du får min värld att snurra erik.



Du får mig att känna såhär. Du tar mig till en ny värld.
Du får mig att känna såhär. Du tar mig till en ny värld.
Du får min värld att snurra. Den snurrar så hårt för dig.
Du får min puls att pumpa. För du är en sån fantastisk tjej.
För mig är du den enda. Ja du vet, jag gör allt för dig.

10-23-3



känner att jag bara behöver skriva av mig. skriva och veta att ingen kommer att läsa. för jag har satt lösen på blogg, just för att jag inte vill att min mamma ska läsa. känns inte rätt. det finns så mycket jag vill skriva, kändes det som iallafall. innan jag satt mig här framför datan. innan jag la händerna mota tagenterna. innan fingrarna började sin egen dans. när jag satt där i bilen påväg hem från stallet, så snurra det runt i mitt huvud. kom på en massa jag ville skriva, men nu är dem tankarna som bortblåsta. kanske var det inget som jag ville skriva. men det gör inget, jag skriver för att jag vill det. vill få ut lite av det som jag känner.

det känns ibland, eller ibland är fel ord. alltid. det känns alltid, som om någon sitter inuti mitt huvud och berättar för mig hur ful jag är, hur tjock jag är, hur värdelös jag är. det är inte lätt att vara positiv åt allt, när man hela tiden hör " det fixar du aldrig, aldrig någonsin. det är lika bra att ge upp". jag minns dagarna då jag kunde vakna och säga till mig själv att jag gillar min kropp. nu känns dessa morgnar som en evighet sedan. jag ser inte längre det vackra i den, i kroppen jag haft i snart 16 år. dag ut och dag in. istället ser jag något tjockt, som borde gå ner x antal kilon. lagom till sommaren. sommaren innan gymnasiet. det känns som det är nu det gäller, nu som jag borde få den kroppen som jag vill ha.

jag känner mig så dålig. främst mot min pojkvän. min underbara pojkvän. som jag snart haft vid min sida i ett år. i 365 dagar. i ett helt år, har han varje dag berättat hur mycket han älskar mig och hur vacker jag är. men orden, det känns som dom går in genom ena örat och ut genom det andra. eller nej, inte så. visst värmer dom mitt hjärta, min kropp, mer än jag visar. grejen är bara den att jag har svårt att ta emot dom. ta emot det fina som han säger. för hela tiden är rösten där "nej sofia, du är inte så vacker som han säger" och jag hatar det. hatar att inte kunna hålla med honom.

jag vet inte riktigt vad jag ville komma fram till. ville mest bara skriva lite, och ja jag vet att jag inte är bra på att skriva. men jag bryr mig inte, jag gör det för min egen skull. för att kunna kolla tillbaka om ett tag och se om något ändras.

jag vet iallafall att jag kan avsluta med att säga, jag älskar dig erik johan salomon sundelius. du betyder mer än du tror.

punkt slut

ha-ha-ha, bloggen kan ta sig helt. nu vet ni det.

Amor vincit omnia

11 månder<3
Älskling, du är mitt allt<3
Jag älskar dig Sofia!
<3

bildbomb från dagen.






världens bästa.






hej jag heter sofia är otroligt vacker underifrån, (y)


lillebror förstod sig på det där med ett ta kort, :D






visst är vi snygga ? SNYGGAST släkten, lätt !








if we ever meet agin



första bilden som togs med min kamera, yeah!

tillbaka från en promenad runt sjön med mammsen. alltid lika trevligt. min mamma är bäst, bara så att ni vet. funderar på att ta mig en dusch, eller ett bad, eller kanske en bastu... svårt det här. fast, om jag bastar duschar jag ju också. två flugor i en smäll liksom. *high five* sen blir det dinner, det går rykten om att pappa har lagit något smaskigt. precis som vanligt. resten av kvällen kommer förmodligen spenderas framför en film. men det är mys! hanna och lousie sov här inatt, det var riktigt trevligt. bilder kommer när jag fått dom. skratt, film, chips, popcorn, godis, tacos, lite sömn. bara det säger väl ganska mycket? (:

A dato ad inifinitum - från denna dag till evighet



måste bara säga att jag har världens bästavän. hanna wictorson. ♥

over my head

nu är jag tillbaka framför skärmen. igen. precis som vanligt. men vafan, jag trivs faktiskt i mitt rum. så man kan väl inte klaga? eller? iallafall, min pappa kan vara världens bästa ibland. som idag, han lagade någon god kycklig grej och pomes. visst låter det underbart? och sen hade han köpt två olika glassar. cheesecake. och muffins. herregud. så nu är jag mätt som en gris. en riktigt fet en. för det är vad jag är, en fet gris. ha-ha.

behind blue eyes.

promenaden var mysig. massa prat, och skratt. det får bli dagens träning. kom hem några grejer rikare och lite fattigare. men det var det värt, och mums va fina vår kläder hm har fått in. men det köper jag någon annan dag. sen jag kom hem har jag försökt plugga. och det gick inge bra. begränsningsarea, bara ordet är svårt att stava till. försöker mig på våran HSD uppgift, och det går ... sådär. istället för att riktigt koncentrerea mig på vad det innebär att vara gluten så räkna jag ut att jag och pojken min, har vart tillsammns i 328 dagar. tiden har bara sprungit iväg. om 37 dagar har vi vart tillsammans ett år, tolv månader, 365 dagar. ni kanske inte bryr er, tanken slog mig bara när jag sitter här och myser i hans tjocktröja. fäller även en tår. hatar att vara ifrån honom...

öppna grinden för nu går jag ut.



sommar känslor på hög nivå. julia. bryggan. landet. solnedgång.


bästa hanna är på väg hit, vi hade tänkt att ta oss en promenad till kungens kurva. trevligt trevligt, och vem vill inte komma ut i detta underbara väder? va riktigt svårt att plugga måste jag säga, solen lös in och man såg inte så mycket. förutom solen. men det var underbart, så jag tänker inte klaga. efter den här vintern, har jag lovat att jag aldrig mer ska klaga på att det är för mycket sol. bilden blev jag klar med iallafall, ska bara måla den. men det blir när jag är tillbaka i skolan. efter våran trevliga promenad så tänker jag dränka mig själv bland matte talen. kanske lite engelska också? usch... nej nu måste jag klä på mig innan hanna plingar på dörren. sitter ju fortfarande i sovkläder, men herregud vad skönt det är, haha ! (:

you raise me up

ställde klockan imorse, tro det eller ej. så nu ska jag börja plugga lite, inte det roligaste när solen skiner. men jag tror att jag överlever, med härlig musik och när bilden är färdig så kanske det blir en trevlig liten promenad i solen. måste komma igång med träningen igen... just nu sitter jag och funderar på hur gärna jag vill ha en systemkamera, men det är väl bara att fortsätta drömma. länge till. buhu.
nej nu kallar bilden på mig, känner mig jätte tagad. för så är det ju verkligen. ha en kanon dag!

snö snö x 1000 ....


bästa mallan, på våran lyckade idrottsdag.

nu ska jag bege mig till ett stall utan värme och frysa litegranna, haha ! (;

this is my life.

jag som hade bestämt att jag inte skulle sitta framför datan hela dagarna på lovet, men vad är det det som jag gör då ? igår fastna jag framför sims och hokuspokus så var den dagen borta. idag skulle jag kolla en grej när jag vakna, sen fastna jag här... igen. så, när jag ändå sitter här som en nörd hade tänkt att jag skulle kunna göra ett försök till att få igång bloggen igen. vi får se hur det går.

RSS 2.0