du är musiken i mig


italien 08

l o g i s k t

nu är garderoben städad. maten uppäten. väskan uppackad. fötterna har fått tillbaka känslen. det mesta är bra med andra ord ;) ska snart byta om för att åka upp till ebbas skola för att äta & spela brännboll med hennes klass. ska bli halvkul sådär . det enda är att jag måste byta kläder , igen (-.-) hehe . menmen , vad gör man inte för sin syster liksom ?
har ni haft en bra dag ?
puss

Att bli älskad är stort, bara Att Älska är större

vilken kanon idrottsdag vi hade då ! eller inte, regnet öste ner, redan innan jag cykla hem ifrån. men jag & mina söta vänner var ändå duktiga och tog oss dit på cykel. *hej vi blev blöta* sen när det hela hade börjat så höll det på ett tag, en kille i nian gjorde illa sig "/ sen vid typ halv 11 eller nått så begav vi oss he´m , fortfarande regn. egentligen skulle dagen hålla på tills tre ;)
har nu tagit mig en dusch och bytt kläder, även fixat varm choklad & grädde helt underbart ! ska nog snart äta lunchen som jag hade med mig , pastasallad, underbart ! sen så måste jag även städa min garderob , yeeeeeeeeeeeeeeeeeah ! den ser ut som jag vet inte vad, ett bombnedslag kanske ?
hur är det med er ?
puss

dagarna är räknade nu ,


det är nått särskilt med plaatsen , eller hur ?

ojoj, sofia uppdaterar hela tiden ! eller vad säger ni ? opps..nu sa jag kanske något som inte var så sant. förlåt mig (a) men ah , nu skriver jag. första gången på länge. men var glad att jag skriver , hehe :)
har inget speciellt att berätta, skoldagarna är räknade. inte mnga kvar nu asså, ska bli helt underbart med sommarlov. håller ni med ?
skolan rullar på som vanligt, lite mindre nu kanske. vädret är kanon, för stunden iaf. det enda är att huve gör ont när jag tränar , eller ah springer, helt värdelöst. men sånt är livet. är iaf glad över att jag inte har gått upp ett endaste kilo *intresseklubben antecknar* har inget vettigt att skriva om, förutom att jag är trött på skolan men vem är inte det ?
äre bra med er annars ?
puss :*

KÄRLEK.....svårt att beskriva

Viss kärlek går inte att beskriva, men man kan alltid försöka.




 Utan min kärlek till dig är jag inget,bara en människa i mängden. men med dig känner jag mig speciell,känner mig betydelse full.

Du är mitt allt,mitt hjärta,min själ.utan dig suger livet.

Du är det finaste jag har och jag vill aldrig förlora något så värdefullt.

Du är det bästa jag har och jag komer alltid finnas för dig.

Utan dig är det tomt.

Du är det bästa som hänt mig.

JAG ÄLSKAR DIG SOFIA<3//Erik


hittade en text min käraste skrev på bloggen förut. <3

Viss kärlek går inte att beskriva, men man kan alltid försöka.

Utan min kärlek till dig är jag inget,bara en människa i mängden. Men med dig känner jag mig speciell,känner mig betydelse full.

Du är mitt allt,mitt hjärta,min själ.utan dig suger livet.

Du är det finaste jag har och jag vill aldrig förlora något så värdefullt.

Du är det bästa jag har och jag komer alltid finnas för dig.

Utan dig är det tomt.

Du är det bästa som hänt mig.

JAG ÄLSKAR DIG SOFIA<3//Erik


första doppet

 
filmen på när jag & bror tar vårt första doppet. den är åt fel håll , jag vet ;)

för kärlekens skull

yeah , jag är grym på att uppdatera. eller inte , men skit samma ! ;D
borde egentligen inte skriva nu, ska göra en uppgift som dom normala i min skola gjorde när vi hade hsd, men jag var ju sjuk så får göra den nu. men det går nog fort. har vart i örebro sen i torsdags, helt underbart ! sen även på landet en dag, badade första gången idag. (film kommer) det är verkligen inte många dagar kvar i skolan nu , och ännu färre tills jag fyller år , woho ! nejmen nu så ska jag fortsätta på uppgiften, men ska försöka att uppdatera en del i veckan.
hoppas ni mår bra , puss

