flickan från det blå

klicka här för att få mer beskökare till din blogg

What goes around, comes around

sitter hemma och känner att jag bara vill lägga mig i sängen, somna och vakna upp imorgon och må hur bra som helst. den där jävla sprutan mot inflensan har fått mig illamående, ont i huvudet, & gjorde nästan så att jag svimma två gånger idag. tack, men nej tack! och jag som skulle åka till älsklingen efter skolan imorgon... håller tummarna för att det blir så iallafall, orkar inte vara ifrån honom längre. känns som det var år sedan vi sågs, och det var det också. iallafall nästan. en månad kanske, två veckor för mycket. helvette.

det är inte så lätt som det verkar

funderar på att ta tag i bloggen igen. vad tycker ni om det ?

jag tror jag är kär.

hittade den här låten när jag kollade igenom datan. hur söt som helst, flashbacks.

inte ens döden kan skilja oss åt

efter ett härligt bad och tre frukter, ( jag skulle kunna leva på frukt ) och ett telefon samtal så funderar jag på att dra mig mot sängen, det känns lockande. väldigt lockade faktistk. fast, det är mysigt att sitta här framför datan och få fina texter ifrån pojkvännen. han är för underbar. "Aldrig trodde jag att det fanns någon som du."
dagen har vart bra, var även och red pilen. härliga lilla häst, bockade ett flertal gånger. men sånt som händer.
nejni, nu är jag riktigt sugen på att bädda ner mig själv.

allt bra förresten ? :)


ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

det snöa idag, och jag måste säga att jag gillar't. tänk att vara ute och tillsammans med någon man gillar, sen gå in och sätta sig framför brasan med en kopp choklad + vipsgrädde. mums ! nu blev jag riktigt sugen på vinter, fast samtidigt inte. aja, tiden går så fort som den vill.
letade efter någon härlig vinterbild, men insåg att det var dålig utav såna på den här datorn. så slänger in två från när jag senast var på landet plus en låt. det gillar vi !





då nu alltid


U N D E R B A R T

nu tänker jag stänga av datan och krypa ner i sängen för att smsa med min underbara pojkvän. hans inlägg var lite ... konstigt. men han är konstig så det är chill (y) men som han sa, så kommer även han att börja skriva då och då, puss på det!
vi hörs imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll!
PUSSEN

I Don't Want To Miss A Thing

Från och med nu kommer jag också skriva lite i sofias blogg lite då och då.
dom flesta kanske vet vem jag är men dom som inte gör det får lista ut det själva;)
nej men jag är snygg sofias söta pojkvän från örebro. när jag inte tillbringar tid med sofia
så handlar mitt liv rätt mycket om fotboll men jag tänker inte tråka ut er med massa fotboll.
tacka sofia för det;)
snart har vi varit tillsammans i 7 månader och det har varit dom bästa månaderna  i mitt liv.
tack för allt älskling<3 jag älskar dig såååååååååååååååååååhär mycket<33333333

vi vet inte vart vi ska, men vi ska dit.

jag har kollat runt på olika bloggar, och insåg snabbt att dom flesta ser likadana ut. alla skriver för det mesta samma saker, typ vad som hänt under dagen och outfits. jag insåg att jag inte vill att min blogg också ska vara så, även fast den är just det. men jag ska försöka ändra den. så gått det går iallafall. jag är inte säker på hur det kommer att gå, men jag ska kämpa.
önska mig lycka till.

är nog bara dom från konfan som fattar...


... men saknaden är enorm !

lever min dröm

jag tror att jag har bestämt mig. bestämt mig för att fortsätta med bloggen. vi får se hur det blir med den tanken, men man kan ju alltid hoppas på det bästa. för tänk sen, om typ tio år eller något. tänk va kul att kolla tillbaka i den och minnas allt som man har gjort. nu håller vi tummarna för att det här lyckats !
medans jag försöker att hitta min kamerasladd och lägga in härliga bilder på datan så får ni njuta utav en bild och en låt.




RSS 2.0