min helg än så länge

 
slutade tidigare i fredags och åkte hem till louise och gjorde scones till mellanmål. 
 
 
klockan sju kom erik till stationen och pussades och mös mest hela kvällen. 
 
 
vaknade upp i min favorit famn och låg kvar där ett bra tag. 
 
 
du gör mig så glad. 

Fredag morgon

Precis när jag gick ut genom dörren började det regna, och skorna blir leriga påväg till bussen. Men idag är ändå en bra dag, vi har bara tre lektioner, mina kompisar är bäst och Erik kommer. Så det gör inget att mina jeans är blöta och skorna smutsiga, inte idag.


Lyckad springtur.

Sitter och dricker glas efter glas med kallt vatten. Tanken var att jag skulle springa runt sjön, dvs drygt sex kilometer. Det råkade bli nästan fyra till, och tiden känns bra eftersom jag inte sprungit så långt sen nån gång i somras. Ska försöka ta tag i träningen nu, springa längre än vad jag alltid gör och gymma oftare en typ en dag i veckan. Inte för att bli så mycket smalare, utan mest för att det är så himla härligt och jag mår så bra efteråt när man är alldeles svettig och vet att man ansträngt sig.


Redo för en springtur

Kom precis hem från skolan och ska ge mig iväg på en liten springtur. Heja mig.


19.00

efter att ha slutat tidigt åkte jag och lena in till stan för att spendera ett par timmar där. fina människa. sitter och äter en bulle och har lite ångest över att jag inte tränat idag. hehe. funderar på att plugga körkortsteori.........

don't you worry child

idag har jag egentligen sovmorgon, men idag fyller också min lillasyster år så gick upp halv sju för att fira henne. har sjungit och gett henne presenter, ätit god frukost tillsammans hela familjen. för stunden gör jag inte så mycket, ska packa i ordning väskan och lägga fram idrottskläder innan jag tänkte springa runt sjön. rätt skön dag idag, tre lektioner. 

GRATTIS BÄSTA SYSTER TOLV ÅR!


Söndag kväll

Efter att ha lagat middag och städat garderoben, så slog jag upp matteböckerna. Nästan så att jag slår ihop dom igen. Tur att mamma ska hjälpa mig, och att jag har nybakat bröd på spisen, och att min pojkvän skickar fina sms till mig, och att jag har sovmorgon till tolv imorgon.


En såndär bra söndag

Jag började dagen med en powerwalk på sju och en halv kilometer, åt en god frukost och fixade ett varmt bad. Känns som det kommer bli en mysig söndag.


Lördag

Spenderade ett par mysiga timmar hos kusinerna med god mat och tårta, åkte hem tillsammans med lillebror. Vi köpte med oss godis och har sett på film, nu väntar nästa innan det är dags för sängen. En såndär lugn lördag.


Lördag morgon

Jag gillar inte att bli väckt precis när man har somnat om, tack mamma. Ska sätta på mig springkläderna och ta en tur tillsammans med min mor innan frukost. Sen ska vi åka till Uppsala och fira två kusiner som fyllde år härom veckan, ska bli trevligt!


.

Mitt humör är ganska så långt nere på botten. Ska ta mig en lång promenad och fundera på saker och ting.


en onsdag

 
en hel hög med plugg låg på mitt bord när jag kom hem, har bara matten kvar. vilket känns riktigt bra! och vi ska äta ungspannkaka till middag! och det är bonde söker fru ikväll! och jag kommer nog hinna träna! hade världens sämsta dag i skolan, men det börjar kännas bättre nu. hehe. 

tisdag kväll


efter en seg dag så åt jag en klementin och satt på mig springkläderna, tog mig en tur på sex kilometer. riktigt jobbigt men kom runt på lite mer en trettio minuter så jag är nöjd iallafall. duschade och åt en till klementin innan jag cyklade till heron city för att gå på bio med natalie och hennes familj. en oväntad vänskap. fin film. 

En bra start på dagen

Myser i pojkvännens för stora tröja och äter god frukost. Tycker det är rätt skönt att börja fem över halv elva, trots att jag har världens huvudvärk.


en effektiv måndag

idag har jag vart effektiv, haha. var i skolan, åkte till doktorn för att ta ultraljud på mina smalben, åkte hem och åt mellanmål, gick runt sjön, satt framför datan, gick till gymmet och gymmet, åkte och handlade med mamma, åt middag och duschade. nu är jag snart redo för att krypa ner under täcket i min nybäddade säng och försöka bli pigg. 

Sitter på tåget ännu en gång

Om tjugo minuter är jag framme i Stockholm igen. Och pappa kommer och hämtar oss, mig och Ebba. Känns tomt utan min erik, men mina fina vänner gör så att jag mår bra varenda dag iallafall. Hjärta dom.


Grym fredag kväll

Igår hade vi riktigt roligt tillsammans med Petra och Gustav!!! Idag mår jag lite sådär och vi ligger mest i soffan och myser.


På tåget

Ebba skulle till våra kusiner i Västerås, så fick sällskap på tåget en timma. 40 minuter kvar innan jag kommer till Örebro, längtar massaaaaa!!! Heheheheh.


