en timmas matte. hur underbart som helst!

-

ett till gott skratt gör livet ännu längre.


att döda för

matteprov på onsdag. ska byta om till sköna kläder, och räkna några tal. sen får vi helt se vad kvällen har att erbjuda, ett samtal och lite träning är iallafall säkert.

jag seriöst rullar fram

spanska. engelska. lunch. jumpa. matte. och sist bild. en påse godis på 1,2 kg fick hålla mig och olivia sällskap. klagade inte direkt då, men nu, nu rullar jag fram. men jag är glad. i hela kroppen. jag har så galet fina vänner kring mig varje dag. en underbar familj och en pojkvän som gör mig till världens lyckligaste. gillar't!

.


.

You have to take the good with the bad, smile when you're sad,
love what you've got and remember what you had...
Always forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret,
people change, things go wrong, just remember, life goes on.

stämmer.


ett gott skratt förlänger livet.


shsh ray

klockan ringde tjugo över sju, va taggad på att sticka ut och röra på mig ett tag. tittade ut genom fönstret, och tog genast ett nytt beslut. såg alldeles för kallt och så, haha. åt istället fruktsallad och nu väntar jag att min baugette ska bli klar. hur god frukost äter inte jag? idag också! ha en fin dag hörrni :)

you are my star

imorgon börjar jag halv tio, eller fem över halv till och med. slutar tjugo över fem. alltid lika underbart med torsdagar. funderar på att vara bäst och springa innan skolan. men vi får se hur det blir med det.

tillsammans med ipoden. och kameran

-
-

for the first time

gick nyss en promenad med världens bästa mamma. runt sju kilometer vandrade vi. känns bra. funderar på om jag ska ta en till promenad, med kameran och verkligen försöka förstå hur man tar fina bilder. vad säger ni om det?

snela

jag vill gå en promenad, en lång en. med bra sällskap och en kamera. någon som följer med?

för sekunden


vem vill inte ha en gratis glass i sommar?

tryck på bilden du också!

titta vad min bror nyss kom ner med


jag har trillat dit

nu ska jag ta tag i plugget igen, fick några ideér om vad jag ska skriva. sen funderar jag på att lägga mig under ett täcke i solen, men vi får se.

det handlar om att göra varje dag till något speciellt

-
-

på dåligt humör.

ger upp plugget, går och äter istället. mycket bätte och inte svårt alls.

en tisdags kväll

-

.

hatar samhällskunskapen. hatar att hitta fakta som inte går att hitta om tunisien. hjälp uppskattas! haha.

underbara lediga onsdag

det första jag tänkte när jag vaknade var att jag skulle springa, det andra jag tänkte på var att jag måste plugga, det tredje jag tänkte på var att jag pluggar först och gör det roliga sen. effektivt plugg i två timmar eller något, lär bli klar med samhällen då. och då är klockan bara tio. dagen har bara börjat. nöjd med mitt eget val.
ha en bra dag!

v ä n n e r

jag har världens finaste vänner. i skolan, från gamla skolan, och från ännu äldre skolan. dock så har jag inte bäst på att visa dessa underbara personer hur mycket de faktiskt betyder för mig. vilket jag borde göra, för dessa människor har fått mig, får mig och kommer att få mig att må så otroligt bra.
jag älskar er, ni vet vilka ni är.

något som liknar en lista av kvällen.

jag har kommit på vad jag ska ge erik.
jag ska snart duscha.
jag ska äta en macka.
jag ska lägga mig i en nybäddad säng.
jag ska lyssna på nya låtar.
jag ska somna, och veta att jag är ledig när jag vaknar.

if nothing lasts forever will you be my nothing?

-

MUMMA


jag är hellre blind eller ser livet utan dig.

håller på att ladda ner ny musik. alla tips är välkomna!

underhållning

-
-
-
-
-

min underbara dag.

matte. engelska prov. samhällskunskap. lunch. jumpa- springa 3 km, blöda näsblod och vara allmänt bäst. haha. åka hem. hamna framför datorn och snart åka buss till lillebrors dagis.

geografi lektion


you know you're in love whe n the hardest thing to do is say goodbye

blablabla

det är måndag, en dag i skolan har gått. och jag vill redan ha helg igen. inte bra, inte bra alls. finns liksom ingen lust att gå iväg dit längre. tre veckor kvar, sen är det lov. som jag längtar och som jag ska njuta av det. dagen idag var låång och trååkig. en tur till stallet efter och engelska plugg på det. trött är jag också, så nu tänker jag supersnart bege mig till min underbara och tomma säng.
-
galet tråkig blogg.

