sista bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


28e bilden: En tokig bild.

gamla minnen

frågestund.

just nu befinner jag mig säkert i skidbacken, :) så tänkte att vi kan ha en frågestund under tiden jag är borta. vad sägs om det? fråga precis vad ni vill. hihi

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


allt är klart. men vart är lusten till att åka..?

-
-

ge mig


när vi ändå håller på med hästar, såå..

-

för att ge lite liv i bloggen


lördag

dagen har jag tillbringat i stallet tillsammans med glada människor. tog och hoppade några språng med duktiga pållen. louise hängde med hem några timmar och vi chillade galet. älskade vän. har även packat och hämtat hannas snowboard. nu väntar lite städning och det sista. imorgon bär det av!

fina vän


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

.
.
.
.
.

jag vill också

[weheartit]

en rolig dag i skolan.. eller inte


erik,

jag hatar att inte ha dig vid min sida. att jag inte kan röra dig när jag vill. jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra. jag skulle göra vad som helst för att få vara i din famn igen. om det så var för tre sekunder. bara känna din värme, din doft och den trygghet. spola tillbaka tiden till i måndags, när vi stod ute på gatan på tårar rinnande ner för kinder. tårar av saknden som skulle uppstå, i samma sekund som jag kysste dig för sista gången. tårar för att jag älskar dig så. för det gör jag verkligen erik, det finns inget så fint som dig.
-
jag ska göra allt jag kan för att få vara din föralltid. för vet du? jag behöver dig. precis som fisken behöver havet. som fågeln behöver himlen. som blomman behöver solen. som jorden behöver befolkning. som du behöver din fotboll. jag behöver dig, för att leva. halva jag, det är du. och du är världens bästa. i mina ögon är du det. ♥

Realize


kärlek när det är som finast.

[weheartit]

om någon där ute kan ta så här fina bilder, så ställer jag och pojken min upp. bara att säga till

for all the boys


fredag

fredag. vilket för mig betyder lov. en hel vecka utan att behöva sätta min fot innanför skoldörrarna. utan att behöva sitta på lektioner hela dagarna. bara vara. dock ska jag iväg till fjällen på söndag. men det är ganska mysigt det också ju. vad hittar ni på under lovet? :)

skadad döskalle


en mysig middag i veckan

-
-

en kärleksförklaring


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

oliven

fin kalender har jag :)))


visst ser min säng ganska så mysig ut?


höjdpunkterna med bakningen, haha

kockmössan var viktig, annars blir det ju inte riktigt bakning. visst??
-
säkert bara jag och ebba som tycker det är roligt..
-
samma med den här bilden. haha.

cupcakes

-
-
-
-
-
-
-
-
-

ebbas blogg


såhär kul var det att plugga igår


bara för att

ska hjälpa syster min att skaffa blogg, hih!
ebbas favoritlåt-    

24e bilden: En bild som gör dig glad.

alla bilder på oss gör mig glad.
du gör mig glad, hjärtat

glöm allt som har med pannkakor att göra!

 

bild från google


ängeln i rummet

begav mig hem efter spanska lektionen. kände att min hjärna inte riktigt fungerade som den skulle. nu håller jag på att hungra ihjäl, funderar på att göra pannkakor. tar en sån jävla tid bara. eller juste, jag har ju hel dagen på mig. så varför inte?

ny loka

inte så god som jag hade hoppats på. smakade mest citron. ha-ha

vill du få fler läsare till din blog?


torsdag

är typ alldeles snurrig i skallen. händerna skakar lite halvt. beror säkert på att jag, bäst som jag är, slog i huvudet i natt. skulle flytta mig närmare väggen och la mig tydligen liiiite för nära med liiite för hög kraft. bra sofia super bra. nu ska jag snart bege mig till skolan och genom lida en lååång skoldag. ända till tjugo över fem. jippie.

såhär såg jag ut idag

-

ta mig tillbaka.


by your side

1611 ord, nästan tre sidor. och jag är klar med rättigheterna. eller klar och klar, klart jag skulle kunna utveckla det en massa. men jag känner att jag inte riktigt har orken till det. det får vara bra såhär, och jag har faktiskt försökt. det är väl ändå det som räknas?

no way out

sitter och pluggar samhällskunskap. mänskliga rättigheter, inte sådär överdrivet kul om jag får säga det själv. men det är bäst att utgå från det man har i huvudet och babbla på. hoppas på att bli klar ganska snart. så att jag får ta tag i spanskan och kriminologin. herregud vad jag längtar. vill ut och träna, känner mig tjock som en flodhäst. men det får vi ta någon annan dag, då skolan inte dödar mig sakta men säkert.

