22.03

den trettio första maj tvåtusen tolv har varit en bra och en dålig dag. och just nu vet jag inte riktigt vad det är för fel på mig, började gråta utan någon större anledning när jag pratade med erik. åh jag vill bo nära min pojkvän och kunna vara med på hans 18 års fest imorgon. jag har fjorton kronor på mitt kort. fjorton kronor. förstår inte vad som hänt. varken min lön eller studiebidrag har kommit, imorgon ska jag till banken och försöka förstå problemet. efter att ha fått reda på att jag får mvg som slutbetyg även i samhälle och hälsopedagogik åkte jag med oliva hem och gjorde pannkakor. jag och louise följde sedan med henne till stallet (därav bilden) och var hennes hjälpredor idag. var en skön känsla att få vara bland hästar igen. åh.

Torsdag

Min födelsedag igår var lyckad. Mina vänner är bäst. Och min familj. Min pojkvän är ganska bra han med, även fast han inte kom och överraskade mig. Idag har jag haft världens sämsta morgon och vill bara hem igen. Onödig dag i skolan och korv till lunch står på dagens schema. Skoj.


tisdag

idag gick det så bra att springa. höger vänster. höger vänster. först fyra kilometer och sen fyra till. ta i lite mer i uppförsbackarna och köra intervallar sista kilometern, sprang tills jag nästan spydde. känns galet skönt efter en kall dusch. ska få nått i magen och måla naglarna. imorgon fyller jag år!!!!! heheheeh

19.12

"jag längtar tills imorgon, för då får jag ge dig presenter". fina lillasyster. imorgon fyller jag arton, känns konstigt och galet bra! skoldagen var onödig och jag åkte till jobbet tidigare vilket var skoj. gillar mitt jobb. åt en såndär god middag och ska ut och springa med mamma snart. har hittat en väldans fin klännning jag vill ha och ett linne och ett par shorts och massa annat.

Mobilblogg

Har precis vaknat och ska alldeles strax upp och äta frukost. Idag är det min sista dag som sjutton åring, någonsin. Coolt. Hehe. Har en känsla av att skoldagen kommer bli en såndär onödig då man lika gärna kunde stannat hemma, men what to do...


16.25

började min dag med att gå en mil promenad, kom hem halv tolv och åt frukost. har varit hemma och myst med min lillebror idag. suttit på balkongen i en filt och läst. och mest inte gjort något alls. fick ett meddelande på facebook från en vän jag inte pratat med på evigheter om att jag har inspirerat henne till att börja träna igen. åh så glad jag blev när jag läste det. fina människa.

23.28

Jag satt mig på en filt och läste en bok när jag kom hem. Kände solens strålar värma och log för mig själv. Tillsammans med Hannes så gjorde jag en pannacotta paj som mest smakade cheesecake, men den blev underbart god ändå och uppskattad av mamma (och resten av familjen). Under kvällen har jag inte gjort nått vettigt alls. Får fina sms från min pojke och ler för mig själv.


Söndag

Efter fyrtiosju timmar tillsammans med min andra halva pussade jag honom precis en sista gång. Min fina pojkvän.


Tjugo två femtio fem

Sitter på en gata och väntar på att Louise ska komma tillbaka från att ha pratat med sin pojke. Inte alls mobbad tjej.


En torsdags eftermiddag i solen

Efter en cykeltur till skolan, muntligt i engelska, lunch i solen med mikaela, psykologi redovisning, samhällsprov och en cykeltur hem tillsammans med louise har jag hamnat ute i solen. Samlar energi till dagens träning med malin och anna ikväll. Känns bra, så himla bra.


22.19

mamma skulle handla så jag följde med henne till affären och plockade på mig saker som behövdes till att göra en musli jag sett i tidningen, den blev precis klar och står ute och svalnar. längtar redan till morgondagens frukost, hehe, men det är det bästa på hela dagen tycker jag.

19.19

nationella gick sämst. är så besviken på mig själv. hade iallafall lite gott att äta. gjort klart vårt psykolgi arbete som vi ska redovisa imorgon och sen åkte jag hem och la mig på en filt och pluggade samhälle. tog cykeln till min fina louise och pluggade ännu lite mer samhälle innan vi begav oss till skärholmen. fick inte med mig något hem. ska strax äta lunch och plugga mer. vill ta en promenad i soooooolen.

Tisdag kväll

Cyklade i bara shorts till gymmet, sommmmmar!!! Värmde upp och körde fyrtio minuter styrka, avslutade det hela med trettio minuter på en crosstrainer. Cyklade hem och var helt slut i hela kroppen, känns så himla bra. Sa precis godnatt till mitt hjärta, bra avslut på en bra dag.


