.

jag lever, mer än någonsin typ. ska snart äta något, sen bege mig till jobbet. spendera fem timmar där. avslutar dagen med bio, eclipse, tillsammans med älskade belllls. imorgon kommer min underbara pojkvän hit och stannar föralltid. eller nej, men några dagar. hur underbart som helst. har absolut inget att skriva om. eller kan klämma in med att jag vill bli riktigt brun, hihihihihihihhi.

visst har man hittat rätt, om man känner lyckan av att ha en sovande pojke i knät?

like a brother from another mother

det går rykten om att vi ska se på film nu, sommarn med göran. chips och popcorn skulle vara allt annat än fel. men vi får se. ha en bra tisdags kväll, för det ska jag :)))

det kommer funka, måste funka


Things that makes me happy

gillar att jag ser på barnprogram. "det är en skaffel" hahahahahahahahahahahahahaha.

tråkigt som jag har, tänkte jag slänga in gamla bilder













avslutning


jag och elin var som tajtast, och hade fina tröjor :)))


många stunder i "ungdomsgården" som mor min så fint kalla det


midsommar firades ute i stugan


jag, far och bror drog till italien en vecka


ett ridläger hann vi oxå med


och en pojkvän


sommaren började närma sig slutet, jag och elin avslutade med kladdkaka




konfirmation i rättvik




mysigt smal mage




världens bästa pojkvän


olofoholen kom förbi några dagar


vattenskidor, bad och allt som hör till


ett ridläger hann vi med även denna sommar

i'll be burger king and you'll be mcdonalds...ill be doing it my way and you'll be lovin it (:

vid halv nio vaknade jag, pigg och hungrig. hade från början planer på att somna och njuta av lovet, men insåg att man kanske njuter bättre när man är vaken? så gick upp och fastnade framför tv tillsammans med frukosten. ingetbra program, så blev barnkanalen och sommarlovsmorgon. i år är dom på en båt, gulligt. när jag sitter här och slötittar på hyfsat dåliga program, så minns jag alla mornar då man aldrig vaknade senare än fem i nio. för att hinna springa upp till tvn och sätta sig skönt i soffan. när man satt där bänkad i en timme och alltid hade sina favoritprogram. som man alltid följde. missade man ett program, gick hela världen under. eller nej kanske inte, men ni förstår vad jag menar.

dagen kommer förmodligen spenderas nere vid sjön med mallan, myyys :) sen blir det jobb från tv, och ett varv runt sjön på kvällen. hare! :)


.



kan ju inte säga något annat än att jag är avundsjuk på all tiden du lägger på fotbollen. men grym, det kommer du att bli. ♥

jag tror jag ska bli konstnär


du kan stå under mitt paraply

när jag kom innanför dörren. svettig och slut i hela kroppen med ett hjärtat som slog i hundra åttio, insåg jag att jag faktiskt älskar det här. jag älskar att springa runt sjön. älskar att känna hur musklerna anstränger sig. visst, det är inte som förut. men det förväntar jag mig inte, då var kondisen på topp. men det kan den bli igen, efter ett tag. efter ex antal varv runt den där sjön. ett varje dag. låter som en bra början. bara så att ni vet liksom.

för hon var bäst, försök att överträffa det



nu ska jag göra något vettigt utav min dag. ett varv runt sjön och lite situps låter inte helt fel?

faaart, jag är faaart.


bästaaaa
sitter framför tv, bilar spelar. riktigt bra film det där alltså. bror min och jag har ätit upp lite tårta, gott för tjockis magen. mamma är påväg hem med godis, jippie............. det är återträff eller nått, skulle vara mys att gå. men nja inte hundra på att jag orkar. hahahahahahaha. har inget vettigt att skriva, återkommer den dag då jag har det. eller oppps, det lär ju aldrig inträffa.

jag saknar dig



underbar bild som underbara mallan har tagit, ♥

detta fält ska inte fyllas i

en tidig morgon, närmare bestämt klockan nio vaknade jag. av att solen sken in i fönstret, och fåglarna kvittrade. en underbar morgon, om klockan inte vart så lite. men allt ont har något gott med sig, eller något sånt. pigg som jag var och sugen på något gått, gick jag upp från min varma säng och vidare upp för trappan. lillebror ser på tv och mamma håller på i köket. framme på bänken ligger boken. boken med stort B, Boken. eller skämt o sido, det låg en vanlig men bra kokbok framme. precis där jag hade lämnat den igår. precis som jag hade lämnat den, med scones sidan uppe. det underbara receptet. så där ställer jag mig och bakar, synd bara att jag glömde ta bild. för dom blev ordentligt fina och goda! tror att jag ska bli bagare på heltid.... :)))) det går rykten om att vi ska till bröllopet idag, men vi får se. jag har faktiskt jobb att sköta. barnvakt som jag ska vara idag. fett töfft :)

snel hest hade fest bjöd gest fick lesk drack mest dansa best.

