31/1

sitter här och försöker plugga in engelska glosorna.. har varken lust eller ork. bra sofia, jättebra. har inget vettigt att skriva, mitt liv är inte så intressant om jag får säga det själv. jag har världens finaste vänner.

bror fotade oss igår.

.
.
.
.
jag hjärta dig.

drar mig till skolan i nya tröjan

.
.

ingen ork

"You are everythin' in my life see the joy you bring
And ain't no one I compare you to
And I know that you will never walk away from me no matter what
And that's why I plan to do the same thing for you
And I want you to know"

världens bästa pojkvän har jag. nu ska jag bege mig till sängen och försöka somna helt själv. ifall någon vill veta så har jag svårt för att sova själv. särskilt när jag har haft det bästa sällskapet som finns i två nätter. i två nätter har jag somnat i en varm famn med trygga armar runt min kropp. med andetag i örat och en hand i min. två nätter. vi hörs. peace out!

facebook. <3

när man tror man pratar med sin kompis men så har kompisen gått iväg och man går och pratar med sig själv ♥


min tråkiga vägg fick lite nytt sällskap (kolla till höger,hih)

.
.

en lördagskväll

.
.
.
.
.
.

loove

godis. pussar. skratt. stan. god mat. musik. tårar. kort. kväll med fina vänner. bara allmänt bäst har min helg varit.

lyckad helg

.
.
.
.

gullig.


jag äter inte för att leva, jag lever för att äta


.

JAG BYTER INTE DIG MOT NÅGOT ANNAT, ALDRIG.


underhållning en torsdag


i wonder why

mitt hjärta komma hit imorgon, lycka på det. nu ska jag fixa min svenska myt sen platta mitt fågelbo till hår. hihi

dagens


såhär fint var det ute imorse


jomen varför inte?



så söt så man dör.



yeah.



what about now

att börja dagen med en springtur, är något jag verkligen kan rekommendera! att fortsätta den med fyra mackor och två glas jucie är fint det med. sen en halv timma i skolan, livet är bra just nu.

i pray

börjar halv tolv. och slutar tolv imorgon. så värd dag. tänkte sticka ut och springa innan. så bäst är jag! efter blir det stallet för hela slanten och sedan... inget planerat. har inget vettigt att skriva förutom att min ipod är uppdaterad med nya härliga. ska ner och digga nu. hahah.

.

I want you in my bed, Let's spend the night together, from now until forever.

ta mig tillbaka.


"Haha du faila!" "Ja det gjorde din pappas kondom också"

dagen har rullat på. jag har skratt. pratat. sett hur länge jag kunde vara tyst. jag har vart nära att börja gråta. ridit på en pigg häst. ätit god mat. lyssnat på musik. pratat med bästa. fått hopp om oss. jag har fått reda på att erik kan komma hit i helgen. pluggat. nu väntar mer plugg.

true words.

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

så värd.

Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

från min älskade kompis


när allt annat känns trist.

tack för att du finns.

en fredag med fina kompisar


jag hjärta dig

min grabb. han är bäst han. även fast vi bråkat alldeles för många gånger under tiden vi varit tillsammans. så har han stått ut med mig. sen 9 april 2009. det är ett år, åtta månader och två veckor. även fast jag varit en idiot, så har han aldrig tröttnat på mig. och nu, när allt har blivit knas igen. så får vi kämpa mer än någonsin, för såhär har det aldrig varit. men jag vet, att vi kommer att klara det. tillsammans

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

mallan åkte precis. hon spenderade natten i min säng, och kvällen spenderade vi tillsammans med några fina vänner från ks. riktigt skoj att träffas igen. bilder kommer upp när jag kommer hem från stallet, vilket blir om några timmar. hehe :)

kan ju tipsa om dessa


afagagag

tar mig ner till sängen och hoppas på energi tills imorgon.

The one person you wish you could be with right now, just cuddling.

torsdag idag. spanska. engelska. lunch. jumpa. matte och bild stod på schemat. slutade halv sex. sådär lagom kul att göra det varje torsdag.. cp skola. men med två fina vänner så blir allt lite roligare. och två och en halv timmes bild går nog ändå ganska fort *tänk positivt* kvällen har bestått av lite plugg och massa plugg. hade en förväntning, en enda sak, men nej det händer inte det heller. ska kanske träna lite. precis som jag gjorde igår kväll. och imorse sprang jag. bäst!

min älskade slitna mobil.


c a n o n


favorit bild.


I could live without money
I could live without the fame
And if everyday was sunny
I could live without the rain
And if I ever went up to heaven
I would fall right back down
That life wouldn't be worth living
Because you're the one I couldn't live without

så sant så.

