.

samanfattning av 2010.

januari: befann mig i sydafrika. kom hem och begav mig till finaste. skolan flöt på som vanligt
februari: hade alla hjärtans dag helg
mars: var ute i snön. tog massa promenader
april: ett år med älskling. 
maj: fyllde år. idrottsdag. började sola. 
juni: avslutningsbal. sommarlov. jobbade. bada. solade. pussades. skrattade. 
juli: hängde på landet. köpte systemkamera. mös på taket. var med finaste.
Augusti: tränade massa. firade morfar. började gymnasiet. 
september: insåg hur underbar pojkvän jag har. pilen avlivades. tog massa bilder
oktober: ett och ett halvt år med finaste. var smurfar i skolan. började rida igen. landet
november: kom närmare louisen. massa plugg. snön kom. gjorde en film till bästa. 
december: plugg. stall. snö. luciatåg. tog massa kort. saknade min pojke. firade jul. och nu, nyår med bästa!

DAG 21 – DET HÄR UPPRÖR MIG

alla har det inte lika bra som jag har här i världen. och visst är det hemskt att se bilder på barn består av skelett. men en annan sak jag stör mig på, är människor som tror att dom är mer värda än andra. människor som kollar snett och ser på folk som inte är som DOM. bara för att dom är rika och får allt dom pekar på, är man mer värd då? är man mer värd än en människa som måste kämpa för att överleva varje dag? jag tycker inte det, och ser ingen som helst anledningen till varför dom ska tro detta.

för alla människor är precis lika mycket värda, vi har det bara olika lätt.

Jag älskar dig gumman, du är otrolig <3

Baby girl I just wanna tell you that you are
The reason I love the reason I trust
God sent me an angel
You are the best in the world
A wonderful girl
Knowing you by my side brings tears to my eyes
Baby
Girl you had me from the moment I looked into your eyes
And I knew you were an angel but you were in disguise
Tell me how can I be so lucky
That you fall down from heaven for me
God sent me an angel
You are the best in the world
A wonderful girl
Girl you are
You're all that I need in my life

You're the perfect girl
You're made for me
It's so easy to love you baby
We're compatible, incredible and natural we are
And girl I've never felt this way before
From the bottom of my heart
Baby girl I just wanna tell you that you are
my one and only


du och jag för alltid <3

DAG 20 – ETT ANNAT ÖGONBLICK

låter texten tala för sig själv.

"
första januari nittonhundra nittioåtta - tionde september tvåtusen tio 
om jag kommer att sakna dig. som jag redan saknar dig. det gör ont. i precis hela kroppen. hjärtat känns... alldeles tomt. vart ska man börja? ska man börja från början på vårat kapitel? från femte oktober tvåtusen nio. eller ska man börja här, i slutet? jag vet inte, utan det får bli som det blir.

minns första gången jag skulle rida dig på riktigt. det var mörkt, små kallt och regn. där satt jag med ett stort leende på läpparna, och försökte få dig att göra som jag ville. bocksprång och tvärstopp. men till slut, så fick vi till det. på slutet, sista minuterna gick du som en klocka. dagarna flöt på, och du började bli en del av mitt liv. av min vardag. vi utvecklades, sakta men säkert. samtidigt som vi mötte på en hel hög med motgångar.
för varje gång jag tillbringade tid med så, så insåg jag hur mycket jag behöver dig. hur bra jag mådde av att cykla tillsammans med min älskade vän louise till stallet. i vått och tort. känslan som kom över en, så fort man hoppade över cykeln. att stå i gången och bråkade med dig om hur man ska stå. skratta tillsammans med louise. hämta sadel och träns. bege sig ut i skogen. njuta av tystnaden och allt. det finns inga ord för det. märka hur vi började förstå varandra bättre. hur du började lita på mig. hur du kunde stå still i gången, bara det ett framsteg. hur du lyfte huvudet och kom gående när man ropade på dig. hur det var, du & jag,två dagar i veckan.
går. när jag kom gående på vägen, och såg dig stå i hagen. såg hur du fick vara häst den sista dagen i ditt liv. hur jag kunde ropa ditt namn, och få en gnäggning. se hur du utan svårigheter kommer travande emot mig. din busiga blick under pannluggen. hur du följde mig i hagen till det inte gick längre. sittande på en sten med tårar som rann nerför kinderna, och blicken på dig. känslan över att du inte höll dig långt bort, någon meter som mest. hur du med jämna mellanrum la ditt huvud i mitt knä, som för att kolla hur det var med mig. det kändes som ditt sätt att säga hejdå, som du hade förstått vad som väntade dig. att se dig galoppera, var underbart. du var som dig själv igen. det kändes så rätt, men ändå så fel. att säga hejdå. föralltid. var bland det svåraste jag gjort. när jag runt i hagen, och du hela tiden följde min fotspår. det var... så magiskt. på något sätt. kalla mig tönt om ni vill.
jag glömmer dig aldrig pilprins. ha det bäst ♥"





