19.22

va sådär lite lagom oseriös på idrotten. gick ett varv runt sjön tillsammans med syster när jag kom hem. gjorde lite styrka och kröp ner i badet. har övat på spanska pjäsen och ätit god mat. väntar på att pappa ska komma hem med massa frukt till mig. hej mitt liv är tråkigt att läsa om.

22.09

planerna idag var att söka jobb lite överallt, men vi hade inget papper till skrivaren så det blev inte av. gjorde istället pyskologi, svenska och hälsopedagogik. jag är så himla bäst. har hunnit med lite träning på det. och nybakde scones tillsammans med min familj. ska krypa ner i sängen och ringa min fina pojke snart.

jag mår aldrig så bra som tillsammans med dig


9.54

idag är vi som sagt lediga, och jag hade tänkt att göra smoothie till frukost. självklart så vägrar mixern att fungera. hahaha. så arg.

20.42

efter att vi spenderat några timmar i stallet, åkte vi hem och bytte om till träningskläder. åkte och gymmade femtio minuter och kollade sen på lillasysters match. kom hem och åt en god middag, sitter och rensar bland alla bilder mamma tog idag. snart blir det nog film mys med lillebror.

tre bilder idag. kul att hästen inte alls är galen osv.

-
-

11.47

älskar att kunna sova hur länge man vill, se att solen skiner, äta en god frukost i lugn och ro. en helt okej start på dagen. ska snart åka iväg till stallet tillsammans med mor min.

fyra bilder från en lyckad kväll

-
-
-

22.13

hemmagjord pizza till middag. bokat london på sportlovet. myst runt i min onepiece. önskar att jag hade en pojke som bodde nära. som jag kan träffa när jag vill. mitt humör som var så bra är inte lika bra längre. imorgon ska vi vara i skolan mellan tio och ett, öppet hus för 96,orna. vi får ledigt på måndag, SÅ skönt!

17.24

känslan när man först går ett varv runt sjön, och sen springer ett. på en timme och en kvart. inte för att skryta, men jag tror att det är en ganska bra tid. det är faktiskt 6-7 kiliometer runt den där sjön. åh jag är så himla bra ibland alltså. har tränat varje dag den här veckan och inte ätit nått onyttigt trots att vi har haft världens godaste muffins och kakor hemma. klappar mig själv på axeln.

15.01

min fina kompis ringde mig när jag var påväg hem från bussen, så har pratat med henne hyfsat länge. tänkte sätta på mig springskorna nu och antingen springa eller gå runt sjön. funderar på två varv, men vi får se hur det blir man den saken.

Nu ska jag träna järnet!!


18.49

idag har jag ätit sushi med flickorna på bilden ovan. jag har fått mvg som slutbetyg i psykolgi a, mvg på en svenska bokanalys. jag och natalie får byta till hälsopedagogik. jag var med louise efter skolan. idag har varit en bra dag. nu ska jag välja mina inviduella val för trean, kolla igenom historian, och sen åka och köpa gymkort.

Istället för att springa, gjorde jag en gooooood frukost! Hehe


20.57

fick ihop fem sidor på historian, förstår inte hur jag lyckades. åkte längdskidor med mamma, blev en mil. dock på sjön så det var inte jobbigt. hehe. kom hem till ugnspankaka som min fina lillasyster hade gjort helt själv. räknade några tal matte och gjorde engelska glosorna. ska gå upp och äta en apelsin nu, viktig information!!

13.21

slutade vid tolv, åkte hem och bytte om till sköna kläder. nu sitter jag och äter lunch och ska försöka bli klar med historian. önska mig lycka till.

21.48

jag har under kvällen ätit världens godaste ananas, skrivit på vår historia uppgift och myst runt i min one piece.

I'd get it if you need it, I'll search if you don't see it, you're thirsty, I'll be your rain,


15.53

efter att ha gjort lite boxning på idrotten, ska jag nu ut och gå runt sjön tillsammans med min stora lillebror. mys.

pappas kompis son skrev till mig på facebook förut, så söt grabb. typ 13 år eller något sånt.


21.57

engelska. lunch. svenska. teknisk psykologi. bild. jag och nattis ska kanske kanske kanske få byta till en annan kurs istället för bild. håll alla tummar ni har!! åkte till stallet efter skolan, pållen var hel galen. åkte med pappa och handlade. åkte och hämtade ebba på träningen. åkte och handlade lite mer. åkte hem. åkte mycket bil idag. hehe. sitter just nu i min underbart sköna onepiece, såååååååååå sköööönt!

16.49

jag har haft en helt underbar helg tillsammans med min ännu underbara pojke. jag är så kär i dig.

21.32

sitter på min nya favoritplats. tog mig igenom dagen, den gick faktiskt fortare än vad jag trodde. tumme upp på det! lillebror2 och pappa har tydligen namnsdag idag, så vi har precis fikat lite. väljer mellan ett springa och en sovmorgon imorgon, vi får se. efter skolan ska jag iallafall träffa mallan och gå på stan. sen kommer min fina, åh va bra det känns!

20.39

imorgon börjar jag klockan åtta och slutar tjugo i fem. imorgon kommer jag att dö tusen gånger om. imorgon kommer jag uppskatta mina fina vänner i skolan mer än vanligt. imorgon är det bara en dag kvar tills jag får pussa på erik.

Blandar spanska, teknisk psykologi och matte.


8.50

när klockan ringde var det extra svårt att gå upp, jag drömde en bra dröm och var bara för trött helt enkelt. satt på mig en mysig tröja och gjorde en god frukost. ska snart gå till bussen med mitt tjocka finger efter basketen på idrotten igår. seriös klass.

