fallin' for you

plugget klart. nu ska spring kläderna på, jag & mamma ska trotsa kylan och bege oss runt sjön. ska ta tag i det här igen! dumma sena dagar som förstör allt bara....

min idol.



grattis världens bästa morfar.
jag älskar dig tills dagen jag dör.


80 års partaj
























.

orkar man ladda upp alla bilder från helgen?

som sanden mellan fingrarna

trött chey. mjuk säng. lockande. väldigt lockande. godnatt världen

en natt tanke.

jag har ägnat hyfsat lång tid av min kväll till att kolla igenom min & mallans bilddagbok. tre år kollade jag igenom. från nu, tills 2008. massa minnen. glädje. lycka. tårar. sorg. vad jag vill komma fram till med det här vet jag inte riktigt, jag vill mest bara lätta mitt hjärta lite. det spelar ingen roll om det finns någon som läser orden, meningarna som kommer bildas med tryck på knapparna. jag vill bara skriva, låta fingrarna svepa över tangenterna. låta huvudet koppla bort nuet och bege sig bakåt i tiden.

till en tid för så länge sen. en tid då jag hade världens finaste vän vid min sida. jag minns det så väl, allt vi gjorde. allt vi sa. det underbara som vi hade tillsammans. att kolla på bilderna, gjorde ont. det väckte känslor som jag så fint trodde var glömde. en och annan tår rullade ner på kinder. att tänka till bara känns i hela kroppen. hjärnan minns.hjärtat saknar. kroppen skakar. att inse vad det var som jag förstörde för så länge sen. vad mitt val fick för betydelse. valet mellan bästavännen och pojkvännen. jag förstod det inte då. inte sen. utan tanken kom smygande med dagarna, veckorna, månaderna. bland den glädje som fanns för att hon ens pratade med mig igen, så fanns känslan där i hjärtat. det gjorde ont. så ont. att se hennes leende. att höra hennes skratt. tio år i samma klass kom vi upp till. från sexårs till nian. sista året, var inte som det borde vart. och jag vet att det var mitt fel. bara mitt. den vetskapen gör så att jag skämms. men det är inget jag kan göra åt. alla gör vi misstag. misstag som vi lär oss av. ända kan jag inte låta bli att sakna henne.

omringad av underbara vänner och världens bästa pojkvän. så fanns saknaden. saknaden över att ha en riktig bästavän. någon som man vet att man hör ihop med. den vän som jag hade haft. alla var två & två. en tvåmanhet. och där mitt i, fanns jag. en ensamhet. och saknade det som vi en gång hade delat tillsammans. jag vet att jag inte visat det på rätt sätt. att jag inte gjorde det som jag borde. men jag vet att har aldrig varit riktigt bra på att visa vad jag känner.

tror inte ens att du läser det här. men gör du det. så vet du själv vem du är & du ska veta att jag saknar dig. saknar oss.

min prins



livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra
utan att titta i samma riktning

hitta en gammal text på min & mallans bilddagbok

Ta det bra med det dåliga,
Le när du är ledsen,
Älska det du har och kom ihåg det du hade.
Förlåt alltid, men glöm aldrig
Lär dig av dina misstag, men ångra dom aldrig.

sun in my pocket.



barnvakt till syskonen othelius ikväll. två av dom sover, en där upp och glor på tv. sen finns det ju en till, & hon sitter på sin hårda stol i sitt ny städade rum och funderar på att sova. men det är bara en tanke. en ganska bra sån tillochmed. imorgon är det nämligen 80 års partaj för hela halva släkten. det blir en del folk det.

bla bla bla

för snygg tjej. nu ska jag trotsa min förkylning och gå ett varv runt sjön, känns som det verkligen behövs. ringa min pojkvän ska jag också göra.

please don't leave me

21 dagar sen.

såhär snygga är vi på sjödal



min ögonsten ♥



du & jag & sommaren

ska man kanske vara lite seriös då. skolan känns bra, klassen blir bättre och bättre. riktigt taggad faktiskt. förutom för fyra matte lektioner i veckan.. döda mig! men ah, det blir väl bra på något sätt. saknar min prins så att det gör ont. hela kroppen liksom värker. jag hatar det. bara att bita ihop massa dagar till. nu ska mamma göra pannkaks tårta, har ju trots allt namnsdag (y) rörigt inlägg, men allt snurrar i min skalle. hare!

