gott en lördags kväll


ställde upp och tog med mig mina fina syskon till brasan

-
-
-
-
-
-
-
ebba tyckte det här med brasa var lite läskigt, haha.

så länge sen

mår sämre. känner att det var en dålig idé att åka till stallet. jaja. har duschat i en evighet. bakat muffins med syster. försökt lära lillebror cyklat. och snart står tacos på schemat. kvällen spenderar jag som barnvakt åt mina fina syskon. inte världens roligaste direkt, men det är okej. tackar inte nej till pengar direkt? och massa godis och popcorn. en tur till brasan ska vi väl ta också! :)

fina djur.


ingen rubrik.

film och popcorn tillsammans med familjen. en mysig kväll tycker jag. ska kolla vart febern befinner sig just nu, sen blir det nog sängen. har ändå inget vettigt för mig.

en gång är ingen gång, två är lika med noll

min feber har fått för sig att stiga. så nu tänker jag gosa ner mig under täcket tillsammans med en bra bok och hoppas att den försvinner. typ på en gång.

fördelen med att vara sjuk

-
-

ännu en solig dag

fortfarande feber. blev trött av att klä på mig, så pappa tyckte jag skulle stanna hemma idag med. och det är precis det jag gör. lite små tråkigt börjar det att bli, men bara jag blir frisk så. ha en toppen dag :)

snälla bli min


vad skulle livet vara utan dig?


ashakthaj

jag har så otroligt tråkigt. att ligga ute i solen gör bara så att huvudet sprängs. plugga spanska är bara svårt. engelskan är jag klar med. precis som boken jag började läsa idag. min pojkvän vägrar att svara på sms. så, vad gör man nu? haha.

tänk att jag har cyklat på den lilla gula cykeln med två extra hjul på sidan

-
-
-

en dag i april när solen sken som mest och blommorna blommade

-
-
-

torsdag

mindre feber än igår. mindre förkyld. mer huvudvärk. stannar hemma idag.

för snygg tjej


afsdgh

tog och gjorde om bloggen lite snabbt. funderar på hur jag ska fördriva resten av dagen. att städa rummet känns som en bra men tråkig idé. måste välja nya inval också. dock har jag ingen som helst aning om vad jag vill välja. puss på livet.

I love the smile that you give me everytime you see me



bra start på dagen


allting har förändrats, men du finns kvar

ica tog inte emot sommarjobbare, och jag har feber.

ännu en ledig dag

snorig och hostig. ska ta och ringa till ica och kolla om det blev något med mitt sommarjobb. sen blir det en god frukost. hade tänkt att lägga mig i solen, men det verkar ju ha försvunnit. jaja. life goes on.

inga fläckar i paradiset

jag har läst så långt som vi behöver i engelska boken, och ett kapitel till. ska göra mig lite varm choklad med grädde innan jag hoppar in i duschen. imorgon är vi lediga. typ. lite engelska grejer att göra, och ett utvecklingssamtal. men det är ganska så najs.

19.52

ska mysa ner mig i sängen tillsammans med engelska boken. gud så mysigt.

jag som tyckte att jag fått lite färg..

.. men så kmmer man till skolan och ser hur bruna alla andra är. jaja! haha.

bästa på dagen.

-

vårt fina paradis

-

ekorrs bebisar

pappa hög ner ett träd på tomten. fanns dock ett bo med fem ekorrs bebisar. hur söta som helst! vi fick leka räddare och lägga de små djuren i en låda och mata dom. senare samma dag, så var dom borta. vi håller tummarna för att det var föräldrarna som hämtat dom. men visst är dom sööta?!
-

gillar ni min fina lock jag får när jag blöder håret?


bilder säger mer än tusen ord, sägs det iallafall

-
-
-
-
-
-
-

måndag

hemma från landet. hungrar ihjäl snart. huvudvärken har kommit tillbaka. och lite illamående på det. känner att det blir en bra kväll.

bara för att.

sitter med ett halvt hjärta, precis som varje gång pojken min åker. solen lyser in genom fönstret, och jag är varm i mitt linne. snart beger vi oss till landet. påskmat hit och dit väntar, samt påskägg. varje vaken minut då solen lyser tänker jag ligga i en svart solstol i bikini och bli brun.

världens bästa mamma.


det är något med oss, som jag aldrig vill leva utan

-
-
-
-

nu drar jag och njuter av lovet på riktigt!

hemma igen på torsdag för att sedan åka till landet på fredag. håller alla tummar jag har för att erik följer med.
ha det bäst!