Utkast: Mars 15, 2011

att somna själv, inte ha någon som formar sig efter ens kropp. någon som viska fina saker. någon som får en alldels varm i hela kroppen. någon som pussar på en tusen gånger innan man ska sova. någon som håller om en hela natten. att vakna själv, utan någon som säger godmorgon. någon som man kan pussa på. någon att kittla. någon att krama. att äta frukost själv, utan någon att prata med. någon att kolla på. någon att skratta med. att göra sig iordning själv, utan någon som säger att man är vackrast i världen. någon som drar en till sig. någon som kan titta på en, hur länge som helst.
-
att vara utan någon, utan honom, det är svårt. svårare än allt svårt tillsammans.

bra start på dagen?


ny vecka, nya tag

godmorgon världen!
har vaknat, ätit, duschat och klätt på mig på tjuofem minuter. om fyrtiofem ska jag gå till bussen. snö på marken, och sol på himmlen. knäppt. känner att jag inte har något intressant att komma med. helgen hos min fina var helt underbar, han är helt underbar.

tidsinställt

just nu sitter jag på tåget mot en underbar pojkvän och en underbar helg. lycklig i hela kroppen. ville mest bara säga att det itne kommer bli någon uppdatering under helgen, fast, vem bryr sig? ha en galet bra helg! för det ska jag.

freeedag

vaknade upp på bra humör. åt frukost. duschade. klädde på mig. packade klart. hamnade framför datan. väntar på att jag ska gå till tunnelbanan. då blir det sjukgymnasten. sen till skolan. och sist men absolut inte minst så väntar en tågresa till min älskling. såååå himla underbart! 4 veckor och 4 dagar sen vi sågs. det gör lite ont i hjärtat faktiskt. men kärleken är starkare än någonsin. puss på solen, puss på er, puss på allt!

.

på allmänt dåligt humör. tur att det är fredag imorgon.

punkt.

jag vill kunna ta fina bilder.

.

"Jag är så ofokuserad på allting
Allting utom dig
Och i din värld är det inte bara jag som är i fokus
Så jag måste lära mig"

tecken på att våren är på g.

-
-

torsdag.

så galet trött på att jag hela tiden vaknar innan jag behöver. har gjort allt som jag ska, och ändå är det en timma kvar tills jag ska gå.. hur fördriver man den då? långdag i skolan, som avslutas med prov. superskoj. prov efter skoltid. vad är det för jävla skola jag går i, egentligen? senn bär det av till stallet, för att komma hem sent och packa klart väskan inför imorgon. ha en bra dag! :)

såhär ser jag ut idag


wonderwall

har någon skum känsla i kroppen. orkar inte fundera ut vad det är för någon. jag har så galet tråkigt, vilket jag har varje kväll.. dock så har jag hunnit med en del. hämta lillebror, äta, busa, skratta, packa, packa upp, för att packa igen, ta fram kläder tills imorgon, leta efter ett linne som aldrig blev hittat, kollat massa bloggar, flera gånger om. gjort klart min (misslyckade) bild. och kollat busstider. jag är ganska stolt över mig själv.

.


midsommar 2010.


-

-

-

-

-



just nu

nyduschad. mätt. och en skålglass. samt awesome musik. gillar't!

The only problem is that you were using me in a different way that I was using you

lagom nöjd med att jag bytte jackan. sparade 350 kronor på min tur till liljeholmen, och en ring fick även följa med hem till mig. åt nyss två mackor, nu står stallet på tur. älskar att vara lediga och bara vara!

min älskade.


ajkfg

jag tror att jag hittat en annan jacka som kan bli bra. ska hoppa in i duschen nu, sen åka iväg och kolla på den. ni kan ju hålla tummarna för att jag lyckas, tack! hih :)

-

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never met.

please don't go.


welcome to my world.