23e bilden: En bild från i somras.


jippiiiii.......


godmorgon

klockan är strax över åtta. min buss går 18 över nio. och jag har ingen aning om hur jag ska fördriva tiden däremellan. duschen står först på schemat och sen det vanliga, men jag tog fram kläder igår så det lär gå ganska så fort att bli klar. haha. klantiga sofia. dagen kommer att bestå av redovisning i kriminologi, och sen slutar vi någon gång i framtiden. ganska så tidigt hoppas jag.
ha en bra dag!

du gör mig hel, erik

-

.

seg dag i skolan. seg dag hemma. seg i kroppen. seg i huvudet. seg att komma igång med att plugga.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

sommar

falling slowly

Beger mig ner till sängen. En säng som står alldels tom, en säng som luktar älskling. En säng som jag inte vill sova ensam i. För senaste gången jag sov där, då låg han där. Då höll han om mig. Har bara gått in och ut genom min dörr idag, vill inte vara där. Vill inte gråta igen. För jag vet inte hur många tårar jag fällt det senaste dygnet. Det är tungt när han åker, speciellt de första dagarna. Men jag är stark, det vet jag också.
vi hörs imorgon.

bara för att

Hur klarar man av ett distansförhållande?

Jag har ingen aning om hur många av er som läser detta, som har ett distansförhållande, men varför inte? Om inte för er skull, så för min egen. För även jag behöver bli påmind om hur man klarar av att ha sin älskling så långt bort. För det är jobbigt, varje dag. Men kärleken övervinner allt.

  • Som i vilket förhållande som helst, så är det viktigaste att man kan lita på varanda. Till 120%. För går man runt och hela tiden inbillar sig att h*n gör något helt annat än vad den säger, så bygger det bara upp en vägg med avundsjuka och såklart otillit. Eftersom att man inte kan kontrollera vart enda steg den andra tar, och vilken normal människa gör egentligen det (?), så måste man kunna klara av att lita på den andra. Låta den ha sitt eget liv. Gör sånt som den tycker är roligt. För mig har det hänt att jag inbillat mig att Erik gör saker, men jag inser direkt att han är tillsammans med mig eftersom han älskar mig. Över hela sitt hjärta. 

  • Ha kontakt med varandra. Skicka iväg ett godmorgon älskling det första du gör. Fråga saker om hur dagen har varit och allmäna frågor. Få personen du är tillsammans med att känna att du verkligen bryr dig. Att du frågar, för at du vill veta. Glöm inte bort att prata i telefon flera gånger i veckan, för det är inte samma sak att smsa. Det sker så lätt missförstånd och man kan inte uttrycka känslor på samma sätt. Det behöver inte vara en timmas samtal varje dag, utan det räcker med att säga godnatt. Få avsluta dagen på ett så bra sätt som möjligt. Få höra den andra säga de finaste ord som finns. Jag älskar dig. 

  • När man är tillsammans, så tycker jag att man inte ska ha tusen planer för dagarna. Utan bara ta det som det kommer. För vissa gånger så vill man bara ligga i sängen hela dagen och mysa. Ta igen tiden ifrån varanda. Andra dagar vill man kanske ha ett schema fullt med saker. Men det tycker jag är olika helg för helg. Och visst, det kan bli tråkigt att bara dega hela dagen. Men man behöver göra det också. Ligga där och samla på sig kärlek för att klara av att vara utan varandra.

  • Var aldrig rädd för att visa vad du känner. Är du ledsen, säg det och behöver du gråta - gör det. För den andre finns där för dig. Har du något roligt att berätta, så låt inget hindra dig från att göra det. Är det något som känns fel mellan er, så säg det direkt. Låt inte den andra försöka gissa vad det är, allt blir för det mesta sämre då. Öppna munnen och få ut känslor, det kan vara svårt ibland men det känns alltid bättre efteråt. Och ett delat problem, är hälftet så litet. Att kunna skratta och gråta tillsammans, tycker jag är oehört viktigt. För mig visar det bara att man är tryck i varandra sällskap.

