borta bra, men hemma bäst. eller nja ?

jag älskar dig knasunge, <3

hemma från örebro igen. lika underbart som alltid att träffa pojkvännen.
vi gjorde inte så jätte mycket, tog det mest lugnt och myste. jag, klumig som jag är, slog i knät så det svullna upp och massa skit. inte kul. haha :))
träffa även rasmus lite, länge sen !
i veckan så äre skolan som gäller, så får se hur mycket uppdatering det blir.
hare , pöss


örebro för hela slanten




drar till örebro imron, planerna än så länge är att ta en fika eller nått på med rasmus , sen tillbringa all tid med älskling. det här kommer bli kanon! :))))kommer hem på söndag, ha en kanon helg , för det tänker jag ha ! vi hörs på söndag,
puss

för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda ?

hmmm...nu känner jag mig sexig , verkligen . eller nja, kanske inte det . jag kryper runt på golvet för att hitta mitt vita linne, shiit , och det går inte bra. och jag som vill ha med mig det till örebro "/ hehe !
dagen har vart bra, riktigt bra faktiskt . har redovisat svenska, ( & hon läaran tyckte det var mycket bra) har även hämtat min söta lillebror. som ska prata med alla när man går hem , sötnos ! och nyss lagade jag med till mia kära syskon, så småning om ska jag lägga dom, eller ah inte hannes kanske... känner mig som värsat mamman. för alla som vill veta liksom (h)
hur har eran dag varit ? :))
puss .

så sant så ,

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

det är sjukt att det kan gå så snabbt

jag känner mig duktigt, väldigt duktigt faktiskt, som gick runt sjön nyss , woho ! dagen har vart bra, har redovisat två steg i matte, ( det du mamma !) riktigt konstigt väder det har vart, egentligen. men det är väl sånt som vi svennar är vana vid, eller ? först regn och nu typ sol ? hmm... menmen (h)
hur har eran dag varit ? :))
nu ska jag prata lite med min syster som nyss kom hem, hihi .
puss

"du är söt när du ler"

det tog mig 34 minuter att springa runt sjön. vilket jag är stolt över, sådeså  ! :))) knäet började göra ont efter halvvägs, inte kul . menmen , jag kämpa på ändå.
nu så ska jag ta mig en dusch och sedan ska min kära moder hjälpa mig med matten. känner mig duktigt som ska försöka redovisa tre steg imorn, bra sofia ! ska även ringa min fina kille ikväll och prata med honom , för alla som vill veta liksom . (h)
vi hörs imorn, puss

nu blir en tur runt sjön. yey.

nu känner jag att jag inte orkar plugga längre, utan nu tänker jag sticka runt sjön. 6 km, woho .
vi hörs när jag kommer hem igen.
önska mig lycka till och även grattis på namnsdagen


tack för att du gjorde min sommar till något alldeles, alldeles, alldeles ...underbart !
vi ses på fredag älskling , ♥

som sagt,


look at the stars, look how they shine for you.

ännu en dag i skolan. och det känns fortfarande bra. har kommit igång med pluggande på riktigt, applåd till mig ! (a) just nu försöker jag att plugga engelska men det går inte . det står kolla där, och när man kollar där så finns inte det man behöver där . ååååååh . jag blir galen :o hoppas bara att mor min kommer hem snart, hon får hjälpa mig med både det och matten. *blink blink*
ikväll blir det en tur runt sjön , eller kanske två. hmm..vi får se :)))
hur har eran dag varit ?
pussen