Freeeedag

Känns som jag knappt sovit nått alls inatt, men mamma sa att jag såg pigg ut så det känns okej. Åt mitt goda bröd och min goa müsli till frukost. Ska måla naglarna och fördriva tiden till halv nio då jag ska gå till bussen. Efter skolan ska jag åka till min bästa <3 hihi.


nybakad bröd är nog det allra bästa


-

Onsdag kväll

Jag bakar bröd och dricker te, och ser på premiären av bonde söker fru tillsammans med syster. Laddar batterierna för imorgon.


18.54

mitt humör är nånstans på botten, har ont i huvudet och ögonen, är barnvakt till en lillebror som är arg, måste plugga matte, kan inte träna. dåliga dag. snart är det fredag iallafall. 

en till ledig dag

Idag skulle jag kunna sova länge, men självklart vaknar jag vid åtta... Har legat och halvsovit sen dess och funderar på att kanske stoppa lite mat i min tomma mage.


Bästa med hela tisdagen

Det var så himla mysigt att rida igen. Att göra det tillsammans med en av sina bästavänner. Nästan som förut, insåg att jag verkligen saknar att sitta på hästryggen.... Äter müsli till lunch, är en riktig fil människa jag. Ska sätta mig i solen med engelska boken strax tänkte jag.


en ledig tisdag

Jag började denna soliga dag med en promenad på sex kilometer. Fyrtiofem minuter senare var jag hemma igen och gjorde frukost som jag äter på balkongen, ska snart byta till ridkläder och cykla till stallet.


måndag.

denna måndag har vart dålig från början till slut ungefär. har iallafall beställt studentmössa. ringde min pojke påvägen hem från bussen och blev gladare. kom hem och åt en god middag som mamma lagat, blev ännu lite gladare. ska övningsköra med pappa senare idag, ännu lite mer glädje på det. ska träna med mamma ikväll, blir lite gladare efter det. och så ska jag göra egen musli som jag kan äta till frukost imorgon då vi är lediga och jag ska rida. åh glädje glädje glädje glädje. sen är vi mer eller mindre lediga på onsdag också, lycka. 

En bra avslutning på helgen

Idag började jag dagen med en springtur på åtta kilometer, åt frukost på balkongen, åkte till Skärholmen och shoppade tillsammans med Louise, åkte till malin och hängde där innan vi cyklade hem till mig. Planerna var att köpa thai till middag men det var så lång väntetid så vi begav oss till Coop och köpte massa gott istället. Fixade med ljus osv i mitt rum och hade picknick, värsta dejten osv. Världens bästa malin.


En tidig söndagsmorgon

Jag är ungefär hur trött som helst, men kan inte somna om. Funderar på att sätta på mig springkläderna och avverka dagens träning. Sen är planerna att jag och Louise ska shoppa, jippiiiie!!! Dock är det himlans fint väder ute..... Hm.


Lördag kväll med syskonen

Är barnvakt till mina syskon ikväll och vi sitter och äter wok med nudlar, så gott! Grymma kockar vi är, Heheheheh. Vi ska snart se på never say never, ännu lite mer Heheheheh.


.


blir nog en ganska bra fredag trots allt

 
väntar på att hanna ska komma hit någon gång så att vi kan sätta på en fim och äta godis. och det ska jag göra med gott samvete ikväll. 

Dålig fredag

Erik skulle kommit idag men är sjuk, och jag vill mest bara lägga mig i sängen och gråta.


It' friday

Igår var jag som sagt med Hanna ett par timmar, åt middag där och chillade. Trivs väldans bra hemma hos dom. Hannas katt är ungefär världens gosigaste, gulle. Kom hem och drack varm choklad med mamma. Imorse gick jag upp kvart i sju och min morgon slutade med att jag sprang till bussen, där jag sitter nu. Redo för en dag i skolan.


Torsdag morgon

Det är åtta grader ute sa mormor innan jag gick. Inte okej på nått sätt. Solen skiner iallafall. Börjar åtta och slutar vid halv tre, då ska jag träna och sen hänga med Hanna ett par timmar.


Onsdag

När jag kom hem från skolan så satt jag på mig träningskläderna och gick en promenad på en mil. Ska hoppa in i duschen och vara med mormor.


Beger mig ut på en promenad runt sjön!


Tisdag

Sov hos Mikaela igår. Imorse gjorde vi (jag) scones till frukost, riktigt bra start på en bra dag! Kom precis hem från skolan och ska äta något eller ta en pw, svårt val. Heheheheh. Naaz, min vän, ville att jag ska uppdatera mer. Så ah...


En söndag med stall och träning

Hängde uppe i stallet ute vid stugan med kusinerna ett par timmar. Fick rida osv, glad tjej. När vi kom tillbaka till Älvsjö bytte jag direkt om till träningskläder och cyklade till gymmet. Har kört mitt styrkeprogram och nu står jag på crosstrainern, femton minuter kvar av fyrtiofem. Stolt tjej.


Uppdatering från svampskogen


En regnig lördag

Vi är påväg mot sommarstugan för att plocka under sommarens sista spår, avslutar det hela med kräftskiva ikväll med mormor och morfar. Älskart!


RSS 2.0