Varvar ner efter veckan, mysigt!


21.56

jobbade fem till nio, med ett leende på läpparna. kom hem och åt kyckling och pasta. underbara pappa. försöker få tag på hanna samtidigt som jag slö kollar på idol.

Grattis oliven!


22.05

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har ätit och ska snart börja städa. Är på kanon humör just nu, livet är allt bra ibland!


Morgongott!


21.47

efter att ha blivit osams med matteboken, så gick jag ut och gick tillsammans med min fina vän gabriella. otroligt skönt att gå, och otroligt bra sällskap. historian får vänta till någon annan dag, eller någon sida ska jag läsa ikväll. efter jag ätit upp min mandarin.

16.57

Engelska, matte och historia. Det är kul att det är lugnt i skolan och att mitt huvud inte gör ont. Tur att mandariner finns!


Såhär vandrade jag runt idag om någon bryr sig


12.00

Fördriver en 10000 timmars lång lunchrast med fina människor! Lena är också med på ett hörn.. Bara så att ni vet!


07.49

Ska snart röra Mig upp till köket och äta en god frukost, men först testa blogg.se s nya app! :)


nytt i smyckeslådan

earcuff med kors, en liten earcuff med pistol och en med hjärta, ett armband.

min underbara vän malin har gjort dessa, kolla in hennes hemsida på en gång!

21.10

tre och en halv timmas jobb. vara sur på chefen. komma hem till god mat och paj, ett leende på läpparna kom fram mellan tuggorna. ska ta och lägga mig tidigt och försöka springa imorgon bitti.

världens bästa familj.


9.40

jag lekte duktig imorse och sprang runt sjön, med målet att inte gå. gick jättebra tills smalbenen började göra extremt ont. fick gå en ganska lång bit innan det kändes bättre. runt kom jag iallafall. nu tar vi tag i det här. snart ska jag röra mig mot bussen för att ha två lektioner och lunch, sen hem och bara göra ingenting innan jag åker till jobbet.

allra käraste syster


min kärlek till dig är som universum, oändlig.


grattis på din dag syster!


18.51

den här helgen har varit underbar. min pojkvän är så himla underbar. i lördags var vi barnvakt i tre timmar, idag fyller min syster år så vi har firat henne och varit på djungelboken. bästa någonsin! ska lägga över lite bilder från kameran innan mat och tårta.

.

jag vet att jag säger och visar det för sällan, men jag är så tacksam över att jag har så fina vänner. som stöttar mig i skolan, som får mig att le varje dag, som får mig glad, som gör dagarna till något extra. tack. och tack till alla vänner som jag inte träffar lika ofta längre. men som ändå får mig att känna mig hel. tack. jag älskar er.

15.03

känns som jag borde valt en annan linje. en där man inte behöver sitta stilla och lyssna på någon som pratar hela dagarna, men det är bara lite kvar. ska ta och städa samt bädda rent innan jag sätter mig på tunnelbanan och hämtar upp erik. kärlek på det. och kärlek till att solen skiner.

såhär snygga är vi på jobbet

klar med engelskan, och spanskan. ska göra mig iordning och längta efter imorgon.

21.34

fick sluta en och en halv timma tidare. både skönt och tråkigt. en promenad hem, pratade med älskling och bästa louise. en lyssnade på musik. för alla som bryr sig åt jag god mat tillsammans med far som satt framför dataskärmen.. social grabb. ska vara duktig och skriva en sammanfattning om romeo och julia på engelska, så har jag det klart. imorgon kommer min andra halva. lycklig tjej!

9.35

började dagen med att vakna förtidigt. göra spanskaläxan tills imorgon. 200 utfallssteg. gröt och två mackor. ett glas citronvatten. kolla massa bloggar. ska snart hoppa in i duschen och hitta något att ha på mig. känner att jag är på bra humör idag, :)) blir jobb direkt efter skolan fram till tio. där sjönk mitt humör lite, men det är okej. pengarna rullar in som dom ska, kompis det går bra nu.

21.10

kort skoldag. komma hem och fastna framför ett spel. klä på sig ordentligt och cykla till stallet. bli prickig av lera. rida. och cykla hem. äta god mat. och se på bonde. få en tidning av pappa. ska packa upp jobbkläderna, göra mig ordning och lägga mig och läsa lite. mysig kväll :)

spåkulan är .. hmm.. smart?


