bara för dig nattis!

tog tåget till örebro klockan ett, efter en onödig dag i skolan. fina vänner har jag iallafall. en promenad till eriks skola, stannade till på donken för att byta till shorts och köpa en hamburgare. satt på en bänk och väntade ett tag, annelie höll mig sällskap i luren. fina vän. en till tur till donken sen, pojkarna köpte tusen cheeseburgare. sen satt vi oss ute och åt. gick hem med en alldeles för tung väska och världens finaste vid min sida. lämnade in en cykl med punka, köpte glass, pussades, åt mat och nu ligger vi här igen. hihi :)

"förberedelselovet inför sommarlovet" så kallar jag och louise de 5 dagarna vi är lediga!

provar på att ha ett vanligt förhållande, där det går en dag utan att man ses. för idag så sätter jag mig på tåget som tar mig bort till världens bästa pojkvän. där tänker jag stanna cirkus en vecka. hur underbart kommer inte det att bli? och eftersom att jag gör typ allt för mina kompisar, så har jag lovat nattis att jag ska blogga! hihi.

begav oss för att äta thai mat till middag, rullar fram nu!

-
-
-

tre underbara vänner kom förbi med jordgubbar och paket

-
-
-
-
-
-

presenter

-
-
-

Verkligheten försvinner inte för att man blundar

jag tror inte jag vill fylla år längre. det känns inte speciellt på något sätt. kylskåpet brukar vara fullt med god frukost, nu är det tomt. alla brukar vara så hemlighetsfulla, nu är alla normala. och ledsna. det som skulle bli kvällens höjdpunkt, blev allt annat än det. tror att jag ska ta mig ner till sängen och vakna på bättre humör imorgon.

-

grillat och paj till efterrätt. en toppen kväll. och mor blev glad för presenten. världens bästa mamma är hon.

fin fina lillebror

-
-

allt känns så perfekt tillsammans med dig, älskling ♥

-
-

en söndag fylld av lycka

-
-
-
-
-

.

ni vet vänner som säger att man kan ringa ifall man behöver prata, oavsett tidpunkt. dom är verkligen guld värda, speciellt nu. vet inte riktigt vad jag ville komma fram till, förutom att jag älskar dom.

pappas syster har blivit jättesjuk.. går inte att prata med henne och hon ligger bara att krampar. inte långt kvar nu. fan.

ingen rubrik

muntiliga i spanska kändes helt okej, fick g. vg på matte nationella. och nu har vi inget plugg kvar!!! (tar förgivet att vår samhälls lärare tar bort sista provet, som han lagt på vår sista lektion, duktig grabb!) mallan är påväg hit, vi ska ut och springa litegranna. hurtiga tjejer!

en dag kvar

börjde dagen med att vakna en hel timma för tidigt. åt pannkakor till frukost, och snart ska jag hoppa in i duschen. känner att det är alldeles för få bilder i den här bloggen................ men ha en fin dag i solen!

show me your smile

bra sällskap. galen lillebror. pannkakor. en kort cykeltur. läsning. nu ska jag kolla igenom spanskan inför imorgon. nationella. dör lite smått inombords. och sen någon gång efter skolan så har jag utvecklingssamtal. inte kul alls. jaja.

jag och mallan just nu!

-

lev för idag, be för imorgon

hade tänkt springa imorse, men kände att jag verkligen inte orkade göra det. haha. tog mig en springtur tillsammans med pappi det sista jag gjorde igår kväll.. kriminologi redovisning och rättegång på svenskan. min dag det. sen ska jag vara barnvakt åt mina fin fina syskon.

.

behöver ett sommarjobb. hur ska jag annars kunna göra saker i sommar? panik.

tisdag

spelade bort några timmar. ska ta en macka och byta byxor, sen åker jag iväg och köper skor tillsammans med mallan. lycka på att träffa henne säger jag bara!

kan någon bara göra så att 5 veckor går fort, och att han är bra sen?


just nu

mat. ramlösa. kriminologi. spanska. spotify. facebook. och massa bloggar.

vi håller alla tummar vi har! ♥


16.38

supermysig kväll hos hanna igår. superduper god mat och toppen sällskap. chips och två filmer hann vi med. fredag den 13e och american pie. dock gav hanna upp på slutet så jag låg och skrattade för mig själv. men det ät mysigt det också..! gick hem efter en god frukost och hamnade ute i solen. har ätit lite fil. och funderar på om jag ska städa eller springa, eller ta en promenad.

för gullig.


can't get enough

vill ta en långpromenad, två timmar eller något sånt. med fint sällskap och massa skratt.

lyckan kommer till dom som skrattar

om en timme ska jag befinna mig i hannas hus och bli serverad middag på silverfat. haha. till hanna ska jag iallafall, och äta grillat. film och godis antar jag att det blir. stannar kvar där över natten och njuter galet av att träffa denna människa igen. ha en typ jättebra kväll! :)

guldkant i tillvaron

-

.

tänker för mycket och på fel saker.