21.49

hittade en risifrutti i kylskåpet som fick slinka ner i min mage. åh så gott det var! efter att ha lärt sig en spanska uppsats utantill, skrivit ett cv och svarade på hälften av frågorna till tekniska psykologin och gått powerwalkat en timma så är man faktiskt värd det. nu ska jag ringa min andra halva.

18.30

har precis ätit hemmagjorda köttbullar och potatismos. så himla gott! ska skriva ett cv på engelska sen kanske göra lite psykologi. avslutar dagen med ett varv runt sjön tillsammans med mor min.

the notebook

”So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me... everyday.”

9.26

imorse var jag duktig och ställde klockan en timme förtidigt för att hinna gå runt sjön. på något vis lyckades jag gå alla dessa kilometer rekord snabbt. just nu sitter jag och äter mammagrynsgröt och världens godaste macka. idag börjar vårt nya schema gälla, slutar tjugo över fyra och har mina två inval. eller mina och mina skulle jag inte vilja påstå. whatever.

20.41

efter några timmar i stallet, åkte jag till ikea med mamma, pappa och hannes. fick lite smått till mitt rum, åh va bra det blev. hihi. har precis sett på ponnyakuten tillsammans med syster, nu sitter jag i min nya typ fotöj och äter äpple. hehe.

11.35

igår att jag en mysig kväll tillsammans med min familj. pappa grillade (!!!), efterrätt, film och massa gott. ska snart åka till stallet, :))

vi kanske ska bli bagare trots allt!


11.42

-
-
kvart i nio kom min syster och väckte mig för att fråga ifall jag ville följa med henne till stallet. snäll som jag är så sa jag ja. tog med kameran och fotade några bilder utan höjdarresultat. jaja. hon är iallafall duktig som rider på stallets ungefär största häst.

01.03

jag har haft en såndär bra kväll som man bara kan ha tillsammans med en vän som får en att må bra. middag tillsammans med hannas familj. en promenad till affärer för att köpa det vi behövde till cupcakes. riktigt fina och goda! hihi. såg en film också innan det var dags för mig att gå hem, ska säga godnatt till min prins innan jag tänker sova.

16.16

bestämde mig för att snöra på mig springskorna och springa. 7 km blev det. något jag inte kan rekomendera är att springa när du är liite hungirg, det är glashalt ute och det blåser. du blir bara besviken för att du inte sprang så bra som det egentligen går. men det var härligt att röra på sig, ska dricka upp min smoothie innan jag hoppar in i duschen.

8.07

idag ska jag vara i skolan. ha matte, historia och spanska. för resten av dagen har jag en dejt med hanna inbokad. underbara människa.

21.34

när min feber är borta ska jag försöka träna varje dag, iallafall varann. det är ju trots allt bara 148 dagar kvar till sommarlovet.

ett foto i timmen

-
-
-

8.58

feber och dunkande huvud. funderar på att stanna idag med. men borde gå, iallafall till provet.

15.50

feber och huvudvärk gjorde så att jag stannade hemma från skolan. har legat i sängen hela dan, myst med våra kompisars hund som var här ett tag. pluggat till provet imorgon. det är såå roligt att må dåligt.

19.45

beep test på idrotten och jag ångrar att jag inte kämpade längre. men det kanske var lika bra, huvudet dunkar som jag vet inte vad, tror jag har feber.. ska ta ett varmt bad och se på glee med lillebror. några mattetal har jag iallafall gjort och ätit semla. åh underbart gott.

19.18

engelska. lunch. engelska. köpte semlor och åkte till stallet med louise. åkte hem och badade. pluggade psykologi och åt pannkakor. ska kanske gå runt sjön med mamma, eller läsa fler sidor i boken.

Idag har du varit min, och jag din, i 33 månader


9.11

vaknade upp med världens huvudvärk. funderade på att stanna hemma men kom fram till att det kanske inte är så bra att missa första dan. så dags att äta frukost och göra mig iordning.

andra till åttonde januari

-
-
-
-
-

20.44

att komma hem till sitt eget hus, till ens egen säng, till en doft man är van vid känns bra. efter att ha sett på några avsnit glee med lillebror, haft en tyst minut för ugnen som gav upp, ätit pasta och köttförssås, duschat, ätit glass och suttit framför datan så funderar jag på att måla naglarna och njuta av sista minutrarna på lovet. imorgon är det tillbaka till skolan. så himla osugen.

12.28

idag vaknade jag upp med feber. åh va roligt. sista dagen i backen och jag får spendera den hemma. ska snart titta på några avsnitt glee och smsa med min fina pojke. förstår inte riktigt hur jag ska kunna vara utan honom två veckor till. just nu hatar jag alla milen mellan oss mer än någonsin.

15.32

lagom pigg tjej med röda kinder efter en hel dag i backen. sådär härligt ont i låren har jag.

20.10

det är så mysigt att vara i fjällen. massa snö på träden. toppen backan. lite vurpor här och där. längd med mamma. god mat. bastu. kortspelande. och glee. lite hemlängtan har jag allt.

.

Känslan man får när man läser ett sms som förstör alla ens förhoppningar. Ska upp klockan åtta och vara först i backen. Få ut mitt dåliga humör och laga ett trasigt hjärta.


21.35

klockan sju imorgon bitti ska jag sätta mig i bilen mot vemdalen. sex sju timmar senare så är vi framme i all snö. inte sugen alls. men det blir nog skoj!

nyårafton

-
-
-
-

12.38

halv fem kom jag i sängen imorse, efter en trevlig kväll och lite prat med mor min. borde sticka ut och springa nu, eller packa min väska. men jag orkar inte.

RSS 2.0