i want to be his favorite hello, and his hardest goodbye.

.

9.50

jag klarade av att sova själv hemma. jag har börjat kunna sova längre på morgonen. jag har precis ätit frukost. jag ska snart sätta på mig bikinin och tillbringa några timmar i solen innan jag ska cykla iväg. jag är glad idag, riktigt glad.

the heart of life

imorgon vid den här tiden så kommer jag att ha mitt hjärta vid min sida. han kommer att ligga bredvid mig i sängen. ligga och pussa på mig. bara vara där och få mig till världens lyckligaste. idag har vi varit tillsammans i tjugosex månader, två veckor och tre dagar. och grejen är den, att jag bara älskar honom mer och mer för varje dag som går. det är så fint, så underbart, så bäst.
nu tänker jag krypa ner i en skön säng, och sova. sova tills jag vaknar, och göra allt som jag ska göra imorgon.

låt det bli vi två

vaknade upp i mammas och pappas stora säng tillsammans med hanna. satt ute i solen och åt frukost. gjorde mig i ordning. åkte till skärholmen med bells. åkte hem till henne och chillaaade galet. åt där. pahne kom förbi ett tag. och vi gick hem till mig, för att hämta en sak. sen gick de två människorna hem igen. där har ni min dag, svart på vitt liksom.

tre bilder från igår kväll

-
-
kort. ljus. popcorn. chips. prat. skratt. cola. cider. ett täcke. last song. på balkongen. mys!

flying without wings

-

20.46

Protect her,
fight for her,
kiss her,
hold her,
laugh with her,
love her. 
But don't make her fall if you don't plan to catch her.

ett par jenas blev det ett par shorts bara genom två klipp.

& tjockislår

-

funderar på att sticka ut och springa. bli av med allt onyttigt jag äter hela tiden. men jag har ingen kraft. är typ helt slut. och på allmänt dåligt humör. tack så livet kan vara ibland.

24 juni.

-
-
-
-
-
-
-

.

Photo Courtesy: j-joe

midsommar.

kanon midsommar. okej väder. toppen sällskap. god mat. god tårta. dans runt stången. skratt. prat. aktivitets bingo. music quiz. en släkt som ger allt på dansgolvet. äta jordgubbar och smält choklad. en cykeltur till fruängen. se på skräckfilm. krama sönder en hand. äta godis för 166 kronor. sova på golvet.

.

Favim.com-21867_large

någon som ska med?


21.27

tillbringade några timmar i stallet med hanna. kom hem och åt massa mat. har målat naglarna. och väntar mest på att jag ska komma på något roligt att göra i det här bajsvädret. imorgon kommer släkten hit vid tolv ett någon gång. fina människor.

13.21

är så extremt uttråkad.

.

Tumblr_ln3hm9adi61qbpwzeo1_500_large

önsketänkande

idag vill jag ligga under mitt täcke, med en stor godispåse och en grym film. samt världens bästa människa. bara ligga där hela dagen. ligga och mysa. ligga och prata. ligga och halvsova för att bli väckt av pussar. ligga och känna hur bra livet är just då.

the hardest part

i tisdags kväll åkte jag och mamma till landet. vi tog en promenad och drack te. vaknade av att telefonen ringde tusen gånger. gick iväg till mammas bror som behövde barnvakt. 150 kronor rikare. sen började jag måla. tog väl tre och en halvtimma. ännu mer pengar till mig. träffade alexander och hans kompis johan ett tag. vi flyttade på en båt, fikade, plockade smultron, hoppade studdsmatta och dom klippte ett träd. åkte hem vid sex, och gick till hanna där vi kollade på stallkompisar och åt glass och massa popcorn. hennes kompis enny var också där, mys!

sådant som gör en glad


det var en grabb som vill fixa håret på mig, och klart man ställer upp. gratis och allt ju!

-
-

förstår inte riktigt hur vädergubbarna tänker?


let me be myself

regnet bara öser ner. lite åska och blixtar på det. ebba säger att jag borde stänga av datan. funderar på om jag ska göra hannes städ del där nere, har ändå inget bättre för mig och det är ganska så härligt att se hur glad mamma blir. har laddad ipoden med lite nya låtar, hoppas att den fungerar som den ska och inte hoppar fem låtar för att sedan inte spela på massa minuter.

