nothing at all

tror att jag ska vara en tråkig bloggare. vilket betyder att jag dissar datan, lägger mig i sängen med en bra bok och försöker att somna tidigt. och detta för att jag ska bli frisk snart !
imorn är jag hemma igen, då blir det försök till pligg faktiskt och bra uppdatering.
vi hörs imron , puss på er

dags för några gamla bilder, igen.


en rolig dag med olivia för ganska länge sedan.


samma dag som förra bilden. we <3 ramlösa


dagen avslutades med picknik på hennes balkong. vi tog ut massa med
filtar, kuddar & täcken. riktigt mysigt! sen låg vi där ner bäddade tillsammans
med saften och muffins, woho !


fjällen med hanna 08. likadana byxor och jackor, hehe (a)


höstlovs flum med lina 07.


nästan pinsamt att berätta om det, men vafan !
någon gång för massa år sedan så fick jag för mig att jag ville ha en käp-häst klubb,
så då "skapade" jag det. vi var några tjejer från klassen som förrst gjorde våra egna hästar
och så hade vi ridlektioner med oss själva på tomten .
på bilden så var jag , elin & hanna där en lucia och hoppade en bana.
riktigt skoj !

det var väl bilder för denna gång, puss så länge

snart så !

uppdateringen har inte direkt vart den bästa. men det blir lätt så när man mest ligger i sängen hela dan. igår var det som sagt spelar/föräldrar möte på efter träningen. kul att träffa alla igen ! det ska startas en juniorakedami, fatta inte riktigt allt, det mesta iallafall. och det verka bra, jättebra ! så det ska jag satsa på, gäller bara att komma igång med träningen snart igen.
idag så har jag varit hos doktorn med mamma, tredje gången sen jag blev sjuk, det visade sig att jag hade någon form av lunginflamation, inte kul. men har fått en ny medicin som jag ska äta i nio dagar *intresseklubben antecknar* känns bra att iallafall få något som hjälper. fast , det blir yttligare nio dagar som jag inte får träna på. men det får jag ta, bara febern försvinner nu.
hur har eran dag varit ? :)
puss&kram
jag saknar skolan, </3

skjut mig

pluggandet gick inte bra alls. så skrev på berättelsen lite, den blir faktistk ganska bra om jag får säga det själv, heheh. nu så tror jag faktiskt att jag ska äta något. sen så ska jag till träningen ikväll, får inte träna, men titta skadar aldrig. eller jo, jag plågar mig själv lite, men det är allt. sen efter det är det föräldrar- och spelar möte.
4 dagar kvar till lovet.
4 dagar kvar till örebro,
om jag ska med.
6 dagar kvar till konfan.
inte mycket alls, och allt ska bli skit kul! fast vore vädligt synd om jag inte får följa med till cupen. det visar sig. spela kommer jag iaf inte får göra. hoppas att hostan och febern försvinner idag ! (a)
PUSS

ta en pistol, och skjut skolan

nu ger jag snart upp det här. det går inte. vår skola är sämst för alla som skulle ha misat det ! inte för att någon gjort det, men ah. mamma och ludde är på sjukhuset för att ta bort hans gips, yeah, sen kanske dom skulle åka och bada. man blir nästan avundsjuk. har spelat lite gitarr för att göra något annat, det gick bra. tills jag kom på att jag måste plugga.
nu ska jag göra ett sista försök. sätter på lite bra musik, och kämpar på. hoppas på det bästa med andra ord !
love

djävulen bär prada

såg nyss klart på djävulen bär prada. en kanon film som alla tjejer borde ha hemma hos sig. skulle nästan kunna se den igen, fast det blev lite hårt att se den uppe vid datan och tv verkar inte vara på min sida idag. ljudet funkar nämligen inte, jippie, noooot ! så, nu ska jag nog ägna mig åt att plugga lite. no. fast våran skola är sämst , så man måste hitta all fakta på nätet och det suger ! rip mig.
vi hörs senare om jag överlever pressen.
 puss

ny vecka, nya tag

ser att det redan är ett tjugotal som läst bloggen. idag. fortsätt så ! alltid kul.

