22.14

jag har precis ätit en skål med yoghurt och start, två digestive kex och lite chips. klockan tio på kväll. just nu skulle jag vilja sticka ut och springa. men det var så gott. så värt.

21.44

snygga tjejer i skolan
sen klockan fyra har jag varit barnvakt. lagat mat, lekt, gått en promenad, lekt, fått massa kramar, sett på tv, läst saga, gjort smoothie, spelat kort. nu sover alla tre barnen och jag sitter ensam. forever alone. har sett massa gott som jag är sugen på... hehehehhe. och plugga historia måste jag verkligen göra!

6.53

idag är en sådan dag som jag vill lägga mig i sängen och sova bort hela dagen. idag har jag på mig en av mina skönaste tröjor. idag har jag samhällsredovsning. idag ska jag vara barnvakt från halv fem till elva. idag kommer min fina mormor hit. idag ska jag åka buss tillsammans med malin till skolan. idag ska bli en bra dag.

22.10

jag och louise började dagen med en cykeltur till skolan. lite mer än sju kilometer var det. helt vanlig skoldag innan vi satt oss på cyklarna  och cyklade hem igen. har pluggat historia i ett antal timmar och även tränat litegranna. cyklade till spåret, sprang fyra och cyklade hem. skööönt. ska hoppa in i duschen och ringa min erik.

19.28

idag har jag börjat halv två med teknisk psykologi och dansat zumba på special idrotten. åkte och tränade ungefär direkt när jag kom hem. fyrtio minuter på trampmaskinen och lite styrka. cyklade dit och hem. jag är så himla bra. klapp klapp på axeln. ska plugga historia nu, inte alls kul. och hålla tummarna för att pappa lagar god mat ikväll.

Sööööööndag

Sitter och äter frukost, trött som fasen. Idag ska jag jobba nio till tre och få reda på mitt schema. Ni kan väl vara snälla och hålla tummarna att jag ska jobba mer än varann lördag. Tack på förhand!


12.01

klockan tio vaknade jag och försökte att somna om. vid elva åt jag fruktsallad och knäckebröd till frukost. en liten bit kladdkaka slank också ner. idag hade jag planer på att ligga i solen hela dagen, men känns inte som att solen tänkte det samma.. ska försöka ta mig iväg till gymmet eller springa ett varv eller två. träna på nått sätt borde jag iallafall göra. köra bil står även det på schemat idag och förhoppningsvis träffa hanna. awesome.

Livet är underbart!


21.43

hann mest komma innanför dörren och äta mellanmål innan pappa ville ha springsällskap. cyklade två kilometer, sprang fyra och cyklade två hem. helt okej. tränade magen lite hemma och cyklade till ica för att köpa avocado och gurka till min otroligt goda sallad. !!!. imorgon har jag en lektion, skulle vara skönt att slippa även den. men vi får se hur det hela slutar. spännandeeee.

en helt okej middag!


Så himla skönt!

 

 


16.07

efter en helt okej dag i skolan och fil till mellanmål funderar jag på att gå runt sjön. det är strålande solsken så varför sitta inne för? dock borde jag plugga... det kan vi ta senare. innan jag ska iväg och gymma ikväll. haha.

Strålande sol!!

klockan sju ringde min klocka. fem minuter senare började jag springa mina sex kilometer. har precis ätit en god frukost tillsammans med Ebba och ska ta en välbehövlig dusch. yeah

 


Ska läsa 10000 sidor historia -.- tur att jag har mango och kiwi!

 

 


någon som är intresserad?

 

tänkte bara kolla ifall det finns någon hästintressarad människa som är sugen på att köpa detta? ett helt oanvänt schabrak med lindor. fick det när jag fyllde år, men fick aldrig riktigt tillfälle att använda det och nu när jag slutat ligger det mest och samlar damm.


19.14

det tekniska psykolgi provet gick helt okej. hälsopedagogiken fick svetten att rinna. klev av bussen en hållplats för tidigt och njöt av att solen sken. städade mitt rum från golv till tak, skämt och sido, men rent och fint är det iallafall. nybäddad säng på köpet. klockan åtta ska jag sätta mig på en yoga matta, förmodligen tillsammans med ett gäng äldre människor och min mamma. kände att kroppen inte riktigt orkade med bodypump efter två träningspass idag. jag är ganska bra ibland, för alla som vill veta liksom.

9.11

halv åtta ringde klockan i morse. kvart i åtta öppnade jag dörren och joggade runt sjön. 6 kilometer och en halvtimme senare öppnade jag dörren igen med ett leende på läpparna och en mage som skrek efter mat. kvart över åtta hade jag gjort dagens första träningspass. jag är så bra. ska snart ge mig ut i det konstiga bussen och gå på en engelska lektion som kanske är frivillig, kanske inte. sounds good...

jag är så kär i dig


11.30

Ligger i sängen tillsammans med min fina, dock sovande pojkvän. Jag vill äta jordgubbar till frukost, så funderar på att cykla till affären. Men det är så mysigt här. Vilka problem jag har. Hehe. Åh vilket onödigt inlägg.


på tåget

om en halv timme så är jag världens lyckligaste tjej. om en halv timme får jag äntligen träffa den bästa personen jag vet. glad i hela kroppen. skönt att Louise underhåller mig på tågresan iallafall, haha vi är lite speciella... men bäst iaf! Hehe.


