20.07

lekte i parken två timmar. lagade god lunch. pratade med min prins. grät ganska mycket. gick runt sjön med mamma. gick på bio med mamma och ludvig. åt god middag och nu ska jag träffa louise.

9.25

åkte aldrig med till tom tits, träffade hanna istället. åkte till stan och gick på rean. en tröja fik följa med hem. sen åkte vi hem till henne, gjorde chokladbollar, åt sushi, såg på film och åt chokladbollar. underbara människa.
idag borde jag träna, men jag har ingen ork. vill bara lägga mig under täcket och hamna i eriks famn. ni kan ju hålla tummarna för att han mår bra idag. tack på förhand.

11.31

idag ska jag spendera några timmar på tom tits tillsammans med hela familjen minus mamma. erik mår fortfarande dåligt, så himla tråkigt. vi som skulle vara med varandra i sex dagar. vill inget annat än att åka till honom och må så bra som bara han får mig att göra.

jag. saknar. dig


några bilder från julafton

-
-
-
-
-

18.32

nu skulle jag egentligen vara med min prins och vara världens lyckligaste människa. men nu sitter jag hemma i soffan med ett trasigt hjärta. helt värdelöst. god mat och fruktsallad med familjen väntar ikväll. och hålla alla tummar jag har för att erik slutar må dåligt typ nu!

Spenderar dag hos farmor med massa kusiner


11.59

min julafton var så bra. jag fick saker som jag önskade mig och har mass bilder att lägga upp. men det får bli en annan gång. nu ska vi snart åka till stallet och sen förmodligen åka till västerås och träffa andra halvan av släkten.

18.05

åkte till stan med mamma, hannes och ludvig. köpte julklapp till pappa och fikade. åkte till skärholmen med hannes. köpte julklapp till erik och vår kusin. gick till ikea och köpte lite ramar åt mamma, lite pizza åt vi också. sen var vi duktiga och gick hem! har hjälpt pappa med att fixa vår nya garderob. det känns inte som julafton imorgon. men det blir mysigt ändå.
jag saknar dock min erik som befinner sig i ett varmt land flera miljoner mil bort.

8.32

älskar att jag kan sova hur länge som helst idag, men ändå så vaknar jag pigg klockan åtta. har sett på julkalendern och ska snart upp och äta frukost innan jag beger mig till skärholmen.

19.26

vi åkte aldrig till stan. istället har vi bakat julgodis. knäck, klubbor och ris choklad. pappa håller på att laga världens godaste middag, sen blir det harry potter. bäst.

15.17

jag har spenderat två timmar tillsammans med min fina vän hanna. fått två julklappar, ett iphone skal och en berlock till mitt armband. underbara mäniska. ska kanske åka in till stan med mamma snart, och så väntar en storstädning av hela huset.. kul.

23.12

filmen var så himla bra. jag dör.

17.50

julavslutning idag. dansade med alla andra smbe klasser i idrottshallen. otroligt roligt.. lite fika, tack och hej nu är det jullov. åkte hem till louise och spenderade några timmar med henne. fina vän. gått en promenad med lillebror. ikväll blir det breaking dawn. lite efter, men vi är bäst ändå!

16.01

köpt klart alla julklappar, förutom till erik. ifall någon har förslag på vad jag kan köpa så är det bara att säga till! väntar ju nu på att mamma ska komma hem, sen bär det av till stan och fira lillebror :)

9.08

idag fyller min stora lillebror femton år. sång, paket och god frukost. idag tänker jag stanna hemma från skolan, vi har bara en lektion så det känns ovärt att ens åka dit. jag funderar på att åka och köpa de sista julklapparna. ikväll äter vi på restaurang, mys!

Jag älskar dig


julkänslan ökar

-

utanför mitt fönster såg det ut såhär när jag vaknade, MYS!


8.34

vår snickare kom till oss klockan åtta, jag höll precis på att somna om och så sätter han på radion på högsta volym. där rök en timmes sömn. jag ska snart upp och gör iordning en god frukost.

21.57

kollat på harry potter och ätit vindruvor. sett på elsas värld tillsammans med mamma. sagt hejdå till min pojke som åker utomlands imorgon. nu tänker jag krypa ner i min säng. tre dagar till jullov, sju dagar till julafton och två veckor till nyår.

16.41

jag sitter hemma i mitt eget rum igen. har ätit våfflor för andra gången idag, kramats med min familj, fått fina sms från min andra halva. min helg har varit världens mysigaste. bara dega i en soffa framför filmer tillsammans med den man älskar är helt okej. gå och köpa god mat och godis. pussas. somna nära någon. åh jag vill ha min pojke här. tårar när jag åkte. min bästa.

7.54

min väska står mitt på rummet och är färdigpackat. idag ska jag åka till min andra halva. men först en dag i skolan, med tre suuuper roliga lektioner...!

8.45

jag har börjat sova så himla dåligt. är såå trött. funderar på att sticka ut och springa. helst av allt skulle jag vilja stanna hemma från skolan idag.

18.34

en helt okej dag i skolan. vg på en samhälls uppgift. gick ett varv runt sjön. gjorde svenska bok analys och en power point. ska snart kolla på julkalendern.

8.40

jag har drömt två hela störda drömmar inatt. och sov förlänge för att hinna springa. not good. idag ska vi först fika med ettorna, sen ha engelska läsförståelse för att avsluta denna dag med samhälls kunskap. klockan tre får vi gå hem. hehe.