är det någon som prövat dessa?


fick med mig lite smått från skärholmen

-
-

When I tell you I love you, I don´t say it out of habit. I say it to remind you that you´re the best thing that ever happened to me.


someone like you

vaknade alldeles förtidigt känner jag. konstigt väder ute. ska ringa hanna och kolla om hon vill med till skärholmen. på måndag är jag världens lyckligaste. nej nu ska jag äta något, hej så länge!

-

Before+i+fall+asleep_large

you have to take the bad with the good, and smile when you are sad

barnvakt i två timmar. hundra femtio kronor rikare. känns riktigt bra. ska ta mig en tripp till skärholmen imorgon om det är dåligt väder. kladdkakan låg så fint och väntade på mig när jag kom hem, och vipps så försvann lite ner i magen. gooooott!

17.44

har fått lite mat i magen, och funderar på vad jag ska göra tills jag ska ta cykeln iväg till ett hus för att vara barnvakt ett tag. är sugen på något gott, kanske ska man baka något? känner att min blogg är sådär lagom tråkig.

knasungar


i can be your hero

vaknade av att två pojkar sprang runt där uppe. gick upp och åt frukost. hamnade framför datorn, och sitter fortfarande här. trött som jag vet inte vad. ska snart ta cykeln till stallet. helt ensam. så tråkigt.

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

väntar på att min osociala pojkvän ska jobba klart och ringa mig. saknar den grabben. sjukt mycket. har tröttnat på datan, så vad ska jag göra nu?

lägg ner ditt vapen

några regniga timmar i stallet. tack till den som uppfann regnkläder! åt nyss lite mat, och snart duschen på schemat. funderar på att baka en kladdkaka, ett supersätt att gå ner i vikt har jag hört..!

.

arg på min lillebror. arg på vädret. arg för att erik bor så långt bort. arg på min mobil som lever sitt egna lilla liv. arg på att jag inte har några kläder.

23.43

att vara barnvakt när barnen sover är inget jag kan rekomendera. är väl cirkus en tjugo minuter tills jag får sätta mig på cykeln och trampa hem till min varma säng. under timmarna som gått har vi spelat massa spel, kort, ätit tacos, spelat mer spel, sett på film, ätit chips och godis, spelat kort, ätit jordgubbar, skratt. lyckat!

.

Tumblr_lmzlr86lfy1qkonemo1_500_large

dagens

Dagens humör: trött men glad
Dagens frisyr: stor knut mitt på huvudet
Dagens lunch: pizza
Dagens vill ha: min pojke vid min sida
Dagens vill ta bort: det dåliga vädret
Dagens dryck: vitamin well defence
Dagens klädval: jeans och en tshirt
Dagens person: lillebror
Dagens höjdpunkt: att få massa pengar
Dagens låt: every teardrop is a waterfall 
Dagens findout: att det är jobbigt att leka tre timmar i sträck 
Dagens saknad: louise

hoppas du har det toppen i usa!

& skynda dig hem.

In Your Atmosphere

slängde ihop en header sådär lite snabbt. ska snart hoppa in i duschen och ladda mentalt för att spendera hela dagen med barn. spåkulan säger Varje dag är ny. Var öppen för positiva sinnesintryck. Rusa inte förbi blommor och djur som kan ge dig stärkande energi.

next to you

igår var jag med hanna hela långa dagen. spenderade massa timmar i hennes stall, men det var mys. pizza till middag och en bra film. idag ska jag vara barnvakt från tolv till tre. och från fyra till cirkus tolv. ganska så mycket pengar lär jag få in. känns riktigt bra.

17.11

lunch på långbro tillsammans med bror och mor. en cykeltur till stallet. nu sitter jag och kollar på när lillebror och hans kompisar leker. snart ska vi äta något. har inga planer för ikväll, förutom att försöka få tag i snubben som säljer telefonen som jag vill ha, hehe :)))

vi glömmer dig aldrig

-
-
-

sådär lite lagom intressant

min fina älskade telefon tappade mittknappen igår, och mamma sa att det är nog är dags att köpa en ny. JAA! haha, har kollat runt och hittat en. ska skicka länken till far, och bara hålla tummarna.

.