16.40 osv

Åh det är så roligt med teknisk psykologi. Så roligt att jag somnade i trettio minuter. Måste börja läsa nu. Ordentligt. Har prov på måndag och jag kan iprincip ingenting. High five.


smells like heaven


17.07

halv två kom jag hem, åt lunch och började läsa i psykologi boken. prov i teknisk psykolgi på måndag. tycker inte att det är vidare intressant, men å andra sidan så känner jag att skolan inte är min grej för tillfället. vill verkligen inte. matteläxan har jag också gjort. hälsopedagoik och mer teknisk psykolgi väntar ikväll. funderar på att sticka ut och springa ett par kilometer först, skulle vara glalet skönt och välbehövt.

15.45

började dagen med en springtur tur tillsammans med mamma. gjorde fruktsallad till frukost som jag åt på ballkongen. råkade stanna kvar i solen i ett par timmar, fick en väldans ful bränna av sportbhn.. hehe. men fett värd. ska börja klippa ihop en film till samhällsredovsningen innan jag tar tag i engelska läxa. ska försöka få med mig mamma på spinning ikväll!

21.19

firade lillebror på sängen med paket och flagga klockan åtta imorse, sen dess har det varit full rulle. blåsa ballonger, duka, fixa godispåsar, komma på lekar, ta fram fika, gå ett varv runt sjön tillsammans med hannes innan alla utklädda barn kom hem till oss. i två timmar var det tio halvgalna utklädda sex åringar som sprang upp och ner i huset. när alla gått hem gick jag ett till varv runt sjön. avslutade dagen med god mat och lite mer tårta. och imorgon är vi lediga, kan inte bli så mycket bättre!!

födelsedagsbarn

-
-
-
-

18.03

sov bra för första gången på en hel vecka. åt god frukost och cyklade till kungens kruva för att köpa present till ludvig som fyller år imorgon. följde med pappa och handlade mest för att få köra några varv på parkeringen, gick riktigt bra. hehe. har precis gjort klart en stooor fruktsallad och väntar på att pappa ska börja laga middag. ikväll blir det melodifestivalen och louise kommer förmodligen hit. jippiieee.

23.34

idag hade vi halvstudiedag så slutade klocka tolv, riktigt skönt! jag och mitt dåliga humör åkte hem. laddade upp med en god lunch och åkte iväg för att provjobba. gick faktiskt bra! har jag tur så får jag jobbet, håll tummarna för mig!! spelade tvspel med ludvig innan jag gick till hanna för att äta tacos. gick hem till mig och åt fruktsallad och spelade spel. underbara människa. fick ett fint sms av natalie, så himla bra tjej det där. ska snart krypa ner i sängen och ringa min erik.

.

Jag ska vara utan den bästa personen jag vet i en hel vecka till. Fem veckor blir det totalt. Åh va livet är fint.


kolla på detta


20.35

Efter att ha kört bil med pappa så åker jag iväg och tränar med mamma, blir varken spinning eller yoga. Hederlig träning i gymmet, men det fungerar bra det med . Tummen upp!


kan någon vara snäll och köpa dessa till mig?

kommer härifrån

15.43

äter fil och tittar på när lillebror och lillasyster spelar tv spel. min stora lillebror kom nyss och sa att jag var fin idag. händer inte ofta. träningsvärk i rumpan och låren, träning ikväll igen. tredje dagen på rad. jag vill gå på spinning och mamma vill gå på yoga, vi får se hur det här slutar. tack och hej leverpastej

a drop in the ocean


18.59

hade gärna haft en veckas ledighet till, men jag har iallafall fina människor i min klass. bokdiskussion på svenskan, genomgång på teknisk psykologi och en jobbig hälsopedagogik lektion. pratade med min fina påväg hem från bussen. har vart en snäll syster och förhört ebba på läxan och köpt godis tillsammans med henne. åt en väldans god middag och ska snart åka och träna tillsammans med min fina mamma. jippiiie.

london

-
-
-
-
-
-
-
-

18.21

efter ett par riktigt lyckade dagar i london lyfte planet hem igår kväll. åt nattmat på mc donald och spelade spel i bilen. känslan när man får sova i sin egen säng igen är ganska bra. idag sov jag längre, packa upp, rensade bland bilderna, läste ut svenska boken och gick en promenad med louise. väntar på att pappa ska grilla så att jag får äta maaaaat. hehe.

RSS 2.0