21.22

filmen vi såg sög. världens sämsta film. sushi till lunch. åh jag tröttnar aldrig!! jobbade halv fem till åtta. har slutat på jobbet nu. det känns hur bra som helst! två veckor uppsägnigstid bara, men lite extra pengar är ju inte helt fel. och det klarar jag. ska krypa ner i sängen tillsammans med en tidning jag fick av far min.

Mobilen

Jag och syster gjorde världens godaste frukost imorse! Nu ska jag snart åka in till stan och gå på bio med klassen, härliga dag!


22.14

föreläsningen var bra. att jobba gick väl bra. lite utbrott från chefens del och ah. åkte iallafall hem till hanna direkt efter att jag slutat med två presenter. jag är nog världens bästa vän som överraskar sådär! lite tårta fick jag iallafall smaka :D nu har jag snart skrivit klart krisanalysen i psykologin och ska äta en mandarin innan jag lägger mig i min sköna säng och pratar med min fina pojke.

10.43

idag har jag ont i huvudet och feber. idag börjar jag halv ett och slutar halv tre. idag ska jag jobba. idag fyller världens bästa hanna år. idag vill jag ligga hemma i min säng och mysa med min sjuka familj. nu ska jag göra pannkakor så att jag inte dör under dagen. high five.

18.53

började dagen med att bråka med mamma och pappa. bra start. en värdelös engelska lektion. och en svenska lektion som gick sådär. ska vara duktig och skriva det vi inte fick gjort nu. åkte till stallet med bästa louise. kom hem till världens godaste muffins. det går nästan inte att motstå. fast jag åt choklad förut idag, vi får se.

21.27

åkte klockan nio imorse och kom hem halv fem. full rulle hela dagen. hann mest äta innan jag skulle iväg till stallet med pappi, men det gick bra. fina hästen. duschade och åt efterätt. laddar batterierna för imorgon, åh vad jag inte vill gå till skolan.. jag vill gå runt sjön. men det känns bara jobbigt att gå ut nu. vi tar det imorgon. tar tag i livet.

Från sängen

Jag har precis sett klart på en mysig film tillsammans med min familj. Nu ska jag krypa ner i min säng, imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa Malin att leka med barn i några timmar. Skoj! Satt upp adventsljusstaken förut, visst blev det mysigt?


18.53

jobbade tio till fyra. åt lunch kvart i fyra. det är så kul att försöka vara trevlig när man är hungrig. åkte till skärholmen med syster efteråt och köpte julklappar. nu ska vi snart äta middag.

21.47

gick några timmar på stan med bästa nattis. hade dock ingen jacka.. jobbade fem timmar. höll på att dö av hunger, men det är kul. god mat när jag kom iallafall. smoothie till efterrätt. funderar på att poppa lite popcorn innan jag måste lägga mig, börjar klockan tio imorgon.

8.16

idag slutar vi tolv istället för två. idag är det hamburgare till lunch. idag får jag lön. idag ska jag åka till stan med nattis. idag ska jag tjäna pengar mellan fyra och åtta. idag är det två veckor kvar tills min prins kommer hit. idag är en bra dag.

19.34

jag och pappa sprang i 30 minuter. skulle lätt kunna springa 30 till. åh va bra det kändes. eller gå ett till varv runt sjön. ska göra mig en smoothie och äta vindrvuor. men först måste jag dock städa mitt stökiga rum..

om en månad är det julafton!!



18.02

skoldagen bestod av engelska, psykologi där vi fick jobba själva, valfri samhälle och svenska. drog hem vid tre, och gick till clara som jag inte träffat på hundra år. det var superskoj! ska städa rummet och kanske bege mig hem till bella ett tag. bara för att jag är så bäst, men först mat!

9.11

sitter och gosar med mitt duntäcke. ska snart gå upp och göra något gott till frukost. hihi

21.11

skrivit klart samhälls uppgiften. utvärdering av idrottslektionen. ätit god mat. skrattat åt pappas gamla dator. ätit fruktsallad. sett på bonde. fin onsdags kväll.

tänk så det kan bli när man misstolkar varandra!


Vi har precis köpt en ny dator!


när man egentligen borde plugga..


10.26

jag har världens huvudvärk. vill krypa ner under täcket och sova bort hela dagen. borde skriva samhälle och åka till skolan för att ha engelska bokdiskussion. underbara onsdag.

fina underbara människor. tack för era kommentarer förut. ni är bäst, och har rätt. jag duger som jag är.

17.18

matteprovet idag kändes kasst om jag ska vara ärlig. men bara jag får g, peppar peppar. höll idrottslektionen idag, och det gick väl sisådär det med. härliga dag. ska snart åka på handledarkus med pappa. jag är så taggad på att börja övningsköra nu!! och ja, jag vet att jag är ett par månader efter men har inte känt något sug innan, så vargör göra det liksom? men åh, nu känns det bra.