imorse så vaknade jag när alla andra i familjen gick upp, men bestämde mig för att somna om. och det gjorde jag. till halv tio. underbart! har mer feber nu, skit oxå! och hostan vet jag inte riktigt. hostar mindre på nätterna vilket är skönt, men på dagarna hostar jag ganska mycket ibland. hoppas allt blir bra snart, så att jag får följa med på cupen.
idag så ska jag faktiskt försöka plugga lite, se på någon film, vila och bli frisk helt enkelt.
för alla som vill veta så kom mamma&pappa hem med mamma mia, titanic och djävulen bär prada igår. denajs! så igår såg hela familjen på mamma mia. :)

hoppas allt är bra med er.
PUSS

spel med syster

nu sitter jag här nyduschad tillsammans med syster. vi spelar spel på datan och har det allmänt mycigt. där nere ser ludde på en film. mamma och pappa är borta i flottsbro för att åka skidor, lyx !
vi hörs, puss !

sugen på massa,

riktigt sugen på att gå ut. seriöst. men jag håller emot mitt sug. precis som jag har gjort alldeles för länge nu. har inte andas frisk luft sen förra fredagen. när vi kom hem från falun. pinsamt. eller jo, en kvart kanske, på balkongen i torsdags. rip. och genom fönstret, men det räknas inte. är riktigt sugen på att gå runt sjön. tillsammans med clara. och även låna kläder av henne nu (a)
borde mäta febern. borde duscha. borde ta bort kläder från rummet. borde sitta mindre framför datan. borde vara frisk. borde ha långt hår. borde ha nya kläder. borde massa, men nej nej. mäta febern och duscha, det ska jag iallafall göra idag. snart faktiskt.
vad hittar ni på idag ? :)

tycker att det är dåligt, väldigt dåligt, med komentarer. så kom igen, komentera !

puss

en vecka, sen smäller det !


en vecka kvar. sju dagar. sen är vi där igen. längtar !


frågestund.



tänkte ha en liten frågestund här i bloggen idag. du fråga precis vad du vill så kommer jag att svara. frågestunden avslutas någon gång under dagen, det beror på vad jag ska hitta på .
så kom igen nu, fråga på !

sommartid

gomorron!
har redan varit uppe och ätit. tidigt jag vet. men, hade tänkt att gå till kyrkan på gudstjänst, en konfa grej liksom, men dels så hade jag glömt att man skulle ställa om klockan idag till sommar tid, och så tyckte mamma inte att jag skulle göra det. menmen, jag kommer inte direkt att dö iallafall ;) kyrkan står kvar tills nästa gång jag får för mig att gå dit.
igår kväll så var det ju earth hour, så vi släckte alla lampor här hemma. även datorerna. bara tvn fick vara på. så vi satt där i vardsrummet hela familjen med ljus och såg på tv. det är sjukt hur mycket ljus några ljus kan ge, egentligen. anyway, någon mer som släckte ?

GLÖM INTE ATT STÄLLA OM KLOCKORNA TILL SOMMARTID, EN TIMMA TIDIGARE ÄN VAD DOM REDAN ÄR !
PUSS

lördag

åt nyss klart en middag tillsammans med familjen. urgott ! ikväll så kommer jag nog bara se på tv eller någon film. ta det lungt med andra ord. datan kanske det också blir, det visar sig :)
vad hittar ni på ikväll ?
PUSS


film tajm,


nu ska jag se på film , ciderhusreglerna
riktigt bra !
"ibland måste man resa långt för att hitta hem"

hugger i sten

åt nyss och kom på att jag kunde göra en plus och minus lista över dagen. skulle vara lite kul, :)
+
vara ensam hemma
febern är bättre
prata med clara

-
fortfarande sjuk
inte kunna träffa någon
att "den rätta" inte kommit ännu

dont be afriad

nu logga clara in på msn , woho ! vi sitter och håller på att göra upp sommar planer, hihih, busungar. (a)

ska nog gå ner och äta något snart, men orkar inte riktigt laga något. hoppas på att vi har något klart istället. annars blir det kanske fil & flingor, lite tråkigt. jag vet. men är man sjuk så är man det faktiskt. sen efter det jag nu äter så tror jag att jag dissar datan ett tag. vem vet , kanske resten av dan ? eller shit nej, det tror jag verkligen inte. vad ska jag göra då liksom? jag är inte någon tv människa, och vi har ingen film som jag är sugen på att se. eller kanske. vet inte riktigt ännu.

