8.58

känner att bloggen får ligga på hyllan ett tag. och ingen kommer att lida av det :)

normala syskon.


23.16

ska gå ner till min sköna säng, gosa in mig i täcket och ringa min andra halva. längta efter hans famn, och kyssar. sakna honom så att det gör ont. somna med ett leende på läpparna. min bästa.

23.03

blev trött på den gamla header. trött på bloggen överhuvudtaget.

glad you came


20.13

jobbade mellan elva och halv fem. kom hem och tog med mig två galna barn till parken. efter det lagade vi tacos. underbart! nu sitter vi och kollar på bilar. älskar att vi sett den 100000 gånger och den fortfarande är lika bäst!

20.58

drog hem till oliven efter skolan. erik har blivit sjuk, så han kommer inte. sämst. två veckor till utan honom. suger. har iallafall fixat med ipoden, och förmodligen fått ett jobb. väntar på att vi ska äta och mår dåligt. livet är sådär just nu känner jag.

8.12

ska snart sätta på mig skorna och gå till bussen, för att ha tre lektioner. sluta vid två, helt okej :)))

Min bebis <3 100 år efter alla andra, men ...

dsc00167 (MMS)

Min bebis <3 100 år efter alla andra, men jag klagar inte! Dock fanns det ingen pinkod till kortet, vilket sög. Men det ska pappa fixa imorgon :D


Min bebis <3 100 år efter alla andra, men ...

dsc00167 (MMS)

Min bebis <3 100 år efter alla andra, men jag klagar inte! Dock fanns det ingen pinkod till kortet, vilket sög. Men det ska pappa fixa imorgon :D


21.12

sen sist jag skrev så har jag hunnit göra läxorna, städat mitt rum och nedervåningen, ätit glasstårta, bråkat med hannes, pussat på ludvig, duschat, målat naglarna, druckit bubbelvatten och vattnat alla blommor i huset. grejen är den att pappa fortfarande inte har kommit hem, anledningen till varför jag vill att han ska göra det typ NUUU får ni veta senare. hehe.

17.38

seg dag i skolan, slutade tjugo i fem. gillar att eriks träning börjar innan jag ens hunnit hem.. haha :) ska ta och städa rummet, och göra terminens två första läxor ikväll. och få tiden att gå fort så att det blir imorgon!

bra start på dagen!


vi hade ju tårttävling idag, och här är vår tårta!! kom tvåa, riktigt bäst var vi!!


Äter nostalgi glass påväg hem från stallet...

dsc00166 (MMS)

Äter nostalgi glass påväg hem från stallet och mathandling!


Påväg till bussen, i shorts och linne! Tog...

dsc00158 (MMS)

Påväg till bussen, i shorts och linne! Tog ett varv runt sjön imorse, dog lite smått. Idag ska vi visa ettorna skolan och ha tårttävling, värd dag :D


20.42

en powerwalk runt sjön med min saknade kompis ebba. M Y S!

17.24

spanska. matte. lunch. prat på idrotten. och så körsång på det. känner att det inte alls är min grej, panik och ångest. ska försöka hitta någon som vill hänga med mig, och sen någon gång ikväll ska jag springa lite.

8.26

vaknade förtidigt och blev klar för ett tag sen. väntar på att klockan ska bli tio och sen börjar jag bege mig till bussen. börjar dagen med spanska, ångest. och slutar halv fem. livet är bra.

såhär går jag runt idag, om någon skulle bry sig


21.09

ett varv runt med bella. fina människa. nybakad kardemummakaka och kall mjölk. ska ta mig en varm dusch och försöka prata lite med min prins. och njuta av att börja halv tio imorgon.

mitt schema.


18.18

en helt okej dag i skolan. bara massa prat iprincip. slutade kvart över ett, klagar inte. kom hem och åt vattenmelon för att sedan ta ett varv runt sjön tillsammans med lillebror. kyckling och pasta till middag, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Mysmiddag! Grillat, pommes och bea!

dsc00134 (MMS)

Mysmiddag! Grillat, pommes och bea!


18.27

kom ganska precis hem från stallet. mys att vara där igen. väntar på att pappa ska börja laga mat någon gång. så otroligt taggad att skolan börjar imorgon, kan inte bli så mycket bättre!!! halv nio börjar jag, livet är så himla bäst!

"en vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat"


11.10

våra sovgäster har precis åkt härifrån, och jag funderar på vad jag ska göra härnäst. vid två ska jag till stallet, men fram tills dess är det några timmar. problem. världens tråkigaste blogg har jag också.

Spelar tjuv och polis, sitter med 36 000. ...

dsc00127 (MMS)

Spelar tjuv och polis, sitter med 36 000. Jag borde bli skurk!