When someone walks out of your life, let them. They are just making room for someone better to walk in.

söt


Tjenare mannen.

ätit och pluggat klart. och klockan är tio i sju. vad ska man göra resten av kvällen då? mamma föreslog en springtur men sen insåg vi att vi bara kommer att halka runt som bambi på hal is. haha. vacker syn. tror jag ska måla naglarna och kanske städa rummet, skulle verkligen behövas. men vi får se. vad hittar ni på ikväll?

för världen är du någon, för någon är du världen

hemkommen från skolan. åt precis mellanmål och nu laddar jag mentalt för att ta tag i plugget. orkar verkligen inte. skulle vilja sticka ut och springa, låta benen röra på sig av sig själva och bara andas frisk luft. springa bort lite fettet och springa ifrån alla måsten. men icke sa nicke.

new things.


godmorgon

vaknade en halvtimma innan klockan skulle ringa, hur lyckas jag alltid med det..? tog mig iallafall tiden att fixa en god frukost och hamnade även framför datan. såklart. snart väntar en dusch och sedan en lagom lång dag i skolan. slutar tre, dock har vi bara engelska hela dagen. eller det gick rykten om det. jaja, så hemskt kan det väl inte vara... peppar peppar. har geografi, matte, spanska och engelska att göra när jag kommer hem. nästan så att jag hoppar av glädje.

ha en bra dag!

nya


ett till försök.

fick ett tips om att jag borde ha en frågestund, haft det förut.. utan några frågor. men kan ju alltid försöka igen.

så fråga precis vad ni vill, så kommer jag att svara.

.


toppen böcker. ifall någon vill veta


21.04

första skoldagen den här veckan. en underbar lektion om ekvationer, hoppar av glädje. en tråkig engelska lektion och en inställd samhälls lektion. så, provet är flyttat till fredag. blandade känslor där. avslutade dagen på jumpa lektionen. handboll stod på schemat. sådär lite lagom skoj, skönt att röra lite på sig iallafall. på tal om röra på sig, jag tror att jag ska börja gymma eller något. tre dagar i veckan, känns för lite för att jag ska bli nöjd. men får fundera på det där. eller så börjar jag springa. eller både och. tål att tänka på.
var iväg hos sjukgymnasten också, har blivit liiiite bättre. alltid skönt att veta. så håller alla tummar och tår för att det försvinner snart. sen kan vi även hålla tummarna för att jag slutar må illa. har pluggat in 20 underbara spanska ord under kvällens gång. och saknat min pojke. precis som vanligt. jag förstår inte grejen med att bo så långt ifrån varandra. och jag förstår att ni säkert inte vill läsa om honom hela tiden. hehe.

om någon söt där ute bryr sig om hur jag såg ut idag.


semlor, steg för steg

en glad lillebror som fick ha hand om grädden
en knasig mamma
u n d e r b a r t

ALL MY LIFE I'VE BEEN GOOD

huvudvärk. illamående. ont i magen. trött. plugg som måste pluggas. massa måsten, men ingen riktig ork. erik behöll en del av min hjärta när jag åkte ifrån hans famn imorse. gud vad jag hatar att vi bor tusen miljarder mil ifrån varandra. ledsen tjej. nu ska jag försöka göra något vettigt, och imorgon är det skola igen.

guld värt.


agfajfa

nystädat rum. bäddad säng. pussar i mängder. skratt. lycka. kramar. prat. godis som ska handlas. en sista natt. våfflor till middag. och solsidan. dunder.

vår första sommar.

som jag älskade dig då.
som jag älskar dig nu.
som jag kommer älska dig imorgon.

ge mig sommar.


♥♥♥♥♥♥♥

nu kom min man hem, ♥

mallanbrallan

jag har en vän. som jag träffar alldeles för sällan nuförtiden. från att setts varje dag, skrattat varje dag, pratat varje dag så ses vi typ... aldrig. och jag hatar det. för den här tjejen, hon får mig så lycklig. så glad. hon är en stor anledning till att jag orkade med nian, att jag fick dom betygen jag fick. även om vi inte har samma kontakt idag, så vet jag att om jag behöver så finns hon ett samtal bort. ett samtal bort från att få allt kännas lite bättre.
i love u ♥

lillebror, bli inte som jag när du blir stor


life's no script, you have to improvise

min finaste är och tränar, kommer hem om 25 lååååånga minuter. saknar hans varma famn och underbara pussar. aldrig känts såhär bra förut. lycka. som tur är, så finns världens bästa naaz här för mig. hihi. tack gud för facebook! kan inte skryta med att jag har något vettigt att skriva, förutom att jag har ont i magen :(((
men jag ska verkligen inte klaga. massage står på mitt schema ikväll. och kanske ska vi träffa eriks kompisar på max. nej nu lägger jag ner det här.

kolla vilket fint armband jag fick av hannisen i julklapp!