  • Ta hand om varanda. Små saker, som en blomma eller en överraskning får det alltid att bubbla i magen och allt känns sådär underbart som det bara gör när man är kär. Skäm bort varandra när ni är tillsammans. Det behöver inte vara dyra resturangbesök och presenter. Utan det räcker med en lapp där det står något gulligt, en promenad i solnedgången, bada med tända ljus. Bara vara, tillsammans.
Ge dig aldrig in i ett distansförhållande om du inte är redo att satsa allt. För det krävs otroligt mycket av båda för att det ska fungera. Men när det gör det, då är det verkligen värt all tid ifrån varandra.
Att se den andra på perrongen, att kliva rakt in i världens bästa famn, att kyssa världens vackraste läppar, att gå hand i hand, få söta sms flera gånger per dag, ha någon att dela allt med, någon som får en till världens lyckligaste, känslan av att man aldrig är ensam- oavsett avståndet. Att kunna skratta tillsammans, se varandra i ögonen och säga jag älskar dig mer än allt, kunna ligga i sängen en hel dag och aldrig trötta på att pussas, att bli nykär varje gång man ses. Det är kärlek för mig. Och det är precis det som jag upplever. Varje dag. Varje den sen nioende april tvåtusen nio. Har jag haft världens finaste kille vid min sida. Världens finaste kille, som bor 20 mil ifrån varandra. Men vi har aldrig gett upp, och det kommer vi aldrig att göra. För jag ska dö tillsammans med honom. Tillsammans med min dömprins.

För varje minut som du är arg , förlorar du 60 sekunder av glädje

-

partaj för faders bror

-
-
-
-

måndag

kom precis hem från stallet. eller okej, jag har hunnit äta också. pasta med biff. gott i magen. dagen har haft en hög med blandade känslor. vaknade upp breve min älskling, han åkte hem, kom försent till skolan, sur lärare, besök på sjukhuset, en lååång håltimma, spanska, fick tillbaka provet, åkte till stallet, frös ihjäl, hade bra sällskap och en galen häst. men jag gillar't! inget vettigt att skriva.. precis som vanligt

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

världens bästa mamma

20e bilden: En bild på någon som står dig nära

flum hjärta skum

mys världens bästa

-
-
-

19e bilden: En person som är snygg.


kärlek

(kär i bilden)



With you is where I'd rather be
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me
I wish that you were here with me
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me

oj vilken gammal bild..


världens bästa kommer

-
-
två veckor och fem dagar sen vi sågs. men nu är du äntligen påväg hit igen. älskar dig massa

lost without you

.

yeah.


18e bilden: En bild på din fritid.


Man skriver ett uppsats-sms till en polare, får tillbaka. "ok" och känner sig jävligt älskad.

målade precis naglarna, fick bli röda den här gången med. men det gillar vi :) har inget vettigt att göra ikväll, inget att plugga. inte vad jag vet iallafall. ska lägga fram kläder tills imorgon och bara ta det lugnt. lägga mig tidigt och bli helt helt frisk. och längta efter min underbara.

16e bilden: En bild på dig själv.