Vad gör man när det känns som den viktigare personen i sitt liv inte lyssnar på en? När det känns som att det inte spelar någon roll vad man säger?

jag ska sakna dig imorgon

ifall någon missat det så regnar det. jag och bror har sett på två filmer i rad under en mysig filt och ätit chokladmuffins. vill lägga mig i en säng med mitt hjärta, men han är massa mil bort. tår i ögat. ska måla om naglarna snart och ta fram kläder till imorgon. ännu mer tårar i ögonen.

i turn the music on

jag vill ha lika lätt att sova som min bror. med öppen dörr och rullgardinen uppdragen kan han sova till ett. medans jag med stäng dörr och rullgardinen vaknar halv nio. tycker det är ganska så orättvist. ska antingen sätta mig i solen tillsammans med en bok, eller framför en film. senare idag ska jag iväg och bada med lite kompisar. mys.

k u l


every teardrop is a waterfall


kvällsunderhållning

och jag har förmodligen skaffat mig ett annat jobb! kiosken får dissen.

.


.

känner att mitt humör är så långt ner det kan vara. hon som äger kiosken ringde halv ett och sa att jag inte skulle jobba och att hon inte visste när jag ska göra det. okej? vi som hade sagt att jag skulle börja idag, och jobba typ hela juni. hon hade tyckt det var toppen, men tydligen inte.

.

kul att dom fortfarande inte har hört av sig.

mååndag

jag ska jobba idag. men jag har ingen aning om när jag börjar. känner att jag redan inte gillar kiosken, men jag behöver pengarna. dumma. ska sätta mig ute i solen tills dom känner för att höra av sig.

kolla vilken sötnos.


.

på dåligt humör. otaggad på att börja jobba imorgon. och trött på min lur.

min plan blev förstörd. dumma.

.

sen tycker jag att ni ska ta er en titt på det här!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150218025829041&comments&set=t.588199874&type=1

och ett abonnemang, tycker pappa ska komma hem så att jag kan övertala honom. hihi!


.

hittat en mobil som jag vill ha. ska bara övertala pappa. önska mig lycka till.

söndag

Vaknade med en mage som skrek efter mat. Trots allt jag tryckte i mig igår (som förövrigt var en kanon kväll!!). Lämnade min sköna säng och fixade iordning frukst. Mums! Baaaaajsväder. Jag som hade tänkt att sola hela dagen och ladda mentalt för att börja jobba imorgon. Ska istället leta reda på olika telefoner som jag vill ha, hihi!

But I let my heart go, it's somewhere down at the bottom, but I got a new one, come back from the hope that you've stolen

Pappa kom med idén att vi skulle köpa med oss lite fika och åka till Gömmaren för att bada. Så snart beger vi oss dit, pappa, jag och lillebror. Ganska så mysigt. Sen tar jag cykeln till stallet, där jag inte varit på en hel evighet.

första dagen på lovet

mamma väckte mig vud nio, hon skulle iväg med några kompisar och jag fick ställa upp som barnvakt till lillebror. till elva eller något sånt, då kommer pappa hem igen. funderar på om jag ska sätta mig ute i solen, det känns faktiskt ganska så lockande. ha en fin dag :)

ser du stjärnan i det blå, hur den lyser för oss två?

ska snart bege mig till hanna för att ha en mysig kväll tillsammans med henne, louise och oliven. känns som ett andra hem det där. men jag gillar't!

gabriella ström.


häng på stranden med fina vänner

-
-
-
-
-
-
-

ses om tio veckor klassen!

-
-
-
-
-
-
-

S O M M A R L O V !

började lovet vid långsjön tillsammans med fina vänner, kom hem kanske så nyss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. njuta av att vara ledig i 10 veckor kanske? och stoppa något i magen. eller springa runt sjön. vi får se hur detta slutar! :)

här finns det folk som kan göra allt

vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. har inga kläder. har iallafall målat naglarna, alltid något liksom. ska gå ner till min sköna säng snart med en dålig feeling i magen.. men det ordnar sig. imorgon börjar jag halv tio, sen blir det looooov! som jag längtar. och jag har förmodligen fått ett till sommarjobb, najsan!
ha det fint hörni :)

jag hoppas vår kärlek är sådan som varar föralltid.

