skal till iphone!

min kompis malin gör ett uf i skolan, där de har kommit på en idé med otroligt smarta skal till iphones! och eftersom jag är världens bästa, så trcker jag att ni ska klicka på bilden och komma till deras facebook sida!


11.34

jag är så lycklig. i hela kroppen. allt känns så perfekt. en mysig kväll igår med god mat, tända ljus och en dålig film. lite godis och pussar på det. kan inte bli så mycket bättre faktiskt. klockan är halv tolv, och erik sover. jag funderar på att göra scones till frukost. hur gott skulle inte det vara liksom?!

16.17

en leende pojke som öppnar dörren. kramar hit och dit. köttbullar och makaroner. pussar. den leende pojken har blivit en sovande som jag snart tänker väcka. livet är fint just nu.

9.35

klockan tio tänkte jag sitta på tåget, klockan nio dubbelkollade jag tiden och insåg att det var ett byte med det tåget. så klockan elva sitter jag på tåget iväg till örebro. gårkvällen blev lyckad, efter ett tag. vi hade inte bokat biljetter till bion så när vi kom fram till kassan så var de självklart slut.. lyckade tjejer! men vi tänkte om, köpte godis på willys och gick hem till hanna och såg på the grudge. fina människor.

15.22

vg på historia provet. det var väl det enda positiva med den här skoldagen. mår sisådär och känner att det skulle vara skönt att inte jobba idag. men vad gör man inte för pengar..? hehe. efter jobbet blir det raka vägen till heron och paranormal activity. kommer dööö. men det är trevligt det med! ska gå ner och packa väskan, imorgon åker jag till den bästa.

21.47

lyssna på massa svenska redovisningar och några samhälls. vi slutade lite tidigare så jag hann springa runt sjön innan jag åkte till jobbet. och åh va bra det gick att springa!! glad tjej. gick bra att jobba, lite småsur på chefen efteråt. men ah, det är kul det med.

Mätt resten av dagen..!

Mannagrynsgröt. Ägg. Kiwi. Knäckebröd.


8.33

jag kände mig duktig som vaknade en timma innan väckarklockan och skulle hinna gå runt sjön. när jag kollade ut genom fönstret var det alldeles mörkt och regnigt ute, så jag valde det skönaste alternativet. att stanna kvar i sängen. funderar på om jag ska gå upp och fixa frukost snart.

19.53

började klockan två. en samhällsredovisning som gick sådär. leta efter en choklad som inte fanns. åka hem till louise. baka kärleksmums. plugga spanska. äta kärleksmums. dricka mjölk. prata. skratta. och bara vara. gå hem i mörkret. äta pasta och köttfärssås. göra svenska. snart är det bonde!

Efter ett varv runt sjön förtjänar man miniplättar till lunch!


21.27

ett varv i spåret med pappi. äta god mat. kolla igenom samhällen. dampa på matten. förstå matten, för att sen bli helt lost igen. spela wordfued med syster. äta en yoghurt. nu ska jag ringa min bästa, och längta ännu mer efter lovet.

På med springskorna för andra gången idag, duktig tjej!


10.10

ett varv runt sjön fick börja den här dagen. ångrar att jag inte tog med kameran, det var så himla fint ute!! nästan så att jag funderar på att gå ut igen.. hehe

19.44

bild från igår.

föreläsningarna vi var på idag, var helt okej. lite små sega men ändå intressanta. tog en cykeltur till stallet när jag kom hem, och så lite tacos på det. imorgon är vi LEDIGA!!!!! ska bli sååå skönt!

21.34

ett par mysiga timmar i stallet. cykla hem fortare än vinden. slänga i sig mat. jobba tre timmar och en kvart. cykla hem till ett varmt hus och underbar middag. efterrätt på det. lite städning av rummet. det var väl min kväll det.

Efter en underbar frukost väntar några timmar i stallet


23.22

har pillat lite med designen. har ätit världens godaste vindruvor. har plockat ur diskmaskinen. har räknat dagarna till höstlovet. har insett att jag behöver en erik kram. jag ska snart lägga mig i sängen och sova.