ta mig tillbaka

för ett år sedan vid den här tiden, så befann jag mig i afrika. underbara sydafrika. skulle inte vara helt fel att vara där igen. vara i värmen i tre veckor. bada och sola varje dag. vara med min fina familj, och familjen vi känner som bodde där. bara njuta av att slippa skolan och kylan. skulle göra ganska mycket för att åka iväg någonstans, men bara om min skatt följer med.
bilder hittar ni här

DAG 19 – DEN HÄR MÅNADEN

* är den sista på 2010
* är den kallaste någonsin
* får mitt första jullov i gymnasiet
* firar jag jul på landet, mitt snö paradis
* har jag insett det roliga med att klä på mig tusen lager kläder och galoppera på en äng
* saknar jag min pojke obeskrivligt mycket
* har klassen blivit bättre
* ska jag fira nyår med erik

hihi

Boy: Im so glad that im alot older than my grilfriend :)
Friend : Why ?
Boy : So I wouldnt have to live without her.

last christmas


DAG 18 – DETTA ÅNGRAR JAG

jag vet inte vad jag ångrar. och det jag har ångrat, har jag redan glömt.

bara för att

nu beger jag mig till landet, eller okej, inte n u. men om några timmar. eller kanske inte ens det, om någon liten timma så sitter vi inklämda mellan väskor och julklappar. ingen uppdatering innan jag kommer hem, om ens då. men det är nog ingen som bryr sig?

DAG 17 – MIN FAVORITFÖDELSEDAG

var nog den senaste, när jag fyllde sexton. och min prins var här. eller jag skojade bara. vi var inte alls här. först på fredagen så kom fina vänner hit och firade mig. på lördagen var vi på 50- års fest, och sen på min dag så var vi ute i stugan och släkten kom och grattade mig. fullt upp hela helgen med andra ord, men eftersom min bästa var vid min sida. så fanns det ingen tråkig sekund. hihi

agrkja

jag har världens finaste vänner runt mig, som får mig att skratta och vara glad. varje dag. men hela tiden känns det som om att det är något som saknas. en stor bit av mig som inte sitter där den ska. utan den biten lever sitt eget liv. och ja, jag saknar den. saknar att känna mig hel, för det är just det jag gör dom få dagarna jag får spendera tillsammans med min andra halva.
idag, är det två veckor och tre dagar sen jag såg hans leende. kände hans närhet. kysste hans läppar. såg in i hans ögon. höll hans hand. två veckor och tre dagar. och saknaden blir bara större och större för varje dag som går.
kom bara hit älskling, kom hit och gör mig sådär lycklig som bara du kan. kom hit och följ med oss till fjällen, ge mig en extra vecka tillsammans med dig innan det vanliga livet börjar igen. det utan dig vid min sida.
jag älskar dig.

gillar't


sanna ord

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara"


Lite kunskap bakom "jag vet inte"

Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"

Och lite smärta bakom "det är lugnt"

christine ekman

saknad kompis

DAG 16 – MITT FAVORITMINNE

favoritminne? grejen är den att jag inte har ett minne. ha-ha. okej, mitt favoritminne som jag kan tänka på tusen gånger om, är dagen jag och erik blev tillsammans. 9 april 2009. (attans, nu började jag tänka på det. och kommer aldrig komma på ett annat minne).
eller jo, ett annat är en sommarkväll. sommaren tvåtusen nio. jag och min underbara kusin julia var ute och gick på landet. gick där och pratade om allt och inget. klockan var runt elva tolv, och vi fick för oss att vi skulle bada. så, utan badkläder eller handukar så begav vi oss ner till bryggan och hoppade i. jag minns att vi tog massa kort, att vi hade likadana bh-ar på oss. och nästan likadana trosor. jag minns, att det var ren lycka. älskade kusin.