.

jag vill kolla mig i spegel och känna mig smal.

19.43

kom nyss hem från stallet. funderar på om jag ska öppna matteboken inför provet imorgon. eller plugga samhälle. eller packa upp väskan. eller inte göra någonting alls.

9.48

i en mysig kofta ska jag snart bege mig till skolan. vill ha nya skor. och en jacka. funderar på att lägga lönen på det. eller fråga mamma. vi får se. en cover på only you spelas om och om igen. eriks kompis är ganska bra på att sjunga faktiskt.

21.09

att komma hem från en promenad i smådugg till ett hus utan mat är riktigt skoj! hade dock en väldans fin tavla från min ännu finare morfar som väntade på mig, och en liten peng. bästa mormor och morfar. ska skriva ihop ett personligt brev / cv. imorgon ska jag söka nytt jobb!!

På tåget

Efter tre och en halv underbara dagar så sitter jag på tåget igen. Hem till vardagen. Hem till min fina familj. Hem med ett stort leende på läpparna för jag är så kär, för att jag har hittat den jag faktiskt skulle kunna tänka mig att dela resten av mitt liv med. Lite halv känner jag mig dock, men det hör till. Sakna varandra är bara bra. Och tillsammans är vi bäst.


22.49

jag har en tendäns att lätta på hjärtat och låta tårana rinna när jag är med erik. ikväll var en sån kväll. men han är bäst som alltid finns där. funderar på att spela lite tv spel med honom och visa att jag faktiskt är en väldigt bra flickvän. hehe.

ja må hon leva, ja må hon leva!

GRATTIS PÅ DIN DAG MIN FINA!
du är grym.

10.19

mannagrynsgröt och lyxfällan. bra start på dagen. erik har åkt till skolan, och snart ska jag öppna matteboken. jippieee....

Underbart!!


9.05

känns som jag inte sovit någonting på hela natten när jag vaknade två timmar innan jag skulle. åh dumma. har iallafall packat och duschat. tänkte göra scones till frukost, passa på när man har tid liksom!!

19.39

fick sluta en timma tidigare, helt okej. särskilt när jag kom hem till ett hus som luktade pannkakor. cykla omkull lyckades jag också med. just nu tittar jag på något barnprogram med min lillebror som inte vågar kolla själv. söta unge.

13.56

jag hade tänkt att springa innan jag skulle jobba, men jag åker hem till malin och umgås lite med henne istället. låter mycket bättre i mina öron, för hon är en ganska så bra människa. jobbar halv fem till åtta, då ska jag cykla hem fort och bänka mig framför bonde söker fru. ja, jag är lite småtöntig.

de gladaste människor har inte det bästa utav allting, de gör bara det bästa av allting



8.26

solen skiner. jag har ätit en god frukost. min stora lillebror sa att jag är fin idag. min lilla lillebror sa att mitt hår är fint. mina vänner är bäst. med ett leende på läpparna ska jag gå till skolan idag. idag är en bra dag.

Från mobilen

Det gick bra att jobba, blev tvingad till att äta massa sushi men det är bara gott! Jobbade över, och skyndade mig hem. En promenad med en fin människa fick avslutas med sushi tillsammans med min familj. Nu har jag pratat med erik och tänker sova, dödstrött som jag är.


15.35

kom nyss hem från skolan och ska stoppa lite mat i magen. jobb från halv fem till åtta. då ska jag hem och gå runt sjön på direkten. längtar redan tills jag får lägga mig i sängen och sooovaaaa. hehe.

21.32

ägnade matteboken en och en halv timme av min kväll. en timme la jag på en promenad runt sjön med min fina mamma. lyckat!

13.59

Fick ingen skjuts så det blir att cykla till stallet. Kul. Men det kommer att kännas bra efteråt.


9.35

saknar att sova med erik. saknar hans närhet. men det är "bara" fyra nätter kvar nu. som jag längtar. ska snart börja röra mig mot bussen och mina underbara vänner i skolan. två lektioner som vanligt, sen ska jag sätta mig på cykeln och trampa till stallet eller tigga till mig skjuts.

fars dag

världens godaste tårta, paj och present fick min far idag. världens bästa är han. var i stallet också, läst fyra kapitel i engelska boken, ätit god middag, gått runt sjön med lillebror, pratat med erik i tio minuter, sitter och funderar på om jag ska orka plugga matte eller om jag ska göra ingenting.

Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och tillbringa varenda liten miljondels sekund tillsammans. Kärlek handlar om att kunna vara tusentals mil från varandra och fortfarande älska varandra.

12.12

vaknade vid tio, åt en god frukost och hamnade framför datorn. fixar med mormors julklapp och ska försöka övertala ebba att följa med mig till skärholmen. går väl sådär dock.

ge mig lite sommar va.


