23.59

 
idag har jag haft fullt upp hela dagen. cykla till skärholmen för att köpa present och kläder till mig själv, hehe, cykla hem. följa med olivia till stallet och fota, få skjuts hem. äta och dsucha för att sedan cykla iväg till jobbet. jobba till tjugo över nio, cykla och byta om och cykla hem till elin. fina människan som fyller år idag. grattis igen min älskade vän. imorgon har jag också fullt upp hela dagen, men det är skoj. 

23.40

 
en kväll med mallan. 
 

nio till sex stod jag i kassan, går bättre och bättre för varje gång. träffade en vän efteråt och gick en promenad, åkte och tränade med mamma och känner redan hur träningsvärken börjar komma. underbara känsla. får fina sms från min pojke och tänkte snart krypa ner under täcket. 

21.26

idag har jag inte gjort många knop. ätit bananpannkakor och spelat sims. stapplat runt på min svullna fot iklädd onepiece. följt med mamma och handlat mat. lagat tacos och sett på allsång på skansen med min fina föräldrar. snart tänker jag sova innan mitt huvud går sönder, imorgon börjar jag jobba klockan nio. 

midsommar i avesta

 
 
 
 
 
 

23.46

sen jag skrev sist har det gått ett par dagar. ett par dagar med ett nästan ständigt leende på läpparna och fjärilar i magen. ett par dagar tillsammans med den människa som får mig att må som allra bäst. ett par helt fantastiska dagar. några dagar spenderade vi i dalarna för att fira midsommar, några timmar framför fotbollsmatcher, några timmar på nittio ett års kalas, några timmar tillsammans med petra och gustav, en massa timmar tillsammans. en vecka. nu känns det tomt, tomt, tomt och tomt. men samtidigt så perfekt.

Gör pannkakstårta till frukost


Tisdag morgon

Klockan ett igår blev jag världens lyckligaste. Igår gjorde vi inte så mycket mer än mysa, sova, gå en promenad, sitta på balkongen, spela kort, pussas, äta mat, kolla på fotboll, innan jag fick somna på bästa möjliga sätt. Just nu ligger Erik och sover och jag funderar på att göra pannkakor till frukost. Gick rykten om bra väder idag också?


9,32

Sen jag skrev sist har jag jobbat ännu en dag, hängt med Malin vid långsjön och ätit chips, följt med Louise på tävling i ösregn, vart med Hanna, sovit och legat i sängen en halv dag, spenderat ännu lite mer tid med Hanna, gått på bio med Hanna. Nu ska jag gå en promenad på en mil eller liknande, städa i mitt rum och klockan ett kommer äntligen min Erik till centralen. Som jag längtar!!!!!!


19.03

körlektionen gick över förväntan. första dagen på hemköp likaså, måste försöka lära mig alla plu- koder osv. fick skypa med min fina erik idag också och äta god mat. nu ska jag sitta i min säng hela kvällen eller följa med pappa och handla. ingen träning idag inte.

06,36

Känns som jag knapp är sovit något inatt, vaknat varenda timme utan anledning. Och så är det bra väder idag bara för att jag ska jobba, såklart. Längtar tills söndag eller måndag, då blir allt bra igen. Nu ska jag äta frukost och fixa en lunchlåda.


20.10

Från klockan åtta till halv sex var jag och jobbade, var kö ut genom dörren och allmänt kaos. Men det var roligt. Tio bullar eller något fick jag helt gratis också. I väntan på att köra lite bil tog jag en promenad runt sjön och laddar för morgondagen. Klockan åtta har jag min första (!!!) körlektion, därefter ska jag jobba min första dag på Hemköp. Nu ska jag ut och köra!!


22.48

jag och mamma missade att gymmet hade nya öppettider, så vi kom dit när det var stängt. vi åkte hem och snörade på oss springskorna och sprang ett varv runt sjön med massa intervaller. trodde jag skulle ramla ihop, men det är riktigt skönt såhär efteråt. sitter i min nybäddade säng och taggar jobb klockan åtta imorgon bitti!

Träning på gång!

Nu ska jag ta en powerwalk i matchande kläder och sen till gymmet med mamma.


15.46

utanför mitt fönster ser det ut lite såhär
och såhär.
jag sitter i min säng i världens mysigaste plagg, lyssnar på hjärtslag, är glad för att jag hann sitta i solen med en fin vän någon timme förut, är arg för att jag inte hann åka till banken eller till bilskolan, är ledsen för att min pojke fortfarande är sjuk och jag inte får ligga och gosa med honom nu.

