a new world with you

känner mig alldels tom.
av en anledning som jag inte vill ta upp i bloggen.

skriver imorn , nu ska jag ner och pussa lite på min lillebror.


dagens puss


... går till mallanbrallan!
eftersom att hon ville hamna här, sötnosen ! men inte bara därför, hon får dagens puss just för den underbara vän hon faktiskt är ! det går inte en dag utan att man får sig ett gott skratt i hennes sällskap , (y)
i love you, <3

where did you go

kom nyss hem från skolan, och är rejällt sugen på att krypa ihop i soffan och kolla på en film. men nja.. jag skulle behöva plugga. ikväll är det träning, och jag är inte jätte sugen på att gå. men vi får se hur det blir med den saken. nu ska jag fixa något att äta , sen får vi se vad som händer :)
hoppas ni haft en bra dag !

HAHAH

hittade på elins blogg, och det går ju inte att låta bli att inte skratta åt honom. hur söt får man bli ? (y)


dagens puss

... går till min underbara pojkvän!

jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom vid min sida. han finns alltid där när jag behöver det, märker att något är fel utan att jag behöver säga att jag inte mår bra. när man är som mest nere, så får han en alltid att le, hur tungt det än känns.
jag älskar dig erik.


romeo återvänder ensam.


frida och britta på bilden, sötnosarna !

nu känner jag mig färdig pluggad, i alla fall för ett tag. får se om det blir något mer sen, för matte är ju det bästa som finns ... eller inte . nu ska jag ut och gå runt sjön, sen häma lillasyster på vägen , snäll som jag är !
har inga direkta planer för resten av dagen, förutom att prata med erikpojken, :)
hur har eran dag varit ?

det är sjukt att det kan gå så snabbt

samtidigt som jag pluggar matte och väntar på mamma, så håller jag på att kolla i genom bloggen. från början till slut. ett år, tolv månader, 365 dagar. det finns bilder, texter, låtar, som jag trodde att jag aldrig skulle glömma. men på något sätt så har jag gjort det, jag kom över den svåraste tiden i mitt liv. och nu när jag tänker tillbaka på den, hur det var innan det blev som det blev. så inser jag att hur mycket jag än saknade det, så är allt mycket bättre nu. jag känner mig lyckligare och gladare. men samtidigt så finns det en del av hjärnan som kan längta tillbaka efter den gamla tiden. en del av hjänan som ibland tvingar sig själv att lyssna på gamla låtar, bara för att minnas. för att hålla kvar vid minnerna ännu längre.

det finns stunder, dagar, bilder, minnen, som jag aldrig kommer att glömma. och jag kan tänka tillbaka på det gångna året med ett leende på läpparna. att titta tillbaka fick mig att inse vad jag verkligen har. hur underbara vänner jag har, vilken kanon familj jag har, att min pojkvän är den bästa som finns. och även om jag skulle kunna byta ut mitt liv mot något annat, så vill jag inte göra det. inte ens för alla pengar i världens. för det är tack vare mina vänner, min familj och allt som jag vart med om som har gjort mig till den person som jag är idag.

tack för allt, jag älskar er.

.



vi hör ihop,
du & jag ♥


ibland önskar man att man inte hade gått för snabbt framåt

som ni ser har jag gjort om bloggen en del, och det skulle vara kul om ni sa vad ni tycker , :)
har även blivit klar med skiss, herregud vilken snygg hylla jag ska göra .... eller inte, men det är säkert inte snyggheten som räknas utan hur bra man gör det (y)
nu så ska jag försöka att träna lite, ute blåser det och ser inte så jätte varmt. så det blir något inomhus. bättre än inget i alla fall, och jag har ju inte tränat sen förra veckan :oo
mammsen kommer hem med sushi vid ett, mums för magen !
vi hörs lite senare, puss på er !

så sant så

det kommer en tid i ditt liv, när du inser vilka som verkligen betyder något, vilka som inte gör det och vilka som aldrig gjort det.. så glöm de i ditt förflutna, för det finns en anledning till varför de inte finns kvar i din framtid.

you and me

igår övertalade erik mig att börja med bloggen igen, den var tydligen såååå bra (?) så ah, jag börjar igen , woho :) nejmen jag ska i alla fall försöka att vara aktiv. idag kan det nog bli lätt, eftersom att vi har hemstudiedag, sånt gillas stort !

nu ska jag ner och äta lite, sen fortsätta med min skiss på hyllan jag ska göra i falun.


det finns en mening med att det är vi.

lyssna på låten, och njut av bilden på mig och sötnosen jag har till lillebror.


he-he

hmmm... det var inte igår jag skrev här direkt, men jag tror inte att någon bryr sig. helt ärligt. eller?
skolan tar upp sjukt mycket tid, men det är väl så livet är ? jag ska försöka att bli bättre på att skriva, eller vad säger ni ?

just nu så pratar jag med min underbara pojkvän och han är så stilig så i sin nya sjal, höhöh (y) dagen har vart bra, det är kallt ute, mitt humör är på botten, jag är trött, mitt rum är nystädat, jag vill ha en frukt, ny musik finns i ipoden, snart ska jag fixa ett ångbad. kul att veta ?
men som sagt, jag ska försöka att skriva mer. när jag har tid vill säga.
pussen !


RSS 2.0