jag älskar dig, <3

några bilder från helgen











det är något särskilt med stället ,

så länge vi är med varandra


även jag har vart liten och söt , detni ;)

hemma igen , eller ah , kom hem igår men orkade inte skriva då , höhö. gårdagen spenderades ute i solen. riktigt härligt ! fick lite färg , så nu känner jag mig mycket piggare efter min sjuktid. yeah ! :) sen så var vi även på gudstjänst eftersom att jag måste gå på det , hör till kofan, det var helt okej. massa med gamlingar, hah.
första skoldagen på länge idag dåra , kändes skönt att vara tillbaka. trots att det är en hel del som ska fixas sista tiden. men det kommer jag att klara. gick även hem tidigare idag för huvuets skull, även om jag inte kände av det så mycket. lite grann, men men .
hur har eran helg vart ?
puss

när solen skiner , skiner vi


det är nått med bilden , när jag tänker efter... så är det sommar känsla jag får .

heja sverige !

gokväll alla ! :D
sitter för stunden ute i stugan på landet och ser på melodifestivaen med mor & sister, väldigt trevligt ! eller förresten, vi tittar inte riktigt , höhö´, jag hamna här framför datan och dom spelar nått spel, woho ! men vi har ju iallfall sett sverige , det är väl det viktigaste ?
idag så har vi gått upp hur tidigt som helst ,kvart i nio faktiskt , eftersom att vi skulle åka till landet. en riktig tjejkväll. vi stanna och handla på vägen . sen så när vi kom fram så var det kärrbo dagen. kul kul ,. det fanns massa med stånd med saker, man kunde åka traktor & massa annat skoj 8D sen när vi kom ut hit till stugen så´tillbringa jcg & systeryster lite tid i solen och hade det mysigt. under kvällen som gått har vi ätit , vart nere vid badet & fotat., sett på tv.
hur har eran dag varit ?
puss :*


lev för det du har , ge inte upp för det du saknar


jag tror att vi alla någon gång har känt att allt känns världelöst, att man inte har något bra kvar, inget som man kan bli glad av, som om allt man gör bara blir fel hela tiden, när det känns som om att allt skulle lösa sig bara man försvann en liten stund. förstår ni vad jag menar? jag har känt så, många gånger. och ett fel som jag tror att dom flesta gör när man känner så är att inte tänka på det positiva, man tänker bara på det som får en nere. att man verkligen inte vill ha det så. men det man missar att tänka på är att man har en familj som älskar en, underbara vänner som får en att le varje dag, att man har det väldigt bra om man gemför med många andra.

personligen så kan jag bli nere om jag är hemma för länge , det låter sjukt jag vet, men då har man tid att tänka. man brukar låta ipoden spela låtarna rakt igenom. man sitter och tittar på gamla bilder. då brukar det poppa upp gamla minnen, minnen på saker som hände förut, minnnen på saker som aldrig kommer att hända igen, minnen som jag aldrig vill glömma, minnen på personer som hjälpt mig sjukt mycket genom livet. visst kan det vara jobbigt att minnas detta saker så tydligt, men det är samtidigt underbart ! att kunna tänka tillbaka på hur allt var, på hur man mådde, och på lycklig man var. jag säger inte att jag inte är lika lycklig nu, för det är jag, om inte lyckligare. men vissa minnen har kommit för att stanna. vissa minnen jämför man med saker idag.

jag kan säga att jag är lycklig , att jag mår bra, att jag älskar min familj och mina kompisar. jag kan säga det och mena det, verkligen mena det. det finns ingen människa som har allting, precis allt, men vi har alla tillräcklig mycket för att vara glada och lyckliga. för vissa så är att minne en sak som får en lycklig, för andra kan det vara bilar och för en tredje så kan det vara sina kompisar. vi har alla olika saker helt enkelt. det jag ville komma fram till är att man ska vara glad över det man har och även vara rädd om sina vänner. dom som gör en så där underbart glad och lycklig. när man känner sig nere, så ligg inte bara där och tänk på det negativa. det är okej nån dag, men sen så ska man försöka att tänka på det positva. försöka att göra något åt problemt. göra det bästa av situationen helt enkelt.

jag skulle kunna sitta här i en evighet och skriva namn på personer som får mig glad, men om jag skulle behöva välja ut några så blir det mina bästavänner. och ni vet vilka ni är !