kul att jag vaknar klocka sju när vi är lediga, dock gör det inte så överdrivet mycket. hade tänkt att vara världens duktigaste och ge mig ut på ett varv runt sjön, men kände att jag inte orkade det. dåligt av mig. hamnade istället framför datan efter en god frukost och en söt lillebror. ska åka in till liljeholmen senare och byta jackan.. eller iallafall kolla om det finns en annan. insåg att om två veckor eller något, så kommer den att vara för varm och då kommer den bara hänga där :( sen insåg jag att det faktiskt kommer att bli rea, och då kan jag köpa den! för lite mindre pengar och ha sen i höst. så himla mycket bättre! fast.. jag gillade den.
rörig text, vi hörs.

värt att behålla?



färgen är lite mer brun än svart. blixten förstörde.

l y c k a

tänkte precis kolla bussen för imorgon, vilket jag hann göra. innan jag insåg att vi är lediga imorgon. en hel lediga dag. hur underbart är inte det? ska säga godnatt till hela världen, se om vi har någon frukt och sen bara ta det lugnt. umgås lite med min familj också, och lägga mig tidigt.


kunskapsskolan.



under de fyra åren som jag gick i denna skola, så sa jag nog fler negativa saker än positiva. jag vet inte hur många gånger jag sa att jag ville byta skola, att det var den sämsta skola som finns. och visst, det finns sanning i de orden. man lärde sig inte överdrivet mycket, men det gick. så länge man ville. alla ämnen förutom matten gick bra. mvg i ett flertal. känslan i magen när man lyckades flera gånger på rad.
-
under det år som jag snart har gått på sjödal, så har jag lärt mig otroligt mycket. det kan jag inte säga annat om. men jag saknar ks. saknar att gå med dom som ligger på samma nivå som mig. saknar att få mvg. saknar att kunna glänsla ibland. det enda som går riktigt bra nu, det är matte. jag saknar att känna mig tillräckligt bra i skolan. utan att ha tusen saker att göra, och ännu fler krav.
-
ge mig ett lov, eller två, eller gör så att skolan försvinner. tack på förhand.

så galet bäst är jag på excel! *stolt tjej*


,

den som kom på att vi måste läsa ecdl kan ta sig någonstans. jag har ingen lust att lära mig massa om exel, hur ofta använder jag det liksom? dööö.

stockholm- västerås. ett minne för livet


-

grrr på hjälmen. och skillnaden på pappas och min cykel. 24 växlar mot 3, vem hade det jobbigast tror ni?
-

-

min pappa är ganska tjock, men bäst ändå!

home sweet home.

hemma från sjukgymnasten och staden. fick med mig ett par jeans, ett linne och en jacka. dock inte säker på om jackan är värd 700 spänn, funderar på att lämna tillbaka den imorgon. och jenasen är liite för stora märkte jag.. jippie! linnet är dock toppen!

solen skiner.

trots illamående och huvudvärk, så ska jag bege mig till sjukgymnasten kanske snart. fick iallafall i mig lite mat i magen, kändes ganska skönt med tanke på att det enda som jag ätit sen igår lunch är två apelsiner.. bra sofia. funderar på att kolla efter ett par byxor på vägen hem, men vi får se hur det slutar! :)

långa nätter

hatar att se hur fint väder det är ute, och veta att jag behöver plugga. har dock bara en fråga kvar, sen får det räcka. funderar på att sätta mig lite i solen på balkongen, skönt!

typ bäst.


jag längtar efter att..

äta god mat
-
tillbringa timmar på studdsmattan
-
ännu fler i vattnet
-
ta båten till lindholmen
-
sooola
-
mumsa på massa glassar
-
stå på vattenskidorna varv efter varv i viken
-
hänga nere vid badet tillsammans med mallanbrallan
-
åka till strängnäs för att köpa glass, kolla i affärer och äta pizza.
-
spendera så många dagar tillsammans med världens bästa
-

för snygga.


visa vid vindens ängar

stannar hemma från skolan idag, känner mig inte helt hundra ännu. ska göra lite samhälle och även ta mig till sjukgymnasten. vi lär höras snart igen!

arg tjej.

vill inte. kan inte. får inte bli sjuk nu. har tydligen fått feber också, fast inte mycket alls. åh.

tveka aldrig.

känner mig inte helt hundra. illamående och huvudvärk. kan ju inte bli bättre att jag spydde det första jag gör när jag kommer hem från stallet. okej, det borde jag kanske inte skrivit. jaja. fick i mig en apelsin, och nu tänker jag gå och lägga mig.

måååååååååååååndag moooooooooorgon

ska snart bege mig till bussen. supertaggad på skolan. eller juste, det är jag inte alls. men får göra det bästa av det hela. tur att det finns lite fina människor i min klass.

en liten fråga bara.

det är ett flertal människor, som dag efter dag läser alla ord som jag skriver. så en fråga till er, varför återkommer ni gång på gång?