vi hörs senare, nu ska jag äta !
PUSS

träningslust

har otroligt stor lust att träna. nu. men det får jag inte. dels för febern och dels för att jag äter pencelin. helt dumt! jag kommer inte att ha tränat på 4,5 veckor nästa vecka på onsdagen. helt värdelöst. och sen är det cup den helgen, ännu mer värdelöst. hur ska jag orka något då? jag som knappt orkar gå upp för trappan flera gånger per dag nu? en mardröm är vad det är. en hemsk mardröm. tänk att få sticka ut och springa, ta i allt man har i en uppförs backe, känna hur vinden blåser, höra alla ljud, koppla bort från tankarna, bara koncentrera sig på sig själv, känslan när man är hemma sen igen. bli svettig. underbart!
eller, en träning med laget. en innebandy klubba och boll. nu var det länge sedan. göra någon övning. en match. skratta. bli svettig. bli trött. otroligt!
inte ens gå får jag göra, en lite promenad. men det kommer sen när febern har gått bort. det lover jag er & mig själv.
för jag orkar inte sitta still längre!


jag vet inte varför, men kanske är det därför.

En historia behöver inte sluta med
världskrig, död och våld
eller happy ever after - slut
att den rinner ut i sanden nu,
blåser bort med vinden
spelar mig ingen roll, egentligen.
jag har spelat en roll förut,
den här gången blev kungen kvar.
jag har blivit äldre, saknar glöd.
spelet är nytt, in med det nya
ut med det gamla.
du är inte gammal, bortkastad eller ovärdelig
du är historia för mig, en värdefull historia.

och det kommer du alltid att vara.


clothes


ramlar gatan fram

gomorron sunshines !
hoppas att eran natt har varit mycket bättre än mig. väcker mig själv med min egen hosta. ligger och hosar hur länge som helst och kan nästan inte somna om sen. rip mig </3
men febern är iallafall på rätt väg, neråt nämligen, vilket är väldigt skönt ! kommer dock inte kunna att träna något innan cupen som vi drar till på fredag, känns lite halv dåligt. kommer inte att ha mycket kondis, men får väl göra det bästa av saken och ta chansen att gå i veckan när febern har försvunnit helt.
nu så sitter jag bara här och tittar runt lite på kläder som gärna får flytta hem till mig, tror det blir shopping i veckan.
vad hittar ni på idag ? :)
PUSSAR

mer av i bloggen ?

juste, vad vill ni läsa mer av i bloggen ?
nu har ni chansen att tala om det, och skulle vara kanon om så många som möjligt gjorde det. för allas skull !

och det finns stunder med lycka

nu blir det dissa datan och ägna tid till familjen. kanske leka lite med bilar tillsammans med lillebror, varför inte liksom ? ;)
så småningom blir det mat, gott gott, tacos, ännu bättre ! sen lets dance tillsammans med syster. vi hörs kanske senare ikväll annars imoron.
ha en toppen kväll, för det ska jag !
PUSS


SOMMAR, VART ÄR DU ?!

snart lär det väl bli snö så att jag vet inte vad. åååh ! trött på vädret . trött på jackan. vill ju ha sommar och sol! iallafall våren för då vet man ju att sommarn är på väg liksom . men vinter och snö big no, !
tänk att vakna en moron av att solen lysser i ögonen, & så är det minst 20 + ute. man kan ha på sig shorts och en tröja till skolan, ingen tjock jacka och en halsduk. fatta vad skönt !
någon mer som längtar tills sommarn ? :D

ny header.

gjorde en ny header lite snabbt, blev helt okej nöjd med den. det blev lite sommar känsla över det hela, kan vara för att alla bilder kommer från i sommras ;)
nu så ska jag ägna mig åt att skriva lite mer på min berättelse som jag håller på med. har skrivit 6 sidor under veckan när jag vart sjuk, känner mig lite duktig.

