blod, svett & tårar / erik


vem har sagt att man måste vara normal hela tiden?
nej juste, ;)


sitter här med världens finaste huvud i knät, underbart !
dagen idag har spenderats ute, pluggat, bus med galen lillebror, lagat mat, stallet & mysig kvällspromenad. låter väldigt bra i mina öron iaf :)))
nu ska vi snart bege oss till sängen och kanske se på någon film eller något sånt, det visar sig.
ha det bra!

Ääääääntligen

jag känner mig som en riktigt mamma, har cyklat runt med lillebror & lillasyster för att dela ut inbjudningar till hennes disco, haha. måste ha sett helkul ut, hade ludde i barnsadel. yeah!
nu ska  jag äta snart, och så småning om bege mig till tågstation för att hämta älskling. ska bli underbart att träffa honom igen !
ha en bra söndag, och njut av solen :)))

17.50

 

fuck.


gör mig till en stjärna,

                               
                                                             sommar 09, saknar.

klockan är tjugo i sex typ.
och jag sitter fortfarande framför datan, som jag har gjort i princip hela dagen. inte bra sofia, inte bra alls. visserligen har jag gjort nästan hela hemstudieuppgiften, suttit ute i solen, badat, målat naglarna, myst med lillebror. funderar på om jag ska ut och gå lite snart, måste börja komma igång. en lite promenad i detta väder kan ju aldrig skada, kameran kanske får följa med. annars blir det bara jag & ipoden. inget att klaga över direkt.
har inga planer för kvällen, pappa ska laga god mat. så det blir mat och kanske en film tillsammans med godispåsen. vi får se :)
vad ska ni hitta på ikväll ?
puss

 


kvar i nått jag har lämnt

sitter här och kämpar med hemstudieuppgiften som man egentligen ska göra på måndag. men mobbad som jag är så gör jag den idag. och jag har faktiskt en andleding, det är nämligen så att älsklingserik kommer imorn, eller förhoppningsvis!, så då känner jag mig smart som gör den nu, istället för när han är här. och hmm...det går ganska bra. är inte särskilt kul eller nått, men sånt är livet.
ska göra det här någon timma till, sen tänker jag sätta mig ute i solen och försöka att få lite färg. har ju vart inne sen i onsdags ;o
vad har ni för planer för dagen ? :))

om dessa sötsaker kom hem till mig, skulle jag bli glad (a)


du är allt jag har



när jag vaknade kunde jag inte öppna något av mina ögon, hur härligt är inte det ? ;o
riktigt läskigt var det ska jag tala om för er, men jag lever i alla fall & kan öpnna båda nu.
blir hemma idag med, tillsammans med syster som också har ögoninfektion och mamma som är sjukskriven, vi får se vad som händer under dagen. lite plugg och mycket sömn hoppas vi på. allt för att bli frisk så att min älksling kanske kan komma i helgen. saknar !

ni får ha en underbar fredag, planer för helgen ? :)))


09.04.09



jag låtar bilden tala för sig själv. för det sägs att en bild säger mer än tusen ord.


"jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler"

nu ska jag beställa present till syster som fyller år nästa helg. kan inte säga vad det är, man vet aldrig om hon läser bloggen , (y) men ni får se en bild senare :)
har även kommit på vad jag ska ge till erik när vi har haft tillsammans ett halvår. inte långt kvar. shit vad fort tiden kan gå! hoppas bara att han blir glad, hihi .
som ni ser har jag gjort om designen lite grann, blev faktiskt nöjd med headern.
ska stanna hemma även imorn, måste bli frisk. måste träffa älskling i helgen. annars orkar jag inte.
hur har eran dag varit ? :)

ni bestämmer

för att göra bloggen så bra som möjligt,
så skulle jag vilja veta vad ni tyccker att jag ska skriva om.
så kom igen alla, skriv en kommentar med vad just du tycker.
skulle vara väldigt snällt :)))
pussen

krääääääääääääftskiva



















ännu ett försök till att blogga,


en av alla bilder som togs när det var kräftskiva med brudarna,

efter tjat ifrån många, så har jag besämt att börja med bloggen igen. denna tanke slog mig nyss, när jag är hemma och sjuk. så det finns inte så mycket att göra. varför inte skriva då liksom ? och sen ska jag försöka att uppdatera så mycket som möjligt. skolan tar otroligt mycket tid. jag har inte längre träningar att skylla på eftersom att jag bara har innebandy en dag i veckan. så hmm... det borde nog gå att få till det här :))
vad tycker ni ?
orkar inte skriva om vad jag har gjort under tiden som jag inte har skrivit, det kommer väl att dyka upp lite bilder då & då som får förklara .
puss så länge ,

RSS 2.0