egentligen så finns det tusen minnen, som är speciella. men när man väl måste tänka på ett. då kommer inget fram. eller så är det iallafall för mig

nemas problemas

jag har insett att jag nog har svåra sömnproblem. haha. på kvällarna kan jag inte somna, och nu när vi börjar halv elva (!!!!!!!!!!!) så vaknar jag klockan åtta. åååhhhhh.h.h.h.h.h.. jaja. får ju lov idag, och finaste kommer på måndag. då brukar jag sova som en prinsessa. hih. rörigt inlägg, så bye!

DAG 15 – MIN FÖRSTA KYSS

första seriösa kyssen, antar jag var sommaren 2007. när jag alltså var 13 år, och tillsammans med alexander. om jag ska vara helt ärlig- jag minns inte hur det gick till, var och inte heller när. men något säger mig att det var natten då vi alla sov i vår lillstuga på natten. jag och alex låg bredvid varandra, och jag kände en varm hand på min. det minns jag, men kyssen? nej, inte den. kanske kom den då, den natten.
är det meningen att man ska minnas sånt här? stolt som jag är, minns jag iallafall min och eriks första kyss. och det är den enda som räknas.

har man tråkigt, så har man


DAG 14 – MINA DRÖMMAR

Mina drömmar... handlar för det mesta om konstiga saker som jag sedan glömmer bort när jag vaknar. Precis innan jag hinner berätta dom för något. Tråkigt. Seriöst då, jag vet inte vad jag drömmer om att göra. Vad jag vill jobba med när jag blir stor. 

Om jag nu ska vara helt ärlig, jag är inte säker på om jag har några drömmar. Det finns inget som jag velat göra jättelänge och som jag verkligen vill uppnå. Eller jo, när jag tänker efter. Det var för ett tag sen nu. Flera månader. När jag och finaste varit tillsammans ett halvår kanske. Då insåg jag att jag faktiskt vill dela mitt liv tillsammans med honom, att jag vill bo tillsammans med honom. Där har vi alltså min dröm, flytta ihop med erik. 
Jag får ta livet som det kommer, och även drömmarna. Njuta av det jag har, och längta efter det som kommer.


lillebror

grattis på fjotiws dagwen!

DAG 13 – VAD HADE JAG PÅ MIG I DAG?

skyller på att enda gången jag var utanför dörren var när jag skulle gå och åka pulka. iklädd underställ och tjocktröja, vilket jag fortfarande har på mig. ett par svarta fina byxor och en turkos tröja med bruna detaljer. snyggast i staden, det är jag det!

bara för att.



I cannot promise you that
I will not change
I cannot promise you that
I will not have many different moods
I cannot promise you that
I will not hurt your feelings sometimes
I cannot promise you that
I will not be erratic
I cannot promise you that
I will always be strong
I cannot promise you that
my faults will not show
But -
I do promise you that
I will always be supportive of you
I do promise you that
I will share all my thoughts
and feelings with you
I do promise you that
I will give you freedom to be yourself
I do promise you that
I will understand everything that you do
I do promise you that
I will be completely honest with you
I do promise you that
I will laugh and cry with you
I do promise you that
I will help you achieve all your goals
But -
most of all
I do promise you that
I will always love you

från igår








dag 12- den här veckan

har varit den sista hela innan jullovet, hur uuuunderbart är inte det?! har haft hyfsat mycket plugg men har kämpat på och sett det roliga i det hela istället. tre dagar spenderade jag på hästryggen och i stallet. de andra med plugg. fredagskvällen hemma hos min fina vän lena med louise och nattis. där blev det tacos, dear john, bad, skratt och hårfärgning. älskade kompisar! igår tog jag det bara lugnt och köpte klart de sista julklapparna, plus slog in de.
idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. (:

du är min favorit.







vill bara ha det som förut.

Utkast: Dec. 18, 2010



Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

asgaga



pratade nyss med min älskade i telefon. för att sedan göra lite situps, för att fördriva tiden eller något sånt. ska bege mig till sängen har ändå inget vettigt att komma med. vi hörs.