21.49

det gick bra att jobba. mat fick jag ocksåå!! kom hem till chokladpudding och godis som snart ska ätas. åh va gott det ska bli!

Taggad på jobb.....


08.07

efter att jag vridit och vänt på mig i två timmar så lyckades jag tillslut somna! och så bra jag sov när klockan ringde. sitter redo att gå till bussen om cirka 20 minuter. matte, historia och spanska.

Mobilen.

När man är trött och vill sova, men inte kan somna. När huvudvärken börjar smyga sig på. När man vet att man ska jobba fem timmar imorgon. Då får man lite smått panik.


Guldkant i tillvaron


19.43

hade två lektioner idag, riktigt skönt! på med träningskläderna och springa ett varv runt sjön var det första jag gjorde, sen hämtade jag min lillebror. "åh va det är härligt att åka buss i höstmörkret" älskade unge, du får mig så glad. pluggat svenska och gjort en idrottsuppgift. matte eller samhälle står på tur nu, orkar dock inte. vill gå ut och gå känner jag. och skratta tills tårarna rinner.

Grattis fina!

Kladdkaka och present överraskade jag och mikis nattis med idag, vi är nog bäst!


9.27

när jag kan sova länge, då vaknar jag förtidigt. det är så irriterande. tänkte sticka ut och springa men var för hungrig så det blev en god frukost istället. ska snart röra mig mot bussen och träffa mikis.

15.51

samhällskunskap och psykologi stod på schemat idag. ganska så soft. vi fick även tillbaka våra psykologi prov, ett halvt fel hade jag. jag är så hiiimla bäst!! hehe. sitter och äter köttbullar och snabbmakaroner innan jag ska åka till jobbet. tre och en halv timme.

Du är så fin min vän!!


.

1405700977_6_2jn6_large

21.01

wanco får stå för bilden. duktig häst som kan stå stilla och lös när man är i andra änden av stallet.
två lektioner idag, precis som varje måndag. kom hem och cyklade till stallet. galen häst. cyklade hem. åt god mat. läste fem kapitel i engelska boken. åt fyra pepparkakor. åh så gott det var!! ska nog ringa min pojke nu och sen krypa ner i sängen. huvuder gör hur ont som helst, bara så att alla vet.

9.51

påklädd och redo att snart gå till bussen, medans ebba fortfarande ligger och sover. jag vill också vara ledig en dag till, eller en vecka till. men det är bara fem veckor kvar till jullovet, ungefär. och det klagar man ju inte på! ska bli kul att träffa alla människor i klassen igen iallafall. och mitt lov har varit helt underbart. min pojkvän är helt klart världens bästa människa.

23.46

efter ganska många timmars spelande, tänker jag röra mig mot sängen. och klara av första natten själv. oj vilka problem jag har..

21.36

smalbenen sa ifrån efter första varvet, synd. kom och hängde med min familj som jag inte träffat ordentligt på en vecka. cyklade till kungens kruva med ebba för att köpa sims 3 djurliv. där har ni min kvälls underhållning. så galet skoj är det! hehe. ska upp och spela lite till nu tänkte jag :)

13.42

jag ska hoppa i träningskläderna och snöra på mig springskorna. två varv runt sjön väntar. ett tänkte jag gå och det andra springa. nu ska det bli ändring på kroppen.

Tack för att du är min.


Två varv runt sjön!


15.01

att komma hem till ett tomt hus, utan min andra halva är lite små tråkigt. att sätta sig framför soffan, utan att ha någon att krypa nära. att bli hungrig, utan att ha någon att bestämma vad man ska äta till lunch med. att känna lukten av en person, utan att kunna röra den. att vilja pussas med någon, utan att ha världens finaste läppar att göra det med. att veta att det är tusentals dagar kvar tills vi ses igen. kan du bara ta nästa tåg tillbaka hit?

00.15

fyra timmar spenderade vi på stan. fick med mig lite grejer hem. tacobar till lunch. och så köpte vi mat oss sushi till middag. såg en dag tillsammans med olivia, louise och elin. nu sitter erik och kollar på bilar medans jag chattar med min kompis på andra sidan jorden. sista natten ikväll. åh tårar i ögonen va.

13.17

Väckte Erik med frukost på sängen, åh Gud så gott det var!!! Snart ska vi åka in till stan och tillbringa några timmar där. Kanske träffa fina Malin också!


Rullar fram just nu!


20.14

en påse godis. dipp. morötter. gurka. två filmer. dricka. en fin pojke. en dunder kväll väntar. efter vi ätit flygande jakob. lite små ångest för att jag äter så himla mycket hela tiden. rullar fram snart.

21.32

sitter och kollar på när pojken och mamma lägger pussel. men eftersom att jag är grym på pussel, så låter jag dem sköta jobbet och leker med vår nya macbook air. åh fina datan, hihi. min familj är fin. min pojke är fin. mina vänner är fina.

RSS 2.0