-

Tumblr_llg4v00uqw1qaobbko1_500_large

du får passa dig som satan

svenska. samhälle. lunch. geografi redovisning som kändes bra. kriminologi. slutade tidigare. åkte till stallet. fick massa gjort. åkte hem. åt en underbar middag. jag är mätt i magen och glad i kroppen. en vecka kvar.

gammal men fortfarande så sann

"När jag var liten fick jag lära mig att ett år var 365 dagar, att en vecka
var 7 dagar, att en dag var 24 timmar, att en timme var 60 minuter
och att en minut var 60 sekunder, men inte var det någon som lärde
mig att varje sekund utan dig är en evighet. "


för att ge lite liv i den här bloggen


skolans bästa orienterings team! ever!

-

taggar till för orientering!


It's the way you make me laugh when I don't even want to smile


i just came to say hello

Känslan av att jag slutade innan min syster ens börjat, var ganska så härlig. Nationella kändes faktiskt ganska bra! Tog bussen hem och nu funderar jag på att sätta mig i solen tillsammans med en bra bok. Plugget kan vänta någon timma, gäller ju att passa på! Haha :))

vi köpte present och fika till tjejen som fyllde för två veckor sedan

gud vilka snygga kompisar jag har..! men ni är rätt så bra ändå!

.

det regnar ute. passar bra till mitt humör. vill lägga mig under täcket och spola fram tid ett par veckor eller något. min pojke skulle gärna få ligga där med mig.

save the world

jag hittade en påse på naturgodis i skåpet. den får hålla mig sällskap. fast nu tog det slut. kanske ska jag lyfta på mitt feta arsle och hämta mer?

bara två veckor kvar.

matte. svenska. lunch. geografi. håltimma. spanska. stall. mat.

all night long

med ett litet leende på läpparna och en nybäddad säng, så sov jag kanon. vaknade för tidigt, vilket jag alltid gör.. om tjugo minuter ska jag bege mig till bussen. spanska skriftliga idag, som jag längtar. sen består resten av veckan av korta dagar och det är ju alltid skönt, dock med massa plugg. jaja, det är bara att kämpa på nu. inte långt kvar alls.

det enda jag vill ändra med dig är ditt efternamn

älskling
förlåt för att jag är världens sämsta flickvän ibland. för att jag bara klagar på dig, istället för att berätta hur underbar du är. för att jag inte ger dig allt som du behöver. för att jag blir arg över att vi inte pratar lika mycket som jag skulle vilja. och för alla andra fel jag gör.
-
men det är inte så lätt alla gånger. att bo så långt ifrån personen som får en allra lyckligast, som man älskar allra mest, blir bara jobbigare allt med att min kärlek till dig växer ännu mer. men du ska veta att jag verkligen försöker, även fast jag kanske inte gör det tillräckligt mycket eller visar det tillräckligt ofta.
vet att detta inte ord spelar så stor roll egentligen, eller om du ens läser det här. men jag vill bara säga en sak, jag älskar dig mer än något annat. och vill dela resten av mitt liv tillsammans med dig ♥

ibland räcker inte orden till

har bilder på kameran från dagen, men jag orkar inte gå ner och hämta minneskortet. för alla som bryr sig så har jag pluggat en massa, städat, åkt till stallet, duschat, ätit god mat, suttit framför datan, busat med lillebror, lyssnat på musik. nu försöker jag få tag på min pojke. sen ska jag plugga ännu mer, och kanske måla naglarna.

massa gott och en sne men underbar hanna

-
en middag på tacobar. godis och loka inhandlade. sitta ute i solen och prata. se på en kanon film. cykla hem och frysa om fötterna. jag är hur nöjd som helst med min kväll. förutom att det fanns massa god paj hemma..

känns som vi har gjort att bra filmval, och att det kommer att komma några tårar


du är perfekt, för mig

stallet imorse tillsammans med världens bästa syster. någon timma i solen. och lite spanska plugg. vilket jag borde fortsätta med. åker iväg till heron halv sju för att äta och se på bio med fina tjejer. mysigt.

två veckor kvar.

känner mig halv, men samtidigt så hel

.