Be weird. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide

tog nyss sista skeden av ostkakan. sista goda på hela veckan, ska ta och skärpa mig nu. på riktigt. imorgon börjar jag runt nio, slutar halv fem. då blir det stallet. tror vi har det ganska så chill den här veckan, om rykterna stämmer så är vi lediga på onsdag. hur skönt är inte det liksom?! funderar på om jag ska måla naglarna, eller bara lägga mig i sängen och njuta av sista lediga timmen.
-
okej, nu börjar det spåra. vi hörs hörrni!

hur många lingon finns det i världen

filmen var världens sötaste. så himla glad blev man av den. åh, tårar i ögonen.

en liten bild får göra det hela roligare

kom nyss hem, nu väntar mat och dusch. sen ska vi iväg till heron för att se på bio. hur många lingon finns det i världen.

jag. saknar. dig


lite förändring

före.
efter.

varje gång du möter min blick

har ni tänkt på hur fort tiden går när man sitter framför datorn? när man försöker att få till något? nu har hag suttit här i tre och en halv timma. känns sådär. ska gå upp och stoppa lite frukost i magen, för att sedan åka till stallet och ta massa fina bilder. :))
vad hittar ni på idag? :)

hjärtats ensamma slag

halv åtta vaknade jag idag. sen halv åtta har jag försökt att få till en bra header. sen halv åtta har jag misslyckas. nu gör jag ett sista försök innan jag går och äter.

erik johan salomon sundelius

vill ha dig här hjärtat. vill att du ska få mig sådär lycklig som bara du kan. tycker att du ska göra så att tiden går snabbare, det fixar du va? ♥

fina vän

galet bra är du, glöm inte det.

tack snälla.


haha.


lördag

stallet. innebandy match. så har min dag sett ut hittills, inte mycket alls att skryta om. snart får vi hit en familj på middag. blir att äta med dom, sen beger jag mig till hanna. mitt andra hem eller något liknande. ha en bra kväll.

-


Vi måste inte hålla tankarna klara.

glass, godis, skratt, film och fin vän. underbar kväll. ett samtal med pojken fick avsluta min kväll, nu ska jag bege mig ner till sängen och sova litegranna.

för alla som vill veta

inte sugen på att sitta hemma hela kvällen, så beger mig till min fina vän hanna. ser på film och äter glass. kan väl ändå inte bli så mycket bättre? vem orkar sitta hemma och vänta på sms från en person som aldrig svarar typ.. inte jag iallafall! (y)

299 kronor.

galet sköna, sitter bra. ska ta och inviga dom imorgon tror jag, men vi får se.

dagarna är räknade.


all we ever do is say goodbye

kom nyss innanför dörren. har spenderat senaste timmarna på stan tillsammans med min fina vän ebba. fick med mig lite smått och gott hem. eller okej, tre bh:ar, tre trosor och ett par byxor att ha på jumpan. känns sådär att bli av med pengar, men jag gillar't! i köket så håller familjen på att laga mat, galet hungrig är jag. ikväll tänker jag inte gör något alls, sanningen är den att jag inte har något att göra. men det är ganska mysigt det med. känner att inlägget är ganska så rörigt och jag inte har något vettigt att skriva om, så ha en bra kväll!

-Du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingenting.

en fyrtio minuters promenad med mamma får vara avslutningen på denna kväll. nu väntar sängen på mig, vi ska nämligen iväg på dejt. okej jag har sämst humor.

♥ Everyday

Take my hand and just don't let go,
for as long as I've got you I'll be allright.
It's just you and me and honestly,
that's everything I need.
Everyday of our lives,
wanna find you there, wanna hold you tight.
Gonna run while we're young,
and keep the faith.
Keep the faith.

you found me.

sjukgymnasten. spanska. håltimma. fördriva tiden på donken med fina vänner. jumpa. matte. bild. mat. plugg.

tjockis finger.

kanske inte ser så farligt ut på bilden, men det är lite blått och gulligt. går inte riktigt att böja, super skönt! att spela bakset är ingen bra idé om jag får säga vad jag tycker.

min kväll

-

smycken.