19.33

saknar mitt hjärta massa. två veckor sen vi sågs idag. men han kommer på fredag, totallycka. vi har två kusiner här som vi passar ett dygn, mysigt och FULL FART hela tiden. blir film och gott ikväll :))

Chillar med senaste vecko revyn! Cyklade m...

dsc00126 (MMS)

Chillar med senaste vecko revyn! Cyklade med pappa förut idag, spöregn och lera men det var skoj. :)


21.23

bilar 2, popcorn och läsk. sen tacomys.

lite finare. lite bättre


don't let me go

godis. chips. vattenmelon. loka. north face. bra sällskap. sova på en madrass. bli väckt halv åtta (!!!) äta frukost. se på tv. chilla framför datan. åka till kungens kurva. hänga på ikea. köpa bulle och choklad. cykla hem. sola. ta kort. och cykla hem igen. så har de senaste timmarna sett ut för mig. nu är syster min iväg för att köpa nudlar, hihi :)

Sitter på min trogne springare påväg hem t...

dsc00125 (MMS)

Sitter på min trogne springare påväg hem till louise. Filmkväll med henne och några andra, mys!


16.41

en dag full av lek och bus. cola och mentos trick. pasta och bacon. kurragömma. mer bus. en våffla. och 500 kronor rikare. fint. kom hem för att vara barnvakt till mina egna syskon. kul liv. skulle träffat en saknad vän och gått runt sjön, men det blir någon annan dag. förmodligen kommer jag iallafall åka till louise ikväll och ha filmkväll. helt okej sådär! :)

det roligaste att fixa innan skolan börjar. haha!


så lycklig över att du finns i mitt liv hjärtat ♥


20.56

en cykeltur till kungens kurva för att köpa bläck till skrivaren (spännande), godis, cola och lite naturgodis. hittade även en telefon som skulle kunna få flytta hem till mg. hihi. nu ska jag skriva ut bilder till min kalender! :)))))

16.36

det är så skönt att komma hem, och veta att jag ansträngt mig klart för dagen. att jag har fått 500 kronor till. ska försöka hitta på något att göra resten av dagen, funderar på att springa runt sjön ikväll. men vi får se!

Våffelpartaj!

dsc00120 (MMS)

Våffelpartaj!


16.56

hemkommen till ett lugnt hus. underbart. ska till hanna om en timma och spendera kvällen med henne. bästa.

Sitter och äter pepparkakor, mumma!

dsc00119 (MMS)

Sitter och äter pepparkakor, mumma!


7.42

kvart över sju ringde min klocka. döda mig sakta. klockan åtta ska jag vara i huset där jag ska tillbringa hela min dag, som barnvakt till tre ganska galna grabbar. vilket jag även ska göra imorgon och på torsdag.

20.09

städning av rummet. nybäddad säng. powerwalk runt sjön med sis. god middag. nu tänker jag ta en lång dusch!

13.00

bäst kväll igår. underbara människor. och pahne åker till usa imorgon, i tio månader ska ha vara borta. tio månader..

Sitter på rikards trappa och väntar på att...

dsc00125 (MMS)

Sitter på rikards trappa och väntar på att han ska komma hem, haha. Blir att hänga här med fina människor ikväll, toppen!


17.16

kom hem för ett tag sen. åt lite fil. helt underbart att träffa nattis igen, hihi. ska träffa hanna någon gång ikväll, fram tills dess funderar jag på att städa lite i mitt rum. peace out.

13.14

ska fixa mig lite, sen åker jag in till staden och träffar nattis. inte träffat henne på jag vet inte hur länge, hela sommarlovet typ... (!!!!!)

23.42

jag vill krypa ner i min säng. lägga mig under täcket, och känna hur du lägger dig bredvid mig. hur din kropp formas efter min. hur du håller om mig och pussar på mig. hur du och jag andas i takt. hur två personer blir en och samma. för det är vi, vi är ett. jag vill inte ha dig massa mil ifrån, jag vill ha dig här. här vid min sida.

21.46

ett varv runt sjön med louise. fina människa. nu ska jag ladda ner massa nya låtar till ipoden.

min nya fina skor.

tack bästis.

ska hela vägen upp och följer min stig


.

när personen man allra helst vill prata med, inte har tid för en. alltid har något annat för sig. då känns det i hjärtat.

10.15

myskväll hemma hos louise igår. åka till stallet och kolla på deras nya häst. gå en promenad. äta massa godis. titta på film. och bara vara. bara skratta. bara prata. bara vara glad i hela kroppen. sova på en madrass och vakna tidigt. fick även en försenad present från usa, ett par converse!!!! :D

.

killen som kallar dig vacker istället för het, som ringer tillbaka om du lägger på luren,
killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
killen som kysser dig på pannan, killen som vill visa dig för hela världen, 
Killen som håller dig i handen framför hans vänner, han som alltid 
påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.

Knowin' you can always count on me

man blir sådär lite lagom glad när människor ringer bara för att kolla hur det är med en.