& grattis amanda som fyller 15 år idag ! :D <3<3<3

INGEN LUNGINFLAMATION ! :D:D:D:D

kom nyss hem från farbror doktor. hade inte lunginflamation , vilket känns väldigt skönt! och det betyder även att jag får spela cupen eftersom att jag inte äter pencilin då. överlycklig! fick en hostmedicin med något mot slemet iallafall, säkert jätte bra. och hoppas på att få sova mer på nätterna nu när allt är bättre med hostan :)

idag är det ju fredag som alla vet, och det känns inget speciellt alls. det är ingen ridning. och jag kan inte hitta på något. så det blir en hemmakväll och bli få febern att bli ännu lägre. och så är det ju let's dance final, ska nog kolla på den med syster för hennes skull. trevligt trevligt!
vad hittar ni på ikväll ? :)
PUSS

-


en vän är den som lyser upp allt när hela världen har slocknat


dags för plugg

nu ska jag alldeles strax ägna mig åt att plugga och lägga in ny låtar på mobilen vilket behövs.
där nere så bakar mammas morbror & lillebror, semlor. mums ! så det ska vi väl äta under dagen.
ser verkligen fram emot att komma till doktorn, tro det eller ej, men så är det.
:*

fredag

tjeeena !
har hunnit gjort ganska mycker redan och klockan är tio. HAHA !
spelade gta med lillebror ett tag, lite skoj . ätit. klätt på mig. mätt febern. hostat. hostat. hostat. och nu så väntar jag på att klockan ska bli ett så att jag & pappa kan åka iväg till doktorn för att titta vad det kan vara för fel på mig. hoppas det blir bra snart, orkar inte ligga och hosta hela nätterna längre!

hur är det med er ?
puss


lyssna på hela.


MUFFIN



falun låt nummer ett

syntom på lunginflamation

Som beror på en bakterieinfektion, börjar oftast med feber,
frossa, smärtor i bröstet och hosta.
Hostan är torr i början, men efter ett tag hostas slem från lungorna upp.


wiie, det är ju precis det som jag har -.-
det blir nog förmodlingen doktorn imorn .
andra gången den här veckan.

everywhere

tänkte egentligen att jag skulle skriva grymt mycket nu när jag är sjuk och allt, men icke, så blev det inte. har nästan inte suttit vid datan något alls denna vecka vilket är skönt men samtidigt ganska tråkigt på ett sätt. men nu så ska jag iallafall uppdatera lite granna tänkte jag , woho.

fortfarande sjuk med andra ord. har vart det en vecka nu. och mamma tror att jag kanske har fått lunginflamation med tanke på hur jag hostar och allt, inte kul. idag har jag inte gjort mycket alls, sov inte så överdrivit mycket under natten låg mest och hosta. rip mig , :'(
mammas morbror är här för att "hjälpa" till lite, eller vad man ska säga. helt okej.
hur mår ni ?
puss

en stjärna.



grym grym grym grym grym
en blivande stjärna, verkligen!
håller ni inte med ?
& som pricken över iet så ska hon och ett par andra tjejer släppa en singel i april.

tisdag

tjosan,
dagen har jag tillbringat hemma med mamma, lillebror mini och lillebror större (haha)
fast m&l åkte in till stan någon gång vid ett. då bärjade jag & hannes att fixa maten, pasta och köttbullar. mums. sen efter det så blev det varsin glass, tjockisar, men det är värt det ! (a)
tror faktiskt att vi satt i köket i nästan två timmar innan vi orkade städa och göra det fint där igen. när det var rent och fint så blev det städning utav rummen eftersom att vår städare kommer imoron och då kan det inte vara stöckigt ju.
hur har eran dag varit ?
puss
 

en liten del av lunchen.


ursöta mini på lika bra humör som alltid ;)


plutten har gips på benet sen en ramling i skidbacken, "/

bilder från falun


huset där vi bodde, gamalt psykhem.


go malin, go go go malin


jag vet inte riktigt hur många bilder som togs när folk satt på garderoben, men många var det iallafall


malin&gardart


mitt *host* fina örngott


bussresa


jomen varför inte liksom ?

 
det var några bilder från denna underbara vecka, flera kanske kommer allt eftersom.
:*

det var ett tag sen sist.

kass uppdatering jag vet. men skolan går förre allt annat. och just nu så har det varit väldigt mycket. men ska iallafall försöka ge bloggen en chans. eller vad tycker ni?

det har väl inte hänt något jätte spännande sen sist jag skrev. lillebror har fyllt år, pluggat som tusan, vart i fjällen med hanna, och så falun förra veckan.
tänkte ladda upp lite bilder från falun nu, ska bara skicka dom till datan först.
hur är det med er ?
puss

bli medlem !

allihopa bli medlem på http://www.freestreet.se/?r=1720
ungefär som gratismode och såna, men kul att pröva något nytt liksom :D

"från dag till dag"

nejni, nu blir det ombytning inför träningen.
är inte så otroligt taggad för att träna. tre matcher på helgen, aj min kropp säger jag bara O:
menmen, sånt är livet .
ska även stanna efter träningen och titta på match, balrog- aik. kul !
vi hörs kanske ikväll, är dock inte säker. det beror på när jag kommer hem och mitt humör då.
puss på er !