.

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."


i väntan på ingeting

julklappar inslagna. julgodis bakat. bubbelvatten druckit. musik spelas. godis ätet. saknar min prins

dag 11 - i min väska

... finns det en massa skräp, böcker, block, pennor, mer skräp, en telefon, busskort, ipod, nycklar, tamponger, gem och ja.. ännu mer skräp. haha!

Dag 10 – Mina syskon

världens bästa, galnaste, jobbigaste syskon har jag. två bröder - hannes 14 år på måndag & vildungen ludvig 4,5 år. sen även min syster ebba på 10 år. vet inte riktigt vad jag ska skriva om dom, slänger in bilder istället!

Dag 09 – Min tro

Vad tror jag egentligen på?
Jag sitter här, konfirmerad, och funderar på vad jag tror på. Om jag tror på att det finns någon där uppe. Någon som hör våra böner, någon som hjälper oss med livet. Någon. På ett sätt tror jag att det finns någon, inte en gud. Utan bara någon. Jag vill nog inte tro på att vi bara dör och allt blir svart. Föralltid. Jag vill tro på att man lever vidare, precis som i alla filmer. Okej, alla var att ta i. Men som Bröderna Lejonhjärta. Grabbarna dör, men kommer till en ny värld. En ny plats. Och får vara tillsammans igen. Så vill jag att det ska vara för mig med.

Vad tror jag mer på?
Med handen på hjärtat, jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror att det är möjligt att bara genom att se på en person. Genom att se den i ögonen, och man redan då vet- att för eller senare kommer det att bli vi. Eller nej, jag tror inte. Jag vet. För jag har själv varit med om det. Att drunka i någons ögon och i samma ögonblick bli kär. Vad gäller kärlek, så tror jag på ödet. Ödet att det finns någon där ute som man hör ihop med. Något säger mig, att jag har hittat mitt öde. Min själsfrände.

Jag hittade en fin mening på en tjejs blogg, och jag tyckte den passade in;

Men mest av allt, så tror jag på äkta kärlek. Eller egentligen är det ingenting jag tror på. Det är någon jag lever för 

i just want you close

eftermiddagen spenderade jag i stan med världens bästa mamma istället för att plugga. jaja... fick med mig två klänningar och två mössor hem. glad chey!

gammal bild.


- Do you ever feel already buried deep? 6 feet under screams but no one seems to hear a thing

nu ska jag bege mig till skolan med vääääärldens huvudvärk......... men det blir nog bra. slutar vid fyra i think, då blir det hem och plugga. gud vad jag älskar skolan just nu! har så mycket ork till att sätta mig framför datorn och skriva om hållbarutveckling. jag har verkligen det, verkligen. inte. idag är det exakt en vecka kvar tills vi får jullov, som jag längtar! nu är det dags att bege mig till bussen. b a j s

Dag 08 – Ett ögonblick



Hela livet består av ett per miljarder ögonblick. Det kan vara allt få gå till skolan själv till att möta en gammal vän när man minst anar det. Det är alla dessa ögonblick som gör livet till vårat eget, till vårat speciella liv. Som bara är ditt och ingen annans. Bland alla dessa ögonblick, så är det vissa som man minns tydligare. Och det är ett sådant som jag tänker berätta om, därav låten.

Påsklov 2009, spenderade jag uppe i Rättvik med min underbara konfirmationsgrupp.Vi var två killar och sexton tjejer om jag  minns rätt. Under våran tid så hade vi tre olika läger, höstlov, påsklov och sedan ett på sommarlovet. Det är det på påsken som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Jag tror att många vet varför, men jag vill berätta igen. Jag vill i mitt huvud uppleva dagen igen, just det ögonblicket då våra läppar mötes för första gången.

Precis som varje vecka, så var det disco. Jag har aldrig varit riktigt för att dansa, och så hade det hänt en grej med min kompis. Så vi hängde inte där såååå mycket, utan satt mest och snackade i rummen, myyys det med ju! Sen iallafall,  typ en kvart innan discot skulle stänga så gick vi ner dit för att se hur det var. Vi sitter oss mot väggen och kollar på alla som dansar. Precis som på vilket disco som helst, var det tryckare på slutet.