.

mätt i magen. nu ska jag och mitt dåliga humör plugga. kul fredags kväll.

när ord inte längre betyder något

tråkigt väder. sådär lagom tråkig dag, med sina ljusa stunder. mötte upp halva familjen i centrum för att handla mat och få skjuts hem. kom hem. la mig i sängen tillsammans med en tidning. la ifrån mig den, och somnade. hamnade framför datorn.. och snart ska jag fixa mat. tacos. kanske ska iväg till louisen ikväll, mys!

lev varje dag som din sista


hej myggbett

nästan en mil på cykel. två kilometer på benen. och lite styrka. känner att jag gjort mitt för idag. och nöjd är jag verkligen, om det känns såhär lätt att träna så kommer jag göra det hela dagarna. snart blir det en dusch, men först lite i magen!

när jag vaknade imorse såg jag inte riktigt ut som vanligt!!!!


spanska är allt annat än mig grej (som ni ser) men när jag fick till två brev ganska snabbt blev det mycket bättre (som ni också ser)

-

någon som vill köpa allt till mig?


vad gör man när man inte vet vad man vill längre?

om jag säger att jag vaknade förtidigt, är det någon som blir förvånad då? klockan åtta var jag klar och hamnade här. framför min älskade. ska bara packa ner lite jumpa kläder, och fördriva ännu mer tid. fem i ska jag gå, det vill säga om en hel evighet. slutar typ fem idag, sista bildlektionen. underbart skönt!

Tusen knivar känns som fjädrar i jämförelse

jag har så extremt tråkigt. har ätit mer paj. spelat alla olika sorters spel jag hittade att spela. ska se om min pojke vill vara lite social med mig. sen tänkte jag målarna naglarna. lägga mig tidigt ska jag också göra.

.

pappa håller på att laga supergod mat. kände att jag var tvungen att säga det. pasta med någon lax och spenat sås.

snart kommer samvetet ikapp

men tills dess tänker jag njuta, och strunta i att jag äter för mycket och tränar för lite

visst har mor min fixat det mysigt på vår balkong?

-
-

om någon missat det så är det typ galet bäst väder ute

att vara hemma en hel dag med strålande sol utanför fönstret, känns som en toppen chans till att bli brun! men nej, att vara ute i solen när man har feber är inte något min mamma säger att man ska göra. så jag får hålla mig till skuggan, tillsammans med en bok och radio. hela helgen tänker jag spendera i solen. funderar på att baka en paj snart, blev så sugen på vaniljsås.

hos dig är jag underbar

jag lekte världens bästa syster, och fixade ihop en enkelt frukost till mig och bror. bara sådär.
för att sedan försöka skriva om korallrev. det är ganska så jättespännande faktiskt. eller nej kanske inte.
efter ett antal år med för lite träning, har jag börjar se ut såhär...

onsdag

fortfarande feber och känner mig sådär. går och lägger mig igen, om jag kan somna om vill säga.. ha en fin dag i solen! & skolan.

jag finns för dig. dag som natt, älskade vän


vad döljer sig bakom molnen?

jag försvann in i sims världen ett par timmar. galet länge sedan jag spelade, men oj så kul det är! har fått i mig lite mat, och ska kolla hur tempen är nu.

du är perfektion för mig ♥


en månad kvar idag, sen är det lov för hela slanten!

förra avslutningen.

hur sött är inte det här?


en lördag i solen

-
-
-
-
-
-
-

lyckat.

feber. huvudvärk och illamående. blev bara nationella idag, sen gick jag hem.

sådär lagom boooring

2 lektioner idag. resten hål. en tur till den halta hästen. ska hoppa in i duschen nu. bilderna från helgen kommer upp imorgon, tror jag.

din dag. vår dag.

grattis på födelsedagen världens bästa pojkvän! önskar att jag fick fira den tillsammans med dig.. :( men det kommer om några år! Och grattis till oss på 25 månders dagen.
jag älskar dig mer än ord kan beskriva :*