solen skiner och allt är underbart

klockan är tolv. och jag har cyklat till stallet, vart i stallet, cyklat hem, legat på balkongen en timme, ätit och nu väntar duschen. om två timmar beger jag mig till fruängen, om fem timmar är jag i en annan stad. gå och njut av det soliga vädret vänner, önskar jag kunde göra desamma!

if today was you last day

-

jasså det säger dom


tror det kommer bli en fin dag

-

ingen rubrik

har galet tråkigt. tänker dissa datorn och hitta på något annat. imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, cykla till stallet för att sedan vid 3 ta tåget till min älskling. ganska så najs. ha en fin kväll!

söndag- packade ihop lite kläder

-
-

söndag- hamnade framför datorn


söndag- fick med mig mamma till stallet

-
-

söndag- fixade ute på tomten tillsammans med familjen

-
-

för mig är du perfekt, helt perfekt älskling


en vanlig lördag


en tidigt morgon i april

jag måste seriöst ha något problem. vaknade klockan åtta och kunde absolut inte somna om. åh va kul det känns.

nu är det vår!

-
-
-

beger mig till hannisen i myskläder


tänker spendera hela lovet ute.


du gör min dag

satt ute i solen en timma. en liten liten rand tittade fram. härligt. dock så flyttade solen på sig, och jag orkade inte flytta efter. ska bada eller ta en lång dusch. har inte riktigt bestämt mig ännu. ikväll ska jag hem till min fina vän hanna och äta.

lördag

vaknade halv nio. hamnade framför datorn. väntar på nybakat bröd. är trött och hungrig.

En miljon på banken men ingenting att leva för

det blev ingen mysig kväll hos hanna. huvudet satt stopp för det. spelade sims med syster istället. åt grillat kött. och en underbar fruktsallad. snart ska jag lägga mig i sängen och vakna upp på gott humör och ingen huvudvärk. låter gött!

det kommer funka, måste funka

det är lov
det är varmt ute
solen skiner
jag har underbara vänner
och min fina pojke,
livet känns ganska så bra just nu

bilder som får en att längta efter sommaren

-
-
-
-
-
-
-
-
-

LOOOV

har hängt tillsammans med lina sen tre. helt underbart. glass, prat, cykeltur, ännu mer prat, skratt på det, massa kort och helt underbart väder. perfekt början på lovet. jag är taggad! jag, huvudvärken och illamåendet...

klockren!


två snea bilder.

-
och ska bara tillägga (naaz tvinga mig) hon har gjort toffsen, hihi!

sunny day

solen skiner. jag börjar elva. och slutar halv tre. sen tänker jag spendera alla timmar ute i solen. ikväll ska jag hänga hemma hos hanna. ganska så perfekt start på lovet om ni frågar mig!

never say never

imorgon börjar jag fem i elva. ganska så skönt om jag får säga det själv. två lektioner, sen är det lov. ska ta och hoppa in i duschen nu och sen läsa lite geografi.

ljusruset

-
-
lopp i älvsjö skogen. tävling mellan älvsjö och två ställen till. det med mest folk som kom i mål, ska typ få ny belysning i spåret. och klart man ställer upp. 4 km på 20 minuter. jag är ganska så nöjd med mig själv.

don't stop trust.

nu ska jag bege mig till bussen. slutar tjugo över fem. lika underbart varje gång.

när allt känns sådär hopplöst

när man har sett framemot något. längtat efter det. räknat ner dagarna. och så får man veta, att det inte blir som man tänkt. att personen har helt andra tankar än att spendera lovet med dig. då gör det ont. i hela kroppen. tårarna rinner, för att man hoppas för mycket. för att det bara blir som en vanlig helg. för att man inte längre har något att längta efter.
folk brukar säga att handlingar säger mer än ord. och det är sant. det spelar ingen roll längre. för jag har fått det bekräftat, fotboll är viktigare än mig. och det svider. men det är väl bara att acceptera. jag är trasig. men blir hel igen. om ett tag.

kan någon ge mig en tidsmaskin?

åt nyss upp lite av det spanska godiset vi hade i skåpet. gott i magen. dåliga tankar. borde plugga, vill inte, orkar inte. vill prata med min pojke, men han tränar. distans kan ju suga, galet mycket. är på allmänt humör. fina nattis fick mig iallafall på lite bättre. puss på henne. opps där slank ännu en bit ner.

.