alla <3 dag, 2008. med finaste texten till. minnen.
SOFIAS&ELINS ALLA <3 DAG (SOM DU BARA MÅSTE LÄSA)! :) dagen började som vanligt, förutom att det var alla <3 dag. Vi tog båda en dusch innan vi for iväg till skolan. Men däremot så tog E en tidigare buss än S. Skolan flöt på som vanligt, på fm. hade vi föreläsning, vi såg på film som hette: BULLEN; om sex. sexualkunskap som du kanske förstår. det var ganska pinsamt *host*! man fick se både det ena och det andra ;) !! Klockan 14.10 slutade vi skolan och tog då bussen till Älvsjöstation då vi gick till Älvsjö Konditori och fikade&myste. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi tänkte ta en lugn pratstund med lite fniss och mycket fika. Vi tar det från början;Vi steg in genom dörrarna på kondiset (S trodde vi flög, heh) och tittade på vad vi skulle ta. Det vi valde blev: varsin skål/glas med kolamojs i botten, sen mörkchokladmousse och överst rosa mousse med jordgubbsmak och topping som bestod av jordgubbar och chokladflarn. sen tog vi även en stoor stjärnformad form med winebröd och snor som E's pappa säger. alltså du vet det där gula som brukar finnas, men glöm inte den vaarma chokladen som vi oxå beställde. *muums* . när vi skulle ta en lapp och ställa oss i kö så fanns det 2 knappar att välja mellan. S fattade inte vilken och inte E heller. enligt S stod det lyckonummer på en av dem och ngt konstigt på en annan, men ja vem vet vad det egentligen stod ;) ! hur som helst fick en man hjälpa oss att trycka på EN knapp, rätt knapp alltså! tjejen i kassan tyckte vi var dumma i hela skallen som skulle äta där (SÅ MYCKET) och inte ta med oss. det vi åt skulle ju typ räcka till en hel familj, heh! men hur som helst efter mycket pinsama stunder och fniss satte vi oss tillslut i ett hörn och började äta vårt goda. (bild kommer). S mådde illa efter ca 15 min MAX. E åt glumpskt upp typ hela skiten. så vi började snacka istället för att äta (E drack choklad medan S klagade på hur illa hon mådde). fast jag vet inte riktigt, dte blev inte riktigt snack, det blev mer skratt&tårar! (OBS! tårar jaa!) here we go:S babblade på (som vanligt) att när hon skaffar kille kommer de aldrig kunna äta mysigt för hon äter så fort och sen så börjar hon bara må illa. och på tal om det eller ja egentligen på vad så började vi prata om när alex&S var tillsammans i somras. de planerade att de skulle flytat till ett fint hus med pool och ha 2 barn. en kille och en tjej om någon nu bryr sig. och att de skulle ha en båt med pool på (typ sa S). - det var det dumaste jag någonsin har hört brast E ut och skratt följde. sen så sa S att hon skulle vara hemmafru och då frågade E hur de skulle få cash. svaret var enkelt: eget företag. då typ halvskrek E ut och la händerna i kors: E- vad ska företaget jobba med då? S- så långt hann vi inte! och efter det, ja, det vill ni inte veta. eller jo det vill ni! S började GRÅTA av skratt, hahhahaha (succer/E) och hon hade inte vattenfast mascara på sig så E började skrika att hon såg ut som en emo eftersom hon var så svart under ögonen (inget illa)!! (bild kommer). så då skulle E torka bort under ögonen på S. men det var ett litet fel, eller närmare bästämt två styckna. 1: S blinkar som in i helvete när man är nära hennes ögon. 2: alla i hela kondiset glodde och vi garvade 24/7...!!! :'D efter mycket skrattande så var det mesta borta och allt var lugnt igen. eller nästan, vi höll oss åtminstonde sådär tills S började göra konstiga kines grimarser (or something) och E garavde på sig. observera att det inte fanns någon toa och man blir kiiissnödig av att skratta i 45 minuter. (TITTA BILDEN PÅ GRIMARSERN). :D:D sen så sprang vi till bussen som vi såg komma och satte oss flåsande på bussen; varma, trötta, mätta, illamående men väldigt glada. E somnade däremot nästan mot S axel. men hennes Zzz avbröts snabbt efter att vi sa ngt KUL! vi bestämde att vi ska i fortsättningen gå och fika en gång per månad. då tyckte E att S sa: S- vi tar olika saker varje gång. E- då blir vi stamgäster ju (SKRATT)! men det S egentligen sa var att vi skulle gå på olika kondisar varje gång. haha (mycket skratt). men sen till slut efter att ha besökt spindelvägen på vägen hem (som S trodde det stod singelvägen) så sitte vi nu hemma hos E och skriver detta. E vi tanjänterna och S bredvid med en hel del kommentarer om dagens händelser! HAHA, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER! skicka gärna kommentar! PUSSSAAAAAAAR !! <3<3<3 /E&S bvänner §§ (eluuus & offia @ bdb. ) !! <3<3<3

Ulrik Munther



knas


nytt

gjorde en ny header, sådär överdrivet nöjd är jag verkligen inte. trött på hela designen om jag ska vara ärlig. förslag?

.


En vän är en person som kommer nära,när andra försvinner.

skulle alla se om som mig, skulle livet var fullt av skratt

-
-

what about now

Hade riktigt stora problem med att sova inatt. Tjugo över nio, låg jag i sängen och skulle bara säga godnatt till Erik för att sedan släcka lampan och stänga ögonen. Kvart i tio är jag fortfarande vaken. Halv elva slutar Erik träna, och jag är vaken. Gör ett nytt försök. Elva är jag fortfarande vaken och skickar iväg ett sms. Halv tolv känner jag mig dum som inte låter honom sova, stänger av mobilen och försöker igen. Går sisådär. Mår mest ialla och otrött. På något sätt måste jag har somnat, för när jag vaknar igen är klockan två. Så håller det på hela natten. Vid sju imorse gav jag nästan upp allt det här vad sömn innebär.
-
Nu sitter jag uppe i köket och har precis ätit klart, känner att jag inte mår lika illa. Men det är inte borta helt. Kanske är det bara för att jag inte åt överdrivet mycket igår. Vi hoppas på det. För imorgon är det fredag. Veckans bästa dag. Och världens bästa ska komma hit. Komma hit och stanna tills på tisdag ungefär. Men är jag sjuk, då kommer inte han.
-
Så alla snälla där ute, om ni har någon superkur som gör en frisk. Slå en pling till mig!

godmorgon!


i will reach you

försöker att skriva ett cv. går sisådär. känner att jag helst vill lägga mig i sängen och bli frisk. får inte blir sjuk. inte nu.