19.27

louise kom hit och vi gick en liten promenad innan vi satt oss på en filt i solen och kollade igenom matten inför imorgon. jag är allt annat än sugen på att åka och träna, men det är precis det jag ska göra nu. prata med annelie ska jag iallafall få göra påvägen dit, blir lite bättre så.

22 maj

vaknade och kände mig allt annat än sugen på att gå till skolan och pluggar matte bättre hemma, så jag sjukanmälde mig och stannade hemma idag. började dagen med en promenad, tanken var sju kilometer. jag kom en innan mina smalbenen gjorde för ont för att gå, tog mig hem och gav upp alla tankar om att kunna springa och ta promenader. 
åt fruktsallad till frukost och lyssnade på fina låtar ute på balkongen
skrev klart uppsatsen i hälsopedagogik och håller tummarna för att jag får mvg på den och därmed mvg i slutbetyg
hemma fanns det ingen mat som jag var sugen på, så åt en tallrik musli och macka med keso. & ett äpple. & melon
i luckorna i molnen satt jag i solen och försökte bli lite brun, nu ska jag kolla igenom matten inför nationella imorgon och dra till gymmet under kvällen

when you get worried I'll be your soldier

fina underbara bästa malin kom hit vid sex. hon satt framför datorn och jag pluggade. gjorde frukstsallad och ett försök till chailatte och satt oss ute på balkongen och mös. du gör mig glad.

Solen skiner och fåglarna kvittrar

Har precis ätit upp en väldigt god frukost i solen, så himla skönt ute! Fortsätt så. Ska vara i skolan vid elva och slutar tjugo över fyra, då ska jag in till stan på någon form av arbetsintervju. Håll tummarna för mig, tack på förhand!


21.40

jag och malin köpte med oss potatissallad, grillad kyckling, äppeljucie, kakor, marabou, godis och satt oss på en filt i långbro parken. riktigt mysigt. riktigt bra avslut på helgen och en grym start på en hemsk vecka i skolan. min fina vän.

18.03

Cyklade två kilometer, sprang fyra, fick så ont i smalbenen att jag knappt kunde gå, cyklade fyra när mamma sprang, cyklade hem två. Känns ändå helt okej, ska hoppa in i duschen och vänta på att Malin kommer hit.


Söndag

Sitter ute i solen och pluggar samhällskunskap, så himla tråkigt. Idag är det tio dagar kvar tills jag fyller år (!!!!!!!!!)


20.48

att vara på landet var så himla mysigt. vaknade klockan sju imorse, halv åtta var mamma och jag redo för en morgonpromenad. stannade till på prästgården och köpte blommor och vattenmelon, kan bli bra, kan bli dåligt. håller tummarna och ska sköta om den riktigt ordentligt. åkte hem alldeles för tidigt, satt mig i solen med mamma och somnade. har cyklat och köpt sushi tillsammans med min lillebror och pratat om livet. ska om ett par minuter åka och fika med malin, bra lördag.

Från en säng

Efter en kvällspromenad med en vän som man kan prata om allt med, så ligger jag i min säng och inser hur bra jag mår på landet. Hur man liksom kopplar av på ett annat sätt. Inser även hur många gånger jag har legat i den här sängen efter att ha spenderat dagarna med några av mina favoriter. Hur jag legat här och somnat med ett leende på läpparna. Jag vill ha sommar, nu på en gång.


Fredag

Åkte lite spontant med mamma, Ebba och Ludvig till sommarstugan. Sitter och kollar på när mamma klipper gräset, sommarkänslor!!! Ikväll ska vi äta hamburgare med några kusiner och mormor och morfar. Mysigt.


23.47

springturen med mamma var det jobbigaste jag gjort på länge. stretchade i kvällssolen och åt grillat till middag. frukstsallad framför hockeyn, mysigt osv. har fixat en önskelista till min födelsedag, bara tretton dagar kvar. herregud. om tretton dagar så fyller jag arton år. min minsta lillebror ligger på en madrass på mitt golv och sover. får jag sova hos dig fia? visst visst älskade du.

Torsdag

Klockan nio imorse gick jag till Hanna för att äta typ världens godaste frukost. Hängde kvar där ett par timmar innan jag gick hem och hjälpte mamma i trädgården. Kört bil med pappa har jag också gjort och snart ska vi springa.


18.16

elva kilometer blev min promenad, kändes galet bra efteråt. åkte och handlade med mamma, fick med mig lite cashew nötter hem. väntar på att lasangen ska bli klar efter en varm dusch. ikväll ska jag förmodligen göra om lite i mitt rum och hålla tummarna för att erik mår bättre imorgon. och längta tills jag får äta frukost med hanna imorogn. kan bli bra ändå.