dagen har bestått av bellls, jobb, ont i fötterna, muffins och rabarber kräm. just nu håller jag på att städa, går ... framåt iallafall (y) gillar mitt sätt för att bli av med några kilon, äter godis och allt. men imorgon, på riktigt. då ska jag sluta. och börja varje dag med ett varv runt sjön.

utan dina andetag



jag saknar dig fina vän


tänkte egentligen sova vid den här tiden, men nej min älskade vän solen väckte mig. men vad gör det? det är sol, så jag har verkligen inget att klaga på. klockan elva ska jag vara på jobbet, fett tufft att säga så. funderar på att vara duktig och gå ett varv runt sjön innan, eller ett halvt varv kanske man ska säga. måste ju börja träna igen, tjockis :)) ha en underbar dag!

don't close that gate

bellllllls gick nu. underbart att se kvinnan igen, sista gången var ju trots allt i torsdags. för alla som vill veta gjorde vi inget särskilt, såg film, prata, skratta, gjorde chokladbollar, spela kort, musik och läste för bror min. :)) fick nyss reda på att jag ska jobba ungefär trettio pass i sommar. fem i veckan. tre dags och två stängning, låter det inte kanon? förstår ni hur rik jag kommer att bli? woho !

nu tror jag att jag ska se en film, american pie blir det nog. känns lagom jobbigt. sugen på att göra en dunder god macka, fast nä.

Det gör ont att veta, Men lika ont att undra.

solen skiner. magen är mätt. det är smutsigt i rummet. jag är tjock. och det är sommarlov.
ska ta med ipoden och en bok ut i solen. helt underbart. blir även invigning på den nya bikinin, denajs! sen får jag även reda på schemat på hur jag ska jobba i sommar, låter det inte uuuuunderbart? jomen jag tänkte väl det.

.

nu har jag planer på att krya ner i sängen. på riktigt. första natten utan min skatt är den värsta. bara så att ni vet. sovgott

all i need is u

hade tänkt att göra ett försökt till att ladda upp bilder från helgen, när jag sextio minuter senare fortfarande sitter framför datan, men njaaaaaaa, det går inte så bra. fast jo, där kom en (y)


började helgen med pojkvän, filt, glass, dricka, två skedar, musik och solglasögon i parken.




pojken min är lite speciell.... hamnar man efter gäller det att komma ikapp snabbt och enkelt



... & såhär sluta det, duktig pojke (y)



årets första mjukglass köptes, gott i magen



ensamma hemma en kväll, resulterade i våfflor. våfflor i mängder. inte fel det heller








du är världens bästa pojkvän, tack för fem otroliga dagar ♥





When I say I love you, you will never actually realise how much I do.

klockan är tjugo i tio. den fjortonde juni. tvåtusentio. och jag är trött som en gris, ni vet när ögonlocken nästan faller ihop? när man blandar ihop bokstäver? när orden inte blir som man tänk sig? när sängen är ens bästavän? jag skulle vilja krypa ner i min sköna säng, i min hyfsat nybäddade säng. med tre kuddar och ett lagom tjockt täcke. krypa ner där och sova till det blir morgon, och ännu längre. sova tills jag vaknar, utvilad. för det är allt annat än vad jag är just nu.

det har tagit mig fem minuter att skriva fyra rader och en snutt. detta borde egentligen tagit någon sekund. eller okej, där överdrev jag. men ni förstår nog vad jag menar. orden blandas med varandra, och jag vet inte hur många gånger jag har fått trycka på sudda knappen. heter det sudda knapp? skulle inte tro det va? den knappen har gått och blivit min bästavän, vi är nästan bättre vänner än jag och sängen. just nu gör det inget. för jag har haft fem underbart underbara dagar tillsammans med min otroligt otroliga pojkvän. just nu är det det som betyder. mest. jag är lycklig i hela kroppen. ni vet den där lyckan som man känner när man är kär? eller nej, inte kär. utan förälskad. för det är just vad jag är, förälskad i världens finaste pojkvän.

känner att det börjar bli ett låååååångt inlägg. egentligen finns det så mycket till som jag vill skriva. men samtidigt inte. orden börjar ta slut. bokstäverna sitter inte där dom satt förut på tagentbordet. dom har liksom bytt plats, som om det skulle vara en lek. verkar vara en tråkig lek. en riktigt värdelös en. till vänster om mig på skrivbordet ligger mina betyg, och ni anar inte hur nöjd jag är över dom. 275 poäng lyckades jag skrapa ihop. för mig räcker det, räcker gott och väl. jag kommer att komma in där jag vill, och det är jag nöjd med. 

jag vet egentligen inte riktigt vad jag ville komma fram till, utan mest skriva av mig.  