älskar att andra tror att vi ska gifta oss. varm i hela kroppen.


'


dagens. haha


pojkens kläder hela bunten

lunch

vad gömmer sig i vår rena ugn tror ni?



15e bilden: En person som du vill vara med.

för dag. varje vecka. varje månad. varje år.

röstning

Omröstningen Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


svenska lektion

istället för att ha ringarna på olika händer, tyckte oliven att alla skulle vara tillsammans.. supersnyggt.

bruuuuno mars ♥

who is -
grenade -
marry you -



ganska så najs.


tackar inte nej till.


för er som bryr er

stannar hemma idag. feber och hela köret. superskoj

tisdag

sitter i sängen tillsammans med hostningar och snor. mysigt. funderar på att stanna hemma idag.. grejen är bara den att vi har grupparbete hela dagen. attans. drog nyss iväg ett sms till en gruppmedlem. fult ord det där. känner att det börjar spåra ur nu. två nätter kvar, sen är min älskling här. lycka. nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag!

i was born this way


skriver av mig lite

idag, hade vi engelska redovisning. vi skulle stå framför hela klassen och prata om ett land. helt ensamma var vi inte, utan vi var en grupp. på fyra personer. en efter en skulle man läsa upp den text som man skrivit och försökt lära sig ganska utantill. imorse, när jag gick till bussen satt texten hur bra som helst. som rinnande vatten i ett vattenfall. orden kom i rätt ordning, allt flöt på. som på en motorväg. men när jag stod där uppe, med ett bultande hjärta så var det som allt bara försvann. alla ord jag övat in. precis som en bilkö, det tog bara stopp.
-
fast när jag stod där, så insåg jag att det inte spelar någon roll om orden fastnar. för det är bara jag som vet vad jag egentligen skulle sagt. det spelar ingen roll om jag hoppar över något, för det är ingen som vet att det skulle varit med. jag stod där uppe, och sa det jag skulle säga. och tro det eller ej, det gick faktiskt ganska bra. inte så att man vill skrikv wow! men det var inte heller så att jag ville gömma mig.
-
det är som en låt jag lyssnade på idag "You've got to fight for every dream". det är verkligen så, man måste kämpa för att komma någon vart i livet. det är inte som att åka med en taxi, bara sitta där och se hur andra gör jobbet. utan livet är mer som att cykla. man får göra det själv. ibland med framgångar där man bara kan susa fram. men även med motgångar där man får ta i ännu mer. för allt går, bara man vill. bara man orkar att anstränga sig lite mer än vanligt ibland. bara man kan resa sig efter sina motgångar.
-
för att klara allt som livet innebär, tycker jag att det är otroligt viktigt att man har personer i sin omgivning som finns där för en. som stöttar en när man behöver det, som ger en ny energi. människor som glädjs åt ens framgångar. människor som bara finns där, som märker när man är nere. som skrattar med en. jag har precis dessa människor i mitt liv.
-
min familj. mina vänner. min pojkvän. ni är guld värda.

"fina" kompis.

-
-
-

bär med dig all the time älskling

-
-

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

sommarn 2008.

jag lever. oroa er inte.. hehe

lördag till söndag har jag spenderat med mallan. mitt på dagen på lördagen och kvällen på söndagen. men det var helt underbart. den där tjej är verkligen en glädjespridare även om hon har det tufft just nu. kände att det var viktigare att finnas där för henne än att sitta framför en skärm.
-
idag har jag väntat 1 TIMMA OCH 20 MINUTER på bussjävlen till stallet. sved sådär lagom i hjärtat, och tappat känslen i typ hela kroppen. uunderbart. efter några kalla timmar möts jag av mot min, som har med sig en överraskning till pållen. dock blev det knas med den, men bäst är hon! :) nu har jag precis ätit upp min mat, och ska ta en bastu samt plugga lite till engelska redovisningen imorgon.
-
kan ju bara avsluta med att säga att jag fick vg+/ mvg på matteprovet. ganska så stolt över mig själv!
pusshej

13e bilden: Du och någon klasskompis


12e bilden: En bild på din vardag

smbe10a

najs!

myser runt i malins ks tröja. minnen på den. mjuiksbyxor och mina sköna tofflor. lyssnar på kärlekslåtar på spotify. tänker på min prins. ska laga något till magen. väntar på att malin ska komma hit. och johan & viktor. gillar't

.

