10.54

Halv tio ringde klockan och en timme senare lämnade jag huset för att börja min färd till örebro. Är framme vid ett någon gång och det ska bli så himla mysigt. Hihi. Och jag får fira nyår med den bästa jag vet.


jag älskar dig


En så himla mysig jul

Jag har haft en så himla mysig jul. Vi är ute i stugan, var hos mormor och morfar på julafton tillsammans med alla mammans syskon & barn och har hängt hos farmor i Västerås med alla kusinerna, Erik kom hit igår och jag fick ett himla fint armband.


äntligen jullov!!!

 
idag fick jag jullov, så himla skönt!!!!!!!!! åkte till stan med min bästa natalie och köpte de sista julklapparna, sen åkte jag och tränade med pappa. jag och hannes tog sen bilen till en godisaffär i segeltorp med typ tusen sorter. heaven. tacos till middag och nu ska vi slå in julklappar. hänger rätt mycket med min lillebror just nu, men han är en bra person. 

onsdag nittonde december

 
efter en och en halv timmas skoldag åkte jag bil till malin. helt själv faktiskt, vilken känsla!!! vi såg på film och åt chokladbollar och drack te. jag har så fina människor i mitt liv så det finns inte. ikväll ska jag och familjen äta på vapiano och fira hannes som fyller sexton år imorgon. myskväll. 

22.02

 
igår kväll körde jag (!!!!!!!!!) till fruängen med ebba för att hämta ut lite paket. bland annat en klänning som jag ska ha på nyår. och lite julklappar. sen tränade jag med mamma, så skönt. vaknade upp med träningsverk och hade en helt vanlig seg tisdag i skolan som avslutades med fyra timmars jobb. nu vill jag lägga mig i sängen och hoppas livet känns lite lättare imorgon. 

KÖRKORT!!!!

 
idag tog jag körkort!!!!!!!!!! omg!!!!! det är helt stört!!!!!

16.06

 
jag är väldans glad idag. gick runt sjön efter skolan och pratade med malin halva vägen. bästa. nu pratar jag med min fina pojkvän, och snart ska jag jobba.......... wohoooo.......

torsdag 13 december

mamma och ludvig väckte mig med ett lucia tåg, sen åt alla frukost framför tvn. hade en såndär ovärd dag i skolan med en håltimme på typ fyra timmar. men jag hann köpa julklapp till Erik iallafall, äta risgrynsgröt & plugga. kom hem och pluggade lite mer och ännu lite mer. skulle tränat med mamma men hon kom hem försent så det blev ingen träning idag heller. har inte tränat på en vecka nu, hehehehehee. heja mig. har iallafall ganska fina bilder på telefonen.


12-12-12

 
stannade hemma idag med, vilket var riktigt skönt. fick en del plugg gjord, två körlektioner och en pannkakslunch med pappa och syster, vi har även beställt lite julklappar och jag en nyårsklänning. feeeeeeels goooood. nu ska jag plugga teori och se på bonde tillsammans med hela min familj, hahah nördarna... 

fredag, lördag & söndag

 
i fredags jobbade och fann dessa två i personalrummet. dock var jag duktig och lät bli att äta. kom hem halv tio, åt middag och somnade. 
 
 
blev väckt tidigt i lördags och körde till systers innebandymatch och tillbaka hem efter en stor vinst för älvsjö. 
 
träffade hanna och gick en promenad i ett väldigt fint vinterlandskap, avslutade promenaden med en kopp varm choklad innan jag jobbade ett par timmar. natalie kom och hängde med mig typ en timme på kvällen innan jag skulle sova. haha. 
 
söndagen började tidigt med julkalendern, bilkörning och sedan jobb på det. kom hem lagom till solsidan var slut. 
 
idag är det måndag. och jag mådde verkligen inte bra nånstans imorse så skippade första lektionen & var med på tre innan jag skippade den sista också. nu vill jag mest sova men har en hel hög med plugg att ta tag i, så det måste jag göra först. heja mig. 

16.21

jag sitter inlindad i mitt täcke men fryser ändå. borde byta om och börja gå till jobbet där jag spenderar fredagen och lördagen och söndagen. samma sak tre helger i rad. så himla otagg. skönt att det är bra ob iallafall. idag är jag väldigt otaggad på livet. 

8.17

En bussresa som ska ta tjugo minuter har nu tagit tjugofem och vi har kommit typ halvvägs. Värt. Jag missar iallafall halva engelskan, har matte, håltimme i tre timmar och sen en lektion. Borde ha stannat hemma idag.


tjugo dagar kvar till jul

 
efter skolan kom jag hem och åt mellanmål innan jag gick till jobbet. jobbade dock bara två timmar vilket var skönt!! ska jobba imorgon också, känns bra att få in lite extra pengar liksom (y) ska snart gå till gymmet med mamma

en kall måndag tredje december

Min helg har varit bäst, seriöst. Sådär perfekt. Just nu sitter jag på tåget påväg hem och känner mig tom.


1 december

Idag är det första december, lite snö på marken och det kan nog bli hyfsat bra väder. Jag vaknade upp på bästa tänkbara sätt, fixade frukost och pussades. Erik sitter och pluggar och jag ser på tv. Natalie ringde nyss och hon har tagit körkort!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS TILL HENNE!!!! :d och till mig som får en egen chaufför, Heheheheh. Okej, kaos inlägg!!


RSS 2.0