07.38

här spenderade jag min går kväll. på drameten. på scenen stod romeo och julia och några andra människor. helt okej pjäs, lite seg ibland. idag vaknade jag kvart över sju, klockan ska ringa åtta. jobbigt läge. och det är ännu jobbigare att jag inte kan somna om.. life goes on!

15.54

tråkig spanska lektion. matte som man inte fattar något av. och en jobbig idrottslektion. funderar på att springa nu, eller städa. borde göra båda.

.

Tumblr_lpna25lg7w1r13iy8o1_500_large


21.42

jobb mellan halv fem och åtta. kom typ inga kunder, vet inte om det var tråkigt eller skönt. tiden gick ändå hyfsat fort, och jag har roliga arbetskamrater. fick även med mig sushi hem. hur bra är inte det liksom? sisådär 15 bitar eller något. några till mamma, två till ebba och resten till mig. bästa. pratade med min andra halva första gången på fyra dagar. han är världens finaste människa. ska snart krypa ner under täcket.

14.43

älskar att vi slutar ett på måndagar. älskar att komma hem till ett tomt hus. älskar att hitta chokladbollar i kylen. älskar att jag kommer rulla fram vilken dag som helst.

en väldans bra start på dagen

två goda mackor. ett glas oboy. och en tallrik gröt med jordgubbssylt.

svar.

den är från h&m och kostade 299 tror jag :)

8.34

jag ställde klockan en timme förtidigt och kunde inte somna om. det regnar utanför fönstret. jag är hungrig. det är kallt. men det är okej, jag kan ta det lugnt innan jag ska gå till bussen. jag kommer somna lättare ikväll. jag kan ha på mig en mysig kofta. jag ska göra en god frukost. och jag har min filt. gäller att vara positiv

13.38

kom precis hem från jobbet. eller nästan. ska äta pastasallad innan jag cyklar den tryga milen till stallet. vid sju ska jag vara hemma hos malin och ha en mysig kväll med fina människor. livet är bra just nu.

med ett leende på läpparna


22.47

Halv nio kom jag hem från stallet. Satt in en pizza i ugnen och såg framemot att hitta på något sen. Kvart över nio och ett sms senare, sitter jag i soffan under ett täcke med popcorn och läsk. Tre syskon och Kenny Starfighter som sällskap. Det var den kvällen det. Misslyckat. Fick frågan om jag ville jobba imorgon, tackade ja till extra pengar. Tio till ett. Ska vara tråkig och sova nu. Mitt liv är kul.

15.25

dålig dag i skolan. längtar redan ihjäl mig tills lovet. jaja, bara några veckor kvar... ska snart bege mig till stallet med bästa louise. ska förmodligen rida första gången sen slutet av april. maj. juni. juli. augusti. september. typ fem månader eller något. hur jag stått ut? kvällen tillbringar jag med lousie och kanske hanna. men vi hörs :)

14.26

jag hittade jackan. jag ska läsa hundraelva sidor historia. jag ska ringa och kolla om jag kan börja jobba tidigare. jag vet att min blogg suger.

10.21

idag vill jag göra något. jag vill träna. träffa kompisar. köpa en ny jacka. sola. sova. sluta skolan. ta körkort. ha massa pengar. flytta hemifrån. idag ska jag köpa en ny jacka, sola. och jobba. det är det jag vet ännu.

21.06

helt värdelös dag i skolan. slutade två. åkte in till stan. gick runt med en tom mage. hittade det jag ville, förutom en jacka. tår i ögat. träffade en vän ett tag. kom hem och åt mat. bonde på tv. nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. ledig imorgon!!!

jag är redo för hösten

jeansskjorta. skjorta. kofta. tröja. halsduk. klocka. ett par örhängen. en earcuff.

bara för att


7.31

Idag vill jag vara hemma från skolan. Mitt huvud gör hur ont som helst och jag har sovit dåligt hela natten. Men det är okej, jag krigar. Och har väldigt fina människor i klassen. Ska snart sätta på mig duntofflorna och äta nybakat bröd. Hitta lite Alvedon också.

ska bli spännande att se vad det blir för någon


jag vill inte skryta, men detta slängde jag och två 11 åringar ihop till middag.