18.42

att inte äta på sex timmar och jobba fem och en halv, känns inte riktigt bra. men tacos hemma räddade hela kvällen. slötittar på tarzan med lillebror 1 och 2, mys.

9.50

jag hade tänkt att sticka ut och springa innan jag börjar jobba, men jag vaknade försent för att hinna med det. jaja, det är kul att börja rulla vilken sekund som helst :)) kvart över elva ska jag sätta mig på cykeln för att jobba fem och en halv timme.

Morgonhurtig tjej!


jag vill sitta i båten, i solnedgången och skratta åt annelie när hon ramlar. jag vill ha sommar igen


22.07

psykologiprovet gick bra *peppar peppar* mvg på svenska provet, åh va jag är glad!! det kom typ tre kunder till jobbet idag, lite små tråkigt. imorgon börjar jag kvart i ett och slutar klockan två. gud vilken värd dag.

21.13

skola. stall. mat. plugg. bonde söker fru. datan. och snart mer plugg.

8.50

ett huvud som dunkar. ett leende på läpparna. en engelska uppsats som väntar. och kingdom of heaven. kan bli en bra onsdag, kan bli en värdelös. det visar sig.

9.27

hade tydligen feber, så idag tänker jag stanna hemma. gosa ner mig under täcket och kolla på en bra film låter ganska lockande.

8.14

Ligger i sängen med ett huvud som dunkar, håller tummarna för att alvedonerna börjar verka snart. Skulle vilja springa. Samtidigt som jag vet att allt kommer bli sämre då, stanna hemma från skolan låter som en bra ide. Vi får se.


.

Idag är en sådan dag då jag känner mig extemt tjock. Ful i vad jag än sätter på mig. Och skulle inte klaga om någon kunde ta bort några kilon från min kropp.

19.45

skoldagen rullade på precis som vanliga måndagar. engelska. lunch. svenska. väntade på bussen i tjugo minuter och frös ihjäl. åkte och hem bytte till ridkläder för att sedan sätta mig på cykeln och cykla till stallet. några mysiga timmar för att sedan cykla hem igen. åt världens godaste soppa till middag, med varma mackor. till efterrätt hade pappa köpte världens godaste muffins. dom är verkligen världens godaste. jag kommer rulla fram snart. funderar på att sticka ut och springa.

nyklippt. korthårig. och på toppen humör.

ser lite längre ut på bilden, kul för den.

Min fina pojke.


16.50

Jag har tappat all koncentrations förmåga känner jag. Bra jobbat Sofia.


.

Tumblr_lt5irwzjzg1r4hryno1_500_large

11.10

inget program går att öppna efter att jag uppdaterade telefonen. app store fungerar inte. itunes store fungerar inte heller. jag är arg. och solen skiner, och jag ska jobba klockan två.

1.53

kom nyss hem från en mysig kväll hos hanna tillsammans med louise. chips. godis. läsk. dipp. morötter. paprika. twilight maraton. håller på att fixa med telefonen och nya programuppdateringen, men det är mys.

10.48

vaknade ganska nyss. åt världens godaste frukost och nu håller jag på att uppdatera min telefon. intressant va? ska gå ner och städa lite. trååååååkigt, men det blir fint sen. peppar peppar.

00.13

god mat. ännu godare cheesecake. lite godis på det. och toppen sällskap. en helt okej fredagskväll!

Mot Malin!


17.43

psykologiboken ligger uppslagen framför mig. elva sidor är lästa. elva sidor och lektionsanteckningar ska vi har prov på. gick ett varv runt sjön och njöt av solen. ska snart hoppa in i duschen och sedan ta cykeln till mallan där det blir middag med fina tjejer.

hur sött?


22.06

Efter att ha sagt godnatt till erik tänker jag gosa ner mig i täcket och sova. Och hålla tummarna för att jag inte blir sjuk under natten. Godnatt.


yeah!

jag är klar med spanskan. massa ord och fyra sidor senare. åh va bra det känns!!!!

skulle vilja vara ute och ta massa kort istället för att vara i skolan.

bild från helgen .

går runt i lillebror jeans idag


morgonlyx

efter massa år med tjat om att äta en ordentligt frukost, så har det äntligen fastnat i mitt huvud. fil och flingor. äggröra. macka.