"om jag vill att du ska vara min föralltid, är du det då älskling?"
världens bästa pojke har jag. tårar i ögonen.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


if he doesnt want me in his life, then I dont need him in my world

beger mig ner för att göra mig ordning, sen jag ska möta bellls och åka hem till mallan. hur underbart ?

kärlek från weheartit

-
-
-
-

heart


lördag

familjen är inte hemma på några timmar, riktigt skönt med lite lugn och ro i huset. eller hannes är hemma, men honom märker man inte mycket av. igår spenderade jag några timmar tillsammans med min fina vän hanna. & bilar, chips, dipp, pingviner och gelébjörnar. plus lite loka och en film. tummen upp på det! idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle vilja gå ut och fota lite men känns sådär att göra det helt själv.. någon?

min humor är nog lite rutten.. men sen när finns det herrbindor...? HAHHA


.


saknad tjej

en kväll i sommras med ebba

fredag

kom nyss hem från stallet. nu väntar jag på att päronen ska fixa mat, jag är huuungrig. he-he. efter ett jag ätit och sånt, ska jag bege mig till hanna och hänga med henne ikväll. riktigt mys om jag får säga det själv! ska även försöka prata lite med pojken min, det var längesen nu känner jag :(
vad hittar ni på ikväll? :)

festligt


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


booring

har inget vettigt att göra. fikade nyss. kommer bli tjock. ska spela sims 3. ebba fick det i julklapp, men har jag spelat? nej

ge mig lite av detta tack

-
-
-
-
allt kommer från prj

bara för att jag inte har något annat att berätta

från
-
-
-
till


lägg märke till min najsiga tofflor. kärlek till dom. he-he

mitt dag är räddad!


l y c l i g t j e j

trots att vi simmade på jumpan så blev det är riktigt bra dag. känner mig glad i hela kroppen, typ. bilden fixade olivia till med bullar så att sluta halv sex - kändes inte såå farligt idag. en bussresa med kladdkaka är ännu bättre och rida i nysnö är nog bäst. eller nej, det är att komma hem till pannkakor. min dag ägde. hahahah.

jag och louise vet hur man fixar en rolig bussresa!

-
-
-

titta vad jag fick idag!


9e bilden: Någon i din släkt.

världens snyggaste kvinna.

inviger mina nya gröna imorgon, såg mest gråa ut på bild. men ah

-
-

one day at the time

siming på jumpan imorgon. supertaggad tjej. för jag älskar verkligen att gå runt i bikini. eller nej juste, jag gör ju inte det. eller okej, halva kroppen är jag nöjd med. he-he. tillråga på allt så har jag proppat i mig massa onyttigt ikväll.. det där med att träna varje dag höll en vecka sen tröttnade jag. jaja. inte hela världen. jag lever och är lycklig. det är väl det som är viktigt?

L ♥


ett år och tio månader


the one person that you can talk to for hours without getting bored, i love you

inge rubrik

chill dag idag. eller började två timmar innan vi egentligen börjar vi att vi skulle ha matteprov -.- gick faktiskt riktigt bra, eller okej, nu överdrev jag kanske liite. men det gick bra iallafall, var väl en eller två frågor som jag var osäker på. hoppas på ett vg och med lite tur ett mvg. hihi. sen hade vi kriminologi hela dagen lång. boring. begav mig till staden tillsammans med linda sedan. riktigt mys var det. avslutade det hela med ett besök hos sjukgymnasten. nu sitter jag här hemma och har precis målat 18 naglar. röda. vadå 18 tänker ni, men jo det är så att mina lilltår är sååååhär små och har typ ingen nagel. hahahhah fail på det. åh nu börjar det bli rörigt. ha en bra kväll!

true


8e bilden: En person som du saknar.

min prins

‎'mamma?.....Mammaaaa?.....MAMAM!!!!!!!'' VAD VILL DU!?'' det var inget du blir ju bara sur' -.-

tar och kryper ner i sängen snart. håller tummarna för att huvudvärken och illamående försvinner tills imorgon. *peppar peppar* ska även ta och ringa min fina för att säga godnatt, ett tag sen jag hörde hans röst och tjugotvå månader imorgon. lycka! har även matteprov imorgon, så istället för att börja kvart i tio börjar vi åtta. åh jag döööör!

skolavslutning


orkar inte.