-

toooorsdag

drömde att det var sol. att jag åkte vattenskidor. att jag var brun. att allt var helt perfekt. förutom att jag blev överkörd av en buss, på vattnet. vaknade en halvtimma för tidigt, ska gå hemifrån kvart över åtta. fördriver tiden. har inget vettigt att skriva, gör det mest för nattis skull. ha en bra dag!

.

har inget vettigt att göra. är på dåligt humör, tar och hittar på något annat eller kryper ner i sängen.
tre dagar sen.

bara för att liksom

har inget vettigt för mig, så ska läsa igenom hela min blogg. vi hörs senare, när jag tagit mig igenom en del av mitt liv

fröken utråkad.

-

ballong

-

årets första riktiga glass.

promenad. skratt. prat. sol. fin vän. så har min senaste timma sett ut.

never say never

lugn dag i skolan. solen skiner. inget att plugga. så ska sätta på mig att par brillor, möta en fin vän, köpa glass och bara chilla galet! vi hörs senare, med lite bilder i think! :)

punkt.

jag. vill. inte. gå. till. skolan.

såhär galet snygg är jag idag


onsdag

inte ens träningsvärken kunde stoppa mig imorse. var ute och sprang tjugo minuter, ganska så skönt att börja dagen på det sättet. åt precis upp filen, nu väntar duschen. vi hörs!

nytt i den "underbara" bloggen

slängde ihop en ny header lite snabbt sådär. lite sommar. lite hjärtan och mycket kärlek. den får duga tills jag kommer på något bättre men framförallt till jag har nya fina bilder.

walking on a dream

tror att jag ska bege mig neråt. kanske ringa min pojke litegranna. ta och sova, för att sedan vakna upp redo för en springtur. för nu är det dags att börja träna inför sommaren. yeah.

new. tack mor!

-

äntligen smakat!

dock inte så god som jag hade hoppas på.. men inte äcklig på något sätt heller. hihi!

i can't get enough

matte. engelska. samhällskunskap. lunch. jumpa. sjukgymnasten. datan. mat. ännu mer data. så har man dag sett ut hittills. lagom chill. inget plugg att göra, ska förhoppningsvis iväg till kungens kurva med mor min. ska försöka locka in henne på h&m och hööks, i think. vi får se hur det går.
-
ha en galet bra kväll, och le mycket. sånt gillar alla!

leaving home.


.

det här med att blogga är inte min sak. hejdå.

kärlek stavas e r i k

Jag satt och kollade igenom alla bilder på oss igår. Satt och tänkte på alla stunder tillsammans med dig. Alla dagar du fått mig tilll världens lyckligaste. Det är många nu, det vet du va? Om jag inte har räknat helt fel, så är det sjuhundra fem. I sjuhundra fem dagar så har jag varit din, och du min. Jag ångrar inte en enda sekund tillsammans med dig. För du har fått mig att inse vad äkta kärlek är, hur det är att älska någon av hela sitt hjärta, hur underbart det är att ses igen efter en evighet från varandra. Du har gett mig allt det där, som jag har drömt om. Du har funnits där, när jag behövt dig som mest. Du får tårar till skratt, och de svåraste saker att bli till lätta. Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig älskling. Men jag tror att du har förstått att jag behöver dig, att jag älskar dig mer än något annat och att jag hatar varje sekund utan dig.
-







måndag

godmorgon
duschad. påklädd. mätt. så långt har jag kommit på min dag. för alla som tycker det är intressant så var jag lite busig och åt pannkakstårta till frukost. aldrig ätit något godare, hihih. om 26 minuter ska jag bege mig till bussen, vara i skolan till halv fem därefter åka till stallet. vi hörs ikväll eller vilken dag som helst.
vad hittar ni på idag? :)

.


lite ljus i livet

även fast jag är galet trött på skolan och inte alls är sugen att få massa läxor, och mitt humör är långt nere på botten. så insåg att det faktiskt ska bli skoj, okej skoj kanske är helt fel ord, men det ska bli lovely att träffa mina fina klassmates. menar't. dom är knäppa, men bra. riktigt bra faktiskt. och med lite tur så kommer dom att höja mitt humör. ordetligt.