Erik går mot oss, och mitt hjärta börjar slå snabbare. För inte kan det vara mig han kommer fråga? Och så hör jag hans röst ska vi dansa? Haha tänker jag, han frågade inte mig. Men sen en sekund senare insåg jag, att jo han frågade faktiskt mig. Så då går vi ut till dansgolvet. Spänningen var lite stel, men direkt när vi började dansa så blev det bättre. Jag minns så väl hur fort hans hjärta slog men ändå verkade det som han verkligen slappnade av. För det var nog det här han hade väntat på, hela kvällen och ända sen den dagen han blev kär i mig.

Så där står vi och dansar till allas awww, naaw, va söta! Jag minns hur han luktade, vad han hade på sig och att jag kände mig som den enda i världen för honom. Och det känner jag mig fortfarande som. En kyss eller två, tre kyssar, var det som behövdes. Behövdes för att det skulle bli vi.

9 april 2009, världens bästa dautm. Och världens bästa pojke som aldrig slutade kämpa.

erik,


When I think of us in separate life,

I don’t understand how I’d survive.
All I need is you.
So let it rain, let the wind blow.
For as long as I’m with you,I’ll be alright.
Take my hand, cause I won’t let go.
And I promise you the rest of my life.
When you look at me with sleepy eyes in the morning light,
I realize All I need is you.
If only we could end up forever pleased a million years or two,
how I want to spend them all with you.

Once I start I dunno how to stop

har gett upp plugget, skrev sisådär tre meningar........ får ta tag i det där en annan. duschen lockar betydligt mer, och kanske ett samtal med min älskade. som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter. bara en vecka och sex dagar kvar. ja jag har nedräkning.

töntigt chey.

jag må vara töntig, men det gör ont i hjärtat när bror min inte kan prata ordentligt. man kan verkligen se på honom hur jobbigt det är... min fina lilla prins

även om det är över nu

har precis satt mig framför datorn och ska ta tag i vår uppgift om hållbarutveckling. visst låter det kul? grejen är den.. att det är vårat slutbetyg i naturkunskap a. jippie! men jag ska kämpa på och det är ju sex dagar kvar tills den ska vara klar. så det blir nog chill.

har varit hos doktorn idag, eller på huvudvärkskliniken rättare sagt. dom har hittat varför jag har ont i huvudet. för alla som vill veta så kan det bero på att jag är stel/spänd i typ hela höger sida av nacken och axlar/ skuldrorna. och även på vänster. så dom klämmer och stretchar överallt. smärta.

men vi hörs hörrni!

-true true-


Dag 07 – Min bästa vän

Med handen på hjärtat, så är det Erik som är min bästavän. I vårt och tort. Ingen vet så mycket om mig som honom, och ibland tror jag att han vet mer om mig än vad jag själv gör. Det känns skönt, otroligt skönt att ha honom vid min sida. världens bästa pojkvän.

Precis som pojken min sa en gång: "Gustav är min bästis, men du är min superbästis". Precis som honom så har jag en bästis, som inte är han. Den här fina människan har jag känt.. några år, haha. Vi lärde känna varanda i stallet, och med tiden så växte våran vänskap fram. Alla kilometer långe cykelturer till stallet. Turer med så mycket skratt, och så mycket klagan. Alla busgalopper vi tagit, skrattande på hästarna. Alla stunder vi bara, har varit vi.

Hon kanske inte är den som vet allt om mig, inte den som känner mig bäst. Men för varje dag som går så kommer en ny sak fram. Det känns liksom som vi kommer närmare varandra hela tiden, kanske bara jag som känner så. Vem vet? Fina människa, älskade vän-

Louise Lundin


om du lämnade mig nu



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jatack!


baksmälla


såhär underbara barn har våran mamma!



vi är nu ägare till en mac...!


kom hem, vi börjar om igen

Dagen har spenderats i stallet, och sen på Olivias luciashow. Skoj skoj! Inget vettigt att skriva, som vanligt med andra ord...

Dag 05 – Vad är kärlek?