-


Man får inte göra backspegeln större än framrutan

ahfkjat

ätit en god frukost. nu väntar duschen och sedan ligger kläderna för dagen i sängen och väntar på mig. ingen lust alls att gå till skolan, börjar halv tio och slutar fem. jippie! verkligen. inte. men vad ska man göra? imorgon är det fredag och då får jag vara i världens finaste famn igen.

rättvik.

Jag vill som en blomma stark
tränga tyst igenom
asfaltsvägens hårda mark
och slå ut i blom

&



Take your time, think a lot 
Think of everything you've got 
For you will still be here tomorrow,
but your dreams may not.


världsbäst.


jag känner mig så trygg hos dig 
jag känner att du älskar mig
för när du säger det så tror jag dig
jag känner mig så trygg hos dig


I was shooting for stars on a saturday night.

idag har jag:
* vaknat en halvtimma innan klockan
* stressat till en rättegång
* åkt till stallet och haft det toppen
* skrattat
* packat
* tänkt
* velat spola fram tiden två dagar
* lekt kull
* fått en stor kram
* ätit två muffinsar
* tränat magen

härliga


nyårs löften

* uppskatta det fina i vardagen
* inte ha för höga krav på mig själv, och göra så gott jag kan
* börja träna igen
* visa hur mycket personerna i min omgivning verkligen betyder
* inte klaga så mycket på mitt hjärta
* och sist men inte minst, skratta varje dag

för alla som bryr sig, så såg jag ut såhär idag


MAN SKA LEVA EFTER SINA DRÖMMAR

ska ta tag i plugget nu. prov imorgon. skriker av glädje...! men det går nog bra, hoppas vi på iallafall och så länge jag gör mitt bästa så är jag nöjd. för jag ska inte längre ha så höga krav på mig själv, jag ska göra så gott jag kan och nöja mig med det.
mitt i det jobbiga tråkiga plugget, så finns det saker som gör det hela värt det. alla fina människor i skolan, att vara ledig på onsdag, att åka till min prins på fredag och stanna tills på måndag eftersom vi är lediga igen.
jaja, puss på rumpan

YOU HAVE NO IDEA HOW MUCH MY LIFE HAS CHANGED SINCE THE DAY I MET YOU

håller på att packa upp och funderar på vad jag ska göra av kvällen. blev inte riktigt som jag hade hoppats på, men bara att bita ihop. kanske ett godnatt samtal iallafall. går rykten om fruktsallad där uppe, låter inte helt fel. sen kanske en film eller nått? eller bara ladda för skolan..

vadå varit i sälen, vi? nej.. verkligen inte!


avslutning på lovet


gullungen min!

efter en dag i norge, och åk med småttarna som dom så fint kallades så har han lärt sig detta :)))

världens finaste julklappar, från världens finaste pojkvän

ska föreställa ett par hjärtan, som glittrar underbart. fick ingen bra bild.. :((
och en superfin typ tavla som jag vet precis vart jag ska ha, hihi

norge.


Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig. ♥


klockren!

fick dock aldrig testa.. :(

från fjällen

tagna med min fina digitalkamera, för alla som bryr sig

från en fullpackad bil

sitter i bilen påväg hem nu. ska bli skönt att komma fram, frågan är bara när... och sova kan jag inte heller göra. och filmen lillebror kollar på, har jag redan sett tusen gånger. kan man liksom inte bara knäppa med fingrarna och sen vara hemma?

världens bästa.

21 månader.
du är oslagbar hjärtat mitt,

DAG 24 - EN FÖRSTA

Min första kärlek har jag redan skrivit om. Så vad ska jag nu skriva om?
Jag kommer faktiskt inte på något. hehe

DAG 23 – DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Att vara ifrån min pojkvän. Att stå där på stationen med hans armar runt mig, och hans läppar mot mina. Att veta att det är sista gången på flera dagar. På några veckor. Att veta att jag kommer sakna honom varje sekund, varje minut, varje timma, varje dag, varje vecka.

några fula bilder


hdkjahf afh

kamera laddad. ipod fixad. väskan packad. takboxen på. skidorna framme. godis köpt. fjällen imorgon, hemma 9e januari igen.

nyår


DAG 22 – DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Min pojkvän. Min familj. Mina vänner. Mina minnen. Mina drömmar.

bilder från julen

bilåkning
med massa grejer..
och hamburgare!
kom fram till stugan - fika
högg och klädde gran
åt julbord
firade julafton hos mormor och morfar
kom tillbaka till stugan och mös
julklapparna
drog även en sväng till farmor och kusiner

RSS 2.0