Ibland vill man bara ge upp allt.

det lönar sig att gå

tipspromenad i skolan. gällde inte att få flest rätt, utan att gå så mycket som möjligt visade sig. och eftersom att jag, olivia och elin, var dom enda som inte åkte buss, rulltrappa eller hiss. så vann vi, mumma! riktigt rolig dag idag, nu blir det plugg. lite sämre.

en helt normal morgon.


har ni sett något sötare?


onsdag

nu ska jag snart börja gå till bussen. iförd mjukisar och tjockis tröja. känns sådär. inte överdrivet förtjust i att gå i det ute bland människor, och absolut inte i skolan. men herregud så skönt det är! och vi ska faktiskt ha på oss oömma kläder. perfekt! kommer hem någon gång, och då blir det plugg för hela slanten. och lite träning. och mat. haha.

när allt annat känns fel


jag förstår dom som faller på knä

vaknade för tidigt. fördriver tiden med att boka ny tandläkartid. och rensa bland mina bilder. och läsa lite bloggar. och lyssna på musik. idag ska treorna ha typ lekar med oss. supervärd dag. hade hellre vart hemma. tillochmed om jag var tvungen att plugga. jag lovar.

Med två ljus som lyser upp ett rum

Myser i mitt nystädade rum, med geografi boken hoppslagen och på säkert avstånd på skrivbordet. Fingrarna smattrar sådär härligt mot skärmen på ipaden, och musiken spelas i örat. Snart ska jag hoppa ner från sängen för att landa på min vita matta. Där står situps på schemat. Sen en dusch, för att sedan krypa ner i sängen och prata med älskling. :)

Vilka ord som hoppade ur min mun igår, men är man hungrig och allmänt konstig. Ja då är man

Louise Lundin ‎"asså Louise tänk om.. någon skulle råka ha en tårta över och bara komma förbi med den till oss just nu!!" hahaha :D så typiskt dig ♥♥

Geografi måste vara det tråkigaste som finns...

.

bara för att

Dagens låt: Coconut Tree- Mohombi
Dagens dusch: imorse
Dagens frisyr: bulle
Dagens smink: typ inge
Dagens klädsel: svarta jeans, blått linne, grå kofta och blåa skor. yeah!
Dagens händelse: bli klar med samhällen
Dagens planer: plugga...
Dagens vill ha: lov
Dagens saknad: Sol, fina kort, en hel del nya kläder, pengar och min pojke
Dagens träning: världens jobbigaste jumpalektion
Dagens tråkigaste: geografi boken som ligger på mitt skrivbord och bara väntar på att läsas
Dagens måste: plugga. och städa. 
Dagens dricka: waaaaater
Dagens köp: 7 tröjor, 5 jeans, 3 jackor och 8 par skor. eller kanske inte
Dagens mat: pizza
Dagens personer: mina fina vänner
Dagens kärlek: samma som det varit i två år och tre dagar, med andra ord världens bästa
Dagens mående: trött, stressat annars finfint!

True love never dies. It only gets stronger with time ♥


sdg
klockan är kvart i fem, och jag har fortfarande inte börjat plugga. får typ panik på mig själv. så nu tänker jag göra det som jag borde gjort för längesen, öppna boken och få in allt i huvudet

tillskott i familjen

-

ibland måste man unna sig något gott


glass of water

helt död. kroppen skriker efter mat. och vatten. och en dusch. pizzan är i ugnen och väntar på att bli upp äten. 3 glass vatten ligger i min mage. lite bättre börjar det kännas. galet jobbig jumpa lektion, men det är skönt. slipper träna mer idag iallafall. haha.

if you just realize

vill mest lägga mig i sängen och spola fram tiden en vecka. har aldrig känts så tomt utan min prins. kanske är det för att det kändes bättre än någonsin i helgen. känner mig förövrigt inte helt hundra. lite illamående, huvudvärk och känner mig snurrig. jaja. life goes on. eller något sånt.


min underbara helg.

födelsedags och 2 års frukost
-
-
frukost ute i solen
-
invigning utav cyklarna.
-
kameran fick vila i helgen, lite tråkigt såhär i efterhand.

söööndag

kom ganska nyss hem från att ha lämnat min prins på stationen. känns sådär i hjärtat. eller hela kroppen för den delen. som tur är så är det inte långt kvar tills vi ses igen, och då blir det inte bara en helg- utan en hel vecka. lycka. nu ska jag back to the verklighet och få in samhällskunskap i huvudet. redovisning på tisdag, och jag kan inget.

2 år idag, du är världens bästa pojkvän!