För mig är kärlek, det bästa som finns. Samtidigt som det känns som jag skulle kunna skriva en lång text om kärlek, så känns det som det räcker med att säga kärlek går inte att beskriva, det är något som vi alla måste få uppleve själv. Då vi alla har olika syn på kärlek.



min största kärlek.

onödigt

nu beger jag mig till sängen, och njuter av tystnaden i huset. imorgon är det full rulle hela dagen! hihi.

vad säger ni?


minnah- dreaming people



So, they threw you off
But you got back up trying again.
So, against the odds
Turned your face to the wind.
Always keepin' the faith
That's the only way we get through day by day


ahfkjag kgl

gårdagen spenderade jag på idolfinalen tillsammans med syster och far. det var riktigt härligt faktiskt! hade lite bilder och filmer på mobilen, men insåg att dom är kassa. haha. så dom tänker jag behålla för mig själv (y)

Dag 04 – Det här åt jag i dag

egentligen är det väl mening att man ska ta bild på allt som man äter, men det har jag inte gjort.
frukost: risgrynsgröt och good macka
lunch: varma koppen och knäckebröd i stallet
middag: kyckling, potatis och goooooda såser
övrigt: godis *tjockis*

gullig.




Dag 03 – Mina föräldrar

Egentligen så finns det inget att säga än att dom är världens finaste föräldrar.


Dag 06 – Min dag

klockan ringde tjugo över sju, tuff som jag är vaknade jag prick sju. gick upp och åt frukost- risgrynsgröt, macka och mandarin. jeeevla tjockis jag är... sen klädde jag på mig och allt det där. gick till bussen, väntade på bussen. åkte till skolan. började dagen med naturkunskap, svenska och sedan lunch. risgrynsgröt igen, och tuuusen pepparkakor!!! sen hade vi matte och håltimme för att sedan avsluta den långa dagen med en tråååkiga spanska lektion.
begav mig sedan till stallet med min fina vän, där det var luciatåg. myys! fikade efter det och åkte sedan hem.
ja, det var min dag det :)
boooring...

Dag 02 – 5 saker ni inte visste om mig

5 saker ni inte visste om mig...

...disktrasor är det värsta jag vet
...jag har varit riktigt kär 3 gånger under mitt liv
...jag älskar att lyckas med något andra inte tror på
...jag är snål, riktigt snål... hehe
...jag har riktiga komplex för min kropp

tjugo månader ღ



,

halvledsen flicka, eller nej, jag tror faktiskt att det är mer än halvt....

Dag 01 – Presentera mig själv

Vem är jag?

Jag är en tjej på 16 år som bor i Älvsjö. Närmare besämt Herrängen. Här i vårat fina tegelhus bor jag tillsammans med min mamma, pappa, lillebror 1, lillebror 2 och även en lillasyster. Vi har hållt oss till Herrängen hela mitt liv, eller juste, vi bodde i stan ett år. Men det räknas ju nästan inte.

För tillfället (eller okej, jag har 2,5 år kvar...) så pluggar jag mitt första år på Sjödals gymnasiet, samhälle- beteende heter linjen så vackert. Jag valde den för att jag ville veta varför vi människor reagerar som vi gör och sånt, då jag tycker det är skojsigt. Men än så länge, och jag har faktiskt gått snart en termin, så har vi inte hållt på med det så mycket. Vi läser alla vanliga (tråkiga) ämnen och även krimonologi. I början när vi skulle bestämma gymnasie, lutade det åt ett med innebandy inriktning då jag spelade det förut under ett antal år. Dock så valde jag att sluta då det inte kändes bra i nya laget, och jag inte längre utvecklades. Nu lät det som om jag vore bäst, men så var det inte, utan jag menar bara att jag inte riktigt fick det stöd jag behövde för att komma framåt. Utan jag stod mest och trampade vatten, säger man så btw?

Under veckorna som består av plugg, så hinner jag rida ungefär tre dagar i veckan. Jag är medryttare på 5-åriga Wanco. För varje gång som jag rider, så känns det som vi utvecklas. Och det är sånt jag behöver. Stallet ligger iallafall vid glömsta vägen, eller ah. Ett snett rött stall med plats för fem hästar. Visst önskar jag att det fanns värme, varmvatten och sånt. Men det har sin charm. Och för mig är det en frizon.

Jag har även världens bästa pojkvän vid min sida, Erik heter han. Pojken bor i Örebro så jag kan inte direkt skryta med att vi ses sååå ofta. Men det är faktiskt värt allt slit att bo 2 timmar med tåg ifrån honom, för varje gång vi ses- känns allt så perfekt. Det är han och jag, föralltid.