18.17

ska fixa något att äta, lägga ihop det jag ska ha med mig till louisen. sen ska jag sitta och vänta tills människan känner för att komma hem. haha.

Sitter ute i solen och försöker bli brun. ...

dsc00134 (MMS)

Sitter ute i solen och försöker bli brun. Idag ska jag träffa louiseeeeee, helt okej liksom! :D


forever and ever, and even after ever

oktober 2009.


22.08



det enda som hörs är fötterna som sätts mot asfalten. ett, två, ett, två. andetag som skvallrar om hur jobbigt det är. och en kropp, som vill mer. vill springa hur länge som helst. känslan är oslagbar. och så var det när jag sprang för en timma sen. i tjugo minuter tog jag mig fram bland husen, med ett leende på läpparna och lite svett som rann. men gud vad bra det kändes. nu ska jag ta tag i det här med träningen. en gång för alla.

jag står fast vid min grej




häftig ljus ute förut ikväll, så jag och pappa klättrade upp på taket och tog lite kort.

19.49

har hängt med min fina bella några timmar idag. underabra människa. funderar på att sticka ut och springa nu, känns verkligen som det behövs..

sanna mina ord.


11.02

äter äpple, lyssnar på musik, är arg på vädret, letar efter en ny telefon, och bara chillar galet.

jag är redo för skolan. iallafall med prylar.







jag och hanna åkte tillbaka några år i tiden och roade oss.



har hängt med hanna större delen av dagen. vi har spelat spel, gått till fruängen i regn för att köpa kalender, gått hem till hanna för att äta, tagit oss hem till mig igen och hämtat cykeln, cyklat till kungen kurva för att hitta rätt sorts pennor. varit på city gross, rusta, kvantum, och city gross igen, utan att hitta dom pennorna vi ville ha. tår i ögat. och töntiga tjejer. men vi är allt bra iallafall!

8.49

klarade en natt ensam hemma, jag är bäst! hehe. vaknade dock mycket tidigare än vad jag egentligen ville, funderar på att lägga mig igen. trött tjej. känner att alla inlägg egentligen är ganska så ointressanta.

22.32

dagen har spenderats med mallan. vi har ätit malins specialare, cyklat till skärholmen, sett på lilla jönsson ligan, cyklat hit och dit (en låååång cykeltur blev det) ätit pannkakor på balkongen, haft filmmys, och så kom viktor förbi ett tag. de gick precis, och jag funderar på att ringa erik :)

10.53

har kollat på massa fotobloggar. jag vill också kunna ta bra kort. ska hoppa in i duschen, för att sedan träffa mallanbrallan. underbara människa. vi ska ta våra cyklar och åka på äventyr!

.


du/jag/28/månader


jag älskar dig mer än ord kan beskriva, världens bästa.

9.48

hungrig. ont i magen. ont i huvudet. kände att förutsättningarna för att kunna somna om var lika med noll. gick upp vid nio och åt en god frukost. hamnade här, och ja.

Åkte på spontan bio med pappsen, rolig fil...

dsc00121 (MMS)

Åkte på spontan bio med pappsen, rolig film! Och gott godis, haha, tjockis! Ska göra mig klar och krypa ner i min sköna säng (y)


19.04

pappa är påväg hem med mat. har fixat en ny header. blivit på dåligt humör. fått ont i huve av att sitta framför datan hela dagen. livet är tufft ibland. ha-ha. vi kanske ska få en ny familjemedlem i två veckor ungefär. bara så att ni vet.

14.01

precis när jag skulle sätta mig i solen gick solen i moln. nu har jag suttit framför datan ända sen jag kom hem. har hittat en telefon som mer än gärna skulle kunna få flytta in i mitt hus. ska övertala pappa. då blir jag lycklig. åt för två timmar sen, och är hungrig igen. vill att klockan ska bli tre.

i will fix you

känslan när man öppnar dörren, och möts av hemma. allt luktar hemma. och ser ut som hemma. så bäst. så skönt. lyssnar på grymma låtar. och längtar tills klockan blir tre. då ska jag träffa en saknad vän. världens bästa louise.

Väskorna är packade, snart sätter jag mig ...

dsc00121 (MMS)

Väskorna är packade, snart sätter jag mig i bilen och åker hem. Hem till mitt stora saknade hus. Awesome.


Hemma hos kusinen i nora,kom dit igår efte...

dsc00119 (MMS)

Hemma hos kusinen i nora,kom dit igår efter underbara dagar med min prins. Lärde mig åka wakeboard och kände mig som 5 år igen, helt underbart!


18.43

sitter i sängen med en sovandes pojke vid min sida. det känns bra. riktigt bra. lycklig i hela kroppen. ska snart väcka honom och stoppa lite mat i magen. har inget vettigt att skriva (som vanligt, haha)

RSS 2.0