Onsdag eftermiddag

Jag och Natalie ägde på orienteringen!!! Pluggade hos Mikaela och köpte äcklig pastasallad till lunch. Min pojkvän mår tydligen dåligt och kommer inte ikväll, fällde en liten tår för det på vägen hem. Nu ska jag ut och gå en timme eller två, borde gymma men orkar inte åka dit. Inte nu.


Onsdag morgon

Sitter på en full buss med myslistan i öronen. Min gamla innebandytränare sitter ett par säten framför mig, stelt. Ä så himla Taggad på orientering så det finns inte!!!!


20.23

spanskan gick så dåligt så det finns inte. åt pannkakor och pluggade svenska hemma hos mikaela på håltimmen. historia provet kändes helt okej, peppar peppar ta i träd. kom hem vid fem och sen dess har jag pluggat med undantag för grillat till middag som pappa fixade bara för att jag har namnsdag, en tidning fick jag även av honom. min fina pappa. ska ut och gå ett tag nu och rensa tankarna. imorgon har vi orientering och sen ska jag plugga med mikaela och avsluta dagen i världens bästa famn. åh vad jag längtar.

17.30

idag så kändes det ganska så värdelöst att vara i skolan, men det är inte långt kvar till sommarlovet. tjugofem dagar faktiskt. om tjugofem dagar får jag mitt sista sommarlov. känns ganska konstigt.. fick nyss reda på att jag får jobba iprincip när jag vill och förmodligen i sommar också. åh lättnad. har skrivit massa spanska inför muntliga imorgon som jag ska lära mig utantill. och ett historia prov har jag även imorgon. och en hälsopedagogik uppsats tills på torsdag. bara att göra det och längta tills på onsdag.

Måndag morgon

Vaknade till fågel kvitter och solsken genom fönstret, trots mitt huvud som gör ont så känns det som en bra dag. Börjar med jordgubbar i yoghurten och världens godaste bröd.


Söndag

Jag har sovit i solen ett par timmar med ett dunkade huvud, ska ut övingsköra och springa lite med pappa nu. Sen plugga, och plugga och plugga...


00,19

Efter en kväll med "cupcakes" bakande, te, tända ljus och en fin Elin så tänkte jag krypa ner i sängen och sova. Fyra nätter kvar sen får jag världens bästa sovsällskap.


15.43

klockan sju imorse ringde min klocka, åt en ordentligt frukost och cyklade till jobbet. jobbade sex timmar och fick höra att jag är så himla duktig. tack tack. ska kanske få börja jobba oftare, yeah! ska gå en promenad med ebba snart, ikväll ska jag hänga med elin. blir en bra lördag det här :)))

Kul med feber osv.

Åt grillat till middag och grillade marshmallows över ljusen. Min pojke ringde bara för att säga hej och gjorde mig bara mer sugen på att göra något. Jag sitter och pluggar samhälle och vill mest bara att febern ska försvinna så att jag kan göra något. Taggar till inför jobb klockan åtta imorgon bitti, strutar i om jag har feber. Jag behöver pengar. Nästan så att jag säger ja till pappas erbjudande om att städa huset och slipa köksluckorna. Pengar till körkortet. Pengar till sommarn. Nu ska jag skriver lite till. Bara så att ni vet.


Sjukling

Imorse vaknade jag med feber och stannade hemma från skolan, tror det var lika bra eftersom den har ökat under dagen. Fml. Har iallafall fått en del mattetal gjorda, sovit och ätit kräm. Ikväll ska jag äta massa frukt och lägga mig tidigt, för imorgon ska jag jobba.


Somnar med ett leende på läpparna och önskar du vore här.


23,35

Mötte upp mamma på centralen och vi gick till ett ställe för att vänta på Hanna och Marie. Sushi till middag, två marabou och en ny mer, bra sällskap och en grym (!!!!!) musikal. Jag kröp precis ner i min säng och vill inte att det ska bli morgon.


På tåget

Gårdagen blev så himla lyckad!!!! Åkte till Örebro och mötte upp Petra, hennes kompis och Gustav. Vi åkte på ett café ett tag, innan vi gick till olearys där Erik var med några kompisar. Minen på honom när han insåg att det var jag som sa hej, åh min fina. På kvällen åt vi god mat och tårta med hans familj och hade det mysigt på kvällen. Nu sitter jag på tåget påväg hem igen :( ska på musikal med mamma, Hanna och hennes mamma ikväll. Ska bli grymt!!


grattis på födelsedagen!

