8.18

det har kommit snö under natten, jag som äntlingen fått upp hoppet för våren. mamma kom precis in och väckte mig, ska gå förbi stället där jag vill jobba idag igen eftersom chefen inte var där igår. lyckat. innan klockan tre ska jag hinna träna, måla naglarna, duscha, äta lunch, packa det sista. sen bär det av till london!!!

12.36

känner att jag borde börja använda min kamera igen och lägga upp bilder istället. igår träffade jag iallafall en kompis från landet som jag inte träffat sen i somras, vilket var riktigt skoj! mötte upp min två syskon i fruängen och handlade mat. gick hem och åt en väldans god tacopaj, såg på en film med massa gott, och somnade i mammas och pappas säng. älskar att vara hemma själv. började dagen med scones och film. ska hoppa in i duschen och sen gå till ett ganske eventuellt jobb, håll tummarna åt mig!

23.45

åkte till stan efter skolan tillsammans med natalie. åt mat och mötte upp hanna efter nån timme. köpte byxor och fick ett sött linne på köpet. tog med mig hanna och åt middag tillsammans med min familj, världens godaste sushi. fruktsallad och filmmys. toppen.

19.19

åtta till tre var jag i skolan idag. tycker synd om mina kompisar som behöver vara med mig, känner att jag har vart på världens sämsta humör idag. passade på att fånga solens strålar med ett varv runt sjön. ätit god mat och spelat draw something. ska kanske åka och träna med mamma snart. borde plugga spanska, men det är så mycket tråkigare än allt annat. hehe.

21.33

jag har duschat tills hela kroppen blivit alldels röd. jag har gråtit tills jag insett att jag inte orkat med mig själv. jag har smörjt in mig i hudkrämen från honom. jag har satt på mig hans tjocktröja. bara för att känna honom nära, även fast han är sjuttio elva mil bort och kommer vara det i allafall sexton dagar till. sexton dagar. sexton dagar är sexton dagar för mycket.

16.09

efter att ha skrivit svenska uppsatsen och ramlat två gånger på vägen hem så kände jag att jag förtjänade pannkor. några pannkakor senare ska jag göra engelska läxan och spanska. försöka övertala min pojke att komma hit ett par dagar.

15.53

matteprov gick helt okej. brottades på idrotten. ska försöka öva lite till svenska uppsatsen imorgon och försöka få mitt humör till det bättre. hatar när man förväntar sig saker och så blir det inte så.

19.54

min plan var att både köra bil och träna, men både mamma och pappa verkar ha andra planer. jag som hade sett framemot att lyckas växla bra till trean och svettas lite. har fått några tal matte gjort och känner lite att provet imorgon får gå som det går. får stryck av natalie i wordfued. jag är verkligen sämst. tack och hej.

sometimes.


21.01

efter frukosten övningskörde jag med pappa. åh vad jag älskar att köra bil, även fast vi mest kör runt på en parkering. gick en promenad tillsammans min fina lillebror. kom hem och blev klippt. åt god mat och kollade på tv med syster. ska lägga ner idrottskläder tills imorgon. ska faktiskt bli riktigt kul att gå till skolan (!!) hehe.

11.44

jag och ebba fixade en väldans god frukost. nybakade scones och fruktsallad. plus poäng till oss.

18.32

jag var inte alls så frisk som jag trodde att jag var. följde iallafall med ebba till stallet, sen kom jag hem och dog i min säng ett par timmar. tog en tripp till affären med pappa och köpte det som behövdes till cupcakes. bakde ett par stycken med min syster. nu har min familj försvunnit på middag, jag och febern ska underhålla oss med sims och godis. min ännu sjukare pappa ligger och sover någonstans i huset. kul lördagskväll.

8.36

kvart över åtta vaknade jag. trött som ett lik, men kunde inte somna om. halv nio bestämde jag mig för att gå upp och för att jag är frisk idag. ska upp och äta frukost nu, för att sedan vara en snäll syster och följa med min syster till stallet. klockan ett ska jag gymma. sen ikväll ska vi på middag hos pappas bror. från noll till hundra känner jag.

17.58

påbörjade nyss tredje spelgången av wordfued med natalie. den här gången ska jag vinna, tredje gången gillt. en dusch står på schemat och locka med mig någon som vill köpa godis och hyra en film. mår fortfarande inte helt hundra. livet är så bra ibland. jag som vill träna. träffa min fina vänner. och kunna göra något på dagarna.

tidsfördriv


no rainbow, without rain

405523_244484945637424_219156554836930_559715_2048880761_n_large

11.05

stannar hemma från skolan idag med. har roat mig med att kolla igenom min blogg. läsa alla inlägg. kolla på alla bilder. lyssna på alla låtar. ligga och le för mig själv åt alla bra stunder. inse att det som kändes så svårt då, inte var så svårt, att allt faktiskt blir bättre.

.


18.00

halv ett till halv två så var jag i skolan, vi satt och diskuterade frågor om ett teamt vi har hållt på med. kom och och hade fått mer feber. bytte kläder och sov någon timme, öppnade matteboken och räknade massvis med tal. ska snart äta middag och fortsätta räkna och läsa historia. jippie.

21.32

sen jag skrev sist har jag och min fina lilla lillebror har bakat kärleksmums och marränger, sett på flipper och pratat om dagis. jag har sovit en timma eller två. jag har fått en väldans fin överraskning i brevlådan, hanna är typ bäst. jag har ätit en god middag tillsammans med min fina familj. jag har otroligt fina vänner.

11.57

idag och igår har jag gått runt hemma i myskläder, med feber och ett huvud som dunkar. sovit lite, skrivit någon rad på ett skolarbete, läst 10000 bloggar, sovit lite mera. idag är mamma hemma med mig, hon är ganska bra min mamma. idag är det alla hjärtans dag, skulle vilja vara med min erik eller med mina finaste vänner.