21.22

Svenska provet idag gick bra. Psykologin var helt okej, och vi fick ännu mer vi ska kunna tills provet. Orkar inte. Gick två timmar med mamma och pratade om livet. Ett par skor och en present till Malin fick följa med hem.


Redo för hösten.


Spanska plugg och äppelpaj.


Saknar dig när du inte är nära.


15.47

min spanska lärare slängde en blick på det jag skrivit, för att sedan säga att det var alldeles för lite. tack för den, jag försökte iallafall. fick tillbaka matteproven vi gjorde förra veckan, ett vg. härligt. hade gym på idrotten. nu har jag ätit en stor tallrik fil och två mackor. laddar upp för tre timmars jobb, jag har inte saknat att jobba. det har varit skönt att bara komma hem. men det är pengar.

19.57

sitter och försöker skriva spanska. trettio dagar ska jag tillbringa på fem olika plaster och skriva om vad jag gjorde. visst om det varit i nutid, men nej, vi ska skriva i preteritum och imperfekt. say what? jag suger på spanska. ska skriva till kvart över åtta, sen får det räcka. då ska jag upp och fixa något att äta. eller packa upp min väska. eller sitta i sängen och göra ingenting. eller så ska jag träna. något ska jag iallafall göra, men först skriva lite till.

14.24

08.08 tog tåget mig hem till vardagen med alla måsten. Hem till mina fina vänner som får mig att skratta. Bort från min andra halva. Men jag är lycklig, helgen har varit bäst på sitt sätt. Ska snart sätta mig på cykeln och trampa alla kilometer till stallet. 

trettio månader

idag har du varit min i två och ett halvt år. i två och ett halvt år du funnits vid min sida, no matter what. du är min bättre hälft och jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med dig. för vet du? jag mår aldrig så bra som i din närhet. ingen får mig att skratta på det sätt som du gör. du är bäst, för mig är du bäst i hela världen älsklling. 
jag älskar dig erik johan salamon sundelius, och det kommer jag alltid att göra.
tack för att du är du, och finns i mitt liv. ♥


11.30

min helg har varit toppnen, och den är toppen. gjorde inget speciellt i fredags, hängde med eriks kompis på stan och hemma ett tag. åt god mat, såg på idol, gick till coop och köpte mandariner och godis. hade det mys. igår segade vi, duschade en evighet, gick ner på stan och erik prövade tusen olika jeans. men inga passade. sen var det handbolls match på g, stannade kvar och kollade på ultimate frisbee, tuffaste jag någonsin sett. vi lagade sedan mat med eriks kompis och hans tjej. sen blev det bowling för hela slanten, inte för att skryta, men jag förlorade! :D så bäääst! nu sitter jag i eriks mörka rum på golvet och försöker se tagenterna, men det är kul. funderar på att äta något eller väcka honom. sova vill jag iallafall inte göra. oj, vilken lång och tråååååkig bibel det blev. men nu vet nu :)))))

jag gillar er



20.47

skolfoto idag. blev helt okej. resten av dagen var riktigt seg. åkte till stallet sen och red en pigg häst. kom hem och åt god mat, kollade igenom historian inför provet imorgon. tror att jag kan det. har packat väskan för att sätta mig på tåget till min andra halva imorgon. bäst. ska ta och måla naglarna nu och ta det lugnt. :)

Älskar att vakna en timma förtidigt...


Födelsedagsfika!


Taggad på historia...


15.59

idag fyller världens bästa mamma år. idag har jag ondare i huvudet än på länge. idag ska jag läsa tusen sidor historia och försöka förstå. idag är inte en så bra dag.

14.47

Planen var att jag skulle äta en vindruva efter varje tal. Nu börjar skålen bli tom och jag har fortfarande inte gjort ett enda tal. Kärlek till matematik b.


Örngott från honom. Han som får hjärtat att slå dubbla slag.


Med en tallrik gröt i magen, illamående och huvudvärk sätter jag mig cykeln till stallet! Partaj....


Påväg mot Natalie och en grym kväll med bra sällskap!


11.44

åt frukost på balkongen och njöt av solen. ska snart hoppa in i duschen, innan jag cyklar till stallet och är där någon timma. mys.

RSS 2.0