26 månader idag. ♥

fina ni.


berlocken från finaste, fick bli ett halsband


.

Tumblr_lmcflurcdq1qjdx4mo1_500_large

ingen tid

värdelös dag i skolan. drog hem till oliven, gjorde kycklingsallad och åt två pannkakor till efterrätt. en lista på saker vi ska göra i sommar fick vi ihop. och även vad vi hittar på imorgon. underbara människa. fick skjuts hem, och nu hänger jag här.

min går kväll med helt underbara människor

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

not over you

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two 
and finally I'm forced to face the truth
No matter what they say, I'm not over you
Not over you

hade ett fint sms när jag vaknade


ord och flera visor

solen kom aldrig fram. så jag var duktig och städade. lyssnar på timbuktu, försöker hjälpa erik och letar efter en ny mobil. och så håller jag tummarna för att solen väljer att titta fram snart!

onsdag

vem vaknade halv åtta? jo jag. vems rum var som en bastu? jo mitt.
livet är allt bra tufft ibland, ska göra en god frukost och vänta på att himlen ska bli helt blå. sen tänker jag spendera min dag out there. mallan kommer förbi någon gång i framtiden också, mys. ha en fin dag fina människor :)

ni vet när allt liksom klickar?

jag är glad i hela kroppen. har tillbringat timmar tillsammans med en saknad vän. är ledig imorgon och då ska jag hänga med en annan underbar vän. sen är det en skoldag kvar och avslutning, sen looov! det går bra nu. världens finaste vänner. världens bästa familj. och världens underbaraste pojkvän. inget att klaga på, inget alls.

promenad. prat. skratt. kladdkaka. loka. och underbart sällskap

-
-
-
-
-
-
-
-
jag bytte frisyr lite sådär, trivs galet bra i den!!

äckligt sant


The People In Our Life

strandhäng halva dagen med linan, mallan och så viktor. galet underbart. ett dopp hann vi också med, och det var ganska så skönt i vattnet faktiskt! :D har bilder på kameran, men tror att mallan råkade få med sig den hem. så det kan gå ibland. var förbi kiosken också, jobb fick jag. glad tjej. hämta lillebror och gick hem med honom. ikväll så är det grillning med klassen, dock inte supersugen på att gå dit.. vi får se hur det slutar.

fick lite försenade presenter igår. underbara släkt.

-

Have I ever told you that your face is the sweetest "good morning" that I've ever got?


-

you got the love

svårt att somna. svårt att sova hela natten. så gick upp vid åtta och stoppade i mig lite mat. tror jag ska lägga mig i solen och bara ligga där resten av dagen. tills tre eller något. har förmodligen fixat sommarjobb, blir kiosken igen. inte sugen alls, men vill ju ha pengar. så det får bli så. ska förbi vid fyra och prata lite. håll tummarna eller något! ha en toppen fin dag i solen vänner :)

funderar på hur jag ska kunna sova själv, när man har haft sällskap i sex nätter?


middag utomhus

-

erik har sjungt på den här låten heeela helgen ungefär


klagar inte alls!


nationaldagen

kom hem ganska så nyss, mys att träffa familjen igen. pappa har fixat ett sommarjobb till mig!!! jag ska få måla om vårt gästhus. jippie! men det är alltid något och lite pengar kommer det ju att bli. lycka på det.

sista timmarna med min prins

-
-
-

social pojkvän..

s: hur länge till vill du sova älskling?
e: vet inte
s: en timma, en halvtimma?
e: nej
s: en kvart?
e: typ..
den där kvrten har blivit en halvtimma nu. jag som vill ut i solen, och bara njuta av hans sällskap de sista timmarna tillsammans...

hej jag heter sofia, och är galet snygg!


presenten från älskling


kolla va duktig jag är!

tycker ni ska lägga märke till hur bra erik är på att matcha när han bäddar. hahah.
-
-
en näääästan helt egen hylla har jag, hihi!

Sometimes it lasts in love

eftersom att jag är världens bästa flickvän, så håller jag på att städa i eriks rum. känner att jag har bidragit till att det ser ut som det gör. hehe. men det ser snart bra ut igen! pojken kommer hem ganska så snart hoppas jag iallafall, då ska vi väl äta lite. sen tycker jag att vi ska ta en promenad eller något i det fina vädret. vi får se hur det slutar, en påse godis står iallafall på skrivbordet och väntar på att bli uppäten.