hon kommer med solsken till mig

solen skiner och jag har lyckats få med mig erik till stan. blir bara ett klädbyte först, gäller ju att passa på (y)

skruttponnie

jag har turen att få rida världens finaste häst ♥

I'll Be In The Sky

morgonmys, frukost, dusch, shopping, kort, lunch, datan, pussar i nacken, musik. så har min dag sett ut hittills, men jag har verkligen inget att klaga på. det skulle vara vädret då, men då kan man faktiskt vara inne med gott samvete. lite småseg start på sommarlovet. men samtidigt inte. ska försöka få med mig pojken ut lite granna, en chailatte skulle inte sitta helt fel. ni kan ju hålla tummarna för att jag lyckas, skulle jag göra det så blir det nog en hyrd film på vägen hem också. men det är riktigt mysigt.
för stunden så får jag massage, riktigt skönt, för alla som ville veta.
hare !

never let you go

nu ska jag och min fina pojkvän krypa ner i den underbart sköna sängen. som står mitt i rummet med tre vita väggar och en blå. på väggarna sitter det en, två, tre och fyra tavlor. rummet rymmer även en tv, en byrå, ett bord och en stol. sen hög med kläder, ibland undrar man om det verkligen är en fåtölj eller en klädhängare, men nej det får vi nog aldrig reda på. tittar jag till vänster, så ligger det två fotbollar i hörnet. vänder jag blicken rakt fram, ligger killen i mina drömmar och ser fundersam ut. tittar jag snett bakåt, ser jag min sovtröja som förövrigt känns väldigt lockande. så det tänker jag göra nu, byta kläder och krypa ner i sängen med min fina pojkvän.

O'boy utan socker är ju som skinkmacka utan skinka..

duschad. påklädd. sminkad. nu är jag redo för att en heldag med kusinen. ska bara städa liiiiite, som den snälla flickvännen jag faktiskt är. woho!

nothing compares to you


världens bästa, 

kärleksmums

har precis ätit frukost tillsammans med karin, pojken min är på fotbollsmatch. hela dagen. woho. men jag ska inte klaga, för idag ska jag äntligen få träffa min kusin igen. världens bästa olof. sist jag träffade honom var för... ett år sen kanske? shit! eller var det verkligen SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ länge sen? ett halv år då? nej, inte det heller. men någonstans där emellan. när det än var, så var det för länge sedan. så det blir guld att träffa honom.
blir en dag på stan, en hel dag. känner mig hyfsat rik, så får se vad jag hittar. finns en del jag vill ha, håll tummarna. förövrigt då, vädret är värdelöst. idag igen. har ont i magen. riktigt ont faktiskt. så ont så att jag nästan började gråta igår. usch och fy :((( hare!

bara en tanke

när jag skrev vi behöver faktiskt ägg, så dög en tanke upp i mitt huvud. tänk den dagen vi bor tillsammans, jag och erik. ja, jag är medveten om att jag kanske tar ut saker i förväg. men det känns så rätt tillsammans med honom. tillsammans med världens bästa pojkvän. men iallafall, tänk den dagen vi bor tillsammans och man ska handla något som vi behöver.
det kändes så äkta när han stod i där i dörren, och sa det finns pengar i min plånbok älskling. som om att det var en självklarhet. sen när han skickar ett sms precis efter han gått "är det något mer som saknas, så får du köpa det". kalla mig tönt om ni vill, men det var en sådan underbar känsla. helt ärligt så blev jag varm i hela kroppen, så varm som bara han kan få mig. killen som gör mig till den lyckligaste i världen.
nu ska jag hitta ett par byxor, och bege mig med ipoden till affären. funderar på att köpa med något gott hem, bara för att. bara för att jag älskar honom.

hejdå ks, hej sommarlov

ligger hemma hos min finaste pojkvän som är på träning. ska snart försöka hitta ett par lagom stora mjukisar och bege mig till affären, ikväll är det våfflor som gäller. hur underbart är inte det ?
fick förövrigt sommarlov igår, tår i ögat. tårar i mängder. jag trodde aldrig att det skulle kännas så här att sluta nian, sluta i kunskapsskolan. ta sitt sista steg där. om jag sätter min fot innanför de där dörrarna igen, så är det av egen vilja. för att jag vill. för att jag vill känna den gemenskap som har funnits de senaste dagarna. även om vi, alla i nian, inte finns kvar. finns våra skratt, tårar, minnen kvar. kvar inom väggarna, och dom kommer aldrig att försvinna.
kanske är det därför det är så dåligt väder ute? himlen är grå och tråkig. det regnar, eller duggar. jag vet inte, har inte vart ute på hela dagen. men härifrån soffan ser det ut att regna hyfsat mycket. surt det där. men ska jag kanske lyfta mitt feta arsle hur soffan och bege mig till affären? vi behöver faktiskt ägg.

en låt som man sent kommer att glömma


bästa någonsin.



det bästa jag gjort i hela mitt liv, typ.

känner att jag och bloggande inte går ihop. inte någonstans, men vem bryr sig? inte jag. på torsdag är det avslutning. sista gången att underbara människor kommer att vara på samma ställe samtidigt. känns ... hel skumt. börjar nästan gråta bara av tanken, usch och fy. fyra underbara år

RSS 2.0