20.43



 hemma efter en timmas kanon ridning. och bra gick det, riktigt bra faktiskt ! har även ätit en god midda tillsammans med min kära fader , gööööt ! 8D just nu så sitter jag och pratar med erik på skype, trevlans . jag och britta firar även att hon får comviq imorn, gissa vems telefoner som kommer användas flitigt , höhö (a)
jag borde egentligen städa i mitt rum, men nja, det känns inte så nödvändigt. för om jag gör det idag , så kommer det enda se likadant ut imorn, yey -.-
hur har er dag varit ? :)))
puss

rubrik saknas

kom hem från skolan för inte så länge sedan. har ätit mellis och nu sitter jag här och rensar bland sakerna jag hade i skåpet. sätter alla papper där dom ska vara, måste få en bra start på terminen. för nu gäller det , skolan here i come (y) dagen har vart bra , mycket bra faktistk. det kanske låter sjukt, men jag tycker det är ganska skönt att vara tillbaka i vardan igen. visserligen var lovet underbart, men ändå. nån som känner samma kanske ?
hade tänkte att ta mig en tur runt sjön, men nej. känner att jag inte orkar. huve gör lite ont och jag ska ju ändå rida senare idag. så det får räcka för mig. men imoron, då jävlar ska jag runt sjön :)))
helgen spenderades på landet med familjen , mysmys ! därav den dåliga uppdateringen.
har ni haft en bra helg +
puss


äntligen fredag. och jag som inte ens går i skolan. ännu .

nu har jag vart snäll och gjort chokladbollar till mig & min kära familj. så det blir en fika när dom kommer hem , yeyy ! (:
det blev inge solande för mig tidigare idag , solen försvann ju , buhu. men det är sånt som händer. vi ska till landet imron ist, så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. det visar sig.
hade egentligen tänkt att åka till erik idag och överraska honom , men så blev det inte .. och han vet varför. hade vart sjuktskoj att göra det, men åker dit nästa helg ist. längtar  !
vad har ni för planer i helgen ?
kram

det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen

kom nyss hem från ett lyckat utvecklingssamtal , yey ! nu ska jag jag bara chilla lite, lyssna på timbuktu och kanske ta mig en promendad om ett tag. senare idag ska vi till landet , ohno :( menmen , det blir nog helt okej änd. vad har ni för planer för dagen ?
puss

.

Om du ger mig en anledning, ska jag lyssna på vad du har att säga.

Om du ger mig vägledning, ska jag ta din väg och inte väja.

Hoppas du ger när du tar, och inte lämnar mig ensam och svag.

Hoppas du vill ha mig kvar, att du vill tro på oss för varje dag.


frågestund

tänkte ha en frågestund i bloggen. inte för att jag vet hur det kommer att gå. men vi håller tummarna ! du får fråga mig precis vad du vill, och jag lovar att svara.
så kom igen nu alla !


är med och tävlar om ett armband

jag är med och tävlar om ett jätte fint armband på heylis blogg. man kan även beställa armband därifrån, som jag , tycker är helt underbara ! funderar faktiskt på att beställa två stycken, men det får vi se senare :)
   

priset är armbandet på bilden , klicka här för att vara med och tävla !
kram

I ♥ timbuktu, lalala (a)

nu har jag både vart ute & hämtat ebba. två flugor i en smäll. eller vad äre man brukar säga nu igen ?
på vägen till ebbas skola så sjöng timbuktu i lurarna, han är gryym ! verkligen ! var ju där igår med min kära mamma , helt underbart . skit skön stämning, otrolig musik, ont i fötterna, ett par döva öron, ont i armarna. men OM det var värt det . promoe var även där , och dom spelade några låtar tillsammans. vilket gjorde det bra ännu bättre ! 
om ni inte har lyssnat på timbuktu, så äre stor tid att ni börjar göra det nu. hans låtar. mums ! det är grymt bra budskap i dom, som min kusin säger. och han vet precis vad han talar om.

 

till världens finaste pojkvän. jag älskar dig.