-

Yesterday is history,
Tomorrow is a mystery,
Today is a gift.

i love the way you lie

lunch på stan med mitt hjärta, en mjukglass i solen. en promenad hand i hand. köpa en godispåse. gå hem och lägga sig i solen. nu sitter vi framför varsin dator med musik, erik gör någon livskunskaps grej och jag mest bara sitter här. med ögonen på den finaste jag vet. hihi.

9.40

ska snart gå upp från sängen och få lite mat i magen. om ett tag sätter vi, det vill säga världens bästa jag och hans mamma, oss på cyklarna till eriks första match sen februari. tufft! när den är slut, efter massa minuter är det bara cykla hem igen. vi hörs gott folk :)

en tur i skogen slutade med att ta oss igenom ett hav av brännässlor

-
MEN VI KLARADE DET! WOHO!! haha

00.43

ligger ensam i sängen. erik är kvar på max med sina kompisar.. ska försöka sova nu, var ju trots allt därför jag gick hem. men det känns inte bra någonstans just nu.

en riktigt lyckad kväll med fint sällskap

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

resten av ditt liv


Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel

om sanningen ska fram

nyduschad och påklädd. snart dra vi och hänger tillsammans med trevliga människor. håller alla tummar jag har för att solen tittar fram ännu mer. (y)

bara för att ni (nattis) ska ha något att läsa

jag har insett att min senaste kyss.. för tjugosju minuter sedan
jag saknar.. att galoppera på en äng
jag pratar.. för mycket ibland
jag skrattar.. för det mesta
jag tycker om.. dom flesta
jag avskyr... att förlora någon
mina närmaste vänner är.. världens bästa
min första vän hette.. olivia
min första riktiga kärlek hette.. alexander 
kärlek är.. e r i k 
min favoritfilm är.. dom som berör
när jag borstar tänderna.. så är jag på toan
när jag lagar mat.. så har jag radion på
jag önskar.. att det är underbart väder imorgon
den bästa känslan är.. obeskrivlig
jag vill.. ha ett jobb
jag är.. bäst
jag är sämst på.. en del 
jag kommer alltid att vara.. sofia eva lovisa othelius
det finaste som finns.. är vänskap och kärlek
i sommar.. SKA JAG HA SÅHÄÄÄR KUL 
sist jag grät var.. för inte så längesen
jag kan.. allt som går att kunna
min mobiltelefon är.. påväg att gå sönder
när jag vaknar på morgonen.. vill jag ha min prins vid min sida
innan jag somnar.. släcker jag lampan
just nu håller jag på att.. få tiden att gå fortare
jag har aldrig.. hoppat fallskärm
idag har jag.. sett på tv
på gymnasiet.. är det för mycket plugg
jag vill verkligen.. att han är min föralltid.. ♥

för jag är fast i det här, min egna kärleksaffär

satt ute i solen ett tag, skööönt! sitter för tillfället i sängen med en sovande pojke vid min sida och försöker se om jag fick lite färg. hihi. om ett tag blir det mat, sen drar han iväg igen. tredje gången idag. rolig grabb.

vi kan ju hålla tummarna för att solen tittar fram om 20 minuter!


nu då alltid

såhär i efterhand ångrar jag att jag inte tog med träningskläder. skulle behöva sticka ut och röra på mig, i flera timmar eller något liknande. erik har dragit iväg till någon grej inför sitt sommarjobb, och kommer hem runt fyra. om sisådär tre timmar. och skiner inte, vilket leder till att jag inte har något vettigt att göra. ett sommarjobb fick jag tydligen inte heller, kommer bli en fattig sommar känner mig. skit.
nu ska jag hitta något vettigt att göra känner jag!

.

himlen börjar bli blå!!!! JAA! ska man kanske sätta sig på balkongen?

.

Tumblr_lm3ka6w3xu1qihe63o1_500_large

min morgon

vaknade upp bredvid min prins, som drog iväg till träningen. somnade om och vaknade upp själv.
-
kollade ut genom fönstret och insåg att vädret inte alls var så fint..
-
gjorde iordning en god frukost
-
-
hamnade framför barnprogram

RSS 2.0