17.39 går bussen som ska ta mig till stallet. är allt annat än taggad på att bege mig ut i mörkret.. och inte ska jag rida heller. åh kan mamma inte bara komma hem som min räddning!

mumma!

lägg märke till mina snygga tänder...grrr...

asrhjakjrjak r

jaha, vad gör man när det inte finns något att göra? när man läst ett tusentals bloggar. om & om igen. när man kollat igenom alla bilder på datan. när man pluggat matte, och spanska. när man har plockat ur diskmaskinen när man har ätit en macka. när man har längtat efter sin pojke. när man kollat på massa kläder. när man har sovit ? såå.. vad ska jag göra nu? en smoothie ganska, måste få i mig något mer idag känner jag. sen då? det tar vi då tycker jag.

jatack.

-
-
-
-
-

älskling....


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

jag och nora. labb på naturkunskapen.

mammi


.

hemma och sjuk, jippe!

knasgubbe


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


hjärtat mitt.

är det någon i detta avlånga land, som förstår varför personen man behöver som mest alltid är på fel ställe? jag vill ha en varm famn att krypa in i när jag ska somna. ett par kalla fötter som drar till sig det mesta av täcket. en hand som pillar i mitt hår. ett par armar som håller om mig. en röst som säger jag älskar dig mest hjärtat. ett par läppar att kyssa. en doft som fyller hela sängen. ett leende som gör så att jag smälter. ett par ögon som jag kan drunkna i. hjärtslag som gör mig trygg. en person som får allt att kännas så lätt. som får mig att sväva på rosa moln, varje dag.
-
kan någon svara på varför min prins inte är här?

i adore you

jag städade nyss klart min del av städningen här nere. damsugning och torkning av golv. bror min fick den stora äran att ta toan och damma. även mitt rum fick bli rent och sängen nybäddad. ville mest komma fram till att jag vill flytta hemmifrån. till ett hus som bara är mitt. eller nej, inte bara mitt. för jag vill bo tillsammans med erik. jag ska göra det. & det är jag nästan helt säker på att vi kommer att göra. enda sen dagen vi blev tillsammans, så visste jag att det fanns något speciellt mellan oss. det tog bara ett tag ett inse det. nu, snart tjugotvå månader senare, är jag fortfarande lika säker på min sak. jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med honom, med världens bästa

flum <3 skum


5e bilden: En gammal bild på dig själv.

jag hade fått idén att starta en käpphästklubb. på bilden var vi på gömmargårdens lucia show för att hoppa en bana med våra fina hästar.

.

ger upp bloggen. haha

fina vän.

.
.
saknar att spendera fem dagar i veckan tillsammans med dig.

självförtroende

okej, nu lät det kanske som att jag har världens bästa självförtroende. men det har jag inte.

.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

från tiden då jag hade ont i huvudet konstant. fanns ingen som visste vad det var. ont i huvudet och regn för ögonen, helt normalt.

finns nog inga snyggare människor.

.

såhär kunde jag ofta hitta plutten på landet. 2009


dagens vill ha


so true.

sydafrika -10

kärlek är inte att hitta den perfekta människan, utan att se den operfekta människan perfekt.

dagens vill ha


woho!

vad gillar ni min nya header?

sne bild, men fin pålle.


trolltyg i tomteskogen

livet rullar på. igår var jag på bio med min fina mamma och såg svinalängorna, riktigt bra film faktiskt! lite hemsk dock. skolan är tråkig, vill mest bort där ifrån och göra något roligt på dagarna. helst av allt vara med mina fina pojke och underbara vänner. bara vara liksom. men men, fredag idag och hela helgen framför mig. ikväll blir det bara mys med familjen, imorgon ska jag fira en kompis. yeah! har inget vettigt att skriva. som vanligt alltså.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

stora lillebror

bilder som gör mig lycklig. en vecka ute i ingenstans tillsammans med världens bästa.