Lyxar till det!


.

Forever can never be long enough for me
Feel like I've had long enough with you

Mellan Örebro och Stockholm

Om ungefär fyrtio minuter är jag i Stockholm igen. Och en massa minuter för mycket bort från min älskade. Helgen har varit sådär bäst, även fast vi mest legat framför TVn. Det är bäst det med, på sitt sätt. Min pojke är så fin. Åt på jensens med Petra och Gustav idag. Jag vann en gratis efterrätt, high five på den va. Nu ska jag fortsätta njuta av tågresan och hålla tummarna för att mitt batteri räcker hela vägen hem.


Mellan Stockholm och Örebro

Jag råkade hoppa över spanska lektionen, så nu sitter jag på tåget mot en väldigt fin pojke. Ska bli hur mysigt som helst, hihih. Dagen i skolan kändes ganska onödig. Egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Det var Natalie som ville att jag skulle skriva något... Haha.

nioende februari

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. månader idag. jag älskar dig

9.22

idag börjar jag tjugo i ett. innan dess ska jag göra pannkakor. och åka in till stan för att köpa en sak. har två lektioner, sen tänker jag försöka få med mig mamma till gymmer. och så ska jag övningsköra med pappa. och packa.

20.47

träningen var galet jobbigt, särskilt i armarna. välkomnar träningsvärk imorgon. har fått en hel hög med plugg gjord under dagen. ätit paj med vaniljsås. och avslutat allt med att övningsköra! åh det var så himla skoj. haha. satt typ och log för mig själv. tre motorstopp fick jag. tre pyttesmå stopp. det känns bra det här, jag är nog född till att köra bil.

10.52

känslan att vakna och komma på att man är ledig, är ganska så fin. gjorde lite styrka innan jag skrev på vår uppgift i teknisk psykologi. åt goda flingor till frukost. ska snart byta om för en promenad till hallen och köra bodypump med lina. bra start på dagen.

17.00

sitter och känner mig otroligt cool i min sköna mössa. mamma har precis åkt och hämtat vår bil vi köpte igår. åh nu ska jag äntligen få börja övningsköra. i en fin liten röd polo. åt lunch på donken tillsammans med min fina mikaela. simmade 500 meter på idrotten och satt i bastun ett tag efter. hämtade min lillebror på dagis och räknade bilar på vägen hem. ska öppna matteboken och göra några tal nu.

22.18

jag gillar att min mamma drar med mig till gymmet. känns så himla bra efteråt. har precis tagit en dusch och ska ringa min fina. imorgon har vi siming på idrotten. så inte sugen. men det blir nog bra det med. tack och hej.

17.22

sitter och fryser hur mycket som helst. superskoj. borde öppna matteboken och räkna några tal, eller göra spanska läxan, eller skriva lite på uppgiften i teknisk psykologi. fast det känns mer lockande att ta ett varv bad.

min helg i bilder

skridskor. bullbak. semelbak. fick naglarna fixade av tre 11 åriga tjejer. nu pratar jag med min prins. bra helg.

15.21

efter en god frukost så gick jag med mamma och ludde ner till isen. åkte ett varv skridskor på isen. stannade och köpte korv. stannade och tog en skrattpaus. min lillebror är så bra när han är på det humöret. vi har precis satt in i plåt bullar i ungen. "mormor, när ni kommer, kan ni leka med bilar med mig då?" hörde jag precis. mormor och morfar är på ingång och det väntas gofika.

16.21

jag har precis åkt cirkus åtta kilometer längdskidor tillsammans med mamma. lite snöstorm och motvind. men det gick bra. sitter och försöker få min halva semla att vara kvar så länge som möjligt. var världens bästa dotter och köpte med mig fyra stycken hem. ska snart hoppa in i duschen och laga mat. ikväll ska jag gå på bio med tre kompisar.

8.22

igår somnade jag med ett stort leende på läpparna efter att ha pratat med min erik. sov bra hela natten. åt en god frukost. idag kommer bli en bra dag! dock har jag ondare i fingret som fick en basketboll på sig för två och en halv vecka sen.. ska kolla upp den på lunchen tycker mor min.

21.46

jag har suttit och druckit te och ätit vndruvor framför tv tillsammans med pappa. spanska pjäsen tills imorgon sitter ganska bra. just so you know, liksom. funderar på att krypa ner i min varma sköna säng och nörda lite spel på mobilen. hehe.

dåligt samvete.

Just nu är jag så trött på mig själv. Jag har köpt gymkort för att träna flera gånger i veckan. Jag har bestämt mig för att springa runt sjön varannan dag. Jag har lovat att äta nyttigt varje dag. En vecka höll det. En vecka med träning varje dag. Nu sitter jag hellre hemma och myser i min one piece. Samvetet är på topp känner jag. Fast egentligen, är det riktig hälsa? Att ha ångest om man inte tränar. Nej jag tror nog inte det. Så får det bli, jag tränar när jag känner för det. Även fast jag kanske inte får kroppen för beach 2012.

Helt okej att komma hem till fruktsallad


15.11

att söka jobb gick inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. fick iallafall några personliga brev/cv inlämnade och sökte några till jobb nu på datan. ni kan väl vara snälla och hålla tummarna för att jag iallafall lyckas få ett jobb. ska äta lite vindruvor och öva på spanska pjäsen snart. eller kolla på bilar. eller plugga körkorts teori. eller sticka ut och springa. eller bara sitta och inte göra något alls.

Äter världens godaste frukost och laddar mentalt för att söka jobb senare idag


RSS 2.0