.

Tumblr_lrfogvs6371qm7k4jo1_500_large

min dag genom kameran


9.56

stannade hemma idag också. mår lite bättre iallafall. ska snart öppna matteboken och låta bli att stänga den direkt igen.

19.48

har sovit mest hela dagen. och spelat spel. och lyssnat på musik. ska snart titta på idol tillsammans med far min. får se om det blir skola imorgon eller inte.

detta åt jag till frukost, helt okej sådär.


12.04

har tagit bort och lagt till. telefonen är uppdaterad med nya låtar. funderar på att sova ett tag.

we ♥ it

Tumblr_lrd7zrjlyh1qciqpx_large

9.02

ont i hals och huvud. 37,3 i feber. har typ 36 egentligen. väljer mellan att stanna hemma eller kriga igenom två lektioner. borde stanna hemma så att det inte blir värre, borde gå till skolan så att jag inte missar något.

svar på kommentar

tror att du kan mena: everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. 

stämmer det? :)

21.22

jag och hanna var duktiga och gick runt sjön. när vi hunnit några hundra meter börjar det dugga lite, sen mer och mer och mer. kom hem och det kändes som jag hade duschat. men det var mys. underbara människa. sitter och laddar ner lite musik och dricker varm choklad.

19.16

I min säng ligger en sjuk pojke och sover. Om det är någon som vet en mirakel medicin, kan den väl säga till?!! Ska ut och gå lite med mamma nu. (skriver från mobilen därför det aldrig kommer upp bilder...)

18.39

Ligger i sägen bredvid en halvsovande pojke. Men det är underbart att ha honom här. Kärlek. Och idag har vi varit tillsammans 29 månader. Som jag älskar dig hjärtat. Hängde med bästa nattis i stan någon timma, fick inte med mig något hem. Det får bli en annan dag. Ikväll väntar grillat, godis och massa mys.

07.47

Ligger kvar under täcket och spelar alfabet. Känner att benen har träningsvärk efter mina 200 utfallssteg igår. Men det är bara skönt. Idag börjar jag fem över nio, och slutar kvart över tio. Vår historia och spanska lärare är inte här idag. Helt okej. Nej nu ska jag äta :)))

21.30

Helt värdelös dag i skolan. Drog hem, åt upp halva kylskåpet innan jag satt mig på cykeln till jobbet. Fem till halv nio. Sex till nio imorgon, efter en lång skoldag. Känner mest för att lägga mig i sängen, gråta en skvätt för jag är så trött. Vakna av pussar på pannan. Nu ska jag läsa i svenska boken, hej deppigt inlägg.

20.52

Kom hem från jobbet för ett tag sen, fick lite mat i magen och gick ner till matteboken. Tillsammans med musik och lite godis. Ska sitta här tills jag går och lägger mig, kul liv.

jasså det säger dom


8.09

somnade med ett leende på läpparna. sov som en stock hela natten. vaknade innan klockan ringde. insåg att det regnade, och vill tillbaka till solen. vill ha min pojke här. femte veckan utan honom nu. dör lite smått. skola från fem över halv tio, till tjugo i tre. kul dag. hinner väl mest komma hem och äta något innan jag sätter mig på cykeln till jobbet. lite bra känns det att säga så trots allt. jobbet.

21.20

nu har jag ångest över att jag ska jobba imorgon. jag har hittat massa kläder som jag vill ha. ska försöka ta mig till stan eller något inom en snar framtid. men extra pengar i plånboken sitter ju aldrig fel.

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

"jag tänker aldrig släppa dig"

underbara människa. underbara pojkvän. och du är bara min. på fredag så är jag i din famn igen. kysser jag dig igen. håller jag dig i handen. ser jag dig le. är jag sådär lycklig som bara du får mig.

.

torsdag till söndag. barcelona. 200 meter från havet. pool på taket. mamma. mormor. syster. god mat. underbar glass. värme. sol. shorts. kyrkor. massa människor. taxi. vågor. prat. skratt. mer glass. lite shopping. kort. ta mig tillbaka.

ett par helt underbara dagar i barcelona tillsammans med mor, syster och mormor


RSS 2.0