2009


april

 



maj



juni



juli



augusti



september



oktober - halv år

.0px; font: 12.0px Helvetica;">


november



december



2010

januari



februari



mars



april- ett år



maj



juni



juli



augusti



september



oktober- ett och ett halvt år



november



december



2011

januari



februari



mars



april

tack för att du aldrig ger upp. för att du alltid finns vid min sida.

det går inte att hitta någon bättre än dig.

jag älskar dig, mer än något annat


vi är alla lika


you gonna be the one, that saves me

klockan är 21.05 och jag sitter framför datorn inlindad i min bruna mysiga filt. nyss fattade jag ett beslut. provet imorgon, får gå som det går. psykopater, personlighets störningar, seriemördare. jag bryr mig inte. eller orkar inte göra det. ska ta mig en dusch, och sedan krypa ner i sängen tillsammans med min bok. imorgon kommer min prins, på lördag har vi vart tillsammans i två år. på söndag ska jag njuta av all tid tillsammans med honom. så som ni förstår så kommer bloggen bli ännu sämre än vanligt. haha. men ha det gött!

för underbara!


en blogg utan bilder, är som en macka utan smör

-
-
en vanliga onsdag, mikis och nattis fina målningar!

bara en dag kvar

isället för att sticka ut och springa i regnet, gosade jag ner mig i sängen tillsammans med en bra bok.
istället för att ta vara på tiden och plugga, så slog jag in två paket.
istället för att måla naglarna, så satt jag mig framför datorn.

listen to your heart

jag har gjort klar idrottsuppgiften. insett att mitt intag av energi och förbrukningen är ungefär den samma. skiljer bara lite. tänkte ifall att det fanns någon prick som tyckte att det var spännande att läsa. det tyckte dock inte jag.. ska gå ner och fixa lite grejer, sen krypa ner i sängen. är äckligt trött. och äckligt lång dag imorgon. så kommer hem äckligt sen. va äckligt allt blev nu.. hehe. fina louise var tillbaka i skolan idag, lycka på det! tänkte att det var spännande att läsa. usch va rörigt och tråkigt. hare!

I wish nothing but the best for you

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.

I Must Be Dreaming


onsdag

matteprov. svenska uppsats. lunch. vänta. samhälle. gå hem till mikis. prata. skratta. äta på donken. köpa presenter. lyssna på treor som pratar. åka hem. äta banan. och nu, måste jag plugga. jälva skola.

två bilder från dagen

-

times passes. even when it seems impossible


Don't Stop Now


måste bara tipsa

min underbara vän malin, har en smyckes blogg med galet snygga grejer som hon gör själv! tog mig möjligheten att beställa två saker därifrån. tryck på bilden, eller här för att komma till hennes blogg!

en promenad tillsammans med en saknad vän

-
-
-
-
-
-
-

dagens.


sant.


jag tror att jag ska bli kock. mästerkock.

-
-

borde ta tag i detta. men kul? nej inte så.


den här fina tjejen ska jag träffa idag. lycka!


fanns i min brevlåda när jag kom hem


I JUST CAN'T STOP THE FEELING

tomatsoppa och två underbar goda mackor ligger just nu i min mage. galet härligt! lång skoldag. rolig håltimma. en tur till stallet. ja, det är väl så min dag har sett ut. ska snart hoppa in i duschen. skulle nog behöva plugga, matte och kriminologi prov i veckan. men orkar inte, tar det imorgon när vi slutar tjugo i tolv! skönt!

-


Truth is, I miss you.

med en macka och ett glas vatten i magen ska jag så småning om bege mig till skolan. eller okej, om en timma ungefär. duktig som jag är, så vaknade jag halv sex och somnade om. ibland. jävla huvudvärk och illemående. känner att det här inte kommer bli en bra dag. på något sätt.

söndag

spenderade några timmar i stallet tillsammans med mor min. galen häst. nu har jag ätit och duschat. och segar framför datorn. får se vad som händer resten av kvällen, inget speciellt roligt skulle jag tro.

inte långt kvar tills du varit min i två år


hur fint är inte det här?


sne bilder. men vi är bra ändå

-

in my heart

idag blir det plugg i mängder, stall, och ännu mer plugg. hur underbart är inte det liksom? har iallafall kommit på vilka inviduella val jag ska ha. så blir att välja det också.

långsamt farväl

stall. bil. åttiårs partaj. buffé. tårtor. prat. skratt. uppträdde. promenad. ännu mer prat. underbar utsikt. diska. ännu mer mat. kramas. åka hem. sova. min lördag.

Never wonder where I am, cause I'm always by your side


min älskling.


du är min stjärna

handlat godis och sånt med bror. en bussresa hem. ett samtal från saknade bells. och snart blir det mat, sen kommer hon hit och myser litegranna. för underbart!

april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

är det någon som lurat någon, eller själv blivit lurad idag? det är ju trots allt 1a april! :)

friday i'm in love

hemma från skolan. ätit en packa. söker sommarjobb och vill mest att det ska vara nästa fredag idag. får se vad som händer ikväll, ska kolla på inviduella valen tillsammans med mor min iallafall. funderar även på att laga mat, är galet hungrig. haha. problem.

.

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you're near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, boy.
I just need you to know boy.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.

en sofia othelius.


RSS 2.0