.
.
.
.
.
.

dagens vill ha


2a bilden: En bild på dig själv.


yeah

vad vill ni läsa om? 
lämna en kommentar


det här går jag runt i dagen till ära

.

godmorgon

bajsväder ute. så ställde in springturen, tog istället en liten sovmorgon för att sedan äta en riktigt god frukost. har ont i hela kroppen, så kändes ändå ganska skönt att inte behöva sticka ut och röra på det. även om det är skönt. haha. lång dag idag, slutar tjugo över fem. döda mig. då blir det förhoppningsvis bio med min fina mamma!

från hjärtat

imorgon börjar jag klockan halv tio, eller fem över halv för att vara exakt. innan dess så ska jag ha hunnit springa ungefär 20 minuter, ätit, duschat och gjort mig klar. funderar på att krypa i sängs, ringa min pojke & säga godnatt. höra honom skratta & somna med ett leende på läpparna. först, lite träning.

dagens vill ha


kvällsmys

.
.

new things.

en skjorta, två linnen, tre ringar, ett nagellack & tt par skor.
.
.
e

don't cry

ska bege mig upp för att skaffa lite mat i magen, sen bär det av till sjukgymnasten. vill inte, orkar inte gå  dit. funderar på att kolla i lite affärer på vägen hem, måste bara se hur mycket pengar jag har kvar först.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



IT IS JUST PICTURES

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


.


du behöver aldrig mer vara rädd

men aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd

nu kör vi!

varje dag: plankan & stolen minst 2 min. 100 situps och utfalls steg
varje vecka: ridning tre dagar i veckan. springa minst två gånger, helst tre.

vårtecken

.
.
.
.
.
.
.
.

frukost

efter en grymt jobbig springtur, tycker jag att jag och min ovanligt platta mage är värd en stor frukost. mumma!

gammal, men bra

and through it all she offers me protection 
a lot of love and affection 
whether I’m right or wrong 
and down the waterfall 
wherever it may take me 
I know that life wont break me 
when I come to call she wont forsake me 
I’m loving angels instead

let's run away

tar på mig springkläderna och tar ett varv runt sjön lite sådär random! fan.. nu blev jag hungrig. attans.

för att förstå

"För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn tidigt.
För att förstå värdet av en VECKA, fråga chefredaktören på en tidning
För att förstå värdet av en DAG fråga den som e född 1 Januari.
För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom försent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS."

Every night in my dreams

nu beger jag mig till badrummet för att sedan landa i sängen. med lite värk i hela kroppen, men jag gillar det!

my love

jag hör till dom som behöver sova sisådär nio tio timmar för att fungera. annars får jag äckelont i huvudet och det orkar jag inte med. orkar inte gå runt och vara grinig hela dagarna, det är inte jag. så, egentligen borde jag krypa ner i min varma säng nu. ligga där och blunda. tänka på något som gör mig lycklig, för att sedan somna med ett leende på läpparna. sova hela natten, och kunna vakna när jag vill. just det borde jag göra, och det är det halva av mig vill göra. den andra halvan, den träninga halvan, tycker att jag ska träna. få till den kropp jag vill ha, fast innerst inne så är jag nog faktiskt nöjd. okej, nu vet jag inte längre vad jag ville komma fram till från början. jag ska iallafall träna lite nu.

för er som bryr er

jag och min fader klarade nyss 175, vad säger man, pingisslag? haha. bäst är vi iallfall!

heheh

.
.
.

visste ni att

att jag vill sätta mig på första flyg till sommaren  
att jag har
mina ridkläder på mig, fortfarande.
att min senaste kyss var alldeles underbar, och full med känslor
att jag lyssnar mycket musik
att jag funderar alldeles för mycket ibland
att jag pratar hela tiden om jag får den möjligheten
att jag inte gillar att sova ensam
att min första riktiga kyss var längesen, så längesen att jag inte minns den. eller kyss och kyss, då var det nog sommaren 07.
att jag avskyr när mina nära mår dåligt
att kärlek är bland det finaste man får uppleva, samtidigt som det är livsfarligt
att jag gillar mysiga hemmakvällar
att jag alltid kommer vara jag
att jag är förälskad världens bästa erik
att sist jag grät var i söndags, på tågstationen tillsammans med älskling
att min mobiltelefon är min livlina
att när jag vaknar på morgonen vill jag sova mer
att innan jag somnar pussar jag min bakgrunsbild godnatt. tönt.
att idag har jag varit i skolan och i stallet, samt hela huset
att jag just nu tänker jag på hur skönt det är att vara ledig imorgon
att i morgon kommer jag träna



hej tårar


for all the boys


kom alltid ihåg

Du finner alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte".
Lite smärta bakom "det är lugnt".


ge mig


I'm flying without wings

(kul att låten inte går att ladda upp... http://www.youtube.com/watch?v=fZOW8ZuLG2o)
Well, for me it's waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you
In any given time or place


RSS 2.0