en såndär speciell fredad.

Jag spenderar helgen hos min pojkvän och vi är ensamma hemma hela tiden, så himla mysigt. Nu äter vi glass och ser på Robin Hood. Haha.


18.08

Sushi till lunch och laserdome på skoltid, inte något alls att klaga på. Bra dag som kommer avslutas på bästa sätt.


onsdag tjugoåttonde november

 
nio till halv två var vi i skolan idag. köpte med mig ett par skor och ett par jeans hem. somnade i sängen och blev väckt av att ludvig hoppade på mig. åkte och tränade med mamma och hamnade i soffan tillsammans med hela familjen framför bonde. heheh. standrad hos familjen othelius. imorgon klockan tolv ska klassen äta tillsammans och sen ska vi spela laserdome. ska blir riktigt kul!! 

en apa som liknar dig

 
den här veckan har vi projektvecka, det vill säga att vi bara jobbar med vårt projektarbete. och vi får bestämma tider osv själva, otroligt skönt. igår åkte jag och lena in till stan och spenerade ett par timmar där. fina människa. på kvällen var jag och tränade med mamma och fick reda på hur mycket fett vi har på kroppen. 18,7% har jag, känns bra. 
 
'
idag slutade vi tidigt, kom hem och pluggade körkortsteori och sov ett tag. har sett de två sista avsnitten av portkod 1321. borde träna men detta väder får mig så omotiverad så det finns inte. så ligger nog kvar under täcket ett tag till. 

a moment, a love, a dream, a kiss, a cry, our wrongs, our rights.

det första jag såg när jag vaknade imorse var eriks ansikte och det fick mig så glad. att han faktiskt låg i min säng igen. han och hans kompisar var också på swedish house mafia igår och så sov dom hemma hos mig. jag och pappa körde bil i två och en halv timma, vilket gick himlas bra. nu får jag sms som får mitt hjärta att smälta. jag är nog världens lyckligaste. 

we came, we raved, we loved.

 
färdiga tjejer redo för shm!!! 
 
 
 
alltså bästa kvällen. alltså lyckan & glädjen. 

SMH!!!

hanna sov här, halv tolv vaknade vi och åt frukost. duschade och städade innan erik och hans tre kompisar kom och lämnade sina saker. hann pussa lite på min pojke innan dom åkte in till stan för att äta osv. jag ska vara hos lisa halv tre för fix och mat innan vi åker till friends arena och SWEDISH HOUSE MAFIA!!!!!!! bästa kvällen. 

en bra fredag

 
efter nationella åkte jag och natalie in till stan. en promenad vid vattnet och massa spring in & ut i butiker. ska snart göra mig i ordning och åka till bromma för att ha spa kväll med hanna och hennes kompisar. taggar till inför imorgon!!!!!

call me a spaceman

bra dag i skolan med pannkakor till lunch, ett vg+/mvg- på muntliga nationella i svenska. när jag kom hem pluggade jag teori och somnade litegranna innan jag och mamma stack ut och sprang ett vädligt bra varv runt sjön. så skönt. ska krypa ner i sängen och ringa min fina och tagga skriftligt nationella imorgon. heja heja heja. hehehe. 

En ledig obsdag

Har pluggat matte och gått en promenad med hunden. Nu är jag på gymmet, om 23 minuter har jag tränat klart och ska då träffa en kompis och ta en promenad. Bra dag det här.


give me something tonight.

Jag ligger i min säng med ett stort leende på läpparna och lyssnar på nya favoritlåten. The luckiest girl. Och det är ungefär så jag känner mig nu. Som den lyckligaste tjejen. Imorgon är vi lediga, på fredag ska jag fira hanna och på lördag är det swedish house mafia. Och lördagen avslutas med att jag får somna i min favorit famn. Åh. I will never be afraid if you stay.


en mysig tisdag

 
stannade hemma idag med. mamma morbror är här och ska hjälpa till med ludvig och han har med sig våra kusiners hund. så vi har hund här hemma i två dagar, och det är så mysigt. nu ska jag se på portkod 1321, BÄSTA och sen äta god middag och läsa en tidning jag fick av min bästa mamma. imorgon är vi lediga!!!!

en måndag i sängen

 
hade feber när jag vaknade och världens huvudvärk, så somnade om och sov ett antal timmar till. har sen dess sett på portkod 1321, bästa. och pluggat matte och nu står körkortsteori på schemat. sen en dusch och en promenad till affären för att köpa en tidning. 

En söndag med matteplugg, sushi och jobb

Åt sushi i mängder efter jobbet igår och halvsov resten av kvällen. Sov länge imorse, åt en god frukost och pluggade matte. Nu sitter jag och äter ännu mer sushi i mängder. Ska jobba tre till åtta. Woho. Skönt att jag fortfarande har feber.


GRATTIS LOUISE!!