.

så länge båda andas
är det du & jag

måndag, igen.

ingen uppdatering igår, jag vet. men satt inte vid datan. riktigt skönt att inte göra det ibland oxå.
tycker iaf jag, någon som tycker desamma ?
helgen bestod bara av matcher och gitar, trevligt trevligt faktiskt. känner att gitaren börjar att gå framåt.

idag så har jag haft labb och sen pluggat lite.
jag&malin ska göra om pp 25 imoron, så måste tagga inför det :D
snart ska jag börja byta om till träningen, och äta en pizza bit innan tror jag *onyttig* (a)
hur var eran helg ? :)

puss !

.

det har blivit något cp med designen, ska försöka fixa det.

23.40

I belive that I'm better now, at least better than I was before.
Constantly I feel broken, constantly I feel so unsecure,
and the burden I have to carry, will never go away.
But the rest of all feelings I'm supposed to have in me,
the feelings that everyone is supposed to have,
is fading by every day.

funderar på om jag ska dissa datan snart. har ännu en till match imorn, dock är det samling vid två så det är lungan. lillebror ska även ha kalas, fast tror inte att jag kommer att kunna vara med på det , buhu ... men sånt är livet liksom. he-he.
sen så är det även gitar på kvällen, längtar.....naaaaaat x]
hur har eran lördag varit ?
:*

full fart, (y)


lite söta man kan va' då , hehe (a)

:ooo

imorse när vi satt och åt frukost, så bet min lillebror mig ! :ooo
minns inte varför, eller om jag ens gjorde något.
men ont gjorde det, och ont gör det fortfarande ...rip </3





icke bra bilder, men iaf något

,

You might wake up one day
and realizes that you've lost a diamond


Du kanske vaknar en dag
och inser att du har förlorat en diamant


match x 2

nu ska jag snart iväg till matchen. eller matcherna kanske jag ska säga ? har nämligen två stycken, på rad -.-
aja , skriver sen när jag kommer hem igen . ingen aning om när, men det kommer.
"den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!
HAHA !
önksa mig lycka till ,
PUSS

s to the ofia

som vanligt kommer jag aldrig ifrån datan när jag säger att jag ska gö' det ..
men nu så ska jag verkligen gå här ifrån. har suttit här lite för länge känner jag ;$

som avslutning blir det en bild på mig från konfan. sötaste elin skicka idag (a)


nu SKA SKA SKA jag stänga av datan.
pusss !

20.51

tror att jag ska börja röra mig ifrån datan nu faktiskt.
imorn är det fredag, vilket innebär ridning, woho !
sen så kommer även vår kusin hit, m&p ska på fest. hanna&olle tittar även in och stannar kvar över natten. så tror nog inte att det blir någon uppdatering imoron. men sånt är livet.
och jag lovar att ni klarar er !
har ni haft en bra dag ? :)
vi hörs, pusspåer !
:*

woho !


HAHAH !
tittade på bilder och då så hitta jag den .
sommar 07 tror jag :'D

look after you.

tog lite kort när jag gick, inte så bra, jag vet.
 men klicka på bilderna för större.


   
tänk även på att alla är tagna med mobilen x]
:*


dagens.


♥ t-shirt , h&m
♥ linne, h&m
♥ jeans, bikbok
♥ halsband, present

god damn you're beautiful

så, nu har jag faktiskt plugga klart och är lite stolt över mig själv. det blev en hel del text om personerna, och ändå så är vi inte klara, he-he.
nu så ska jag bara chilla lite framför datan, och sen får vi se vad som händer ikväll .
hur har eran dag varit ? :)
:*

.