Från ett rullande tåg

Antingen är det så att det var meningen att jag skulle stanna kvar hos pojken, eller så gillar inte sj mig. Förstår inte varför, jag är en flitig kund ju. Tåget var iallafall en timma försent. Men fint väder och fint sällskap, är fint. Men att sitta och vänta, är ofint. Fotbollsmatch. Goda frukostar. Mysiga nätter. Glappätande. Födelsedags firande en dag för tidigt. Skratt. Prat. Massa pussar. En kamera som gustav klickade med. Tårtätande. Solning i park och på balkong. En helt underbar helg, som slutade med tårar på stationen. Men det känns ju så fel att gå på tåget och åka tillbaka till det vanliga livet. Men jag är lycklig. Lycklig över att ha världens finaste pojkvän. Underbara vänner. En toppen familj. Ett sommarlov inom räckhåll. En träningsplan. Det kan inte bli så mycket bättre än såhär.

Från ett kallt tåg

Strömfel på centralen. Tåget åkte mer än en timma för sent. Skulle vart framme nu, Men nej, jag har massa minuter kvar på tåget. Tillsammans med en tom mage, och ett stort behov av att kissa. Livet går typ under. Personen bredvid mig bara pratar och pratar i telefonen om någon resa. Jag vill också åka utomlands. Ska gå hem själv stationen sen, för att hamna på en fotbolls match. Eller det beror på om jag fastnar i eriks kök eller inte. Vill mest bara lägga mig ner och sova känner jag. Fan. Louise säger att jag ska vara positiv... Det ska bli galet underbart att komma till erik! Känslan när jag får kissa blir gr8! Att stoppa något gott i munnen, är najs! Att kolla på fotboll är också så himla najs! (Nöjd louise?)

ifall någon skulle bry sig

idag åker jag iväg till världens finaste människa. vi hörs på söndag eller måndag. ha en grym helg! :)

ingen har väl missat denna?


så fint.


erik.


jag bär åt oss båda

att vakna för tidigt, är något jag är expert på. klockan sju låg jag klarvaken i min säng. stegupp en hel timma för tidigt. lång dag i skolan, med sista bild lektionen (!!!!!!) så måste hinna klart med bilden idag. och jag har typ inte börjat. håller tummarna för att jag lyckas..!

you are all that i need

andra halvan av kvällen har jag spenderat i duschen, packat väskan, hjälpt mamma att färga håret, äta en tallrik fil. nu ska jag måla naglarna. värt.

grattis på din dag vännen!


kvällen än så länge

-
-

they never go away

ska vara världens bästa syster och hämta min lillebror. känns sådär lagom lockande att gå ut nu, men vad gör man inte? haha.

du och jag och alltid vi

saknar min prins. massa.

såhär glider jag runt idag.

mjukisar och skön tröja.

så sant


but it feels so right

att plugga spanska gick faktiskt bättre än vad jag trodde. nu ligger jag i sängen med en mage full av pizzan vi åt för snart tre timmar sedan. imorgon börjar vi halv nio med nationella i engelska. så ikväll tänker jag lägga mig tidigt så att jag är pigg imorgon. haha. slutar klockan tio, då blir det väl hemma och plugga. fast först ska jag köpa present till världens bästa. dock vet jag inte vad. förslag?

when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

att vi har spanska prov på måndag känns sådär.
att jag inte förstår någonting, känns inte bra alls.

-

-

grattis underbara tjej!


Never give up on something you can't go a day without thinking about

.

i will always return

kom precis hem från skolan. eller nej, jag har varit hemma ett tag faktiskt. ska fixa något att stoppa i magen snart, sen beger jag mig till tandläkaren klockan ett. som alla märkt är det allt annat än bra väder ute. skulle gärna krypa ner i sängen tillsammans med min pojke, se en bra film och äta godis. men nej, han bor tusen mil bort.

det här med att vara normala har aldrig varit något för oss


GRATTIS FINA VÄN!


.


kolla vad mor min kom ner med nyss. världsbäst är hon


You can't get away from your problems, no matter how far you run.

har hjälpt bella att fixa hennes design lite. ska gå upp och se om vi har något att stoppa i magen. sen tänker jag lägga mig tidigt och ladda mentalt för en skolvecka. gud vad jag inte orkar längre.

jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv

cykltur till stallet. vara i stallet. cykla hem. gå ett varv runt sjön med bella. känns som jag har rört på mig ganska så mycket idag.

för sant


lite små skoj

Vilken sovtyp är du?
1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.


 

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.


3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.


4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.


5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.


6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

 


RSS 2.0