älskling, min fina kille,
jag vill bara tala om för dig att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket som jag aldrig älskat någon annan i hela mitt liv. jag älskar dig mer än ord kan förklara. jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå.
i mitt liv har det funnits många stunder som har vart himla bra och jag har tyckt, att nu kan det inte bli bättre. men sen kom du, Erik, du är verkligen det bästa som har hänt mig och jag menar det verkligen. du är bättre än dom stunderna jag trodde aldrig skulle bli bättre. men du har bevisat att de visst kunde finnas bättre stunder. när jag är med dig så mår jag så otroligt bra, du för verkligen mitt liv värt att leva. jag vill inte leva utan dig. och det kan jag inte göra heller. du måste förstå att vad som än händer kommer jag alltid och då menar jag alltid älska dig av hela mitt hjärta. det är du som gör så att mitt hjärta slår, mitt hjärta slår bara för dig. för oss. 

gubben, jag vill kunna förklara hur mycket du betyder men det går inte, inga ord kan förklara min kärlek till dig, de är obeskrivligt. jag har försökt många gånger förut, men aldrig kommit ända fram. jag har vart en bit på vägen. men aldrig nått målet. det är precis som när man leker kull och man är kullaren, man springer och springer, men får aldrig tag på någon. men sen , tillsist kommer man på hur man ska göra. och man får tag i någon. precis så är det när jag ska förklara för dig hur mycket du betyder för mig. just nu vet jag inte hur jag ska göra det, men om ett tag. då kommer jag att komma på ett sätt att göra det på. 

jag vill inte vara utan dig, jag vill inte leva utan dig, utan våra stunder, utan våra sms, utan våra telefonsamtal, aldrig utan dig älskling. jag saknar dn röst så fort vi har lagt på, jag saknar dina sms så fort vi har sagt gonatt. jag saknar dig så fort någon av oss åker hem igen. då vill jag helst bara spola tillbaka tiden. spola tillbaka den tills du stod där bredvid mig med armarna om mig. jag skulle aldrig släppa dig igen. vet du varför jag aldrig vill släppa dig ? det är för att jag älskar dig. jag älskar dig verkligen erik! 
jag vill säga de till dig hela tiden, att jag älskar dig, för hur många gånger jag än säger de så vill jag aldrig sluta, för de är som att sluta andas, jag behöver andas för att kunna leva men jag behöver också dig för att kunna leva, jag skulle kunna skriva så mycket mer älskling.

men jag vill bara att du ska veta att du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig sluta älska dig.<3

bilder från sommmarn i collage form. eller nått sånt.

tillbringa första delen av sommarn uppe i rättvik med konfirmationsgruppen. blev ett helt underbart läger + konfirmation. glömmer aldrig.



vad vore en sommar utan bad i alla ära ? och vattenskidorna får man inte glömma (y)

lindholmen besökte vi några gånger, urmysigt !

även mina söta kusiner olof & alexander konfirmerade sig i rättvik. dock inte samtidigt som jag & julia.

och även denna sommar så blev det ridläger. red en helt underbar häst som jag kommer att fortsätta rida när jag är på landet, kulkul ! vi lärde oss även att köra cross och traktor , yeeyy !

och självklart träffa jag min underbara pojkvän oxå , jag älskar dig



har mer bilder på mammas data , dom kanske kommer om ett tag. 8D

ny header och bakrund.



istället för att gå ut och sola , tro det eller ej , så stanna jag inne för att göra om lite i bloggen. eller ah , jag gjorde en ny header och bytta bakrund. hur tycker ni att det blev ?
tänkte ladda upp några bilder från sommarn, men jag kom på att det skulle ta sjukt mycket plats om jag ladda upp alla i stort format. för litet orkar man ju inte klicka på hela tiden. elle vad säger ni ? så kom på att jag gör ett "collage" med några delar från sommarn ist. ni får se hur jag menar.
puss

syynd

blogg.se dampar och nu tänker jag gå ut i solen lite till. bilderna kommer senare idag eller imorn. puss


sofia is back, yeeeyy !

nu ska jag börja med bloggen igen, efter ett låångt uppehåll. och ni som tycker det är bra kan tacka linnéa för det, hah (a) just nu sitter jag och äter frukost. orkar inte skriva om hela sommarn så laddar upp bilder istället. mycket roligare för er , eller vad säger ni ?
bilderna kommer om ett tag.
puss så länge

RSS 2.0