hungerspelen ikväll tillsammans med lena, louise och olivia. köpt present till pappa, min fina och en klänning till mig själv. jag är glad idag, imorgon kommer min pojkvän. åh jag är så glad.

16.59

matteprovet gick bra. chillade på en tjockmatta under idrottslektionen. gick ett varv runt sjön när jag kom hem. funderar på att gå ett till eller sticka och gymma med mamma. eller bara sitta hemma och ta det lungt. svårt val. hehe.

Tisdag

Imorse hoppade jag i springkläderna och sprang ett varv runt sjön. Gjorde fruktsallad till frukost och ska duscha nu, laddar inför matteprovet vi har idag!


stolt över mig själv!

Kom precis innanför dörren efter att ha gått två varv runt sjön i mina easytone, världens skönaste skor! Ska hem till Hanna och äta middag nu. Myyyyyys!


18.42

efter att ha sprungit 7 kilometer i snöväder tillsammans med mamma, så satt vi oss i bilen och åkte till farmor som fyllde 81 år. bjöds på mat, tårtor, pajer, kakor. min släkt är väldans fin. skratt och massa prat. wordfude spelande. tände massa ljus under earth hour och spelade sällskapsspel. gav varandra massage. kröp ner i sängen och pratade lite mer. imorse så vaknade vi tidigt och spelade lite mer wordfued innan vi åt frukost och plockade fram möbler. satt oss i bilen och åkte hem. har pluggat matte, funderade på att åka och träna eller bara gå runt sjön i mina easy tone (!!! :D ) men det började snöa precis och då behöver jag mamma för att ens komma iväg... ska nog ta tag i mitt liv imorgon. inte äta så mycket och träna. mår så mycket bättre av det. tack och hej leverpastej.

RSS 2.0