15.16

Jag och syster gjorde scones till frukost, och jag förträngde att jag mådde dåligt. Cyklade till Skärholmen och köpte present till Louise som fyller år imorgon. När jag kom hem dog jag i sängen och det visade sig att jag hade feber. Kul. Jag som skulle på fem kamp med jobbet ikväll. FML. Men mamma ska göra sushi ikväll så det får jag äta efter jag jobbat fyra timmar. Tur att det är hundra procent ob.


Freedag

Lina kom till Malin för att göra naglar, kul att träffa henne igen! Cyklade hem och gjorde våfflor till mina syskon för att sen försöka pluggs teori, dock slutade det med att jag somnade. Hehe, heja mig. Ska försöka ta tag i mig själv och kanske träna osv innan jag ska jobba ikväll.


Helg en dag tidigare

Vid åtta så åkte jag hem till en människa som får mig väldigt glad när jag är nere. Vi gick till Coop och köpte ost & vindruvor, bästa. Imorgon är jag ledig så tillbringar natten hemma hos Malin.


oooooooooonsdag

efter en helt okej dag i skolan och plugg hem åkte jag och mamma till gymmet. riktigt skönt och ökade vikt i ungefär allt, vilket känns väldigt bra. åkte och handlade, fick en mannafrutti och herre va god den var hehe.


lets do this one last time

Vår naturkunskaps lärare har bestämt att vi ska ha lektion innan vi egentligen börjar idag. Så kvart över åtta ska jag vara i skolan istället för tjugo i tio. Sådär lite lagom kul kändes det att gå upp imorse. Men jag är glad ändå.


GRATTIS!!!

Idag fyller min fina vän Elin 18, så grattis till henne!!!!!!


farsdag

 
jag & mina syskon bakade muffins och bullar till pappa. och satt upp ballonger och tände ljus. världens bästa pappa är han. ikväll ska vi äta god middag och bara mysa.

en lyckad lördag

 
igår lördag fyllde en av mina bästa 18 år. så vi firade henne med pizza till middag, haha och sen utgång!!!!! 
 
 
& vi tog lite mindre fina bilder. 
 
 
taggade tjejer i kön!!!!!!!! 

En speciell fredag

Idag är en sådär speciell dag i månaden. Som jag älskar dig. Mådde sådär imorse så bestämde mig för att stanna hemma från skolan, vilket var välbehövligt. Nu ska jag iväg på körlektion.


Somnar med ett leende på läpparna

Idag kommer jag somna med ett leende på läpparna. Den här dagen har varit bra från början till slut. Vg på engelska bokdiskussion, SMH biljetterna (!!!!), hänga med Louise efter skolan, få fina sms av den finaste, träna med mamma och promenera hem från gymmet, äta god middag och tagga inför en grym helg!!!!!!!


!!!!!!!!!!!!!

Jag, Natalie, Lena och hennes kompis kommer vara fyra väldigt glada och taggade tjejer den 24!!!!!!!!!!!!


bästa när man jobbat

 
att jobba fyra timmar gick bra, blev en hel del pengar och efter en cykeltur hem i regnet möttes jag av det på bilden. pannkakor <3. känner mig inte helt hundra så tänkte snart krypa ner i sängen och sova. 

Streeeeeeessad

Sprang 2,8 snabba kilometrar och 6 x 100 intervaller i vår jobbiga backe. Slänger i mig mellanmål när jag egentligen borde sitta på cykeln.....


En tisdag med pressat schema

Det känns som jag knappt sovit något den här natten och det känns allt annat än bra. Klockan åtta har jag en dubbel körlektion sen ska jag till skolan, ha två lektioner och en redovisning på den tredje. Tio i tre är den dagen slut och då blir det raka vägen hem för att byta om till springkläderna (hoppas jag). Sist men inte minst, ska jag jobba fem till nio. Åh vad jag längtar tills den här dagen är slut.


Måndag morgon

Skickade den obligatoriska måndags bilden till Natalie, skönt med dubbelhakor osv. Är så osugen på att börja skolan igen så det finns inga ord för det. Haha. Dags att börja räkna ner till jullovet typ.


Lördag/ söndag

Klockan tre idag satt jag på tåget och åkte samma sträcka som jag åkt så många gånger. Fram och tillbaka. Ändå känns det lika jobbigt, om inte värre, när man ser tåget komma in på perrongen och man vet att det är sista gången på länge man får se in i de finaste ögonen som finns. Men det är okej, det är värt det. När man ses igen finns det inget bättre.

Åkte ut till sommarstugan med Hanna och hennes familj. Vi har ätit grillat, efterrätt, chips, spelat kort och pratat. Jag och Hanna gick en promenad i mörkret, så himla skönt. Trivs rätt så bra här ute i typ ingenstans.


.

Att vakna av att man blir dragen tättintill kan nog vara det bästa sättet.


En väldigt bra torsdag

Vaknade bredvid den bästa jag vet. Låg och myste i sängen innan vi åt frukost. Begav oss upp till stan och Erik köpte ny jacka, bjöd honom på lunch och så hyrde vi två filmer. 50/50 och Snövit tillsammans med frukt, godis & tända ljus står på kvällens schema.


RSS 2.0