finaste malin



jag har en av världens finaste vänner. kärlek till dig

.

hemma från landet och en underbar födelsedag. nu ska jag packa upp och träna magen. myyyyycket tårta ligget där inne.... goooooooott!

det finns inget finare än äkta vänskap

hem kommen från skolan. har köpt present till mamma, morsdag på söndag ju :) ska snart städa mitt rum lite granna. partyyyy ikväll ju!!! eller..... nej inte det inte. bara middag med tjejerna, och han, ni vet min pojkvän. men det är underbart det med ju! fast innan dess ska jag vara barnvakt, lite stressigt kommer det att bli.. men vad gör man inte för lite pengar liksom ? (y) nejni, nu måste jag damsuga. kass uppdatering i helgen, drar till västerås imorgon. eller förresten, kass uppdatering hela tiden. heheh.


när solen skiner, skiner vi

nu ska jag ringa min pojkvän som förövrigt kommer hit imorgon. lycka på det! :D

idrottsdagen i bilder
























jag älskar dig min finaste pojkvän



det handlar om fingertoppar
och om händer som vill bo i varandra
om att springa skrattande genom ösregn
att gör fruktsallad och fläta ord
och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon

det handlar om tankeläsning
och om smulpaj och bubbelskum
om att gå i mörker och titta på stjärnor
att inte behöva blunda för att våga få plats
och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skratt finns

Det handlar om ögonskimmer
och om glitter och såpbubblor
om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag
att tala samma språk och samma tystnad
och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar

det handlar om tvåsamhet som inte river sönder
och om att minnas hur man andas
om varmfamnar och enkelhet
att gömma sej i tält av mjukhet tillsammans
och att veta att &-tecknet mellan

finns ingen sötare




s' all i need is u

nyss hemkommen från att ha hämtat min älskade lillebror. det tog ungefär 45 minuter för oss att gå hem från dagis. men varför inte? det är trevligt det med ju :))) lekte följa john och massa *intresseklubben antecknar* gillar att det inte går att ladda upp en bild..................

s' underbar



Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK

nej jag skäms inte över hur dålig jag är på att uppdatera. just nu händer det inget märkvärdigt i mitt liv. men kanske är det just nu som jag ska skriva? så att man ändå minns de dagar då man inte gjorde ett skvatt? hur som helst, dagen har rullat på som vanligt. vädret just nu ser ut att vara bra, jag ska snart dra på mig ett par shorts och hämta min älskade lillebror på dagis. alltid lika trevligt. senare ikväll funtar jag på en runda runt sjön om man inte hänger med mamma till liljeholmen, what ever, det tar vi då :))

hatar att jag hittat en bra låt, men youtube vägrar att sammarbeta. vi får se hur det hela slutar. inte är det jag som kommer att ge mig först iallafall, nej så är det aldrig :)))


h3h3

just för stunden har vi gäster, riktigt gott för magen ! hahaa, underbar mat och sen underbarare efterätt. kan det bli så mycket bättre? och lyssna på det här, en av familjerna har världens sötaste hund. lägger upp bild sen, hiih. nej nu ska jag nog upp och busa lite.
vi hörs! :)

om äta var ett ämne i skolan, skulle jag ha mvg

just nu pratar jag med pojken min och ska lägga in bilder från dagen :))) dagen i sig har spenderats först på gömmargården där det var tävlingar. lite små segt att öppna och stänga ett rep i två timmar... men har man louise så har man aldrig tråkigt. bara så att ni vet liksom :) sen begav jag mig till berga och tillbringa yttligare några tillsammans med hästar. mamma, ebba & ludde var med och prövade att rida. riktigt skoj!



here we go


* sluta stressa
* njuta mer av det jag har
* börja komma i säng samma tid som förut
* inge mer vila börja träna mer på allvar
* vara glad och lycklig varje dag



bästa bellsan



min fina vän gabriella, :))))


jag har börjat funderat på hur många gånger jag lyssnat på denna låt, men nej det går inte. i mina öron är den underbar!

hur klockren som helst.


tre favoriter på ipoden







mat. eller sol. mat & sol, jag ska kompromissa lite, och äta ute i solen. kattjing!!

bildbomb

helgen spenderade jag i örebro, älsklingen fyllde år. :)






så himla klockrent! vi skulle ta ett kort, och innan hade pojken gungat så det fanns fart kvar eller vad man ska säga. och sen när vi står där så kommer gungan och träffar oss på benen. HAH





jag älskar dig hjärtat,


s' kanske ska man börja med det här igen...?

klockan är snart två, och jag har fortfarande inte ätit lunch. kanske borde jag röra mitt tjocka arsle upp för trappan och äta nått? fast det känns helt ärligt mer lockande att gå ut i solen. det är så varmt och skönt där, hihi. men ah vi får se hur det slutar. samtidigt känns mat gott!!!!
annars då, jag är sjuk. eller nej, jag var sjuk. feber, ont i halsen och illemående. *intresseklubben antecknar* men sen helt plötsligt... nej usch det är äckligt att skriva ju. men sen mådde jag bra igen (y) min pojkvän är underbarare än vad han någonsin varit för den som vill veta :))))

jag är med och tävlar om ett bokpaket.....



från glimra förlag. hur kul skulle det inte vara att klistra in bilder på minnen som man inte vill glömma? och sedan ge boken till en kompis. eller att fylla i en bok och göra mammas dag till något särskilt. jag har aldrig förr haft någon sån här bok, och tycker därför det skulle vara extra kul att vinna. tänk att ha något att kolla tillbaka på när man blir vuxen? sitta och kolla, och utbrista: "juste, den där kvällen. ååh vad mysigt det var!" samla sina favorit recept i en egen bok, och alla vänner i en annan. genom att bara ha suttit och kollat igenom böckerna på hemsidan blev jag fast. på riktigt. finaste jag sett på länge.

böckerna kommer från www.glimraforlag.se

lycka rakt igenom



att säga att jag avslutar med en fin bild låter fel, men det gör jag. nu ska jag byta om.

hej.....

.....min karriär som bloggare slutare lika snabbt som den började.

RSS 2.0