knock you down

förkyld. trött. ont i huvudet. vill inte, kan inte bli sjuk

fototur med min fina vän


give me what i want

sorligt att jag sitter framför datan när solen lyser. men jag orkar inte. borde. men nej, orken finns inte riktigt där. inte nu.

skolan som fångade mitt hjärta. typ.

imorgon. den 23 augusti klockan nio, börjar mitt nya liv. det är en hel hög med känslor som finns i kroppen. nyfikenhet, spänning, rädsla, förväntan, saknad. men jag är säker på att det kommer att bli bra. det kanske tar några timmar, några dagar, någon vecka. men förr eller senare, så kommer den trygghet man kände i kunskap finnas här med. på sjödal. samtidigt som allt känns spännande, saknar jag det gamla. saknar att vakna upp på morgonen, göra sig klar för att sedan gå till skolan. veta att det inte tar mer än åtta minuter. veta att man inte behöver vara rädd för att missa bussen. veta exakt vart man ska gå när man kommer in genom dörrarna. sitta och skriva i loggboken, klottra för att bgs:en är för lång.
det här kommer att bli bra. det känner jag i hela kroppen. nu ska jag njuta av min sista dag på lovet, duschen står helt klart först i kön!

09.04.09 ♥

bara för att jag saknar min pojke så att det gör ont, tänkte jag lägga in några favoritbilder under våran tid tillsammans. under dom sexton månaderna, en vecka & fem dagarna.
vad ni än gör, starta aldrig ett distansförhållande. visst finns det fördelar med det, men jag finner bara mer nackdelar. & nej, jag ångrar inte mitt val. inte för 5 öre. jag har hittat min andra halva, min framtida man. all tid ifrån honom är värd, om man tänker på det underbara vi har tillsammans. jag älskar dig.



.

skit kul att ha ont i huvudet 24/7. verkligen.

l y c k a

en kväll var jag hemma hos mallan med crisen. underbar kväll & underbara tjejer. slänger in dom två snyggaste bilderna, förstår inte varför mallan inte ville ladda upp dom...? jaja, dom andra kan ni hitta på hennes blogg.


ur min kalender


en fin tur till skärholmen igår


sen var det ju det där med mellanrum..................

my feelings for you ♥

jag. saknar. dig. älskling.

jag och min fina vän hanna, pysslade igår. som två små barn



på tal om inget

nervös. inför. skolan. insåg. jag nyss.

livet är som en fika, lång men förjävligt god

nu beger jag mig till mallan, för en toppen kväll med två favoriter

forever and ever, & after that ever

såhär jättesöt är jag idag. ifall någon skulle bry sig. sitter på min hårda stol och väntar på att johan ska komma hit. längesen man trädda grabben. saknar min pojke obeskrivligt mycket. & ser framemot kvällskvisten då jag ska träffa finaste mallan. dunder dag med andra o r d .

LYYYYYYYYYYYYYYYYYCKA!

fick nyss reda på att jag ska börja i samma klass som denna filur. gilla.

go grabb

min sötnäsa till lillebror kom in till mig vid halv åtta innan han ska gå till dagis.
fia, är du sjuk? och klappar mig på kinden
nej, jag är trött.
ska du inte till skolan?
nej ludde, jag har sommarlov.
PAPPA VILL OCKSÅ HA SOMMARLOV!

titta vad jag hitta på mitt skrivbord när jag vakna

gillar att det inte går att göra mellanrum.

don´t look away

somnar man tolv & vaknar sex. tycker jag att man med gått samvete kan krypa ner i sängen nu. visst?

nya tillskott i familjen


hold on

vill bara krypa ihop i min pojkes armar och gråta en skvätt. tror jag ska bege mig hem till min finaste gabriella, går rykten om film. sen blir det kanske övernattning i stallet. vi får se vad jag orkar med.

det här är jag, det här vill jag minnas sen

kul att jobba idag. fast näe. önskar det var jag som fick handla glass, jag som fick ligga och sola, jag som fick bada. men nej, jag måste stå i den där jävla kiosken med ett leende på läpparna hela dagen. stå där och nästan koka av värme. usch och fy.

if its meant to be, it will be.

nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng, och se vart drömmarna tar mig. imorgon blir det jobb, frågan är bara när jag börjar? skulle egentligen vara hyfsat skönt att veta det. jaja.

bara för att.