23.26

jag och olivia var hemma hos louise igår kväll. sen sov hon här, och vi (läs jag) gjorde scones till frukost som vi åt på balkongen. sen la vi oss i solen och bara njöt. åkte och hämtade min lillebror. han och jag körde bilar på gatan och åkte skateboard.
jag och ludvig var snälla barn och hade gjort iordning en ryggsäck med picknick tills mamma och ebba kom hem, så då körde vi (jag) till en mysig plats där det fortfarande var sol och åt. så mysigt. imorgon vid den här tiden så får jag ligga i min favorit famn och pussa på världens finaste läppar. jag är så lycklig tillsammans med dig.

Söndag

Idag har jag inte gjort många knopp. Suttit ute i solen när det inte vart molnigt . Kört bil och fått motorstopp i en rondell. Saknat min pojke som är sjuk så jag snart går sönder. Vill också ha någon att pussa på.


20.39

det gick bra att jobba, fick med mig sexton bullar hem och tio frallor. älskar mitt jobb. kom hem och övningskörde en tur med pappa. gick bra trots att det var tre veckor sen eller något som vi körde senast... haha körkort nästa. åkte med hanna in till stan. åt grillat till middag och hamnde framför datorn. här tänker jag spendera resten av min lördags kväll, tillsammans med fruktsallad.

07,22

Jag har knappt sovit något inatt, det regnar hur mycket som helst utanför mitt fönster och jag måste cykla till jobbet. Vill lägga mig under täcket och sova mer, vill ha min pojke här som jag inte kommer träffa på evigheter, vill ha solsken och pengar i mängder. Jag har iallafall världens finaste blåa skor.


Sommarlov!!!!

Har nog aldrig behövt ett lov så mycket som nu. Ska bli så skönt!!!


.

Jag vill ha en kram och höra att det kommer kännas som vanligt igen.


niornas bal sjunde juni

-
-
-
-
-

16.28

-
jag hade en vädligt lyckad kväll igår. mina vänner är så fina. och jag betalade inte en enda krona när vi var ute, känns riktigt bra. halv fem kom vi till fruängen och började gå hem samtidigt som solen nästan hade gått upp helt. sov ungefär tre timmar inatt och hängde ett par timmar med klassen hos vår lärare. fina människor där med. nu ligger jag i min säng och halvsover.

Onsdag morgon

Jag har knappt sovit något inatt, känns bra att jag ska vara på jobbet klockan nio. Till ett. Sen ska jag förbi Elin och låna en tröja, sen hem för att fixa tills ikväll då några fina människor kommer hit på middag och sen ikväll ska vi gå ut. Fullt upp hela dagen med andra ord.


Mot knivsta

Trotsade vädret och satt på mig klänning, så fort vi satt oss i bilen så började det regna. Men det blir nog en fin mottagning ändåååå :d


10.31

jag och ebba gjorde amerikanska pannkakor till frukost som vi åt på balkongen. ska åka med mamma och handla snart, innan vi beger oss till uppsala och student för en av mina kusiner. skönt med lediga dagar.

10.27

jag kom ganska precis hem från hemköp där jag blev kallad en räddande ängel och ska provjobba nästa vecka, och med stor sannolikhet får jobbet. natalie tvingar mig att gå till skolan fast det regnar en massa. ska föbi banken efter skolan och träna och hämta ludvig och åka till en grej hannes har med skolan.

tredje juni

satt oss i bilen och åkte de kilometrarna det är till landet
-
dukade upp med massa gott
-
-
solen sken en kvart och vi passade på att njuta
-
välkommsdrink ute
och tårta inne.
vi hamnde i bilkö medans regnet öste ner, men det var ganska mysigt det med.

Söndag

Sitter och väntar på att vi ska åka till landet och fira mig. Ska bli mysigt att krama mina fina släktingar och gott med tårta osv, heheheheheehehehhe.


lördag

 

(vanessas bild) gårdagen var riktigt lyckad på alla sätt och vis! fina människor. idag har jag gått runt i min onepiece och gymmat och bakat en cheesecake och en tårta tills imorgon och pratat med mikaela och kanske fått jobb på hemköp i sommar. jag är rätt så bra om jag får det. imorgon ska vi åka till landet tidigt och fira mig med lite kusiner och mormor och morfar och farmor. ska bli skojsigt. ovärt inlägg.


11.58

idag är en såndär dag då jag vill dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen. och ha min pojke här. just nu känns det ovanligt jobbigt att bo så långt ifrån honom.. första juni idag och det regnar och är sju grader varmt ute. åh va skönt. halv fyra ska jag iallafall vara på carolinas studentmottagning.

RSS 2.0