.

"When my world is fallin' apart,
when there's no light to break up the dark,
that's when, I look at you. "

för två år sen var det jag som stod i den vita klänningen med ett leende på läpparna, i år var det brors tur.







vi siktar mot toppen så långt vi kan nå. ett berg 1050 meter över havet i norge.





22.33

ska gå ner till gästhuset för att sova. huvudet gör hur ont som helst. ska lägga mig i min stora sköna säng. med blandade känslor. forsätta kämpa eller ge upp. det ordnar sig här, hoppas jag.

canyoning




Två köttbullar ute på promenad för att ren...

dsc00117 (MMS)

Två köttbullar ute på promenad för att rensa tankarna


.

kom tillbaka till stugan någon gång i natt. somnade och drömde hemska drömmar. vaknade med tårar i ögonen. hoppades på bra väder, nu ska det istället börja regna vid tolv. gud vad jag älskar sverige.

saknar dig. saknar oss.


16.58

idag blev det forsränning. hur kul som helst. vill göra det igen, och igen. och så canyoning. livet skulle vara underbart. ska snart hoppa in i duschen, halv sju har vi bokat bord. mys!

!!!!!

idag har jag gjorde det roligaste i mitt liv. canyoning. två våtdräkter. våtskor. handskar. hjälm. flytväst. en fors med stark ström. vattenfall. hopp på 1, 5 och TOLV meter. en härlig grupp och tre bra ledare. hej adrinalinkick. jag dog lite smått när man skulle ligga på rygg och följa med strömen, försvinna under vattnet för ett tag. komma upp och stöta mot stenar. men det var det roligaste jag gjort. att stå på kanten och se tolv meter ner. hur det kommer mer och mer vatten ner för vattenfallet. hjärtat i halsen, och bara hoppa rakt ut. men känslan när man klarar det, slår allt.

Lillebror verkar sova lite smått oskönt. D...

dsc00115 (MMS)

Lillebror verkar sova lite smått oskönt. Dagen och kvällen igår var lyckad, träffade gamla ledare och kompisar. Kärlek på det. Tre timmar i bilen håller vi på att avverka, går sådär. Efter 30 min kom ebba på att hon glömt sin jacka, så det var bara att åka tillbaka...


Finkläderna på, håret fixat och taggad för...

dsc00114 (MMS)

Finkläderna på, håret fixat och taggad för att åka till stiftsgården igen! Dock öser regnet ner, helt värdelöst! Tycker synd om bror och dom andra som konfirmeras idag :( har hunnit äta världens godaste frukost och badat 40 minuter, woho!


Ligger i hotellsängen (!!) med syster. Imo...

dsc00116 (MMS)

Ligger i hotellsängen (!!) med syster. Imorgon ska vi till rättvik och brors konfirmation, på lördag styr vi bilen mot fjällen. Där vi ska vandra lite, åka forsränning och något som jag glömt namnet på. Ska faktiskt bli kul! Nattinatti :D


Ligger ute och myser på ballkongen, min fi...

dsc00113 (MMS)

Ligger ute och myser på ballkongen, min fina prins.


18.15

erik somnade ganska nyss, och har min arm som kudde. men det är okej. vädret blev inte lika bra som jag ville idag, men det är okej. lite kortspelande, korv och pasta, ett besök av eriks kompis, glass med chokladsås och lite solande. ikväll ska vi äta sushi sen blir det baksmällan 2. ja vi är lite efter, men galet bäst ändå! :D

Håller på att steka pannkakor, och erik so...

dsc00103 (MMS)

Håller på att steka pannkakor, och erik sover fortfarande... Jag är nog världens bästa flickvän!


10.37

gissa vad erik gör? jo han ligger och sover. visst har vi roligt tillsammans? ha-ha. ska ta och väcka honom snart känner jag, eller så överraskar jag med frukost. vi får se. ute är det moln på himeln men det ser ut att kunna bli bättre. känns mys. imorgon åker jag hem, iinte mys alls :(

21.58

mätt i magen efter glass, kladdkaka och så lite pasta på det. känner att det inte är bra att vara med erik. jaja. just nu sitter vi framför tvn och har det mys. håller tummarna för bra väder imorgon, men vi får se!

tycker vi är ganska så tuffa i min klass!


17.41

äter äpple och lyssnar på musik. vill att klockan ska bli halv sju så att eriks träning är slut. längtar efter pojken min. har spelat tv spel mest hela dagen, ätit wok, och bara haft det mysigt. livet är fint just nu!

11.02

det är dåligt väder, erik sover och jag är hungrig. lite småsugen på pannkakor, funderar på att vara bäst och laga det. men vi får se. det är ganska så mysigt här i sängen också :) ingen aning om vad vi hittar på idag, det blir som det blir med andra ord.

går inte att beskriva känslan av att stå på en skida, åka på stilla vatten och se solen gå ner


den årliga turen till strängnäs


17.41

dagen har spenderats på stan, fick med mig två linnen, en ring och en tröja hem. känns galet bra. åt god lunch när vi kom hem. erik drog ganska nyss till sin träning efter två fifa matcher. ska lägga in bilder från kameran på datan nu. galet onödigt inlägg.

12.08

erik ligger och sover, jag har varit vaken sen halv tolv. men det är helt okej. igår åt vi ute med hans kompisar, sen tog vi bussen lååångt bort och såg på film och hade det allmänt skoj :) ska snart väcka pojken min, börjar bli lite små hungrig.