vi förlorade vi två


italien 08,

nu känner jag mig lite fräschare , har tagit mig en dusch. har även klätt på mig normala kläder , hur länge sen var inte det ?! :o tre veckor eller nått..det har liksom vart mjukis eller sov kläderna hela dagarna för mig , haha :D såg även att min garderob inte ser sååå snygg ut , kläderna ligger mest huller om buller. inte bra inte bra. men det blir väl lätt så ?
eftersom att det är min namnsdag idag , så har jag fått 100 spänn , yeah ! och även en bok . hehe. inget fel med det :) vid sju så ska vi vara gäster hos elin , som sagt, ska väl bli helt okej ...
tänkte börja med dagens fråga varje dag , bara som en kul grej liksom, & det skulle vara kul om så många som möjligt svara på den . så dagens fråga blir : vad för musik brukar ni lyssna på ?
ha en bra fredags kväll !
puss

om du var vaken skulle jag ge dig allt det där

gomorron sötnosar !
idag har jag namnsdag för alla som vill veta, alltid lika trevligt. vi ska "fira" senare idag, eller inte fira kanske. vi ska väl fika nått och sen får jag ett paket, woho ! (a)
känner mig mycket bättre, piggare liksom . och att vädret är bättre gör det hela inte sämre. nej verkligen inte ! fast fick höra av farmor att det var kallt ute...hmmm..inte kul. men vi får se hur det blir allt som dagen går (a)
idag så tänkte jag försöka plugga ltie , fast jag behöver typ bara redovisa och då måste man vara i skolan liksom. synd synd . förutom plugg så tänkte jag gå ut lite , sitta på balkongen och njuta över solen eller ta mig en kort promenad för att börja komma igång lite smått igen. sen ikväll så ska vi till några kompisar och äta. trevligt !
vad ska ni hitta på idag ?
puss

15 dagar kvar,

ett avslutat kapitel är ett avslutat fast man skulle vilja läsa det om och om igen..

tjääänare !
sitter och pluggar nu faktistk, engelska , woho -.- hoppas på att mamma kommer tillbaka från sin springrunda så att hon fixar mat till mig (a) det var ju därför hon var hemma idag , för att kunna fixa käk...hmm.. :D idag så känner jag mig mycket piggare för alla som vill veta, men det blir iallafall inget örebro för min del. synd synd  ! ska istället kanske med mamma ut till landet och vara ta det lungt där. kommer ju ändå inte kunna hitta på nått annat men vi får se. skulle även behöva köpa något till avslutningen, jaja , nu så ska jag återgå till engelskan.
allt bra med er ?
puss


ge mig sommar nu , NU !


foto : linneasandhagen.blogspot.com

nu så ska jag gå ifrån datorn och göra något annat resten av kvällen. dagen har varit bra , bland dom bästa på länge. eller ah, bland mina trevliga sjukdagar -.- har inga riktiga planer inför kvällen, ska kanske ta mig ett bad och fixa naglarna. men vi får se hur det blir med den saken. blir väl även telefonen så småning om , :)
nu äre så att jag behöver köpa presenter till tre av mina nära vänner. jag har verkigen inget försalg. någon som kan hjälpa mig ?
hoppas ni haft en bra dag , puss :*

dagens :

Humör: trött på att vara sjuk , lycklig
Plus: att huve är nästan bra
Minus: halsfluss
Kläder: mjukis & pappas tshirt
Frisyr: looooooooooooockigt
Planer: inga speciella , prata i telefon
Dagens drog: musik
Dagens måste: absolut inget
Saknad: kompisar & pojkvän
Önskan: några
Ser fram emot: sommarlovet , såklart !
Person: morfar
Parfym: ingen faktistk
Läxor: inga läxor i skolan
Låt: svennebanan
Pratämne: venne
Tråkigaste: vara hemma

en härlig konversation om...eh...min hjärnskakning 8D

RHUBARB säger:

hur går det med hjärnskakningen?!

sofiaothelius säger:

jotack , det går tummen upp , den är typ borta :)

RHUBARB säger:
awh! alltså stackare! verkligen

RHUBARB säger:
hur gick det till nu igen..?

sofiaothelius säger:

hehe , du får skratta ;D nejmen jag slog huve i väggen när jag skulle lägga mig i sängen . fråga mig inte riktigt hur jag lyckas, men ah , det gjorde jag iaf ... (y)

RHUBARB säger:

ALLTSÅ HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH !

RHUBARB säger :
det var det jag fick höra av mormor och jag ba eeeh det var nog inte så ... hahahahahahhh, så jäääävla kul

sofiaothelius säger:

HAHAH , jomen det är något kul i det hela faktistk !

RHUBARB säger:

eh JA! en hel del faktistk !

men det är nått tragistk i det oxå , du kan ju inte vara cool och ba: jamen jag skulle göra vääärsta tricket när jag åkte skateboard, eller typ jag voltade i luften och klarade mig precis med livet i behåll, utan ba eeeh jag skulle lägga mig i sängen.


du ger mig kraft varje gång du ler åt mitt håll


oj, så kul man kan ha när man är hemma då ,
men det blir lätt så när man inte riktigt orkar plugga , tyckte dock att bilden blev lite halv cool om man säger så (y)
vad tycker ni ?

baaaaaaack !

jag är tillbaka , woho !
eller ah , huvue är bättre, mycket bättre, så nu tänker jag sakta men säkert börja sitta framför datan igen. vilket innebär uppdatering. men även plugg , yeeeah -.-
just nu så sitter jag här med musik, ett glas vatten, och en bokanalys på engelska som jag ska göra klart till nästa vecka. som pricken över iet så har jag halsfluss. yes ! precis vad jag behövde efter min hjärnskakning , eller nja kanske inte. men den blir bra snart. *hoppas hoppas*
vad har hänt sen sist jag skrev då , hmm...låt mig tänka...inget ! eller inget speciellet. jag har mest legat hemma i sängen med musik i öronen och stirrat i väggen. hur kul låter det ? nej jag vet , värdelöst :/ men förra veckan vare iaf sol en eller två dagar , då passa jag på att steka lite. och lite brunare blev jag allt * happy face *
hur mår ni en fin dag som denna ? :)
puss

-.-

hej alla sötnosar !
anledningen till att jag inte har skrivit är..nhjärnskakning. woho -.- vi var på sjukhuset igår, där vi fick beskedet att jag inte ska vara i skolan på hela veckan, får inte se på tv, inte sitta vid datan, läsa, måste ta det lugnt. nästa vecka ska jag även börja med halvdagar och som pricken över iet så får jag inte träna på två eller tre veckor. heeeeeeeeeeerregud !
där har ni anledningen , och om ni förstår så kommer jag inte att skriva på ett tag helt enkelt,
men ni klarar er.
pussar

jonna hall


bara för att jag har haft turen att bli kompis med en sådan underbar person som jonna, och för alla som inte visste det...så är hon bäst på det hon gör, nämligen att sjunga. http://www.myspace.com/jonnaandersdotter

sjukhuset nästa

nu så ska jag snart iväg till sjukhuset tillsammans med min kära fader. vi ska dit för att förmodligen röntga min skalla som fick sig en smäll för exat en vecka sen idag...hmm...konstigt att det inte har blivit bättre det här... "/
så ingen skola för min del idag med andra ord, har sovit , läst för lillebror och sett en film. och som ett plus på allt så ärä jag förkyld och känner av halsen lite , får inte bli sjuk nu !
vi hörs , puss

det blir inte alltid som man tänkt sig

nu känner jag ganska tydligt att jag har pluggat klart. huvet gör ont , kanske har det inte blivit helt bra iaf ... ? "/ kom iallafall långt på min teknik, har gjort alla punkter. nu så ska jag väl bara utveckla det lite liksom, men har redan g så det känns bra :) nu så ska jag & mor min snart iväg till kungens kurva lite. hon ska byta ett par skor, och jag ska titta på en bikini som hon hade sett. ska bli trevligt ! sen när jag kommer hem så funderar jag på om jag ska ta mig ett bad. tror nog det ,
 i <3 badkar ! sen blir det nog även telefonen :) känner att jag inte har så mycket vettigt att skriva om längre, så ah...vi hörs
p u s s


den bjuder jag på (y) <3

detta fält måste fyllas i ?

kan ju börja med att tala om att teknik kan gå och lägga sig någonstans, och sen aldrig komma tillbaka ! helt omöjligt , och två sidor. hur ska det gå? låt mig tänka lite....hmmm...det kommer aldrig att gå ! ska nog ta mig ner och fråga mamma, men tar sen efter maten. hon borde ju veta lite ? jomen , det hoppas vi på . *hoppas hoppas*
för stunden så har jag gett upp att plugga, lyssnar istället på musik. hittade massa gamla låtar som jag inte trodde att jag hade. men tydligen så . minnen , underbara minnen  <3