Idag är det inte bara en vanlig dag. Det är inte bara en vanlig onsdag precis som alla andra. Idag fyller min andra halva arton år. Och vi firar tre år och en månad tillsammans. Jag är så glad över att jag får vara tillsammans med den här pojken, för ingen annan gör mig så lycklig som han gör. Han är den som säger att jag är bäst i hela världen, att han älskar mig mest. Han är den som håller om mig en hel natt och pussar på mig flera gånger i minuten. Han är den som får mitt hjärta att slå ett extra slag och tro på ett föralltid. Jag är så himla kär i dig.
Grattis mitt hjärta, hoppas den här dagen blir en av de dina bästa födelsedagar. Det är du värd.

13,02

Imorse gjorde jag några lockar i håret och gick med ett leende på läpparna, nu har lockarna börjat försvinna men leendet är ännu större. Fina onsdag.


20.35

om en månad har jag sommarlov, om en månad behöver jag inte gå till skolan på elva veckor. men först har jag en hel lista med skoluppgifter som jag måste göra klart. kan snart strycka en från listan och imorgon kan jag strycka en annan. bara elva grejer kvar då. det fixar jag. vill ta en paus från det här och sticka ut och springa, men för första gången på länge så känns det faktiskt okej att jag inte hinner med det. det är inte hela världen, även fast jag måste så himla mycket bättre av att träna. men det där tvånget som fanns där förut, finns inte där längre. inte idag.

Tisdag

Igår var en helt vanlig dag, redovisning som gick helt okej. Åkte på jobbintervju sen och dom hör av sig nästa vecka. Pluggade när jag kom och har fixat så att min onsdag kommer bli grym! Fick även prata med min pojkvän ett par minuter.

Nu ska jag upp och göra fruktsallad till frukost, åka till skolan och ha orientering på idrotten. Taggar jäääärnet!


så fula


19.17

vaknade klockan elva, åt en god frukost i solen, cyklade till skärholmen med hanna och köpte plast och ett nytt skal till min telefon, hängde på tomten, åt lunch, satt i solstolen, tog massa kort med syster, körde bil med pappa och nu väntar jag på att det ska bli mat. bra söndag.

hängde lite på taket och tog kort med syster

-
-
-
-
-

15.22

glada tjejer efter att ha sprungit en mil på 55 minuter (två minuter bättre än i torsdags) känns så himla bra! är dock trött i benen och känner att träningsvärken som redan fanns kommer att bli liiiiite värre ju mer dagen passerar. ska hoppa in i duschen och kanske åka och fika i stan med min underbara mamma.

9.39

igår kväll var vi ett gäng hemma hos lena som åt middag och umgickts, riktigt trevligt!! min fina lillebror kom och mötte mig på cykel när jag var påväg hem, och sen somnade jag på tre sekunder när jag la mig i sängen. idag ska jag och mamma springa kungsholmen runt, ett lopp på en mil, tillsammans med hennes bror och hans sambo. är otroligt taggad. eller inteeeeee.

22,59

Jag gjorde det!!! Jag sprang en mil på femtiosju minuter, jag är så stolt över mig själv!! Stannade till hemma hos Hanna och pratade lite med henne, underbara människa. Har duschat och ska sova nu, laddad för engelska nationella imorgon. Och jobbintervju. Och fira lena på kvällen. Bra fredag!!

 


20.48

nu ska jag göra något som jag aldrig gjort förut. springa en mil. kommer dö påvägen, men ska försöka. önska mig lycka till och ge mig lite extra energi ifall det finns någon som har det över.

GRATTIS MIKAELA!

Idag fyller Mikaela 18 så vi åkte hem till henne och överraskade henne med kladdkaka, present och ballonger. Grattis min fina vän!!


Onsdag kväll

Gick fem kilometer med mamma och fem kilometer själv, så himla skönt ute!! Mötte Elin på första varvet som vi för övrigt ska åka till Italien med i sommar!!! Glad tjej. Nu ska jag packa upp och lägga fram kläder för imorgon, fick för mig att det var måndag och att jag börjar tio tio men icke sa nicke, det är torsdag och jag börjar åtta nollnoll. Värt.


18.06

efter att ha suttit i solen ett par timmar med mamma och pratat så har jag hamnat i mitt rum och funderar på att packa upp. åkte hem från min fina vid ett, efter att ha spenderat sex dagar tillsammans så känns det tomare än vanligt. han är allt bra fin han. ska äta middag snart och måla naglarna. ikväll ska jag ta med mor min på en promenad. skönt.

RSS 2.0