"Så du sitter fast i bruset varje dag
Och du låtsas att din plats i kön är bra"


vi har bara varandra

woho, jag ääälskar att plugga . naaaaat !
och vi har inga böcker i skolan , så måste hitta all fakta på nätet. hur lätt är det egentligen?
vet ni hur mycket det finns när man söker på google?!
ALLDELS FÖR MYCKET ! :'(
promenaden var kanon!
skönt väder. bra musik. bra tempo. en höjdar promenad med andra ord. (a)
nejni, nu måste jag allt plugga lite till.
vi hörs !
PUSS

sol !

nu så blir det promenad runt sjön . tillsammans med mobilen och musik. trevligt.
när jag kommer hem igen så måste jag tvärr plugga lite .. men skriver mera ikväll !
puss så länge

lite bilder.




hittade lite bilder på stora datan som får mig att längta ihjäl till sommarn!
visst ser det för underbart ut ? :o













torsdag

det blev ingen uppdatering igår, jag vet. först skolan sen följde lina med hem. vi brände en skiva till cupen. efter det blev det mat och sist träning. så finns ingen tid alls för datan.. "/

men iaf, dagen idag har varit bra . plugga en hel del i skolan. och sen när jag kommer ut för att gå till bussen så är det ju för fint väder ! WOHO! funderar på att ta mig runt sjön snart, innan solen går i moln det skulle ju inte vara kul alls. men ah, vi får se :)

juste ! igår så hade vi beeptest på jumpan, malin&jag klara hela !
STOOOLT !
fast jobbigt som fan vare , men sånt är livet liksom :)

hur har eran dag varit ?

PUSS


sleep well

kom nyss hem från promenaden med mamma, mysigt !
nu ska jag stänga av datan och börja fixa mig inför natten.. tror nog att det blir tidig kväll,annars orkar man ju inte med våran skit skola...
aja !
hoppas ni haft en bra dag , för det har jag :)
puss go'natt

.


vill tillbaka !


en månad, sen smäller det !

nu är det en månad kvar !
till vadå undrar ni säkert. det är ju som sagt var så att vi ska iväg till örebro på cup tillsammans med laget . jag ser sjukt mycket fram emot det. första cupen med laget, och personligen så tycker jag att stämningen är grym ! 
we rock girls !
under cupen så ingår det även ett gratis inträde på gustavsvik, woho ! älskar det stället.
är det någon mer som ska dit ?!
<33


can you hear me ?

nu har jag precis ätit en god middag tillsammans med familjen.
det blir en promenad tillsammans med mamma iallafall. frågan är bara när vi kommer iväg.
aja, någon gång blir det säkert (a)
så, vad gör jag nu ?
ja, vad gör jag egentligen kan man fråga sig. och jag gör inte mycket alls. verkligen inte.
men det är skönt det med,
hur ska ni spendera eran kväll ?
puss så länge.


ändrade planer.


skulle egentligen ha träffat clara ikväll, för att springa tillsammans med henne. men eftersom att hon har varit i usa skit länge, så har hon ju självklart missat mycket i skolan. så ikväll var hon tvungen att plugga till två prov som hon ska imorn . staaaaaaackarn ! :(

men vi får göra det någon annan dag istället !

så nu får vi se hur det blir med träning ikväll. är inte så jätte sugen på att sticka själv. funderar på att fråga mamma. vi får se hur det blir med den saken.
annars blir det nog bara en liten promenad.
men ut måste jag iallafall !


dampdampdampdamp

blogg.se daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampar !!!!


bilder.


lillebror,


lite fint,


WOHO, skider i my heart.


love !


s&h


alla diggar vi ballerina 8D


HAHAH !

lite bilder som sagt var , puss


tisdag !

förlåt för dåligt uppdatering, det har inte blivit tid bara..
tisdag idag alltså, skoldagen har jag tillbringat i jour, haha, tillsammans med två andra i klassen. det gick väl bra, och det bästa var ändå att vi fick sluta vid ett , härligt ! + att vi fick varsin chokladboll och festis, muuums ! :)
gårdagen var inte heller speciell. bara det vanliga. gick dock på match efter träningen med lite folk från laget. trevligttrevligt.
tänkte ladda uppp bilder från helgen nu, ska bara lägga in dom på mobilen . vilket tar sin lilla tid 8D
hur har eran helg varit ? :)
:*

RSS 2.0