ibland önskar jag att jag var som min lillebror. eller inte som honom. men att jag hade hans kropp. han kan äta hur mycket som helst, utan att det syns. chips, popcorn, godis, glass i mängder kan han proppa in i munnen. utan att en gnutta fett syns på kroppen. och grejen är den att han inte tränar, inte mycket alls iallafall. han bara sitter där och äter, medan jag måste tänka efter om jag verkligen ska ta en till glass, en till godis eller ett extra chips. visst är det kanske jag som vinner i längden, min kropp som mår bäst. men ändå, jag vill ha lika lätt som honom att inte gå upp i vikt. att inte behöva tänka på vad man stoppar in i munnen. vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, förutom att jag är avundsjuk. på min egen lillebror. på hans kropp.

igår var jag hemma hos alexandra med fina vänner, kameran var bara bjuden i början



fattar inte varför det inte går att få mellanrum mellan bilderna, men vafan

" Ica reklamen är inte en reklam, det är en tv serie!"

en sofia +
popcorn +
tufft glas med flädersaft, och lite bon iver på det. en härlig hemmakväll med andra ord

sikta mot stjärnorna, så kommer du iallafall till trädtopparna

nu blir det jobb. woho

hej det går inte att förminska låten. dumma blogg.se


true friends are never apart, maby in distance but not in heart..

slut i kroppen, och full i magen. kanon blandning. ska snart hoppa in i duschen, sen är det barnvakt vid tolv som gäller.

i ♥ my computer

om jag ska vara helt ärlig, så känns det lockande att krypa ner i sängen nu. klockan tio. kanske är det något man borde göra? ska ju trots allt vara barnvakt imorgon, ooojjjjjj så jobbigt. fast näe. men ändå, sängen, den känns lite sådär lagom lockande. nästan får stor.

.

saknaden är stor.

allt handlar bara om att bjuda på sig själv. eller nått sånt

trött och svettig tjej..
... blev lite mindre trött och svettig.
hej jag har typ tråååååååååååååkigt.

YOU MAKE ME LAUGH. MAKE ME SMILE FOR THE WORLD.

nu ska jag skapa nya rutiner. träning minst en gång om dan. och ja, det är väl lika bra att börja då? inte taggad på något sätt, men sen efter. då känns det dunder. så det är vad jag ska göra dom närmasta ... två timmar? haha, skämt åsido. rörigt inlägg. skitsamma. ändå ingen som läser min dåliga blogg. tummen upp på det, eller?

en kärlekshistoria


min kväll igår, kanske en repris på det senare?



när solen skiner, skiner vi



the way i am

för hungrig för att sova. för trött för att äta.

såhär snygg är jag just nu, en dusch kanske?


as long as you love me



det gick inte så bra med mina planer att komma runt sjön, jaja, vi tar tag i det någon annan gång. istället tror jag att jag ska proppa i mig lite mat, lite gott sådär! :) känner att jag inte har något att skriva om, förutom att jag har grymt tråkigt

I could really use a wish right now.

vaken. lite lagom pigg sådär. ska försöka hitta nya låtar till ipoden. önska mig lycka till. sen funderar jag på att sticka ut och springa, bli av med fettet liksom. men ah, vi får se vad som händer.

då, nu, & alltid



bild från halvårs dan, minns du älskling?
under kvällen har jag suttit och kollat igenom bilder på oss, närmare bestämt 831 stycken. 831. alla bilder, får mig varm inombords. fyller mig med en sån glädje. lyckan liksom sputar fram, jag ser det som jag känner när jag är tillsammans med dig. jag är världens lyckligaste i ditt sällskap. om jag var kär då, för 10 månader sen, så är det inget emot vad jag är nu. hela du blir bara bättre och bättre för varje dag som går. ändrats utifrån och in. men innerst inne kommer du alltid att vara den som jag blev kär i. den killen som vann mitt hjärta för 16 månader sen. jag vill bara att du ska veta en grej, och lova mig en sak? att du aldrig, aldrig, aldrig, glömmer bort att jag älskar dig. att jag älskar dig över hela mitt hjärta. för det gör jag, tro på mig älskling. ♥

here 4u



äter popcorn. tjockis. kom hem från landet idag, föralltid, eller iallafall för den här sommarn. signar ut som man säger. känns... konsigt. men ändå skönt. jaja, ville mest bara säga att jag lever och att jag ska ta mig en macka innan jag lägger mig i MIN säng, hihi.

fantasilöst

precis vaknat. känner tröttheten, fast ändå inte. tror att jag ska somna om ett tag, sen tagga för en promenad! under gardin kanten ser jag lite solglimtar, men vågar inte lämna värmen för att kolla. tänk om jag ändå bara blir besviken?

RSS 2.0