Sitter på tåget mot erik, ska rensa miljon...

dsc00104 (MMS)

Sitter på tåget mot erik, ska rensa miljoner bilder från när vi åkte vattenskidor i veckan. Underhållning! Ska bli underbart att komma fram, och en timma går fort!


Klockan är lite över halv nio, jag och mam...

dsc00105 (MMS)

Klockan är lite över halv nio, jag och mamma laddar för att sticka ut och springa i regnet!


Har ridit fina pållen, gick toppen! Tog et...

dsc01979 (MMS)

Har ridit fina pållen, gick toppen! Tog ett dopp med annelie och bea, ska sätta på mig myskläderna och chilla galet!


Sådär lite lagom fräch tjej efter 11 km på...

dsc01975 (MMS)

Sådär lite lagom fräch tjej efter 11 km på cykel, och 7.5 springandes i en slog full av backar och stenar. Men jag känner mig grym! Efter en god middag och en skön dusch, samt lite mys framför tvn hamnade jag här i min underbara säng. Somnar när som, håller tummarna för toppen väder imorgon! :D


.

Fyra timmar har jag sovit i natt. Jag tror att jag håller på att förlora den bästa personen jag vet. Känner mig halv. Vill mest bara sätta mig på ett tåg och slänga mig in i hans famn. Få det att bli bra igen. Nu ska jag gå och dö för ett tag.

Sitter i båten påväg till strängnäs! Pizza...

dsc01973 (MMS)

Sitter i båten påväg till strängnäs! Pizza och glass väntar, tradition! :D


Är och badar med lillebror, eller det mest...

dsc01971 (MMS)

Är och badar med lillebror, eller det mest han som badar om jag ska vara ärlig. Är trött och känner mig som en fet flodhäst, annars är livet fint.


.

du har slutat vara du, så jag tänker sluta vara jag.

loved you once, love you still, always have, always will


Om någon kommit fram till mig för tjugosju månader sen, och sagt att killen jag dansade med den kvällen, som jag kysste den kvällen, som jag höll i handen den kvällen. Om någon sagt att han skulle bli min andra halva, den som får mig att skratta när jag vill gråta, den som får allt att kännas så enkelt, den som får mig till världens lyckligaste tjej. Om någon hade sagt att jag skulle älska honom mer än något annat, att jag skulle sakna honom varje sekund vi inte är med varandra, att jag skulle bli glad bara av att höra hans namn, att jag skulle vilja tillbringa resten av mitt liv tillsammans med honom. Om någon hade sagt det, den nionde april två tusennio, så hade jag bara skrattat och sagt jomen visst.

Men om någon kommit fram till mig nu, tjugosju månader senare, och sagt det. Så hade jag trott på vartenda ord. Eller jag hade inte behövt tro, för jag vet att det är så. Vet att han är den som jag älskar mest. Att han får mig hel. Att jag vill gifta mig med honom, skaffa villa, hund, och två barn tillsammans med. Jag vet att det är han jag vill bli gammal med.
Tack för tjugosju underbara månader mitt hjärta, ♥

"There's a million boys around but I don't see no one but you"

Har precis kommit hem från annelie, har ti...

min bild (MMS)

Har precis kommit hem från annelie, har tittat på film, ätit jordgubbar, pratat, skrattat och spelat tillsammans med frida. Ska strax släcka lampan och krypa ner i min stora nybäddade säng, som jag älskar. Hehe. Planerna är att sova länge imorgon, sola & bada, rida, och sen kommer våra kompisar från afrika hit. Är lite smått taggad på att åka vattenskidor, men vi får se. nattinatti :)


Sitter ute i solen och bättrar på brännan....

dsc01943 (MMS)

Sitter ute i solen och bättrar på brännan. NAJS. Imorse var jag uppe i stallet och red fina hästen, kommer få rida typ när jag vill. YEAH! Imorgon kommer annelie ut igen, ännu mer YEAH! och snart tänker jag åka till min prins igen. Nu ska jag hoppa ner till frysen och hämta en glass. PUSS


ligger på stranden tillsammans med massa b...

dsc01911 (MMS)

ligger på stranden tillsammans med massa barn. ganska så härligt!


hjärnan säger en sak, och hjärtat en annan

är på dåligt humör. inte arg eller så, utan mest besviken.

beger mig snart till stugan och stannar i två veckor eller något sånt. vi hörs kanske något!


kärlek handlar inte om att hitta en person att leva med, utan att hitta någon du inte kan leva utan


kvällen vid sjön

-
-
-
-

jag gråter bara i regnet


lekte hurtig och sprang/ powerwalkade runt sjön med mamma. känns galet bra nu!


fick följa med mig hem från liljeholmen

-
-

allsång på skansen 28 juni


-
-
-
-
-
-
-
-

.

det är så kul att försöka lägga in bilder, när datorn vägrar att samarbeta. puss på den.

16.28

sen jag senast skrev, har jag spenderat sju dagar med min prins. hängt vid långjön, legat och pratat i sängen, suttit på ett berg och ätit, badat på kvällen, varit på allsång, spelat kort, solat, pussats, duschat tusen gånger per dag, varit barnvakt, ätit glass, och haft det sådär underbart som alltid. nu känns det sådär lite lagom tomt. hela sängen luktar älskling, men han finns inte här. men det är såna smällar man får ta, för det är värd det. värd all tid ifrån varandra.

RSS 2.0