"du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig"

tänkte börja med + & - om helgen i bloggen , här är den första


ny vecka , 21 skoldagar kvar !

kom hem från skolan var inte alls länge sedan. dagen har varit helt okej. vi övade på musiken, snart sitter hela låten ! gäller bara att få ihop styckerna. men det kommer (: nu så ska jag tillbringa den närmaste tiden åt plugg , ska skriva om datan tills fredag. *skjut mig sakta* hoppas på att få klart det idag. men ah , vi får se hur det går hetl enkelt.
hade tänkt att sticka ut och springa sen ikväll, men tror inte det huve. huvud har börjat göra ont igen , hmm...inte bra "/
hur har eran helg varit ?
puss

söndag

tjena tjäna !
sitter här och funderar på hur jag ska göra bloggen bättre, någon som har förslag ?
kom in från min tur runt djön för ett litet tag sen. lika skönt som vanligt att gå. och vädret är ju toppen , lite kallt kanske , men jag tänker verkligen inte klaga !
dagen idag har vart grym , träffade lousie, li & clara . vi tog oss till konsum för att köpa glass. ben & jerrys för mig och lousie . underbart ! clara & li drog hem tidigt för att plugga , synd . men vi som var kvar , haha , hade det toppen iallafall . tog massa med bilder .
hur har eran dag varit ? :)
p to the uss















inte bästa kvaliten på bilderna, men dom är tagna med mobilen. så man kan inte förvänta sig sååå mycket ;)


PUSS !


till alla killar

alla har säkert redan läst denna , men skadar inte att läsa den ingen (y)

när hon verkar blyg
- säg att du älskar henne 
när hon springer bort från dig - följ henne 
när hon tar sitt huvud nära ditt - kyss henne 
när hon bråkar & slår dig - håll henne intill dig 
när hon är tyst - tänker hon hur hon ska säga "jag älskar dig" 
när hon ignorerar dig - vill hon ha din uppmärksamhet 
när hon försöker sticka iväg - håll henne om midjan & släpp aldrig taget 
när du ser henne när hon är som värst - säg att hon är vacker 
när hon skriker på dig - säg att du älskar henne; men du måste mena det! 
när du ser henne gå - smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja 
när hon är rädd - håll om henne & säg att allt kommer bli OK, för hon är ju med dig 
när hon ser ut som att något är fel -kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för 
när hon håller din hand - lek med hennes fingrar 
när hon säger att hon fryser - kom närmre 
när hon går iväg med ett långt avstånd - gå upp brevid henne & prata med henne 
när hon flirtar med dig - ignorera henne aldrig! 
när det är bara du & hon i ett rum - be henne stanna lite längre.

kort om kvällen igår


satt hemma med familjen och hade det allmänt tråkigt. skulle egentligen vart med clara & lousie men så blev det inte. synd synd synd. men sen helt plötsligt så kommer tjejerna och plingar på . wooooho ! :D då följde jag med dom, vi cykla runt lite. och hade det urmysigt. precis som vanligt, ni är bäst. vi hamna till sist bort vid sjön , planerade linas grillkväll som hon ska ha på fredag. kommer tyvärr inte kunna vara med på den .
underbar kväll !
puss ,

så länge vi båda andas


för alla som vill veta så läste jag ut denna bok igår , helt underbar !
ni som inte har läst twilight serien borde verkligen göra det, rekomenderas stort , :)

solen går förre bloggen

tjääääääääääääääääänare !
känner att uppdateringen är på topp ....nooooooooooooot :D men jag skyller faktistk på det fina vädret, vem vill liksom sitta inne framför datan när man kan ligga ute i solen och bli brun ? inte jag iaf (:
har inge intressant att berätta egentligen, har bara varit hemma sen i tisdags ju pga av mitt huve. fast nu gör det nästan inget ont längre, yeeeeeeeeeeeees !
idag har jag faktistk vart i skogen med familjen och en annan familj...hmmm...helt okej faktistk. kroven var god 8D , misstolka inte :P
hur har eran dag varit ?
vi hörs, puss på er

RSS 2.0