galet sant

-klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

ingen rubrik

gjort några tal matte. ätit kakor. velat träna men inte orkat. lyssnat på musik. och väntat på mat. och väntar fortfarande. kvällen kommer spenderas framför solsidan och svenskaboken. jippie. laddar till en ny skolvecka, med inte allt för mycket plugg *peppar peppar*

waiting on the world to change

till kungenskurva kom jag aldrig iväg. ingen lust att gå dit själv, och trots att jag varje morgon önskar att jag hade nya kläder, så är jag inte sugen på att köpa några. inte nu, inte idag. istället så tänker jag bara sitta här på min stol och ha tråkigt. funderar på att kanske gå ett varv runt sjön, men det är också tråkigt själv. hahaha. jaja, har lite plugg som väntar också...

.


"This girl loves a boy very, very much. It's really hard to explain it to him, and she really wish she could. She can't find the words, even if she tries so hard. She knows that no one can stop her from loving him, her love is too strong. When he touch her, her heart beats so fast and she really loves thatwonderful feeling. She has never felt this feeling before, never. She knows that she never will love another, like she loves him. He is the best thing that has happened to her, and she will always love him. 

She hopes that he read this and understand that she loves him very much. She hopes that he feels the same for her, and she hopes that they can live togheter for a long time."

l o v e


i think about u every night...



erik,


söndag

om en timma och två minuter så kommer huset att vara fullt av små barn som springer runt runt runt. ludvig ska nämligen ha kalas, eller nej, disco är det tillochmed. stora grabben! funderar på att smita från huset och ta mig en tur till kungenskurva. vi får se hur det blir, först ska jag iallafall städa litegranna. ha en bra söndag!

.


fika på höbalen tillsammans med fin vän

-
6 timmar av dagen spenderade jag i stallet, tillsammans med louisen. avslutade det hela med att ta oss en fika på höbalen. riktigt mys faktiskt, hihihi. nu väntar jag på mat, taaaaaaaaaaaaaaaacos! sen ska jag bege mig till hanna och spendera kvällen tillsammans med henne. kan inte bli så mycket bättre för tillfället :)
13 dagar.

man måste dö några gånger, innan man kan leva

jag ska ta tag i mitt liv igen. börja träna, och sluta äta så mycket skit. vara med kompisar som får mig glad, och visa hur glad jag är över att ha dom i mitt liv. umgås mer med världens bästa familj. bara vara, jag.

.


.


7.25

jag tror aldrig att jag under den senaste halvan av mitt liv, har vaknat innan min familj. inte på helgen. när hela huset är tomt på ljud. det enda som hörs er mina egna andetag, fotsteg och människor som rör sig i sängarna. men det var riktigt mysigt faktiskt, att vakna till ett tomt hus. och ja, det har att göra med att jag somnade innan klockan tio igår.. men h e r r e g u d vad skönt det var. känner mig ganska så utvilad och redo för dagen. trots lite huvudvärk och halsont. men det ska inte stoppa mig längre.

någon som smakat?


är det födelsedag, så är det

-
-
-
-
-
-

true.


fin låt.

Magnus Weideskog – Somna bredvid dig
Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

gina tricot


får gärna vara i min garderob när jag kommer hem


What Are Word

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

kanske ska man sätta sig ute ist?


snickaren i egen hög person

-

födelsedags morgon

-
-
-
-
-

satt och pysslade lite igår

-
-
-
snart är vi där. bara två veckor kvar

fredag

godmorgon världen! pappa kom in och väckte mig halv sju. blev att sjunga för prinsen som fyller fem år. aldrig sett någon bli som glad för presenter. god frukost, och ah, nu sitter jag här. med mer feber och huvudvärk. superskoj!

vad gör man nu?

jaha, vad gör man när man läst alla bloggar tusen gånger om? när man gått till köket miljoner gånger bara för att kolla om det finns något gått att äta? när man tillochmed har slagit upp matteboken och räknat några fåtal? när man varit social med kompisar? när man inte har några fler ideér?

nu snarkar min bror så sött till tarzan

-
-

kom igen nu!