Jag har inget mål med mitt liv, förutom att bli lycklig. Det är det enda jag vet än så länge.

new

ny header, inte så fin. men ändå. för alla som inte ser, så står det de vackraste sakerna i livet går inte att ta på. utan de finns i ditt hjärta.

min lilla guldklimp.


lite gulliga är vi allt!


hihihi


röööööööööörigt

just nu känns det skönt att jag faktiskt är trött, riktigt trött. insåg att det kommer göra det lättare att somna utan min fina. sängen känns alltid så tom efter att ha sovit tillsammans med honom. den här gången blev det ju tre nätter. tre nätter i min pojkes famn. tre nätter med en pojke som flyttar efter mig. tre nätter. helt underbart.

imorgon är det tisdag, börjar klockan åtta med matte. eller naturkunskap? inte heeelt säker, hoppas på matte. tro det eller ej. men två timmars matte skulle få mig att känna lite lugn inför provet och även ge mig tid till att plugga ecdl och springa imorgon. *önsketänkande*


haft i skallen hela dagen


min underbara


.

det stora är inte att aldrig misslyckas, utan att resa sig varje gång man faller.

kan inte tänka klart

folk!
finns det någon som är bra på att måla/ rita? och vill fixa en bild på mig & erik? ihih

ett minne

jag minns när min fina tog den här bilden. ute på mitt landställe. vi var ute och gick på kvällen, gick med den andres hand i sin. om jag minns rätt, så satt jag ner på vägen när han tog bilden. satt där och insåg hur underbart livet faktiskt kan vara. jag satt där med ett leende på läpparna och världens bästa pojkvän vid min sida. jag kan ha helt fel, men det kan vara så att bilden är från första gången vi sågs privat. helgen han följde med oss till landet. typ sista helgen i april, tvåtusen nio. 

jag vet att den här bilden finns, eller fanns iallafall på facebook. med texten i hope this road never end. (eller den finns, jag kollade nyss. och blev upplagd den åttonde maj tvåtusen nio. så det måste vara från första gången vi sågs.) nu är det snart nionde december tvåtusen tio. och vi har då varit tillsammans i tjugo månader. det är nitton månader efter han la upp bilden. nitton månader, och vi är fortfarande tillsammans.
tillsammans på våran väg genom livet, som aldrig kommer att ta slut.

för snygg. eller nej, inte det


u n d e r b a r


det är en bra metafor till den jag är

myser runt i min pojkes tröja tillsammans med matteboken. riktigt mysigt är det. fast näe. min fina är på träning, som slutar typ nu. längtar efter honom. gillar att det inte ens var två timmar sen vi sågs, men grejen är att det inte spelar någon roll. eller något sånt. nej nu börjar det här flumma ur lite, vet inte vad jag skriver längre... bye!

bara för att.



det här borde jag kanske inte lägga upp.
men jag tycker bilden är så hiiiiimla fin! fick den av mitt ex rasmus, när jag fyllde... fjorton tror jag. ah, så var det. hittade den när vi flyttade, längst in i garderoben. och där har den hamnat igen.

nallar



ja, jag har bildbrist. och ja, jag tycker mina nallar är söta.

midsommar. visst e han söt?


fialotta



nu kryper jag ner i sängen, och försöker sova. godnatt!

erik,


So tell me darling, do you wish we’d fall in love?

funderar på att lägga mig nu. somna. vakna. duscha. klä på mig. äta. åka till skolan. fika. åka till centralen. åka till örebro. och hamna i världens bästa famn. inser dock att jag inte skulle somna ännu, men som jag längtar efter honom. min pojkvän. när vi ändå är inne på honom. om sju dagar, en vecka med andra ord, så firar vi 20 månader. tiden bara springer iväg, 4 månader och sen två år. underbart.

vinterbilder- stående










vinterbilder- liggande















stjäärna


dansar aldrig nykter

knapprar pepparkakor och springer omkring med dammtrasan i högsta hugg. härlig musik spelas även. har besämt mig att göra något vettigt av dagen, trots att jag mår mindre bra. blev sugen på att ta lite fina kort också, ser så underbart ut ute. men vi får se hur det blir.

RSS 2.0