21.20

idrotts lektionen var ganska jobbig idag. dock har jag proppat i mig massa gott efter, så det var väl förgäves.. ska skärpa mig nu. på ritkigt. under kvällen har jag räknat massa mattetal och hunnit ha ett eget lucia tåg för mamma och pappa tillsammans med mina syskon. fått nytt rekord i temple run och bestämt mig för att springa runt sjön imorgon bitti om jag kommer upp i tid.

Pluggar matte..


<3

jag har så fina kompisar. som ringer bara för att säga hej. ni är bäst.

.

Tumblr_ljoeu6buf81qa4hopo1_500_large

idag ska jag sätta mina fötter i skolan igen..

... trotts att jag förmodligen har feber igen. och är så otroligt snygg idag!

17.16

efter att ha förfrysit både fötter och händer i stallet, hämtat en dörr tillsammans med pappa och ätit mannegrynsgröt så tänker jag hoppa in i bastun och få tillbaka känseln. där uppe bakas det lussebullar som jag tänker smaka sen.

18.27

hittade julklappar till hela kvällen, skönt! och nu ligger alla inslagna på mitt golv. ska snart bänka mig i soffan tillsammans med resten av min familj.

00.32

godis. chips. dipp. morötter. jordnötsringar. b'j. harry potter. bra sällskap. min kväll har varit bra trots mitt humör. fick träffa louise som jag inte träffat på en vecka (!!!) jag skulle vilja krypa ner i en varm famn, men inte i natt. inte imorgon och inte på ett par nätter.

13.00

jag tänker lägga mig i min nybäddade säng och ligga kvar där tills livet känns lättare.

32 månader


09.38

idag mår jag bra. idag kände jag att jag inte orkade gå på mattelektionen. idag har jag blivit väckt av min mormor precis när jag somnat om. idag kommer förhoppningsvis mitt hjärta. idag ska jag försöka åka till stan med mamma.

17.50

världens godaste pizza och mamma mia har varit höjdpunkterna på min dag. har slagit in försenade födelsedagspresenter och målat naglarna. ska upp och baka pepparkakor tillsammans med mor min. finns en risk för att erik inte kommer imorgon, är det så går jag och dör ett tag. vill träffa min bästa. nu.

9.39

inatt har jag sovit hur dåligt som helst. lite mycket tankar i huvudet på samma gång.. jaja. ska försöka sova lite mer nu, hemma idag också.

19.55

jag och hannes stod för maten ikväll. har gjort några mattetal och ska alldeles strax placera mig i soffan för att se sista avsnittet av bonde. tår i ögat. hehe.

.

jag. vill. träna.

10.18

varm choklad och vipsgrädde till frukost, helt okej start på dagen. ifall någon bryr sig så har jag fortfarande feber och ont i hela huvudet. det är så kul! borde plugga matte, men skulle behöva mamma för att göra det. får väl vänta tills hon kommer hem. får väl spela sims i brist på annat..

Äter kladdkaka och ser på love actually med sister


14.16

jag har spelat sims i några timmar, ätit god lunch med mamma och pappa, tröttnat på att vara hemma. snart ska jag nog följa med mamma till kungens kurva.

10.07

stannar hemma idag också. börjar bli lite småsegt. ska fördriva timmarna med att spela sims, egentligen borde jag nog plugga matte. men det kan vänta.

19.00

nyduschad och mätt sitter jag framför datan i förstora adidas mjuiksbyxor och tjocktröja. skulle hellre vilja ha en pojke här en hans gamla kläder, men det fungerar det med. väntar på bättre tider och något som gör mig frisk. mer feber än tidigare och jag känner mig knappt sjuk... värt.

Bästa pappa!!!!


12.05

känslan som uppstår när man hittar några godisbitar i skåpet! inte bra att vara sjuk..

11.20

jag har fortfarande feber. jag går fortfarande runt i mjuiksar och tundofflor. jag är fortfarande hemma från skolan. just nu känns livet sådär. jag vill träffa min underbara kompisar, springa, fota och vara glad.

22.25

efter en god middag spelade jag och syster sims i alldeles för många timmar samtidigt som vi åt alldeles för mycket godis. men det är okej när man är sjuk. ikväll skulle jag velat fira rikard som fyllde 18 i veckan, eller hängt med nattis. åh jag vill vara frisk nu. tänker snart sova och hålla tummarna för att allt känns bra imorgon.

Bakar pepparkakor!


13.43

inatt sov jag knappt något alls. jag älskar att vara sjuk. har iallafall fått i mig en tacos och fixat julklappen till mormor. nu ska jag fördriva några timmar tillsammans med syster framför sims. helt okej ändå.

22.54

fick i mig två rostade mackor. känns bra. efter att ha kollat på film med familjen tänker jag snart krypa ner i sängen och försöka bli frisk. om en vecka får jag vara min andra halva. idag skulle jag gått på bio med louisen. det suger att vara sjuk.

14.56

sushi till lunch. lite glass på det. jag har läst ut svenska boken, och börjat spelat ett nytt spel på iphonen. funderar på om jag ska fördriva några timmar framför sims, eller bara ligga kvar här. svåra problem..

7.58

sovit dåligt hela natten, visade sig att jag har feber och världens huvudvärk. idag orkar jag inte kriga mig till skolan, så kryper ner i sängen och sover vidare.

19.40

helt okej skoldag. åkte hem till louise efter skolan och pluggade spanska och matte. samt gjorde världens fulaste pannkakor. men dom blev iallafall goda! underbara människa. fick skjuts hem, nu ska jag kolla igenom mitt samhällsarbete innan jag skickar in det. sen blir det att skriva ut personliga brev samt fixa julklappen till mormor. skulle vilja ut och springa. jag blir så trött på mig själv, har inte tränat en enda gång den här veckan..

RSS 2.0