reeegn eller snö, eller nej vänta, båda

nu ska jag trotsa feber och äckligt väder för att bege mig till skolan och göra prov. jippe. mjukisarna får faktiskt vara kvar, för dom är mina bästavänner.

galet bäst!


för alla som vill veta

och jag har typ 36 när jag är frisk.. kul

natalie gjorde min kväll igår. kärlek till henne


min söta för att par år sedan


-

-


Anywhere you are, I am near

glöm allt jag sa att jag skulle göra idag. somnade med världens huvudvärk, och kvar vad den när jag vaknade. två ipren och en treo senare, och den var fortfarande kvar. mor min tyckte att jag skulle stanna hemma från skolan, så det var just precis det jag gjorde. så ah, har bara legat i sängen tills nu. stoppat i mig godis och funderat på om jag ska fixa lunch

glöm aldrig

När hon går ifrån dig och är arg
Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar
Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig 
Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig
Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst
Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig 
Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig
Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst 
Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta
Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå 
Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd 
Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel
Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg
Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig
 Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag
Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig
Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig
Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand
Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig
 "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet
Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen
Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig
Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta
Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över 
Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!


dagen


.

är på dåligt humör. tar och lägger mig, och håller tummarna för att allt känns bättre imorgon.


ge mig sommar.



[weheartit]

för alla intresserade

ris, kyckling, sallad plus sås ligger just nu och flyter i min mage, riktigt gott må jag säga!

min onsdag


-
mentorstid. treor som redovisa. film. lunch. film. buss. plugg. kladdkaka. plugg. en vän som gick hem, och en dator som tog över. sådär lagom härlig dag, om man bortser från huvudvärken och illemående. men det är okej, så länge jag har vänner som får mig glad.

tackar inte nej till


arg tjej

jag hade tänkt att vara duktig och springa på morgonen. men tror ni inte att det där j*vla huvudet gjorde ont? varje steg jag tar så dunkar det till. åh jag orkar inte få ont varje dag igen. dumma. ska snart bege mig till bussen, eller snart och snart tio över nio ska jag gå. hoppas ni får en bättre dag än jag iallafall!

23 månader

jag är så glad att jag har dig.
tack för att du finns i mitt liv,
och får mig till världens lyckligaste.
jag älskar dig,
mer än allt <3

You're the one that I want, the one that I need.

klar med plugget. känns galet najs. huvudet gör ont och jag mår illa. ska ta och ringa min prins och sedan krypa ner i sängen. börjar kvart i tio imorgon, och slutar ett. ganska så najs!

dagens


-

-

är det fettisdag så är det!



vad tycker ni är godast på semlan?

live from mitt rum


just nu...

... samt massa plugg. orkar inte

fnahfa f

känner mig ganska färdig pluggad för idag. ska bara kolla igenom engelska glosorna en gång. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, en tidig dejt med sängen kanske? rätt så lockande om jag ska vara ärlig.

sånt här som får en att le

Mikaela om yeah!:
Sv: Tack för dina fina ord! Det är personer som dig som verkligen får mig orka lite mer varje dag. Som ditt citat ovan, du inspirerar, med all din glädje & positiva ord! Tack <3

boys don't cry

sitter och pluggar svenska tillsammans med härlig musik. superskoj. massa plugg hela veckan, känner att jag kommer att behöva en pistol inom en snar framtid. he-he.

yeah!


måndag

drömde världens bästa dröm, vaknade på ett leende på läpparna. åt en god frukost och ska hoppa in i duschen nu. börjar tjugo över tio idag, en lektion sen håltimma till tre och därefter en lektion till halv fem. men jippie va rolig dagen kommer att bli!

hemma, ljuva hem

jag tror aldrig jag uppskattat mitt hus såhär mycket förut. att komma hem, och bara vara.

för alla er som bryr er

ska ta och stänga av datan. packa ihop kläderna. ta en dusch. äta mat. se på tv. äta godis. sakna min pojke. gå och lägga mig.

fjällen


vääärldens godaste fika


knasig familj






tävlingspojken


åkte bana och tog tid








luunch. varje dag. nästan




lite snabbt sådär

fjällen är faktiskt ganska mysigt. ont i kroppen efter att ha spenderat fem dagar i backen. två på snowboard och resten på skidor. massa mat i magen och sådär lagom seg som man blir av att vara ute hela dagarna. saknar min underbara pojkvän och världens finaste kompisar.

RSS 2.0